Sov til 11 i dag, eller jeg var først oppe halv 7 og fikk ikke sove før halv 9 igjen. I dag har jeg sett The lying game, som er veldig bra serie og anbefaler til dem som ser Pretty Little liars, for det er samme forfatter bak bøkene. Også har jeg satt lapper på ALLE bøkene mine med navnet mitt og nummer, greit å ha hvis jeg låner dem bort.
Drit dårlig bilder ja, mobil vettu. Men kamera er bestilt! Gleder meg kjempe masse og skal love masse blogging :-D
Jeg er HEKTA, har sett teaseren minst 5 ganger nå. Fytti jeg gleder meg!!! Er like vill som jeg var første gang jeg så traileren til Sucker Punch. Hvis du vil se teaseren (mini teaser vil jeg heller kalle det) i HD gå her, men dere må ha quicktime for å spille av.

"Here's some advice, stay alive" Chills
Har dessverre ingen bilder nå heller, men kamera skal bestilles i morgen! Gleder meg kjempe masse til jeg får brukt den. Greit å ha bra kamera til fremtiden med reise og forskjellig. Helga var veldig bra, begynte Fredag med jobb kl 3 og hjem igjen 8, da så jeg filmen Tommys Inferno som er en veldig god stund siden jeg hadde sett den. Lørdag var det jobb igjen, 9 timer som feide avsted, jeg solgte masse bøker og endel bøker jeg selv elsker, og kan få andre til elske like mye som meg. Siden jeg var hjemme alene denne helga, fikk jeg besøk av Kristine etter jobb og vi koste oss med taco, filmen "Bare Bea" og "Sleepy Hallow". Jeg ELSKER Sleepy Hallow selv om det er en stund siden jeg hadde sett den, men Johnny Depp spiller så bra i den filmen. Skummel var den og, siden jeg takler ikke ekle fjeser......(heksa i filmen). Så ble jo jeg skikkelig hyper når jeg så Dumbledore og Onkel Vernon fra Harry Potter i filmen, lol. Søndag kom Ruben hjem og vi stakk til Silje og Ole, der så vil filmen PAUL den var GENIAL. Perfekt film for meg som er skikkelig nerd og ønsker med hele livet sitt å besøke Comic Con i fremtiden.


Gammelt bilde (takk i April da jeg klippet meg) Håret har vokst skikkelig mye siden da. Haha, akkurat nå koser jeg meg med musikk, har laget et nytt spilleliste med sanger jeg liker å høre på når jeg er alene. Deeeilig å ha fri fra jobb både i dag og i morgen, slapper bare av og lese i boka mi. Jeg er overhalveis i siste bok av "The hunger games", trist egentlig får jeg likte virkelig de bøkene......
Jupp det er jeg for nå, dessverre har jeg ikke kamera og den blir nok ikke kjøpt før neste lønning eller lønningen etter det. Som dere kanskje ikke vet prøver jeg så godt jeg kan å spare til reise, og håper den reisen inneholder et fly+hotell til Japan i minst to uker, kunne gjerne vært en måned! Jeg er ganske opptatt med jobb framover derfor veldig lite blogging og lite motivasjon, men jeg kan si at jeg tilbringer dagene mine med serier, filmer, venner, anime og masse lesing. Jeg er øyeblikk ferdig med Catching Fire og skal straks på Mockingjay. Seriene jeg følger med på for øyeblikket er Stargate Atlantis, The lying game og Pretty Little liars.Ellers kommer det nok noen anbefalinger i ny og ne og ønsker. Jeg lover bedre blogging når jeg har fått kamera og skikkelig design :)


Åhh, jeg tror virkelig disse skal være med meg hjem i neste lønning! Geh, jeg hater virkelig at jeg hater å bruke penger. Jeg får dårlig samvittighet med engang. Det er ikke mye jeg ønsker meg, men det jeg virkelig ønsker å kjøpe koster så himla mye, skoene koster 700 så det er ikke ille, men jeg må ut med ihvertfall 5000 for nytt kamera hvis jeg ønsker meg det, så har vi tattooveringen min som kommer til å koste minst 6000 heldigvis har jeg ca 2500 spart opp og skal ta ut 1000 til når lønning kommer. Det som er så lol er at jeg har mer enn nok råd til dette og klarer fint å la vær å bruke penge når jeg først har kjøpt noe dyrt meeeen jeg ønsker meg alltid noe, haha. Jah men disse skal være med hjem!!!! (Btw jeg trenger virkelig nytt design) kan sende bilder hvis noen virkelig he lyst til å lage :)

 

Nå skal jeg kanskje lese videre i boka mi også tror jeg det blir kinamat i kveld (never gets old) Toodles
Nettopp ferdig med Bok 1 i "The Hunger Games" som er en bokserie på 3 bøker. Likte den like godt som jeg likte "The lying game" nesten mer. Men det er to helt forskjellige katagorier samtidig som de er veldig like igjen. Bøkene er beregna for ungdommer men siden det er "crossover" bøker så kan vokse og like godt lese dem, jeg vil nesten prøve å få pappa til å lese boka så god var den.

 

 

Handlinga er i en post-apoctolyptic era (fremtiden når verden har på en måte gått under) Nord-Amerika er delt opp i 12 distrikter, hvor 1,2,3,4 er de rikeste også går det videre til de fattige hvor 11 og 12 er de fattigste eller de som sliter mest. Vi møter på ei 16år gammel jente ved navn Katniss Everdeen, hun bor på distrikt 12 sammen med lillesøster Prim og mora. Hun bor i en av de fattige distriktene, dristrikt 12. Hvert år har alle distriktene en felles event hvor de trekker ei jente og en gutt til å være med i et spill for livet, The hunger games(dødslekene). På "The reaping i år" var lillesøsteren til Katniss med på trekkingen for første gang siden hun er tolv år nå, hvert år legger de inn 2 mer lapp med navnet deres for hvert år frem til de er 20 tror jeg, Katniss er 16 og hun har ca 40x mer siden hun fikk litt mat hvis de satt navnet hennes ekstra enn bare 2x hvert år. Under the reaping klarer de å trekke Prim som jenterepresentant til Dødslekene, alle vet hva som skjer da, Katniss Stiller opp. Hun og Peeta skal gå gjennom noe som kan drepe dem begge på et live skjerm foran hele Landet. Vil de overleve? Det må du finne ut selv ;)

 
 

Akkurat nå holder de på med adaptasjonen av boka. Med Jennifer Laurence som Katniss og Josh Hutchersen som Peeta, til nå ser filmen veldig lovende ut og jeg synes personlig selv at Jennifer er en perfekt Katniss. Jeg håper virkelig de får til filmen slik jeg så den mens jeg leste boka, for boka er sååå bra! Filmer kommer i Mars 2012. Nå skal jeg begynne på bok to som heter "Catching fire" (Opp i flammer) og jeg har hørt at den er like spennende, gleder meg!
Denne helga har jeg sett 3 filmer og snart 8 episoder av Stargate Atlantid ooog snart lest gjennom boka mi "Never have i ever" Slik er som regel helgene mine når jeg har arbeidshelg, ellers reiser jeg hjem til Lista. Denne helga så jeg "I am number four" som er en veldig bra ungdoms/sciencefiction/action film, jeg har også lest boka som er faktisk veldig lik filmen. I går var jeg på kino og så "Horrible bosses" som var kjempe morsom, skikkelig gutte/toalett humor, veldig "Hangover" for å forklare filmen lett, filmen var lett å lese men gøy å se, verd å se på kino! Når jeg kom hjem fra kinoen satt jeg på en verdens beste barndomsfilmene mine "The road to Eldorado", jeg virkelig elsker den filmen, hvordan den er laget, musikken, fargene, karakterene, åhh love♥

 

 

Tror faktisk jeg har kommer over halveis på filmlista min i år, altså jeg skal se 300 filmer i løp av dette året. Satser på jeg har kommer til ca 160-170, jeg vil ikke tele alle filmene jeg har skrevet ned jeg vil heller overaske meg selv i det nye året og se hvor mange filmer jeg klarte å få med meg på et år. Boka da "Never have i ever" trenger jeg ikke forklare den er en fortsettelse av den første boka "The lying game" og er like spennans, så dumt at siste boka kommer ikke før 2012.....men nå må jeg se ferdig episoden av SGA før jeg leser videre.
Om en halvtimes tid stikker jeg å åpner butikken. For dere som ikke vet, jobber jeg på Notabene og jeg stortrives der! Utrolig nok så blir det et år til med bare jobb. Jeg er litt lei meg for at jeg ikke kom inn (eller jeg står enda på venteliste men tviler sterkt det blir skole) på fjernsynsproduksjon. Egentlig så frister Noroff mest, for da kan jeg studere meg rett på reggisør enn masse annet itillegg. Ca. 9 timer med jobb venter og jeg er så og så i humøret, men jeg takler det som regel og er glad jeg skal jobbe med to søte jenter i dag.
Webcam ftw? I kveld blir det nok et par filmer da tenker jeg "Phonebooth" og en animefilm jeg plukket nylig opp. Så satse kanksje på kino i kveld :) Ha en fin lørdag folks.

For dere som har lest eller sett serien "Pretty little liars" vil dere skjønner at denne serien er også skrevet av Sara Shepard. Bøkene er i samme sjanger som PLL serien, mysterie, thriller, drama, ungdom. Jeg har nettopp lest ut bok 1 og venter på bok to som forhåpenligvis har rukket og komme på jobb i morgen, slik at jeg kan begynne på den. Der er bare to bøker ute på markedet, bok nummer to kom nettopp i Juli, jeg er usikker på hvor mange bøker det blir og når nr 3 kommer. Jeg som pleier å lese fantasy og science fiction og klart å få med meg en helt annen sjanger.Boka var utrolig spennende, jeg kunne virkelig ikke legge den i fra meg. Den kunne nesten falle i sjanger for krim med tanke på at det er mord involvert.

 

"The lying game" dreier seg rundt ei jente ved navn Emma, når Emma finner ut hun har ei long lost tvillingsøster,  etter å ha sett en video på internettet med ei jente som holder på å bli kvalt i hjel med en kjede, og jenta i filmen er prikk lik henne, men jenta er ikke Emma, da må det være ei søster hun visste aldri om. Når Emma finner ut at jenta heter Sutton, skriver hun en mail til henne at de er søste, Emma får svar fra Sutton og blir inviitert til å møte henne. Det eneste Emma kan håpe på er om Sutton er i live og at hun kan kysse fosterlivet vekk og bo sammen med søsteren sin og ha det fantasilivet hun ønsket. Men Sutton er død og noen leker med Emma for det Emma ikke vet er at hun må leve livet til Sutton, for ellers vil hun være den neste

.

Jeg anbefaler virkelig boka til dere som liker en litt vrang og merkelig fortelling. Bøkene blir også om til serie som begynner 15 Aug. det som er anerledes i serien er at Sutton er ikke død og går med på å bytte liv med Emma, også forsvinner Sutton etter det. I boka er Sutton en spøkelse som følger Emma i håp om å finne ut hvem som drap henne, jeg tror boka blir mer supernatural å gjøre om til serie, så derfor prøvde de å gjøre den så realistisk som mulig. Bok nummer to heter "Never have i ever" og jeg gleder meg til å lese videre.

Har du lest "The Lying Games", synes du det er bedre en "Pretty little liars"?

 
I morgen drar jeg "hjem" til Stavanger sammen med familien. Jeg skal ikke på jobb før på Torsdag noe som passet bra med en shopping tur! Heldigvis har det vært litt sommer denne helga, men jeg kjenner godt at høsten nærmer seg. Vi er alt i August og om 4 raske uker, er det høst alt og dyreskuet i Lyngdal. Jeg har funnet endel klesplagger hos H&M som jeg ønsker meg og håper jeg finner endel av dem i morgen, jeg trenger en liten shoppingrunde før pengene flyge avsted til et helt nytt kamera neste lønning.

 Dere har vel lagt merke til at den vinrød fargen er veldig populær blant ønskelisten min. Jeg elsker fargen og synes
den har en veldig høstpreg av seg, jeg elsker høsten og fargene som symboliseres høst, jeg gleder meg til å bruke mørketoner og bruneboots, sammen med en fin mørkrød kåpe. Ahh, litt synd jeg ikke skal på skolen i år heller men det stopper meg ikke å handle klær, hihi. Neste innlegg kommer det en bokanbefaling, har ca 50 sider igjen av boka.

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits