Denne boksen henter jeg hos posten idag. Har hørt mye positivt om denne serien og tenkte det var like greit å kjøpe hele serien (var sykt billig). Har litt forventninger og forhåpninger til denne serien og særlig bok 1, det er jo den som bestemmer om man skal fortsette eller ikke. Så jeg håper jeg ikke kastet bort noen penger på 4 bøker, men herremenne bøker er jo alltid greit å ha da. Særlig jeg som elsker fantasy så tror jeg denne serien vil treffe midt i blinken. Er jeg heldig klarer jeg å lese første boka før jeg får The Mark of Athena som jeg forhåpentligvis får neste uka, hååååååper jeg ;P
Serien kan dere lese om på Goodreads. Det kommer nok en anbefaling når jeg har lest ut bok 1.

Har du lest denne bokserien?
Det betyr gratis middag! Og gratis bøker selvsagt. Gleder meg, i kveld er det Aschehaug og Cappelen Damm som skal holde bokmøten. I går var jeg endelig en tur innom Outland (så lenge siden sist) og endte opp med 3 bøker i posen.

Fant endelig bøkene jeg letet etter og med veldig fine covere! World War Z skal endelig bli film og jeg må snart få lest den har hørt den er kjempe god. Også endte jeg opp med Soul Eater nummer 3.


I tillegg til det, kom endelig bøkene til Ruben i dag, kommer bilde av dem senere for coverne er knall fine! :)

Det skal bli så deilig å ture hjemover til Lista i dag, har ikke vært hjemme på 2 måneder så skal bli delig. Det er vel nå jeg skulle ønske jeg hadde lappen, og kunne ha kjørt hjemover i går, men men. Jeg elsker å ta bussen uansett for da kan jeg lese ferdig:


Gaaah, denne boken er bare så utrolig god! For å si det lett, er det en bok om ei leiemorder i en fantasi verden som skal konkurrere mot andre leiemordere for å bli kongens "champion", Celeana er badass og innholdet er badass, les les les!

 

Ha en fin helg♥


Magic Study, Night Circus, The ask ans the answer, Across the universe, Eon og Eona. Jeg ELSKER coverne til Eon og Eona, og gleder meg enda mer til å lese dem! Håper bare ikke de høye forventingene mine ødelegger alt. Venter en bok til; Throne of Glass, satser på den kanksje kommer i morgen :) Dagen har da blitt brukt til skole og jobb, ikke noe spess.

Har du lest noen av bøkene?


Denne boken leste jeg faktisk på norsk denne gangen. Vi får den i butikken den 20, da blir det lettere å anbefale den. Boken var utrolig spennende, man ville bare vite hva som kom til å skje hver gang man byttet side! Det skjedde alltid noe, innholdet er interessant, og oversettelsen er bra! Det stod på nettet at hvis du likte "The Maze Runner" så ville du like den like godt så jeg hadde store forventninger til boken og den holdt seg til dem! Jeg kunne ikke legge boken fra meg, med mindre jeg ble tvungen (skole). Så det ble en kvikk les og jeg gleder meg til fortsettelsen. Bok to heter "Feedback" og kommer i begynnelsen av Oktober på engelsk, jeg klarer ikke vente så jeg må nok ha den på engelsk! Men jeg råde dere å enten kjøpe den på norsk når den kommer eller bestill den på engelsk så fort dere klarer, haha.

 

Bensen er et fosterbarn og har levd hele livet sitt hos forskjellige familer og gått lei av livet som fosterbarn. Han har endelig fått stipend på en bra internat skole, det eneste er at skolen viser seg ikke til å være det han trodde. I stedet for en skole, er det et fengsel. Her er det elevene som styrer skolen og det er ingen vei ut. Eneste måte å holde orden er å lage grupper, Bensen er med i Variantene, men det er ikke lenge han blir med. Fordi han skal ut herfra, da må ha rømme og unngå forvaring.

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits