Hentet en ny pakke med bøker i dag. Siste pakke for i år, jeg lover! Fordi jeg kommer ikke til å lese noen av disse i år! Har ikke tid, med tanke på eksamene er nå allerede i slutten av November. Jeg måtte bare bestille disse bøkene fordi posten skal flyttes og da vil det ta lenger tid å gå hit.....så må ha de bøkene jeg vet jeg skal lese etter nyttår. Jeg har utrolig lyst til å lese Angelfall nå fordi jeg har hørt utrolig mye bra om den, men det får vel vente. Jeg har enda Finale som forhåpentligvis jeg får på jobb på Torsdag. Ble også nettopp ferdig med Days of blood and starlight, og har skrevet review på goodreads.


I den fritiden jeg enda har før jeg må lenke meg til pensum bøkene, holder jeg på med denne barneboken. Den er så utrolig fantasifull og morsom. Minner meg veldig om en Charlie og Sjokolade fabrikk stil, bare noe utenom det vanlige og jeg får lyst på snop hele tiden pga navnene til de fleste karakterene. eks. Mr. Jelliby (som jeg alltid leser Jellybean) Utrolig nok er forfatteren og bare 18 år!

 


Weeeeeeeeeeeee, denne pakket jeg ut på jobb i dag! Trodde den skulle komme neste måned, men jo tidligere jo bedre! Da kan jeg lese denne før jeg må lese til eksamene. Dette er oppfølgeren til Daughter of smoke and bone som jeg tror jeg har skrevet om tidligere (skal se om jeg finne link) den heter også "Mørk engel" på norsk. Jeg gleder så masse at jeg må drøye å lese "Monsters of men". Men akkurat nå ser jeg Tangled og koser meg før jeg skal lese og ta kvelden, jobb i morgen :)

 
Idag hadde jeg min første slags "eksamen", det var en midterm så den var hovedsakelig mindre enn selve eksamen som jeg skal ha den 19. November. Men jeg er utrolig fornøyd med innsatsen jeg gjorde og forhåpentligvis så står jeg. Grammatikk er utrolig gøy og kunne lett tenke meg å lære det videre til andre :) Så når jeg kom hjem fra universitetet gikk jeg en liten tur på Gina og kjøpte meg et par små ting som belønning.
Jeg elsker den nye trenden med smykke rundt kragen på skjorta. Jeg som er ganske avhenigig av skjorter måtte kjøpe et smykke. Begynte med en enkel en for å se om jeg passer det, så går jeg nok større etterhvert, hihi. Også vil jeg gjerne anbefale øyeskyggene på gina, de gir glans, skikkelig farge og varer lenge :)


Don't blame me, blame the books. They have unlimited power.

Åhh! Etter et års venting på bok nummer 3, er den endelig i mine hender! Nå skal den nytes resten av ferien, og jeg ELSKER at den er over 600 sider. Mer Percy Jackson for meg, dette kan aldri bli feil. Gleder meg til å lese den nå!!!!!


Bare se på disse lekre coverne. Gleder meg masse til å se coveren til bok 4 The House of Hades, håper den er svart/gull med Nico på coveret, men ja det er jo enda et år til da :P
Ellere man kan si disse bøkene er "pre-teen" bøker. Jeg ELSKER coverne til bøkene og alle bøkene virker så fantasifulle og gøye! Neste gang jeg bestiller bøker blir det garantert disse tre. Da skal jeg kose meg med dem i Jula ^^ Gleder meg! Også skal Miss Peregrine bli film, reggisert av selveste Tim Burton :D

 

Har du lest noen av disse?

Sist uke ble jeg endelig ferdig med Harry Potter and the order of the phoenix. Verdens lengste bok, men utrolig god. Helgen var veldig bra den, ble dessverre ingen tid til å lese i den neste boka. Så igår på bussen på vei hjem fikk jeg endelig begynt på "The ask and the answer", oppfølgeren til "The knife of never letting go". Jeg skrev tidligere at boken ikke holdt opp til noen av forventningene mine, men jeg tror denne kan fikse på det. Jeg er over 100 sider inn nå og den virker tålig til nå, vi får se det an øyeblikk. On other news, jeg har fått oppgave i Ex fac nå og jeg er forsåvidt fornøyd med den. I morgen går vel dagen på den og lesing til midterm til grammatikken. Det er ikke lett å være student, spesielt når man skal også ha tid til å lese gode bøker, se spennende serier og komiske anime'er. Pluss, jeg savner forloveden min masse, masse.
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits