Alt fra H&M.
Ukens film:
Drive Angry (ny film på dvd med Nicolas Cage) okay film, en film jeg ikke hadde hatt bry å se på kino da.

Ukens bok:
Silence (som var sykt bra, gleder meg så til siste bok kommer)

Ukens anime:
Chihaya Furu (sports anime, samt romantikk og drama. Skikkelig fint tegnet og fin historie) sett 4 ep som har kommet
Hana-Saka Iroha (slice of life anime, fin tegnet og søte karakterer) sett 7 ep ut av 25 til nåUkens kosedag:
Onsdag når vi hadde besøk av Mats og Regine og spilte Ticket to ride og Playstation move, kjempe koselig kveld!

Ukens Serie:
Frustrerte fruer
The big bang theory
The secret circleFORDI, jeg må jobbe masse framover. Skal jobbe hver dag denne uken, forrige uka jobbet jeg sykt mye og var veeeeldig trøtt. I det siste har jeg ikke gjort stort, jeg er øyeblikk ferdig med Silence men jeg venter fortsatt på The perks og being a wallflower så jeg orker ikke skynde meg i å bli ferdig enda. Ellers er det mange serier, anime og film å få med seg. Greit nok jeg er en liten no-lifer akkurat nå, men jeg kan være en no-lifer til etter jul og det er ganske deilig. I dette øyeblikket ser jeg på Ruben spille Batman: Arkham City jeg vil og spille men jeg gir opp for fort....jeg er ei nintendo jente, kjøp en wii og mariokart til meg skal jeg garanterer deg en skikkelig no-lifer.


Nu eller snart satser vi på å få sett den nye Fairy tail episoden og hoppe i seng, enda en jobbdag i morgen.

OMG, for en cliffhanger på slutten av boka, ble rett og slett litt sur på mister riordan haha. Nå må jeg vente et helt år på bok nummer tre "The mark of Athena"
 

Men ja! For å kunne anbefale denne boka må jeg begynne med å anbefale bok 1. Den heter "The lost hero"  les denne og du vil forstå hele meningen med serien. I "The son of neptune" er vi tilbake med vår helt Percy Jackson, han og har mistet hukommelsen og har klart å ende opp på feil leir, nemlig camp Jupiter som er en leir for Romerske demiguder. Hør forskjellen her ROMERSKE ikke GRESKE. Det vil si at Percy tror han er en sønn av Neptune. Han blir venner med Hazel datter av Pluto (hades) og Frank (vil ikke røpe hvem hans far er, det får du lese selv) de er de siste av de syv Demigudene som skal være med og slås mot Gaia (mother earth) men først må de reise til Alaska for å slåss mot Alcyoneos for å kunne redde Thanatos (death). Mer vil jeg ikke si, for ellers røper jeg for mye. Jeg elsket denne boka au oooog gleder meg til bok tre til neste år.
Jeg vil ikke lese ferdig The son of neptune for da betyr det at jeg må vente et helt år for The mark of athena, åhhr Rick Riordan? Y U NO write faster??
Nei men, satser på å bli ferdig på søndag slik at jeg kan begynne på Silence frem til jeg får The perks of being a wallflower, ALLE sier den er så god og jeg vil lese den!! Heldigvis får jeg den i løp av uka! Ellers så er jeg alene i kveld så blir nok en film, lese så leggetid.


 

1. Crossed - nr 2 av Matched (kommer 1. November)
2. The death cure - nr 3 av The maze runner (har kommet men venter)
3. Delirium kom ut i år (har den i butikken men vil vente med den å)
4. Divergent (skal bestilles neste måned, skal visst vere drit bra)
5. The perks of being a wallflower (prøver å finne den overalt men tror jeg må bestille den)
6. Radiance (ny serie av Alyson Nöel)
7. Die for me (veldig likt the immortals av Alyson Nöel)

Har du lest noen av dem?
Leser jeg;
The son of neptune!! Fikk den igår kveld og er halveis i boka på 600 sider. Jeg elsker virkelig Rick Riordan og fantasien hans ♥Anime jeg ser på:
Ao no exorcist (Rin♥)
Fairy tail (Natsu♥)
Bakuman 2
Sket dance
Beelzebub (Oga♥)
Kimi to boku (har bare sett en episode, veldig merkelig men veldig fint tegna)
Naruto Shippuuden (de må bare bli ferdig med fillerne -____-)
Serier jeg ser på;
Frustrerte fruer
The lying game
Pretty little liars
Glee
The big bang theory
The secret circle
Supernatural
Fringe
The walking dead (når den begynner den 16, hihi)

Filmer jeg nettopp så;
Thor
Løvenes konge
Aladdin
Bad teacher

Blir veldig lite innkjøp fremover, pga tattooveringen men jeg klarer meg. Er bare noen bøker jeg ønsker å kjøpe :-) Og filmer jeg ønsker kommer ikke før neste måned uansett ;P

 
Kjenner jeg begynner å savne familien min, spesielt lillebroren min ^^
Til dere som har sett tattooen min nå, og skrev dumme kommentarer som "du kommer til å angre", "oi det var noe feil der", "romertallene er feil" og "originalen var mye finere". Så har dere faen meg ikke peiling på hvor mye denne tattoovering betyr for meg. Dere kommer til å angre på hva dere skrev, når den er ferdig. Jeg slettet innlegget fordi, den er langt fra ferdig og dere klager på noe halvferdig. Så bilder kommer om en månedstid kanskje mindre tid. Og da skal dere se noe jeg ikke kommer til å angre på. Si hva dere vil, jeg elsker den og skal ikke angre, gjort er gjort, det er mitt liv. Get over it :-)
Matched er en trilogy, bok 1 kom nettopp ut på norsk tidligere i år, bok nummer to kommer nå 1 November på engelsk. Jeg er øyeblikk ferdig med den, men hadde lyst å skrive om den nå. Jeg liker den veldig godt til nå gleder meg til å lese om det er en overaskende slutt som gjør at jeg vil lese videre på neste bok.

 

Jeg leser boka på norsk, og på norsk heter boka "Cassias valg", den er veldig lettlest og er godt oversatt. På en måte så fanger ikke boka min oppmerksomhet på selve innholdet men den er heller veldig interessant på hva boka går ut på. Boka handler om at menneskeheten lever etter noe som heter samfunnet som er "kontrollert" av funksjonære, som bestemmer hvordan et menneske oppnår det perfekte livet, det finnes ikke vold, fedme, krig, uenigheter, alt går på et system. Denne boka heter Matched fordi hovedpersonen Cassia er fylt 17 år og begynner med at vi følger henne gjennom hennes matchbankett, hvor for engang skyld de kan pynte seg i fine kjoler og vite hvem de skal tilbringe resten av livet med. Det ender opp med at hun blir matchet med bestevennen Xander, noe som aldri har hendt før, men så er det mye i boka som aldri har hendt i samfunnet med akkurat henne, senere i boka finner hun ut at hun har en match til og hun kjenner denne gutten også.

 
 

Jeg liker hvordan boka forklarer gjennom sidene hvordan menneskeheten er systemert under samfunnet og oppbygningen av forholdet mellom Cassia og den andre gutten, hun lærer mye om "de ytre provinsene" hvor det faktisk finnes vold og "det gamle livet". Hvis denne bokserien virker interessant, så les den! Jeg anbefaler den, og likte at jeg las den på norsk, jeg kommer helt sikkert til å lese bok 2 når den kommer.

Har ikke lyst til å røpe hva som skjer i morgen, men jeg kan gi et lite hint da. Kunst. Hmm, kanskje noen har klart å tippe det, siden jeg gruer meg lol. For å berolige meg i morgen, kommer jeg nok til å se Glee og en film før jeg må videre. Ellers så leser jeg enda Matched, jeg leser den på norsk noe jeg sjeldent gjør. Det går bra å lese på norsk men jeg liker detaljene så mye bedre på engelsk og jeg forstår det mye bedre og på engelsk. Så denne boka bruker jeg litt tid på, noe som små irreterrer meg, siden jeg har kjøpt Silence og The son of neptune kommer i posten i løp av uka! Jaja :-)


Søte Balder feiret 2års dagen hans på Lørdag sammen med hele pappa sin familie. Var en kjempe fin feiring, med god mat, kake og en titt på den nye frisørsalongen til tanta mi. Ble veldig fornøyd med bildene og er kjempe glad for at jeg kjøpte kamera og kan ta slike bilder av de som betyr mest for meg♥
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits