Jeg kunne ikke dy meg når jeg kom på jobb i går. Herlig å få 30% rabatt på jobb, har ventet et år på The rise of nine, som er bok tre i serien The lorien legacies eller dere kjenne vel til boka/filmen I am number four. Veldig bra science fiction serie, som jeg vil gjerne anbefale. I dag er det fri fra skole, men ikke så mye fri da. Jobb kl 15 så jeg stikker i dusjen, og bli ferdig med leksene før da. Ciao!


JEG VEEEET, MER BØKER!! Ja, jeg har et problem, men bedre å være avhengig av å lese enn å røyke. Am I right? Haha, nei, disse ble nettopp bestilt og siden det er så mange er jeg redd jeg må vente en god stund før jeg får dem. De jeg gleder meg sykt til å lese er EON/EONA og Throne of glass! Søk på dem og bli like imponert som meg! Som sagt, bare søk alle titlene på Goodreads, and let me know. Kommer selvsagt bilde av bøkene når jeg har fått dem, gleder meg! 

Har du lest noen av dem som er ovenfor?

Også leste jeg Glitch, så det ble 16 bøker lest i sommer! Ikke gale må jeg si. Jeg er halveis i "The Kill Order", og satser på å bli ferdig med den i løp av uken så vi kan jo nesten si jeg elste 17 bøker totalt i sommer, haha. Men, jeg headsup, Glitch var utrolig skuffende så ikke les den hvis dere planer på det.


Her er sommerens favoritter + HP bøkene of course! De fleste bøkene har en review på Goodreads, eller dere kan lete lenger nede på bloggen min hvis dere er nyskjerrige på bøkene.

 

Har du lest noen gode bøker i sommer?
Hehe, jeg kjøpte to hårfarger pakker på onsdag, en gull-blonde farge som jeg trodde skulle lysne håret en god del, hah jeg tok feil. Men, jeg er veldig fornøyd med fargen som kom da, en litt rødblonde farge og det har lysnet bittelitt. Kanskje det lysner jo mer jeg dusjer.


Slik ble håret, og jeg er veldig fornøyd faktisk ^^ Om det var blonde jeg egentlig skulle bli.

Uff, jeg er så fæl til å kjøpe bøker. Men "The Kill Order" måtte jeg ha, og for å få fri frakt så måtte jeg putte på noen bøker til, ingen problem. Og! Nå som jeg har fått stipend, kommer nok flere innkjøp på bøker etterhvert. Studeringa går bra, jeg klarer meg foreløpig, skal jobbe litt mer med ex fac snart ellers prøver jeg å bli ferdig med boken "Glitch". 


Da fikk jeg endelig bøkene jeg bestilte på capris. Er øyeblikk ferdig med Hide and Seek, dessverre så er det ikke siste bok i serien The lying game det kommer en til så jeg får enda ikke vite hvem som drepte Sutton, bleh. Under er klassikerne jeg skal lese for skolen, gleder meg til å lese Frankenstein, men de to andre er jeg enda litt skeptisk på. Jeg må begynne på Macbeth i helga siden det er den vi skal ha om først. Har også kjøpt skolebøkene og det var ikke billig.....Ellers venter jeg en til pakke som kommer nok i neste uke :)

Har du lest noen av bøkene?

Å såå bustete på håret vi var. Neida, men ja, i morgen er første dagen på fadderuken på UIS og jeg gruer meg. Jeg er fort sjenert, og jeg har egentlig bare blitt kjent med de jeg har jobbet med de siste to årene, så ja skal bli sykt rart å være rundt så mye folk. Jeg gleder meg au selvsagt men igjen, jeg har vært uten skole på 2 år og kjenner det skal bli hardt å begynne igjen. Så skal det jo være godt å bli kjent med nye mennesker og gjør noe med livet og utdanningen. Wish me luck, I may need it.
Siden jeg har hatt friår, så har jeg hatt godtid til å lese tykkebøker. Jeg utfordra megselv å lese 50 bøker i år, og er på god vei, forhåpentligvis så klarer jeg dette innen oktober. Men siden jeg skal begynne på skolen så må jeg nok grense det ned til litt tynnere gode bøker. Jeg venter enda på en pakke med nye bøker og håper jeg får tid til å lese dem. Det er alt for mange nye bøker som kommer dette halvåret....Så igjen jeg håper jeg får tid. Det er utrolig mange gode bøker på bildene over og anbefaler nesten alle sammen. Kanksje ligge lavt på Uglies serien, beklager men den falt ikke så veldig i smak hvis man sammenligner dem med de andre bøkene. Everneath, Blood red road, Daughter of smoke and bone, Clockwork angel/prince, Warm Bodies, Before I fall er vel de jeg har likt best sålangt! Alle de andre er selvsagt kjempe gode men disse ga meg bare et veldig bra inntrykk! Nå er jeg på bok 38 og leser Poison Study, som jeg er halvveis ferdig med og kommer nok til å anbefale den.


Har du utfordret degselv?
Noen gode bøker du har lest i år?
Har du Goodreads?

Har tilbringt helgen min på Lista, greit å ha en helg hjemme før skole begynne skikkelig. Neste uke er det fadderuke, og jeg gleder meg kjempe masse! Ellers i går var det utrolig fint vær så da ble det bestemt å ta en liten tur på stranda og kameraet var også med :-) I dag har jeg sett Inception om igjen med pappa, og slappet av med boka. I morgen er siste dag hjemme så må nok kose meg så mye jeg kan før jeg drar hjemover til Madla igjen :-) 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits