Da er jeg også oppe nå. Jeg er fortsatt dødstrøtt, men vi skal gå om ca en time såeh jeg burde gå og stelle meg snart. I dag ble det visst tur til Kristiansand for noe julegaveshopping sammen med ho mor. Det blir en fin dag vet jeg, men ekstremt kaldt, brrrr. Da stikker jeg på badet... Blir nok en del lesing når jeg kommer hjem igjen, ikke lenge til eksamen huff...

 I bilen til Ruben på vei til Dyreparken i sommer, i pøsende regn...Dom dag å gå på ja, men jeg skulle absolutt til dyreparken haha

Ha en fin dag dere :-)
Woot woot, jeg har engelig skaffet meg jobb! *Overlykkelig* Sjefen fra Notabene ringte meg i går, og vil ha meg i arbeid fulltid fram til Februar! Hun var enda usikker om hun ville gi meg fulltid hele året pga jeg skal kanskje på skole neste høst, men jeg skulle fortsette å ha jobb der uansett. Jeg er så takknemlig og stolt av meg selv som har klart å pine seg gjennom nesten 4 mnd uten jobb (har jo jobb på moi men det er bare noen søndager jeg jobber) og gjennom 2 intervjuer som ikke ble til noe jobb. 3's a charm sier de vel som rege.

Som sagt jeg har fått jobb på Notabene, som er den største bokhandel kjeden i Norge. I Stavanger-Sandnes distriktet er det hele 18 butikker! Det er sykt, så butikken er utrolig bra, og jeg gleder meg til å begynne å jobbe der. De selger mye fint der å, ikke bare bøker men spill, kort, filmer og ting og tang å ha på kontoret. Jeg skal begynne opplæring på Lørdag, fordi jeg har eksamen denne uka og er hjemme for å lese. Eksamen er på Fredag, så jeg gruer meg en del men samtidig føler jeg at ting faller på plass og kanksje jeg overlever denne eksamen, hvem vet?

I løp av uka skal meg og mamma ta en svipp tur innen Kristiansand for å få unnagjort noen julegaver, og samtidig har jeg også fått lønning etter å jobbe noen helger på Moi! Herlig, da kan jeg endelig kjøpe noen varme klær jeg har siklet leenge etter. Også ønsker jeg meg Toy Story 3, så skal endelig få kjøpt den, nydelig film!Dårlig redigering i know, men her er noen av godbitene jeg håper å få med meg hjem. Står fast om jeg vil ha rosa eller hvis blondetopp, skal ha den på julaften. Og strømpbuksene skal være grønne men det var ikke bilde hehe. Nu skal jeg ta en lang herlig dusj før jeg skal pine meg gjennom noe eksamens lesing, ha en fin dag.
Jau jeg er også blitt stengt inne og lest på eksamen. Altså jeg tar opp den jeg strøk på for ca 5-6 mnd siden, og håper jeg ikke stryker for andre gang. Da kan jeg endelig søke på skole og få en utdannelse. Jeg vuderer Multimediaproduksjon som første valg fordi livet mitt er dedikert til filmer, også engelsk som andre valg i hvertfall for jeg ønsker å bli engelsk lærer hvis jeg ikke blir en kjent regissør hihi. Eksamen er neste Fredag 3.Desember og faget er Samfunnskunnskap, blær. Har lest gjennom 4 kapittler nå og skal lese to til i morgen osv. Satser på jeg ikke misforstå denne oppgaven også, ellers er det hallo friår til.

Ellers har jeg vært på Kvadrat og sett på julegaver, får ikke lønning før 1 Des, så ble ikke noe kjøp. Ehm, jo jeg kjøpte et plain svart skjørt til 99kr. Så jeg svidde av den siste 100 lappen jeg hadde på kortet og venter nå på lønning. Nå mangler jeg julegaver til Ruben, Mamma, Leif og to venninner, så er jeg FERDIG og kan shoppe litt for meg selv.I morgen blir det lesing og ryddedag.
Ja, altså her på Madla er all snøen bortevekk igjen. Men på Moi denne helga var det rene vinterland. Utrolig fint, men kaldt. Jeg elsker snø, men samtidig så haaaater jeg det! Det er kaldt, ekkelt når det smelter og ser stygt ut når det bare er slaps igjen, blandet med moll og dritt. I helga fikk jeg tatt noen fine bilder sammen med lillesøskenbarnet mitt Tara lill, vi hadde det kjempe gøy og de ble ganske fine (noen av de, hihi)

Ellers har jeg vært på jobbintervju på Notabene, syns det gikk veldig greit og virker lovende! Håper jeg får jobben! Så har jeg vært på NAV, ikke noe lykke der da, men får hjelp hvis jeg ikke får jobben. Alt virker som det faller på plass nå, det er bare den stygge eksamen igjen som er Fredag den 3, en uke før bursdagen min. Skal nok klare den au, hvis ikke er jeg død.
Om bare tre timer til kommer jeg til å oppleve første del av den epic avslutning av den fantastiske og magiske filmserien HARRY POTTER. Weee!

Skal du se Harry Potter i kveld?
Som mange hart fått med seg, så gjør jeg visst ikke noe annet enn å se film eller serier. Haha, jau jeg kan godt inrømme til det men jeg gjør mitt beste på alt det andre også, venter faktisk på et intervju på en bokhandel og jeg håper virkelig jeg får intervjuet.

Altså jeg ser dem på nettet fordi de viser ikke de nyeste episodene i Norge enda så takk gud for Sidereel.com. Noen andre serier ser jeg på DVD eller på Harddisk.
Anbefaler egentlig alt! Men jeg anbefaler mest Supernatural, den er bare så bra!!

Ser du noe som er avbildet her eller vil du anbefale noe annet?
Under en måned til jeg fyller 19år og jeg har endelig funnet det jeg ønsker meg. Håper ihvertfall jeg får 1 av tingene jeg ønsker meg.Hovedønsken min er selvfølgelig å skaffe meg en jobb, men en jobb kan ikke kjøpes men det kan dette:Jeg glemte helt vekk, SUPERNATURAL SESONG 5, den kommer 8 Desember, ønsker meg ønsker meg ønsker meg <3
Greit jeg har fått et par kommentar fra folk, de klager på at jeg ikke gjør noe og må komme meg på nav. Vett dere hva? Jeg har søkt overALT, finn.no, matbutikker, bensinstasjoner, barnehage...ALT. Så ikke bland dere hver så snill. Ja, jeg skal på nav for nå har jeg endelig skjønt at folk ikke gidder å gi meg en sjanse. Så igjen...IKKE KLAG, det er mitt liv og jeg velger selv og kan klage så mye jeg vil på hvor kjedelig jeg har det. Ok? Jeg skal få meg jobb til slutt og tjene penge og leve, så hold munn.

:-)
Da ble det ikke jobb på klesbutikken, jeg hadde visst ikke den "gnisten" folk leter etter. Er jeg virkelig så kjedelig? Jeg gir snart opp dette her med jobb, ingen gidder å gi meg en sjanse. Jeg er faktisk en gøy jente å være med, og jeg jobber seriøst. Jeg trenger virkelig en sosial liv, jeg føler jeg dør snart, sammenklemt i leiligheten. Ingenting å gjøre. Takk gud for at jeg har Ruben ellers hadde livet mitt vært på bånn.

 

Jeg vet ikke hva som skjer framover men jeg håper jeg får en jobb til slutt. Men jeg er virkelig LEI!!!!
Jeg vet ikke hva som skjer med bloggen min, og sorry for at jeg ikke har blogget/blogger i det siste. Hovedgrunnen er fordi jeg gjør ingenting spennans, akkurat nå er livet mitt på pause. Jeg sitter i leiligheten og ser på serier/filmer/anime. Ok? Boring life, er ikke alle som vil lese om hva jeg har sett på og hvor kjedelig jeg har det for tiden. Grunnen til at jeg er overasket er fordi statistikken min er utrolig høy for tiden, jeg har ca 30-40 flere lesere enn vanlig. Så hvis det fortsetter slik så føler jeg at jeg må blogge, haha! Så dere må gjerne kommentere forslag om hva jeg kan blogge om! Deal??

Forresten Jobbletingen går greit, jeg fikk dessverre ikke jobb på Platekompaniet men kan stolt si at jeg kom til siste "audition / intervju" så det måtte jo bety noe. Fortsatt er jeg overasket at jeg ikke fikk jobben, men det finnes folk dere ute hvor musikk betyr absolutt alt for en person. For meg, er det filmer, men det var kanskje ikke nok. Jeg var på intervju i går for en klesbutikk og hadde vært utrolig spennans og gøy å kunne jobbe for dem! Jeg krysser fingrene!!!

I dag skal jeg hjem til mamma og pappa for helga og kose meg.
Så ha en fin dag :-) Husk å kommentere forslag.

 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits