Lese mer - jeg klarte å lese 30 bøker i år, men 2012 da skal jeg i hvertfall lese 50 bøker og de bøkene jeg har ønsket meg mest å lese skal bli lest.

Se filmer - Selvsagt skal jeg se filmer, men jeg skal være på Premieren av The hunger games, noe jeg gleder meg vilt til i 2012!

Trene mer - Jeg vurderer å melde meg på et treningsstudio og trene skikkelig, enn å ta øvelser hjemme.

Spise sunt - jeg klarte å kutte ut brus i ukedagene, men snop er det jeg sliter mest med. Jeg skal prøve å kutte ut så mye snop i ukedagene også og heller glede meg til noe i helgene.

Gjør fine ting med familien min ♥

Sist men ikke minst, leve 2012 som om verden virkelig skulle gå under. Så da håper jeg at jeg kommer inn på skole og prøve å fullføre min drøm ;)

GODT NYTTÅR TIL ALLE
Hola!! Bare tre arbeidsdager igjen så turer det hjem til Lista og feire jul! Nå har snøen endelig kommet og håper virkelig den er for å bli en liten stund. Det har vært en rolig uke, jeg har valgt å være lat og kose meg med å lese "City of glass", kose meg med anime og håper på gode julefilmer på tv.

 

One down. Three to go,


Blir en rolig Lørdag på meg. Har vært på senteret og handlet litt klær til megselv. Innkjøp kommer nok senere. I kveld er planen å se 500 Days of Summer, lese City of Glass og lage fiskegrateng. Så er det bare om jeg klarer å koke potetene.......Ha en fin lørdag.Det mangler tre bøker til da. "Hunger games", "Matched" og "Herlig, uærlig". Bildet over viser alle bøkene jeg har lest. Bildet under er alle bøkene jeg like best av de jeg har lest. Håper det blir enda flere lest til neste år. Kommer nok en liste over hva jeg skal lese til neste år. Er så glad jeg oppdaget bokverden før det ble "forsent" hehe.

 

Noe jeg elsker ved dette bildet er hvordan min familie kan samles på lillebrors sitt rom, og spille Wii. Helt utrolig, her sitter vi og konkurere på pil og bue og prøver å ta highscoren til Steffanie (som Ruben klarte å ta et par uker senere etter første forsøk -_-) Gleder meg masse nå til å reise hjem på Julaften, og se familien min, feire jul sammen med dem og Ruben. Guri som jeg gleder meg, blir så glad ved tanken ^^

Veldig random bilde. Kommer innlegg med alle bøkene jeg har lest i år, og hvilkene er mine favoritter. Så kommer nok ett innlegg før nyttår med alle filmene jeg klarte å se i 2011. Spent.
Sånn, time for bed. Natta.


I går ble jeg ferdig med City of Ashes. Der var noen sener jeg begynte å gråte...og noen som gjorde meg skikkelig sinna, men boka var ikke bedre enn nummer 1. Slik har det vært med nesten alle serier jeg leser, som regel er nummer to litt tregere eller kjedeligere enn de andre. I morgen begynner jeg på City of Glass, gleder meg kjempe masse og vet ikke hva jeg skal forvente meg.

 

Leser du noe i Juletiden?

Mettalic rød nintendo 3ds med mariokart 7 og Zelda; Ocarina of time.


Alle Percy Jackson bøkene i original inbinding, hardcover.


En skikkelig Mockingjay pin, som jeg skal ha på meg på premieren av The hunger games ♥


Alle Hunger games bøkene i original inbinding, hardcover.


And last but no least, en Wii U. Som ikke kommer før til neste år....derfor jeg ikke gidder å kjøpe wii, men jeg VIL spille Zelda skyward sword................

Sånn nå er klokken sen, hadde ikke noe å gjør så jeg derfor innlegget. Night
Jeg ble ferdig med den forrige Mandag, men har ikke hatt tid til å skrive om den. Nå er jeg over halveis på bok 2 og det er like spennende!

The mortal instruments serien er en serie om et menneskerase med engel blod kalt nephilim, men selve nephilim har valgt å bli kalt for "shadowhunters", deres jobb er å bli trent opp til å ta demoner. De som har ren demon blod i seg, og kommer fra millioner av andre verdener. Jeg ville ikke sammenligne denne serien med Twilight men heller med Hush, hush serien. Bare i denne serien er Nephilim de gode, Vampyrer og Varulver er også nevnt i serien men er sett på som "downworlders", skyggejegerne velger å ha frem mellom dem og ikke ha noe med hverandre å gjøre, der tar de helt feil. Serien foregår (for nå) i New York, og her møter vi alt fra Skyggejegerne til Varulver (Lycanthrope), Vampyrer (Nightchildren), Feer (Faeries), Warlocks og demoner. Det er det jeg like så god med denne serien er at an er så rå i seg selv, og har sin egen sjarm, hovedkarakterene blir man godt tilknytta med, og det er ikke avsluttende, det fortsetter med en hoved fiende, og andre små fiender (kan nesten sammenligne med Harry Potter med tanke på det) og det er også flere twists og sjokkernde overaskelser i serien og masse god humor, har holdt på å le meg i hjel flere ganger.Så i denne boka så møter vi hovedfigurene Clary Fray og Simon Lewis, to bestevenner som tar seg en liten tur på en klubb, der merker Clary noen mennesker som trekker opp hennes oppmerksomhet. Simon ser dem ikke, men Clary velger å følge dem. I et rønne ved klubben ser hun to gutter, ei jente og en gutt med blått hår. Hun finner ut det er en demon og at de er skyggejegere (for å si det kort). Det er da hele livet til Clary forandres, når hun finner ut at det finnes mennesker som har engel blod i seg og er født til å krige mot demoner, men det er mer til det. Clary sin mor forsvinner og finner ut at en gammel død skyggejeger er kommet til livet igjen og har tatt henne. Men hvorfor? Mer vil jeg ikke si. Les boka og finn ut selv ;-)
Mirai Nikki. Phsycological, thriller og horror. I love it.


Kimi to boku. Humor. Boyish charm. School life.


Chihayafuru. Romance. Sport. School life.

Alle seriene kan sees her

Vil bare si ifra at jeg lever. Det mye jobb framover, så ikke mye spennende å lese om, tenkte å lage innlegg om City of Bones nå som jeg er ferdig med den. Har lest 1/4 av andre bok til nå. I morgen begynner julejobbing til kl 22, så ikke mye å stelle til. Ha en fin uke.

 

/Weheartit.com/

Er over halveis i City of Bones, og ja jeg liker den veldig godt. Serien er veldig lik Hush,hush serien noe som passer meg helt perfekt. Satser på å få kjøpt City of Ashes på Mandag ^^
Det er masse jobb fremover, jobb til kl 22 og jobb på søndager, så det eneste jeg får tid til blir nok å lese og se julefilmer♥

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits