Om litt over en ukes tid er jeg endelig fri! Jeg har vært avholds av å lese bøker siden Mandag (eller jeg leser en manga for øyeblikket, men det telles ikke) og det er hardt. Fikk nettopp Reached i posten og det gjør ventingen enda tyngre, men jeg klarer meg, må jo ha fokuset på stoffet som er viktig for eksamene.


Alle bøkene er faktisk siste bok i seriene sine, litt artig det. Gleder meg masse, skal hive meg inni Finale først så ser hvilket av de andre to som frister mest etter den. Monsters of Men har jeg drøyet litt siden bok to var såååå god, og jeg vil ikke at serien skal ta slutt.....hehe. For øyeblikket leser jeg "kjempe gøye" tekster for Amerikansk Litteratur, og jeg må lese ferdig romanen The bluest eye i løp av helgen. Jeg hadde ikke forventet et lett år, men så vanskelig hadde jeg heller ikke forventet.
Da ble eksamen numero uno unnagjort. Nå har jeg ex fac og Am.Litteratur igjen. I dag hadde jeg grammatikk eksamen, jeg leste og leste sist uka så jeg håper det blir ok resultater. Satser på jeg står, engelsk er et vanskeligere språk enn forventet. Ellers har jeg lest på ex fac, noe jeg vet jeg må lese mye på siden det er veldig mye stoff å kunne, også har jeg hentet en bok som jeg gleder meg til å lese når jeg får sjansen (sammen med 40 andre bøker, hehe).Stay positive, eventually something good is bound to happen.

O-M-G!!! I dag tidlig, det første jeg gjorde var å løpe til pc'en og finne traileren som ble vist på MTV i Usa i går! Og, det eneste jeg har å si er, asdfghjkl!!!!!! Jeg fangirler så hardt nå, i hele dag, det eneste jeg har snakket om er traileren, jeg er så fornøyd! Jeg holdt nesten på å dø, men jeg gren i stedenfor. Jeg har lest alle bøkene, jeg leste dem for snart et år siden, men jeg kjenner sterkt at jeg vil og skal lese dem en gang til. I hvertfall bok 1! Alle skuespillerne er så perfekte for karakterene, og jeg elsker hvor mørk og mystisk hele filmen er. Harald har virkelig gjort sitt her, jeg er så stolt å være norsk! Så, nå var det bare å klare å vente 10 måneder....men ja kos dere med traileren, og les bøkene hvis dere ikke har gjort det enda!!!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
One buys books online!


Gosh, begge coverne er nydelige! Gleder meg veldig til å få dem i posten og klemme dem, lukte på dem og plassere dem i hylla. Huff, jeg har lest på amerikansk i dag og plutselig ble jeg lei og så på ønskelisten min på adlibris.no, og da bestemte jeg meg for å likevel bestille disse to, fordi jeg vet jeg skal lese dem så fort jeg jeg får tid til dem!

Shatter me - The last time she did, it was an accident, but The Reestablishment locked her up for murder. No one knows why Juliette?s touch is fatal. As long as she doesn?t hurt anyone else, no one really cares. The world is too busy crumbling to pieces to pay attention to a 17-year-old girl. Diseases are destroying the population, food is hard to find, birds don?t fly anymore, and the clouds are the wrong color.

The Reestablishment said their way was the only way to fix things, so they threw Juliette in a cell. Now so many people are dead that the survivors are whispering war? and The Reestablishment has changed its mind. Maybe Juliette is more than a tortured soul stuffed into a poisonous body. Maybe she?s exactly what they need right now. //tatt fra goodreads//

 

Entwined - Azalea is trapped. Just when she should feel that everything is before her . . . beautiful gowns, dashing suitors, balls filled with dancing . . . it's taken away. All of it.
The Keeper understands. He's trapped, too, held for centuries within the walls of the palace. And so he extends an invitation.
Every night, Azalea and her eleven sisters may step through the enchanted passage in their room to dance in his silver forest.
But there is a cost.
The Keeper likes to "keep" things.
Azalea may not realize how tangled she is in his web until it is too late //tatt fra goodreads//

 

Har du lest noen av disse?
Husker ikke om jeg fikk lagt ut et innlegg om bøkene lest i September....men jah, dere for nøye dere med de jeg leste i Oktober! Oktober var en fin måned, jeg husker den som om det var i går (tihi). Nei, det ble noen gode bøker lest, for det meste oppfølgere men jeg er ganske fornøyd med dem alle.Days of blood and Starlight er oppfølgeren til Daughter og smoke and bone. Den var god, men ikke like god som den første.
The Mark of Athena er bok nr 3 i serien Heroes of Olympus, og igjen Rick Riordan overasker! Det er en grunn til hvorfor han er min favoritt forfatter og denne boken er nemlig den forklaringen. Helt fantastisk skrevet!
The Ask and the answer er oppfølgeren til The knife of never letting go. Første boken synes jeg gjorde en dårlig inntrykk men når jeg leste oppfølgeren satt jeg igjen med åpent gap, fytti for en brutal og spennende mellom del, derfor må jeg ha god tid når jeg skal lese siste del etter eksamens perioden er over, jeg vil huske den serien!
The Peculiar, var mer en impulsivt bok jeg leste. Den var lettlest, fantasifullt og morsom. Typisk barnebok, med en typisk slutt, men jeg likte den og skal fint lese oppfølgeren når den kommer.

Fear and Loathing ble lest "under tvang" for å si det mildt. Jeg leser ikke klassikere, fordi de er uforståelige, kjedelige og bleh. Det er bare min mening da, selvsagt skal vi se på hvordan den er skrevet og basere den på de literære epokene i gjennom tidene, men meh igjen meh. hehe.

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits