Ahhh, de to siste dagene har bare flydd! Jeg har hatt fri og slappet skikkkkkelig av, utentatt i dag. Jeg var for å si det slik "under the weather" bitch berit. Hatt hodepine og bare vært sengeliggende (sofa) og begynt på en ny bokserie. "The mortal instrument", har ikke kommet lenger enn 100 sider siden jeg har en kjæreste som game Skyrim dagen lang, så blir jeg ganske opptatt med å se på i samme slengen haha. I morgen blir det jobb, tror jeg er god i hodet da. Ikke så veeeldig mye mer å si, enn at jeg blir uten nye bilder denne uken, har lånt vekk kameraet til Silje :-)


Gjort hos min tante på kjelleren frisør på moi. Er kjempe fornøyd med fargen! Hele den siste måneden har jeg vurdert å farge håret mørkt, men har ikke tørt. I går så ble det veldig spontant og jeg angrer på at jeg ikke tok hele håret den mørke fargen, den ble skikkelig fin!
Inheritance Bøkene
- Eragon
- Eldest
- Brisingr
- Inheritance
Uglies bøkene
- Uglies
- Pretties
- Specials
Gone bøkene
- Gone
- Hunger
- Lies
- Plague
The infernal devices bøkene
- Clockwork Angel
- Clock work prince

 

En hunger games mockingjay pin (hvis det er mulig å få tak i)
En søt bokmerke - 3D kanskje?
Graceling
Og alle bøkene må være på engelsk. Eragon bøkene ønsker jeg helst inbundet, siden de er så fine. Clockwork angel og prince ønskes også i inbundet hvis mulig lol x)

Så hvis dere har en tumblr blogg, follow meg så skal jeg followe tilbake garantert. Jeg blogger for det meste om filmer, bøker, tim burton, disney, serier, anime, søte bilder, bilder som er sant osv osv :-)
FollowFollowFollow
Kung Fu Panda 2

 

Cars 2

Immortals (kino 3d)

Real Steel (kino)

 

Så denne uken ble det fire filmer. Not bad, not bad. Av alle likte jeg selvsagt Real Steel best, men jeg og roboter er en perfect match♥ Filmen var kjempe bra og underholdende! Immortals derimot var og overaskende bra! Jeg forventet en merkelig, smakløs b-film, men den klarte å åpne mine øyner og jeg ble med inni filmen! Å se den i 3D og var bra, bare kinoen som ødelegger litt. Ellers er jo Kund fu panda og Biler 2 selvsagt gode, jeg elsker barnefilmer! Så nu skal jeg kose meg med kakao og tumblr. 
Skrillex: First Of The Year (Equinox)

 

A Day To Remember: All I Want

 

Blue Foundation: Eyes On Fire

 

Off The Record: All Signs Point To Lauderdale

 

Blink 182: Stay Together For The Kids

 

Avenged Sevenfold: Buried Alive

 

Avenged Sevenfold: A Little Piece Of Heaven (Album Version)

 

Avenged Sevenfold: Unholy Confessions


Noen av sangene som går nonstop i hodet mitt, som jeg nynner når jeg er på jobb eller har på fullguffe hjemme når jeg er hjemme alene og rydder leiligheten eller lese en god bok :-)Hehe jeg kjeder meg. Har vært en sykt slapp dag. Skal nok lese litt nå, for jeg vil begynne på City of bones snart.
Jeg elsker ungdomsbøker, med masse action, fantasy og kjærlighet. Så det kommer ingen "Saras nøkkel" eller "Øya" lignende bøker, men det har vel dere som leser bloggen min skjønt. Jeg har lest sykt mye siden jeg begynte å jobbe på Notabene, og det er øyeblikk et år siden. Av de bøkene jeg har lest i år så vil jeg gjerne anbefale:

 

"The hunger games" serien som består av tre bøker. "Hunger games", "Catching fire" og "Mockingjay". Jeg er ekstremt glad at jeg tok meg til å lese disse bøkene etter litt mas fra min herlig sjef som har lest dem og likte dem veldig godt, ble jeg ei hysterisk fangirl etter jeg las dem. De er helt fantastiske, og når jeg skal anbefale dem til folk jeg kjenner, klarer jeg nesten ikke uttale meg for hvordan jeg føler for disse bøkene, for man opplever så mye i bare tre herlige, triste, spenningsrike bøker.


"The maze runner", jeg har virkelig ikke ord for denne boka, fordi etter jeg las den ferdig var jeg rett og slett målløs, jeg hadde ikke ord og tenkte på boka i flere uker, fordi jeg fikk så stor inntrykk av boka. Denne og er veldig lik sjangeren til Hunger games, men man må et helt annet inntrykk av boka enn hunger games. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men lese boka så vil du forstå hva jeg mener.


"Divergent" denne boken ble jeg ferdig med for noen dager siden, og jeg elsket den. Jeg ble tilknytta til hovedpersonen i boka, og likte veldig godt selve historien og forholdet mellom karakterene, jeg klarer ikke utdype meg mer enn at boka var skikkelig god og jeg kan ærlig si like god som hunger games (merk at jeg alltid sammenliger med hunger games, men det er fordi de er epikse og mange bøker er veldig lik i sjangeren som denne). Les Divergent, fordi det er en bok man liker uansett.


"The perks og being a wallflower" utrolig nok dette er IKKE noe sci-fi eller dystopisk sjanger bok. Dette er en bok om virkeligheten, livet på highschool, og forholdet mellom de som sliter og venner. Jeg likte veldig godt denne boka, for den var så bra beskrevet....jeg holdt på å grine flere ganger, men jeg ble veldig glad og av den. Man forstår bare hva som foregår og kan sammenligne hans liv med ditt eget, hvis du noen gang har slitet i livet.


"Silence" dette var rett og slett bare en veldig god bok, som jeg koste meg med. Ikke akkurat hjertevarmende men spennende og så full av kjærlighet. MERK! man må ha lest Hush, hush og Crescendo for å skjønne denne boken, selv om denne er den beste av de tre.

 
Mer orker jeg ikke anbefale, her er noen anbefalinger som jeg har lest i høst til nå. Jeg er 1/3 i Crossed, det går veldig tregt men det kan skylde at den er ikke like god som Divergent. Hehe.


Huff og huff. Jeg som virkelig elsker filmer har blitt skikkelig bibliofil. Det har vært en perfekt høst å lese faktisk. Har sett de fleste filmer som kommer på DVD og nesten ingenting bra har gått på kino utenom Real Steel som kommer neste helg (GLEDER MEG), så er det vel noen i Desember, men de frister ikke så. Gleder meg vilt til neste år, blir skikkelig kino år. Høydepunktene blir nok Hunger Games, The dark knight rises, The Avengers og The Amazing Spiderman. Ellers er jeg ferdig med Divergent (har 20 sider igjen, leser de ferdig snart haha) så går det over til Crossed som er andre bok til Matched (som jeg har skrevet om tidligere) Så satser jeg på å lese Våk over meg, og endelig begynne på The mortal instruments serien. :-)Blir vel en ålright dag. Om litt over en time til sitter jeg hos tattovøren og gjøre ferdig tattooveringen min. Er så spent på den endelige resultatet. Har vært så fornøyd med vingene, så håper klokka blir like fin. Har allerede ideer til min(e) neste tattoo. Håper å ta en til hvis jeg kommer inn på skolen jeg skal søke på.

OGSÅ kommer ENDELIG den fulle taileren til The hunger games i dag. Gleder, gleder, gleder meg!! Så håper jeg å få unnagjort de fleste julegavene denne uka. Også er jeg snart ferdig med Divergent, dere må lese den! Den er så god!
Heh, jeg har short time memory loss så egentlig husker jeg lite av hva jeg har gjort. Men jeg var hjemme forrige helg frem til Tirsdag, noe som var deilig fordi det var over en måned sist jeg var hjemme. Der så jeg fire filmer med min pappa, og klarte å lese ferdig "The perks og being a wallflower" den var veldig god og litt tung å lese for å bare være 250 sider men jeg likte slutten veldig godt. Ellers, har det godt i tv-titting fikk med meg nye episoder av Frustrerte fruer, Glee, Secret Circle og Supernatural. (Jeg har et liv, bare ikke i ukedagene, lol) Og begynt på en ny bok som jeg liker veldig godt sålangt.

 
 

Jeg leser Divergent, som er også en post dystopian world bok, altså når verden har gått "under", egentlig i denne boka går det ut på valg. Dette finnes 5 faktorer man kan velge mellom når man blir 16 og da må du leve livet ditt fullt ut til den faktoren. Som sagt hvis du liker veldig godt Dødslekene og Matched bøkene les denne. Jeg er over halveis og klarer nesten ikke legge den ifra meg. I morgen blir det jobb til tre så videre til Moi. På Mandag skjer det to ting:

1. Min tattoo blir endelig ferdig!
2. THE HUNGER GAMES trailer kommer endelig! (lange trailer)

1. En tur til Japan står høyest på lista ♥

2. En kattunge ♥


3. Harry Potter boks med ALLE filmene på bluray


4. Harry Potter bøkene i en samleboks

5. og 6. En rosa mixmaster + kokebøker


8. Bøker
- Gone, Hunger, Lies og Plague (engelsk)

9. Manga
-Fairy tail 4->
-Ao no exorcist
- Kmi ni todoke 4 ->

10. Gavekort på h&m
11. Gavekort på Platekompaniet
12. Gavekort på Notabene, Ark, Norli
13. Pynte ting, Lys osv.

14. Roald Dahl bøkene i samleboks

15. En tattoovering (til)

16-20.
At alle får en kjempe fin jul og nyttår ^^

Begynte i dag og er halveis, for en trist bok. Jeg får så lyst til å gråte når jeg leser den. Gleder meg veldig til filmen kommer til neste år og håper virkelig den blir god, for boka er kjempebra til nå.Er enda usikker på hva jeg skal lese når jeg er ferdig med Perks, men jeg tror det blir Divergent for alle sier den er lik sjanger som Hunger Games og Matched og jeg likte begge veeeldig godt. Men så har jeg og lest at City of bones er au fantastisk bra, geh! Incarceron har jeg hørt er veldig treg men sykt interessant for dem som liker science fiction bøker.

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits