Ingen av bildene er redigert. :-)Ble en del nye filmer. Supernatural fikk jeg i forrige uka, men gadd ikke legge ut bilde. Har ikke begynt på den enda, men jeg gleder meg. Ellers fikk jeg endelig alle Pirates filmene i en fin boks på bluray, i samme slengen kjøpte jeg Tron for den var endelig på tilbud. Til slutt så kjøpte jeg sesong 1 av Vampire diaries, jeg som aldri skulle se det, men jeg likte veldig godt The secret circle så jeg valge å gi Vampire diaries en sjanse og den kostet bare 169.- ;-PGenser og topp kjøpt på H&M. Ellers må jeg snart løpe på jobb. Kommer et innlegg senere om en bok serie jeg er snart ferdig med og vil anbefaler til dere. Forresten jeg har en liten overaskelse om en ukes tid :O Ha en fin dag dere ^^

Akk nu leser jeg Crescendo av Becca Fitzpatrick som er oppfølgeren til boka Hush, Hush. Er snart ferdig med den og heldigvis kommer siste bok ut den 30. men jeg skal lese en annen bok som heter Matched;Cassias Valg som er en sterk anbefaling til dem som har lest Dødslekene bøkene.

Ellers så ser lista slik ut;
♥Silence
♥Hunting Lila (Herlig, uærlig)
♥The son of neptune (Oppfølger til The lost hero)
♥The death cure (siste bok til the maze runner trilogien)
♥City of bones (Som er fire bøker, og hvis bra skal lese dem alle)

Så satse på jeg er ferdig med dem innen jul for da skal jeg lese ALLE Harry Potter bøkene om igjen (ca 5-10 år siden sist jeg las noen av dem)


Har du lest noen av dem jeg nevnte, eller har du noen å anbefale til meg? :-)Har dessverre ikke kabelen til å legge over bilder med meg. Jeg var på stranda i dag og tok mange bilder av sjøen, det var så nydelig vær i dag så det var virkelig deilig å gå en liten tur langs vannet. Så kommer nok noen bilder senere fra da. Ellers har jeg brukt dagen på å slappe av med familien min, sett skal vi danse og laget god middag. Nå har jeg sittet på tumblr og latet meg vekk. Snart skal vi se "The lincoln lawyer" satser på den er god, ser egentlig ikke på krim filmer men denne virker lovende.


Endelig hjemme en tur på Lista. Akk nu slapper jeg av i senga med Monsters Inc. i bakgrunnen. Skal øyeblikk sove, i morgen tidlig er det endelig ny sesong av Supernatural, heeerlig! Også er det Secret circle rett etterpå ;P Have a nice weekend, i hope i will :)
Løvenes konge, Thor og Romeo og Julie (Ny versjon, Leonardo)


Kåpe H&M 499,.
Kjempe fornøyd med jakka, slippe å fryse når vinteren kicke inn. Nå skal jeg kanskje se Løvenes konge sammen med Ruben. ♥
Percy Jackson serien; fantastiske bøker. Fantasifulle, action, kjærlighet og gresk mytologi. Herlig, herlig,herlig!


The hunger games; jeg brukte maks 2 og en halv uke på alle bøkene, de var så fantastiske. Jeg ledde, grein og ble dritforbanna mens jeg las disse bøkene. Jeg har aldri levd så mye inni en bok før. LES DEM.The kane Chronicles; The red pyramid og The throne of fire. Like mye fantasi som Percy Jackson serien bare med egyptisk mytologi. Kjempe gøye bøker.
The heroes of Olympus - The lost hero; The son of neptune (kommer 15 okt, gleder meg) Fortsettelse på Percy Jackson serien, med fortsetter med nye demiguder og de samme gamle, utroliig bra bok, gleder meg kjempe masse til nummer 2!!!


Harry Potter - Hvem har ikke lest dem? Hvis du ikke har; SHAME ON YOU :)

Pittacus Lore - I am number four, The power of six (skal bli seks bøker) Kjempe gode science fiction bøker for ungdommer. Anbefales virkelig og filmen er like god som boka :)

The maze runner - The scorch trials. Veldig spennende, brutale og gøye science fiction bøker, vil helst anbefales til dem over 16.

 

Nå må dere bare begynne å lese♥


Shortsen er bestilt. Resten vil jeg helst prøve i butikken, jeg handler aldri dongeribukser på nettet. Har nettopp bestilt noen fine putetrekk, smykker, sokke og undertøy. Trengte virkelig å bruke penge på noe nytt. Haha. For se om jeg klarer å holde meg unna kortet denne uka, hihi.


1. Fairy Tail (Natsu♥) Gleder meg litt til den blir dubba, Todd Haberkorn skal ha stemmen til Natsu!


2. K-on! For et hysterisk, og utrolig morsom og gøy anime!


3. Natsume Yuujinchou, en utrolig fin anime. Se den, you will go awww


4. Kimi ni todoke, som jeg allitd anbefaler, det er en av de beste anime jeg har noensinne sett. Elsker alt ved den.


5. Xxxholic, en anime av Clamp, elsker virkelig denne anime, og jeg ble frelst av Watanuki (til høyre) Morsom og skummel anime, I like.

 


Nydusja, sminket, kledd og 3 timer før jobb. Veldig klar for helg, selv om det dreier seg rundt jobb. Har jobbhelg og må jobbe 9 timer i morgen, bare 5 i dag heldigvis. I kveld er det Idol så skal få kjøpt pizza, smågodt og cola♥ Gleder meg, så satser jeg på at Supernatural; the animation ligger i postkassen senere i dag, slik at jeg kan få begynt på den sammen med Ruben. Skal se om jeg får kjøpt med meg Thor hjem, og en ny mascara. Budsjett, budsjett, geh men det funker. 


My work outfit. Akkurat nå hører jeg på musikk, før jeg skal se siste episode av No.6
Have a nice weekend.


My life is so boring. Eneste som skjer med meg for tiden er jobb, lese, serie og film. Trenger en skikkelig shoppingrunde, en tattoo og en skikkelig filmkveld ^^
Don't walk away - Sick Puppies
Maybe - Sick Puppies
Carry on wayward son - Kansas
Light me up - The pretty reckless ♥
Just tonight - The pretty reckless
Move along - All american rejects
Call me - Shinedown ♥
Moves like jagger - Maroon 5
Arrival to earth - Steve Jablonsky ♥
Screaming bloody murdur - Sum 41
Buried Alive - Avenged sevenfold ♥
Santa Monica - Theory of a dead man
Not meant to be - Theory of a dead man
Mmmm Mmm Mmm - Crash test dummies ♥
My heroine (acoustic versjon) - Silverstein ♥


Music to my ears♥
Hellu, hellu. Ikke mye har skjedd denne uka. Har vært uten nett siden Mandag, så har brukt dagene på å bli ferdig med sesong 4 av Stargate Atlantis, har ca 9 episoder igjen så står det bare 1 sesong igjen av den serien. I dag skulle jeg egentlig ha fri og slappe helt av, men det ble heller 3 timer jobb! Ganske herlig, så jeg brukte de pengene og bestilte Supernatural; the animation glederrr meg til den kommer i posten. Har ikke hatt bry å se den på nettet siden jeg visste den kom på Bluray :-) Det beste er at det er Jensen Ackles og Jared Padalecki som har stemmene i animasjonen, woop woop

   

Ellers ble jeg ferdig med denne boka i går, som sagt det er nummer 2 i serien om I am number four. Anbefaler den virkelig hvis dere liker science fiction, blandet sammen med kjærlighet og vennskap. Boka handler om nummer 7 og hennes liv på jorda, samtidig følger vi videre med 4, 6 og Sam fra hvor de avslutta i bok nummer 1. Bok nummer 2 var faktisk mye bedre enn nummer 1 og gleder meg masse til nummer 3 kommer! Nå holder jeg på med en ny serie bok 1 heter "Hush, hush" eller "Fallen engel" på norsk, har lest ca 70 sider og jeg liker den til nå. :-)
Helga har vært fin til nå. I går som sagt jobbet jeg, og bakte Cupcakes med min kjære ♥ Film "Cowboys and aliens" som vi så på kino i går var kjempe god. Mye action, bombing, romvesner og hotte cowboyer haha av og til er det nok å se i en film, noen sener var trege til tider og langsomme, så vi ga den en 4/5, men bra film anbefaler den virkelig! 
I dag har jeg hatt besøk av Silje og Ole, vi så to filmer sammen, "BASEketball" og "Superbad" så det ble en komediekveld. Tenkte å sette på De utrolige men begynner å bli litt trøtt faktisk og har veldig lyst til å lese videre i boka mi. I morgen blir det å slappe av, rydde og sette på noen klær til vask.


Theory of a dead man - Santa Monica ♥


Hihi, i dag har jeg jobbet 5 raske timer på jobben min. Begynte litt i en bok som heter "Matched; Cassias valg" og har kjempe lyst å lese den nå, men holder på men en annen bok som er utrolig bra til nå (er halveis nå) "The power of six" som er oppfølger til I am number 4. Etter jobb, ble det hjem og bake Cupcakes som smakte kjempe godt! Kremen derimot ble litt blaut men kjempe nam. Middagen i dag ble Nachos og vi så en animefilm som jeg ikke klarer å stave akk nå, merkelig film men ganske rørende synes jeg, hvis dere har sett animematrix, Summerwars osv så anbefaler jeg denne. JA, i kveld skal vi på KINO og se COWBOYS AND ALIENS gleeeeederrrr meg kjempe masse!!!! Skal si om den var bra i morgen, selvsagt blir den bra, hallo? :P

Hehe uff, merka at jeg alltid ser sur ut når jeg konsentrerer meg. Takk gud ingen har tatt bilde av meg når jeg leser, da ser jeg skikkelig sur ut, spess hvis det er en sene som virkelig får meg sur. LOL Nei, idag har jeg jobbe fra 2-8 og handle mat med Ruben. Så nå har han bestemt seg at jeg skal bake cupcakes til han! Hihi, gleder meg og gruer meg...snart skal jeg lese videre på "The power of six" som er bok nummer 2 i serien om Lorien altså "I am number four" så venter en ny dag på jobb i morgen. Natta folks.

Mine filmer - betyr utrolig mye for meg. Det er når folk ser hvor mange filmer jeg eier blir de ikke overasket.


Bøker - jeg er så takknemlig at jeg fikk jobb på en bokhandel, vet ikke hva jeg hadde gjort uten bokverden. Det er så mye å oppleve! (kommer eget innlegg om forskjellige bøker senere)


Japan- alt fra anime, manga og selve landet. Elsker at jeg kan være så naturlig rundt mennesker og snakke om anime uten at noen tror jeg er en freak haha. Det er bare meg.


Noe nytt å adde til livet mitt - Kamera, jeg skal dokumentere alt jeg opplever i livet mitt og gleder meg til resultater når den tiden kommer hvor jeg vet jeg har klart målet mitt.

Noe som er typisk deg?
Siste dag hjemme på Lista. I dag har jeg slappet skikkelig av, har vært så dau. Har ligget i senga og sett på anime. Fikk med meg nye episoder av Beelzebub, No.6 og Sket dance. Har også lest, er faktisk enda ikke ferdig med Mocingjay....vil ikke bli ferdig, bøkene til The Hunger games er bare så fantastiske. Jeg får ikke samme følelse som Percy Jackson men det er veldig close. Senere skal jeg se ferdig Godzilla og spise is♥


Helga til nå har vært super. Slappet av, kost meg med familien, sett film, spilt ps3 og skremt søsteren min.
Priceless


Og da er jeg kjempe happy. Har ikke sett mamma, pappa, søster og bror på over tre uker, og jeg savner dem fælt. Så første bildet er humøret mitt og andre bilde viser at kamera skal være med! Skal ta masse bilder, blir kanskje en tur til Sabine og!! Så nå må jeg pakke, også skal jeg lese videre i Mockingjay. Har hatt lesepause i to dager nå utrolig nok, det liker vi ikke. Ha en god helg.

Nyeste episoden til Pretty Little Liars, honey nut cheerios og mocca♥ Herlig å kunne blogge med skikkelig bilder. Akkurat nå hører jeg på musikk og ser gjennom bilder jeg har tatt med det nye kameraet. Kjøpte Canon eos 1100 d i rødt. Er kjempe fornøyd med den, jeg er nybegynner og den passer perfekt.My new baby♥

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits