- Klare å bestå eksamen
- Komme inn på skole (Multimedia produksjon eller engelsk årsstudium)

- Lage en liste fra dag en og skrive ned alle filmene jeg ser ut året, mål kan jeg finne på senere
- Se opp til 200 anime (har sett 147 til i dag)

- Spise sunt
- Trene hardt til sommeren 2011

- Oppleve Iron Maiden for andre gang
- Oppleve Norway Rock festival, og rocke løs!

- Ha mer tid sammen med familien

- Spare penge til å reise til Japan om det er i 2011 eller 2012 skal det spares opp (drømmereise)
Ellers klarer jeg ikke komme på noe mer, dette var viktig for meg og jeg skal klare alt sammen. Just you wait.

Godt nyttår!
Her er noen av ønskene jeg fant i bladet, vurderer å bestille en jakke og noen fine topper og den kjolen i hvertfall :-) Gleder meg sååå til våren og varmere tempuratur!! :D
Er veldig fornøyd med gårskvelden. Herlig middag, og mange hypere og masete småunger. Jeg gikk frivillig og ble kveldens julenisse, haha! Gøy var det meeeen stemmen min var ikke akk mandig. Men heldigvis var det bare pakkene som betydde til ungene. Jeg fikk masse jeg ønsket meg! Hele koleksjonen til Friends, Glee, One tree hill, Alle nightmare on elm street filmene oooog Toy Story 3!! Ellers fikk jeg endel å ha i leiligheten :)

 

Vellykket kveld ♥ Nå skal meg og Steffanie se ferdig "Nightmare before christmas" som jeg fikk i julgave av henne!
Sitter på rommet til søsteren min og har musikk på høyt nivå! Så nettopp Tre nøtter til askepott med min herlige familie og det var altså så koselig, med julefrokost og en fin film. Senere skal vi alle sitte og se Toy Story 3 (Fjerde gangen jeg ser den, hihi) som Leif fikk i siste julekalender gave. Gleder meg til i kveld, til god middag og pakkeåpning og å treffe nissen. Ønsker alle bloggere en veldig fin jul, spis masse og kos dere!//Jul 2009//
Det har nå gått 5 dager på ny jobb og jeg storkoser meg. Å jobbe i bokhandel er kjempe koselig! Jeg lærte alt ganske fort og fått mye skryt av kollegaene. De er så snille og greie med meg, eneste jeg må lære meg er å finne bøke og bli litt bedre til å kunne anbefale bøker, ellers er alt topp. Dagene går kjempe fort og jeg har lært å pakke inn gaver, hehe ja jeg suger til å pakke gaver men det har forbedret seg masse! Det er en del bøker som frister nå, så når jeg får en god saftig lønn skal jeg kjøpe noen bøker! Ellers er det to dager til jeg fyller 19år, jeg skal på jobb da men så kommer Jan Thomas, faktisk! Han skal signere bøker rett utenfor butikken så kan bli stas å kunne treffe han.

Har ikke noen bilder å dele for øyeblikket, kameraet ligger hjemme på lista, så dere for klare dere uten.
Har dere det bra?
Hvis jeg skulle plukke ut min favoritt skuespillerinne så er det definitivt Emma Stone! Jenta er heit, herlig og utrolig morsom. Hun er også en veldig dyktig skuespiller for å bare ha spilt i et par filmer. Vi kjenner henne best fra filmen Superbad med Jonah Hill og Michael Cera som hovedrollene. Hun har de samme rollene egentlig, badass heit chick. Hun spiller ogsp utrolig bra i Zombieland men samtidig, samme rolle. I den nye filmen hennes Easy A spiller hun ei innicent highschool jente som vil bare bli "noticed", med rykter om hennes sexliv så blir hun lagt merke til ganske fort. Filmen er søt og smådum samtidig. Man vil si det er en typisk jente film med en liten hint av American Pie, bare uten all nakenheten. Så jeg anbefaler dere å se den. Den kommer ikke på kino før den 14 Januar, men det skal gå an å den på nettet. Jeg skal se den igjen på kino, fordi det er bare slik jeg er hihi.

"Skulle egentlig være bilde av filmen her, men blogg.no suger for øyeblikket"

her er linken til traileren heller, her!

Har du sett filmen? Nå skal jeg se en film til så skal jeg ta kvelden, før en ny dag på jobb i morgen.
Så gidder jeg ikke lese mer. Da har jeg gjort alle oppgavene og funnet masse bra på nettet som kan hjelpe meg under prøven i morgen. I dag har jeg forberedelse dag til privatist eksamen i Samfunnkunnskap. Jeg fikk tema Oppvekst i Norge som er litt ironisk siden hele oppveksten min var i USA haha. Jeg ble fornøyd med tema siden det handler om barn og deres beste. Så er det dette med folketrygd og foreldrepenge som dreper meg litt, men takket være litt lesing på nettet har jeg forstått en del. Jeg kan ikke si om det kommer til å gå bra, stryker jeg igjen, så stryker jeg. Kan ikke akkurat gjør noe da enn å ta den enda en gang. Jeg føler dette er et tema man kan ikke stryke i, men det trodde jo jeg forrige gang, hehe. Så vil ikke tenke på det og bare lese videre og bli ferdig.

Pappa kommer hjem i dag noe er som er litt deilig siden jeg reiser inn til Stavanger igjen etter eksamen. Jeg begynner på jobb på Lørdag og både gledgruer meg!Skulle gjerne sittet her nå og sett film, kanskje det skjer senere i kveld når pappa kommer hjem :-)

Leser dere til eksamen? Ønsk meg lykke til!
Sitter og lese til eksamen, kjempe gøy. Har 2 kapitler som skal leses så ser jeg om jeg tar en til eller bare la vær og venter til i morgen. Tar de vanskeligste kapitlene først, og de jeg mener selv er lette og gøye til slutt. Er ganske spent og livredd for hvilket tema jeg får i morgen. Åhhr syns det er så teit at det er skriftelig, læreran pleier ikke forstå hva jeg mener når jeg skal forklare noe i ord. Håper jeg får om narkotika og rusmiddelbruk, eller om sosialisering og ungdommer. Det verste jeg kan få er det jeg fikk i fjor, velferd. Kriminalitet står midt i mellom sammen med innvandring og integrering. Ser dere! Det er så hardt og kjedelig stoff, ikke rart jeg strøk. Gleder meg bare til å bli ferdig og begynne opplæring på Lørdag! Fytti jeg gleder meg til å jobbe og spess i en koselig bokhandel.

I går var jeg forresten i Kristiansand og det ble noen innkjøp som mamma var sååå grei og spanderte, ilu.


Alt kjøpt fra Gina, Bik Bok og H&M. Også ble det noen julegaver til meg fra Platekompaniet men de åpner jeg på julaften ♥ Også fikk jeg lønning! Ble mer enn forventet så det var en glede, skal bli gøy å bli ferdig med julegavene neste uke. Leser videre nå jeg. Bare 9 dager til bursdagen min!!

Bianco 900-, Mye finere i butikken.


Bianco 700,- eller 900,- husker ikke

 Bianco 700,- eller 900,- husker ikke

 

Var innom Bianco i Kristiansand i går, og du og meg det var mange fristelser der. Disse tre var de fineste og falt helt i min smak. Nå som jeg har endelig jobb, skal en av disse herlighetene bli min. Hvilken likte du best?

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits