Ahh jeg elsker å høre på Boston på morgenen. Jeg blir så glad og våken, selv om det er iskaldt i leiligheten, men jeg ligger i sofaen med teppe og en god varm kopp te med More than a feeling i bakgrunnen. I dag skal jeg pugge på musikk i gjennom alle tidene, og lese om filmnyheter. Til middag blir det stekt komle, jeg gledeeer meg! Så nå må tiden raske seg på litt, hehe. Sko bare si god morgen, og ha en fin dag!

 

 
Jupp har ca tre timer igjen hjemme, før vi skal avgårde til moi alle sammen. Vi skal i bursdag til søskenbarnet mitt som jeg er fadder til. Etter bursdagen så går kvelden videre til Stavanger med Ruben. Jeg kan ærlig si at jeg har hatt en fantastisk uke hjemme med familien, men det skal også bli godt å komme hjem med kjæresten. Heldigvis er vi vandt med avstand, så denne uka har ikke vært helt forferdelig uten han, hehe.

Nå har jeg nettopp stått opp, og magen min snakker til meg. Eller, maser på meg rett og slett. Jeg må dermed pakke tingene mine og pynte meg og søsteren min.

Ciao
Egentlig er hverdag filmdag for meg. I dag ble jeg og søsteren min ferdig med den siste Jurassic Park filmen i trilogien, jeg elsker virkelig Steven Spielsberg's sitt verk, han får virkelig det uvirkelig til livet. Dinosaurer, romvesner, haier og roboter er det noe mer man trenger? Jeg blir aldri skuffa, og ser filmene om igjen og om igjen. Jeg fikk også endelig sett første episoden til den beste serien ever, Supernatural. Høsten er herrrlig, så mange gode serier med nye sesonger. Glee, Supernatural, One tree hill, Hellcats, Big bang theory, Cougar town og Desperate Housewives. I tillegg holder jeg enda på med Chuck, Legend of the seeker og Stargate Atalantis. Hah, dere tror nok jeg ikke har et liv, men tror meg jeg har et fint liv.

 

Nå bærer kvelden fram til resultatene til Skal vi danse, så enda en film sammen med pappa.Har du hatt en fin kveld?

 
 

Watch it, Own it, Love it

Kick Ass


JEG GLEDER MEEEEEEEG♥


Herlig sett fra H&M.

Ønsker meg disse plaggene for denne kalde høsten. Se så søtt!
Jeg elsker virkelig kombinasjonene på strømper, farger, kjoler og cardiganer denne høsten. Jeg MÅ ha, hihi.
Bø! Ble du skremt? Nei trodde ikke det. Ikke så mye å si enn at njah jeg sitter bare her med radio på tv. Skal snart av å handle med mamma. Blir den vanlige mathandling, en tur på apoteket og kaaanskje klær? Ikke akkurat så mye å se på i Farsund i forhold til Madla, men alltid gøy å kikke. Ellers har vi nydelig vær ute og bitte litt vind.


 
Jeg kom hjem i går klokken 3. Siden da har det vært film som dere har lagt merke til de to siste innleggene på bloggen min. Det blir flere slike innlegg, fordi jeg elsker å lese slikt, og tror mange av dere au gjør det. Skulle egentlig se ferdig "The dark knight", men det ble det ikke noe av. Så da blir det bonderomantikken med en kopp te, og anime senere på kvelden. Da skal jeg se siste episode av "Highschool of the dead", sykt bra serie hvis dere liker zombier og ja ungdommer som er litt "badass".

 

Dagen har gått til tv-titting, og enda mer tv-titting. Slik er det i hjemmet på Lista. I morgen skal meg og mamma handle og jeg skal ta en tur innom skolen og hente en bok for eksamen som er i Desember. Også har søknaden min til H&M blitt sendt videre til Sandnes så hadde vært litt morro hvis de ringte meg, men drømmen er fortsatt å jobbe på platekompaniet, men jeg sier heller ikke nei til Klær, hehe.Nå er det bare 4 dager til ny sesong av Supernatural
Har dere hatt en fin dag?Or live long enough to see yourself become the villain

Batman Begins - The Dark Knight

I Am Legend

Hilde ( thehibi.blogg.no) er ei god venninne av meg, og utrolig til å lage headere og plutselig lå det en ferdig header i kommentarene mine. Jeg er kjempe fornøyd og syns det ble kjempe fint! Takk Hilde!

Nå skal jeg snart dure videre til Silje, hvor vi skal vorse og kose oss med guttene våres!
Adios ^^Nu sitter jeg og hører på Eminem, omg I know EMINEM. Jeg liker egentlig ikke rap musikk, men jeg som alle andre jeg har forelsket meg i "Love the you lie". Prøver da å ikke høre på den for mye for jeg er så flink til å bli av sanger, men de ligger fortsatt på ipodden, og da blir det alltid så koselig at en gammel sang dukker opp igjen. Nå er jeg nydusjet, leggene er myyyke og glatte også har jeg ryddet leiligheten...halveis. Mangler enda å støvsuge, men det gjør jeg senere! Nå skal jeg lese videre i boka mi. Jeg eeeelsker Percy Jackson bøker, mer enn Harry Potter faktisk! Så få ræva deres i gir og les dem, se filmen i samme slengen selv om den ikke er lik boka en plass, er den fortsatt gøy synes jeg.Webcam bilder er så lol. Senere skal jeg lage en god nachos middag, før jeg skal vaske hos pappa. Så skal jeg spør Ruben om vi skal se "The Last Samurai" med Tom Cruise, gooood film!
Som dere har lagt merke til så har jeg forandret fargen på bloggen, ble ganske lei av den rosa fargen og ville ha en mer høstaktig farge. Det eneste som mangler nå er en fin header, men jeg suger til å lage header også har jeg heller ikke Photoshop, så ikke vits å styre med det. Skal nok  skaffe nytt header, bare ikke for øyeblikket. Så bare with me!

Akkurat nu, så sitter jeg og daffer i sofaen med en pose smågodt og Disturbed på fullguffe, mens guttene og pappa holder på utforbi og støyber (vi skal ha terasse utenfor, just so you know) Ellers skal jeg oppdatere meg på andre nytt musikk, og lese et par filmanmeldelser. Vil egentlig på kino i kveld og se The Expendables, men siden Ruben så den uten meg er det vanskelig å finne noen å se den med. Skulle egentlig se den med pappa men han holder jo på utenfor. Jeg får vel nøye meg med en kveld av Legend of the seeker og satse på kino i neste uke.Anbefaler alle å høre på Disturbed, garantert et av Favoritt bandene mine, skal kanskje på konsert å se de i Oslo i November, men få se!De fleste på blogg.no er flinke til å klage over høsten, meg jeg, jeg elsker høsten. Ja, jeg kan klage over kulden, men jeg elsker de kalde dagene, å kunne sitte inne med en god varm kopp te og en god film. Det kommer nok en del slike dager fremover. Vi har vært heldig med været den siste uka, men nå ønsker jeg at bladene på trærne skal begynne å skifte farge og falle av, slik at jeg kan løp i dem! Det aller beste med høst pleide å være Halloween, dessverre bor jeg ikke i USA lenger, så Halloween er ikke så gøy som det pleide å være, men i år blir det nok en kveld fylt med skrekkfilmer fra 80 tallet!

Så er et godt tegn på høsten er jo de nye sesongene til alle seriene jeg følger med på! Jeg gleder meg som en liten unge!! Spesielt den 24 September....SUPERNATURAL!! I can't wait.

Nå skal jeg faktisk lage en kopp te, og lese videre i den siste Percy Jackson boka mi før jeg må lage noe middag senere.


Random!I dag bærer helga seg videre hjem til mamma og pappa. Har faktisk ikke sovet hjemme siden siste skole dag, og det var i Juni! Så nærmer 3 mnd sist jeg har hatt en kveld sammen med familien min, så jeg har gledet meg en hel masse til denne helga. Skal bli godt å sitte i sofaen med god mat og en god film sammen med Pappa, lille bror og lille søs, også mamma men hun ligger som regel sovende på sofaen hvis vi ser film. Kos.

Akkurat nå, sitter jeg her og oppdaterer meg på de forskjellige bloggene jeg leser. Jeg skal øyeblikk begynne å vaske opp kjøkkenet og rette håret mitt. Ruben kommer og henter meg klokken 2, og da må jeg være ferdig stelt og pakket. Åja! Det er også dyrskuet denne helga, jeg skal innom på Søndag så jeg håper å møte på noen kjente fjes igjen :-)Skjorta er kjøpt på Gina T 199,- jeg virkelig elsker den, og skal kjøpe en til i slutten av mnd.
Håper dere andre får en fin helg.

Er det ikke bare nydelig? Alle filmene til meg, kjæresten min og broren hans. De røde er mine, og Ruben he de svarte. Så vi vet hvem som tjener penger her, hehe. Men jeg har sett nesten alle filmene som er vist her og det er litt sykt. Vi kom fram til med seriene at vi har ca. 750 filmer! Gad, og mer skal det bli!

Ellers så va jeg på mini shopping i går og kjøpte bok.


Så når jeg er ferdig med den siste Percy Jackson boka, skal jeg begynne på The Hunger Games trilogy. Jeg gleder meg til å lese deg, for det er så mange som sier den er bra!

Har du lest den? Eier du mange filmer?
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits