Også har jeg kjøpt meg ny jakke, ny vest og nye sko...men de kan dere se på min instagram; melissaeik
Så med andre ord, jeg har brukt utrolig mye penger den siste uken...men noen ting måtte kjøpes mens andre kunne jeg rett og slett ikke dy meg for. For eks. singlettene, det er utrolig vanskelig å få tak i t-skjorter/singletter med fandoms på, så jeg måtte jo ha dem! Særlig når man er skikkelig Marvel fan og ^^ De er kjøpt på Bikbok for 199,-. Ellers for jeg aldri skyldfølelse når jeg kjøper bøker, de gjør meg bare sååå glad! Jeg leser Scarlet for øyeblikket og den er så god, noe som gjør det utrolig teit å må vente et helt år til for oppfølgeren, men det er jo verdt det. Ellers har jeg studieuke og bruker den på å lese pensum, trene, lage god mat, se film, se anime, se på serier og lese i boka mi. Fantastisk ^^

Ikke glem instagram; Melissaeik FOLLOW ME :)
Jeg vet jeg har ikke fått blogget noe på en god stund, men tenkte det var greit å skrive ned nyttårsfortsettene mine for 2013 :)

♥ Blogge mer om bøker
♥ Bli flinkere med studiene
♥ Klare min book challenge på 45 bøker (jeg klarte 61 i 2012 og innlegg kommer)
Fortsette å spise/drikke sunnere
♥ Som alle andre skal jeg også prøve å trene mer
♥ Bare kjøpe bøker jeg vet jeg skal lese
♥ Prøøøøøve å være mindre på tumblr, men jeg kan ikke love noe der
♥ Reise oftere hjem
♥ Prøve å ta lappen
♥ Til slutt bare nyte 2013 to the fullest

 
Helt fantastisk. I går ble jeg endelig ferdig med siste eksamen, og det får gå som det går. Jeg blir ikke lei meg hvis jeg stryker, bare vet at jeg må lese mer. Det er bare deilig å endelig bli ferdig og ta en måneds ferie! I dag skal jeg på jobb 11:30, og kl 12 kommer Tom Kristensen og Unni Lindell og skal signere hos oss så jeg satser på masse folk i dag og at dagen flyver forbi! I kveld blir det bursdags fest hos Silje, og jeg gleder meg masse!! :D


I dag har jeg på meg julegaven jeg fikk av Ruben♥ Elsker den så mye, er så glad jeg fikk åpnet den tidlig! Det er en Time-turner fra Harry Potter, joy!
Ha en fin helg og en fin Desember♥
Da ble eksamen numero uno unnagjort. Nå har jeg ex fac og Am.Litteratur igjen. I dag hadde jeg grammatikk eksamen, jeg leste og leste sist uka så jeg håper det blir ok resultater. Satser på jeg står, engelsk er et vanskeligere språk enn forventet. Ellers har jeg lest på ex fac, noe jeg vet jeg må lese mye på siden det er veldig mye stoff å kunne, også har jeg hentet en bok som jeg gleder meg til å lese når jeg får sjansen (sammen med 40 andre bøker, hehe).Stay positive, eventually something good is bound to happen.

Idag hadde jeg min første slags "eksamen", det var en midterm så den var hovedsakelig mindre enn selve eksamen som jeg skal ha den 19. November. Men jeg er utrolig fornøyd med innsatsen jeg gjorde og forhåpentligvis så står jeg. Grammatikk er utrolig gøy og kunne lett tenke meg å lære det videre til andre :) Så når jeg kom hjem fra universitetet gikk jeg en liten tur på Gina og kjøpte meg et par små ting som belønning.
Jeg elsker den nye trenden med smykke rundt kragen på skjorta. Jeg som er ganske avhenigig av skjorter måtte kjøpe et smykke. Begynte med en enkel en for å se om jeg passer det, så går jeg nok større etterhvert, hihi. Også vil jeg gjerne anbefale øyeskyggene på gina, de gir glans, skikkelig farge og varer lenge :)


Det betyr gratis middag! Og gratis bøker selvsagt. Gleder meg, i kveld er det Aschehaug og Cappelen Damm som skal holde bokmøten. I går var jeg endelig en tur innom Outland (så lenge siden sist) og endte opp med 3 bøker i posen.

Fant endelig bøkene jeg letet etter og med veldig fine covere! World War Z skal endelig bli film og jeg må snart få lest den har hørt den er kjempe god. Også endte jeg opp med Soul Eater nummer 3.


I tillegg til det, kom endelig bøkene til Ruben i dag, kommer bilde av dem senere for coverne er knall fine! :)

Det skal bli så deilig å ture hjemover til Lista i dag, har ikke vært hjemme på 2 måneder så skal bli delig. Det er vel nå jeg skulle ønske jeg hadde lappen, og kunne ha kjørt hjemover i går, men men. Jeg elsker å ta bussen uansett for da kan jeg lese ferdig:


Gaaah, denne boken er bare så utrolig god! For å si det lett, er det en bok om ei leiemorder i en fantasi verden som skal konkurrere mot andre leiemordere for å bli kongens "champion", Celeana er badass og innholdet er badass, les les les!

 

Ha en fin helg♥
Hehe, jeg kjøpte to hårfarger pakker på onsdag, en gull-blonde farge som jeg trodde skulle lysne håret en god del, hah jeg tok feil. Men, jeg er veldig fornøyd med fargen som kom da, en litt rødblonde farge og det har lysnet bittelitt. Kanskje det lysner jo mer jeg dusjer.


Slik ble håret, og jeg er veldig fornøyd faktisk ^^ Om det var blonde jeg egentlig skulle bli.

Å såå bustete på håret vi var. Neida, men ja, i morgen er første dagen på fadderuken på UIS og jeg gruer meg. Jeg er fort sjenert, og jeg har egentlig bare blitt kjent med de jeg har jobbet med de siste to årene, så ja skal bli sykt rart å være rundt så mye folk. Jeg gleder meg au selvsagt men igjen, jeg har vært uten skole på 2 år og kjenner det skal bli hardt å begynne igjen. Så skal det jo være godt å bli kjent med nye mennesker og gjør noe med livet og utdanningen. Wish me luck, I may need it.

Har tilbringt helgen min på Lista, greit å ha en helg hjemme før skole begynne skikkelig. Neste uke er det fadderuke, og jeg gleder meg kjempe masse! Ellers i går var det utrolig fint vær så da ble det bestemt å ta en liten tur på stranda og kameraet var også med :-) I dag har jeg sett Inception om igjen med pappa, og slappet av med boka. I morgen er siste dag hjemme så må nok kose meg så mye jeg kan før jeg drar hjemover til Madla igjen :-) 


Kjenner jeg trengte en rolig kveld i sofaen. Har sittet i over to timer og lest. Har vært sykt mye jobb denne uka og mer blir det. Heldigvis får jeg sove ut litt i morgen, enn å stå opp kvart på 8 hver morgen. I dag fikk jeg gjort alt på "to-do" listen min og belønte megselv med vannmelon, te og "The knife of never letting go" som er så bra sålangt! Anbefales!Helgen tilsvarte to jenter som spilte Mortal Kombat, så 3 filmer, shoppa og snakket til 3 på natta. Herlig helg, ja det var det :) 
♥Percy Jackson and the sea of Monsters - Premiere i Mars
♥The Mortal Instruments: City of Bones - Premiere i August
♥Warm Bodies - Premiere i Februar
♥The hunger games; Catching Fire - Premiere i November
♥The Host - Premiere i Mars


 

Dette er bøker jeg vet blir film og noen av dem holder på å bli spilt inn. City of bones filmen holder enda på å finne ut hvem som skal spille hvem. Isabelle er endelig blitt røpet og forhåpentligvis for vi vitet hvem som skal spille Alec snart, og Simon i neste måned! Ellers så har jeg lest alle bøkene utenom The Host, men jeg skal nok lese den i år. Har hørt den er veldig god, og hundre ganger bedre enn Twilight serien. En kort trailer er det også kommet for filmen og kan sees her. Angående Catching Fire, har Plutarch Heavensbee blitt cast og venter enda i spenning på hvem som skal spille Finnick (pleaseee Garrett Hedlund)

 Eier ikke The Host for øyeblikket, skal lese den i høst så orker ikke kjøpe den enda (og venter på finere cover, den er så teit den som brukes nå haha). Pluss så vet jeg det er sikkert mange andre bøker som skal bli film, men her er de jeg gleder meg mest til i såfall! :)
Let's call it Monday. I dag ble det jobb. En veldig grei dag på jobb, det beste med å være på jobb i dag var at hele butikken er endelig skikkelig ryddig! Brukte sist uke på å fikse opp og gjøre om alle podiene, og gitt hvor bra det ble da! Nå må dere som bor i Stavanger ta en tur innom og kjøp gode bøker å lese i sommerferien :) Også er det halvpris på alle brettspill fra i morgen til Lørdag!!
Neste bok som skal leses. Ble ENDELIG ferdig med Specials og ble utrolig skuffet av boka....så blir nok en liten stund før jeg begynner på Extras. Jeg skal til på bok nummer 5 for sommeren, har hørt at denne er veldig spesiell, både på innholdet og måten den er skrevet på. Satser på den er fengende og at jeg blir ferdig med den før jeg får "The knife of never letting go", som jeg gleder meg utrolig masse til å lese. Men nå skal jeg i hvertfall se videre på Steins;Gate, brukte hele dagen i går på å se ferdig Toradora for andre gang, og klarte å grine uten å stoppe i 4 hele episoder....hehe.


Da var jeg forlovet, og deiiiilig føles det! Jeg er VERDENS lykkeligste nå!!!! Vet ringen skal være på høyre hånda men vanskelig å ta bilde da så tok den på venstre for øyeblikket, hehe. Åhhh jeg er så glad!!
Og inni ringen er det gravet "Din Ruben", herlig ♥
I fjor sommer leste jeg en utrolig rørende og god bok. I dag fikk jeg endelig sett traileren til filmen som kommer 29 September. Anbefaler alle sammen å lese boken, og glede seg til filmen. Emma Watson og Logan Lermen har hovedrollene som Sam og Charlie, etter min mening er de skapt for rollene!

 Det beste med filmen er at det forfatteren selv som reggiserer filmen, og etter traileren er den veldig lik boka, noe som gjør meg kjempe glad. Gleder meg!
Kunne ikke akurat bedt om en bedre lørdag! I går ble dagen tilbragt sammen med Kristine, vi gikk til byen og koste oss med Mc. Donalds og litt shopping! Endte opp med (endelig!) Transformers boksen og fikk den for halve prisen og Mission Impossible: Ghost Protocol, den er såå god jeg måtte ha den! Så ble det kino og vi så Prometheus og den levde fint opp til mine forventninger, Ridly Scott vet hva han holder på med, ble utrolig fornøyd med filmen og den slutten, jeg satt og hoppet som en liten unge!! Anbefaler dere å se den, den skal være en prequel så dere behøver ikke se de andre Alien filmer for å se denne. Trailer kan dere se her. Ellers ble jeg ferdig med "The serpent's shadow", og skal endelig begynne på "Insurgent"! Kommer et innlegg om Bøker lest i Mai, Stay tuned. I'm out.


Ruben kom hjem en liten tur på Fredag for pinse, deilig å se han igjen om det var en uke siden sist. Helgen ble brukt til å slappe av, tok en tur på kino og så Men in black 3 som var en helt grei film, mye bedre enn nr 2. Vi kom litt lenger i Game of thrones sesong 2, begynne å bli sykt bra nå! I går fikk vi besøk av Silje og Ole, og grilla og koste oss, og tilslutt ble det rett og slett Men in black maraton da så vi de to første, hehe. Har ingen bilder dessverre, kom ikke på å ta bilder! Hadde det så greit i helga jeg tenkte ikke over å ta bilder, men blir nok noe i sommer.For blir et bilde fra i fjor sommer imens. Ellers har dagen i dag gått til å se "Bridesmaids" når Ruben gikk. I morgen har jeg også fri og da blir det nok et par filmer til, og et innlegg om en veeeldig bra bokserie jeg skal anbefale igjen.

Har fått en godel farge nå! Har hatt fri siden Fredag kl 15. I morgen er det tilbake på jobb, og da jobber jeg kveldsvakt på Fredag og Lørdag også. Heldigvis er det halv dag på Lørdag og håååper det er masse sol da! Jeg har også endelig fått begynt på City of lost souls, and I'm loving it!!! Nå vurderer jeg å sitte ute litt til og spise en kronis til! ♥Hellu, ikke sååå mye blogging nei. Har faktisk ikke noenting å blogge om nå. Jeg har vært på jobb, også satt jeg på hjem til Lista, og har nettopp sett Final Destination 5 (som var ok). Så da blir det noen cravings.


Skikkelig stor bokhylle! Den jeg bruker nå er stappfullt og liten...


Dr. Martens i begunder rød farge, kjempe fine men kjempe dyrt....


Og tilslutt "Insurgent", som Capris måtte avbestille for meg nå siden de ble tomme igjen! Geh...
Hello, hello. Prøver å blogge litt mer, men jeg har bare ikke inspirasjonen eller ork å skrive om noe egentlig. Det blir for det meste om bøker eller anime fremover, siden det er det livet mitt går på for øyeblikket, og jobb da. I dag var jeg faktisk på jobb, i Stavanger by! Synd det ikke var så fint vær i dag som i går men var varmt nok, så det duget. Helgas innkjøp bestod av dette:


Skjellet toppen - Gina tricot 149,-
Resten av klæran - H&M
Manga - Outland

Denne dagen har bare flydd forbi. Ruben kom hjem i dag, og reiste for et par timer siden. Sånn er det når man må ta tog sykt tidlig....men herregud så herlig det var å se han igjen! Var 3 uker siden sist, takk gud vi er vant med avstandsforhold men jeg kjente virkelig det var godt å se han og kysse han igjen♥ Nå er det 2 og en halv uker til neste gang, gleder meg virkelig! Ellers i dag har vi vært på kino sammen med min familie og så The Avengers, og jeg råder absolutt alle sammen å se den med  engang dere får sjansen, en bedre film finner dere ikke!! Seriøst den har 9.0 på IMDB det sier jo sitt, jeg kan love dere med god samvittighet at dere vil oppleve en helt awesome film!Ellers den siste uka har jeg blitt ferdig med disse to bøkene, som det kommer et innlegg om senere (de var kjempegode). Og fikk endelig kjøpt meg et par skikkelig sko, verd alle pengene om de kostet 700 kr (dyreste sko jeg noensinne har kjøpt) I morgen blir dagen brukt på å se Full metal alchemist brotherhood (ser om igjen, fordi det er så braa)


Da har alt gått i ett i dag! Ble våknet av min mor, fordi hun skal absolutt ha tv'n på FULLMAX nivå i lyden..........................heh, så morgenen ble brukt på å lese videre i "Delirium", okay bok til nå, har kommet akkurat halveis og nå viser den tegn til spenning så vi får håpe den når opp til mine forventninger. Da gikk turen videre til Lyngdal og spiste deeeeilig Jonas B pizza, traff også på ei god venninne som jeg ikke har snakket skikkelig med på et par år, kjente jeg savnet henne veldig mye. "Battleship" var god! Ikke Transformers god men god. Mer komisk enn det jeg trodde og mindre roboter og skikkelige gode action sener men den overasket meg et par ganger så det var godt nok for meg. Den skal ha plass i hylla for å si det slik. I morgen bærer turen videre til Moi igjen for bursdag, som sagt alt komme til å gå i ett! Men jeg er glad for å være hjemme litt. 

Er kommet hjem til Madla. Tok min farvel med Ruben tidligere, blir hardt når han reiser i militæret, men tror det skal gå bra. Ja, jeg savner han allerede. Så har brukt kvelden, til å se siste episode noensinne av One tree hill, rart at det er ferdig. Nå bare slapper jeg av med Cake Boss på skjermen, satser på å lese videre i Sirkelen som er en grei bok sålangt.
Og Pannelugg! Sykt uvant enda haha. Da tar jeg påskeferie, god påske!
Javel, javel. Har ikke fått blogga noe siden Fredag fordi alt har gått i et denne helga! Men jeg kan si at jeg så filmen, og jeg er storfornøyd. Eneste bitte lille jeg skulle ønske var med i filmen var den delen på slutten, når Peeta finner ut at all kjærligheten var bare for spillet, ikke ekte pluss ikke nok oppbyging til Catching fire, men ellers absolutt perfekt film. Man skulle trodd at reggisøren var inni hodet mitt og lagte filmen slik jeg selv så for meg den. Nough said.


Ellers var vi i bursdag til min tante i går, var veldig greit. I dag har vi vasket bilen til Ruben og jeg har nå bakt brownies som skal snart spises :)


Slik ser jeg ut i dag, prøver å være så rolig som mulig med tanke på at det er rett over et dag til jeg sitter i kinosalen og skal til å se årets film! Filmer har vært en av de største deler av livet mitt og akkurat i dag har jeg aldri gledet meg så mye for en film. Bare tanken hele tiden får meg til tårer, jeg skjønner ikke hvorfor, hehe. Sist jeg gledet meg vannvittig til en film var Transformers og denne gleden er 1000X mer enn da!! I morgen kommer virkelig til å bli en av de beste dagene i 2012 og kan si jeg kan dø lykkelig skulle det være enden av verden.

I dag er siste dag hjemme på Lista, i morgen stikker jeg på bussen mot Madla igjen. Har vært en fin stund hjemme, men kjenner det skal være godt å komme tilbake til leiligheten. I dag har vært skikkelig daffedag, jeg skylder på været. Klarte å sove i over to timer på dagen og har bare gått rundt og spist på alt jeg kan finne. Gleder meg til å komme på jobb på Torsdag, og ikke minst kino på Fredag! Kommer til å bli en stress helg men kjenner det kommer til å bli verdt det. Tenkte jeg skulle begynne på "Outside in" nå øyeblikk, siden jeg er bare ikke i humør for å se anime eller serier. Jeg så siste episode til Pretty Little liars sesong 2, syyykt spennende og gleder meg vanvittig mye til sesong 3 alt!
I går stakk vi til Kr.sand. Kan ikke si hvor mange år siden det vi var hele familien på tur. Jeg som har flyttet ut for to år siden og søsteren min som er veldig giddelaus eller opptatt har ikke hatt tid til å være med på familie tur, ellers har det enten vært meg, Leif, mamma og pappa eller motsatt. Så igår var utrolig koselig og kjempe gøy! Turen inn var kjempe gøy med høy musikk og latter. Tenk en merkelig familie på fem sitter og headbange til Volbeat, herlig! Maten var også delicious, Burger King nom,nom,nom. Så ble det selvsagt shopping. Vi stakk først på Toys R us og lekte oss rundt. Steffanie klarte å finne en "guitar" og spilte solo for meg, mamma og pappa hvor vi holdt på å le oss i hjel! Så fant meg og Steff en pirat båt og satt oss i, pappa tok selvsagt bilde, hehe.


Innkjøp kommer senere, må låne kameret til søs, siden jeg ikke har min med.
Morn morn, en liten stund siden sist. Har ikke hatt mye å blogge om egentlig så derfor fravær. Helga var knall gøy, hadde besøk på Lørdag og vi ble litt tipsy turny, hehe. Ellers har det vært jobb, bokmøte, fridag og nå jobb igjen. Senere blir det nok et innlegg om nye bøker som kommer i år!


Beste bilde fra kvelden, ahahahaha


Nå holder jeg på med denne bokserien, jeg er halveis på bok 1 og I like it! Etter jobb skal jeg endelig hente noen nye bøker som jeg har bestilt s¨stay tuned.
På morgen koste jeg meg med frokost som bestod av epler med kanel på, og et brownie stykke og siste episode til The big bang theory på skjermen.Ser ut som jeg griner i det ene øyet, men det var infeksjon i den i dag tidlig.... :S Dagen har ellers gått til jobb, Dolly pizza og kino! Vi så John Carter, den var utrolig bra!!! Anbefaler den til absolutt alle, om du ikke liker science fiction så vil du uansett like denne filmen, stol på meg. I morgen får jeg besøk og håper på å ta noen bilder :)


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits