Et av Høstens must haves. Mine er kjøpt på H&M, og gud som jeg elsker dem!
I morgen skal jeg utforske Notabene, og se om de har de bøkene jeg har lyst på.
Noen som har lest The Hunger Games?Eller sier man konge lenger? Ikke vet jeg, men i dag blir i hvertfall en god dag. Jeg er på siste episode av Sesong 1 til Stargate Atlantis, så jeg kan øyeblikk begynne på sesong 2. Klokken 5 blir det kino "Scott Pilgrim vs. The world" som egentlig ikke kommer på kino før 1. Oktober, men siden det er publikumsfestival, får vi sett førpremiere av den og for 60 kr! Talk about lucky! Etter den filmen bringer det seg videre til Toy Story 3, og den har jeg ventet på LENGE, nå får jeg endelig se den hjertevarme filmen igjen med en ny historie, gleder meg kjempe masse.


Så jeg er klar! Resten av helga blir på moi, hvor jeg skal på varetelling på kiwi og får 10 DVD'er som belønning♥
I dag har vært den vanlige dagen. Oppe 9, sette på Stargate Atlantis og se 4 episoder. Så ble det vasking av leiligheten og middag. Når guttene kom hjem ble det Naruto og Legend of the seeker. Men noe jeg faktisk har fått stor håp til nå, er en tur til JAPAN. Ruben har sett på fly og hotell og det virker veldig lovende, at vi kan faktisk reise til neste år! Jeg skal så spare nå, nå har jeg endelig noe å glede meg vilt til!!

I morgen blir det endelig Scott Pilgrim vs the world og Toy Story 3! Er litt skeptisk til Toy Story 3 med tanke på at vi skal se den i 3D, og jeg virkelig hater 3D, men så hater jeg norsk dubbing av disney filmer. Så det ble enten 3D eller Norske stemmer. Jeg valgte som sagt 3D, håper filmen er verdt de 130 kr.
Nå tar jeg snart kvelden, og gleder meg til i morgen.


Har veldig store forventninger til denne filmenBarndomsminner

Hvilken ville du sett?
Ellers sier jeg natta.I går kom min kjære mamma på besøk til Stavanger, slik at hun endelig kunne få se leiligheten. Pappa ble med i samme slengen, med tanke på han jobber 10 min fra hvor jeg bor. Det var kjempe kos å ha de her til te og cola. Pappa gikk tilbake til jobb, og meg og mamma kjørte videre til Ikea for å kjøpe det jeg trengte. Mamma kjøpte masse fint til meg, fikk ikke kjøpt middagstallerkene fordi det var utsolgt for de jeg hadde ønsket. Ellers ble det potter, panner, bokser, bolle, lys og andre kjøkkenredskaper. Jeg elsker å være på kjøkkenet, så det å kunne få en del ting til kjøkkenet var kjempe greit. Vi hadde også en utrolig koselig lunch, vi hadde laks, napolienskake og sjokolade mousse. Jeg merket at jeg savnet mamma, vi snakket om ALT.

Turen gikk videre til kvadrat, hvor jeg bare skulle ha et par boots og det samme gjaldt mamma. Dessverre, ble det mer enn planlagt. Mamma var utrolig grei og spanderte så mye på meg! Kunne ikke spurt for en bedre mamma. Vi var over en time på H&M og her er noe av det jeg kjøpte og mamma kjøpte til meg:

Jeg er utrolig fornøyd med innkjøpet. Jeg fikk bootsan jeg ønsket meg også, men kan vise de i et annet innlegg. Nå skal jeg se videre på Stargate og nyte denne regnfulle dagen.

Hva like du best?Har ikke akkurat begynt så "smooth" som jeg trodde. Jeg trodde å skaffe seg jobb var lett, men det er sykt vanskelig, når man ikke har jobbet så mye fra før. Det som er positivt er jo at jeg lærer ganske raskt! Så hvis noen viser meg noe på si en datamaskin, så kan jeg det etter et par forsøk. Jeg skal levere en cv på Rema 1000 i dag, fordi de trenger faktisk folk, jeg er ganske nervøs, for jeg vil faktisk ha jobben. Det er 2 min å gå, det er fulltid og jeg kan tjene en del penger. Jeg liker å sitte i kassen og legge varer på plass. Drømmenjobben er jo fortsatt Platekompaniet, men hvis jeg kan skaffe meg den jobben på Rema, så tar jeg den!!

Jeg har hatt mye tid de siste ukene og jeg har brukt tiden for det meste på serier, anime og film (som vanlig) Jeg har begynt på to serier, Stargate Atlantis og Legend of the seeker. For øyeblikket ser jeg på Stargate, siden jeg ser The Seeker sammen med Ruben og broren hans. Ellers har jeg også brukt tiden på å vaske og lage middag. Sheesh, føler meg som ei hjemmekona....greit nok, men jeg vil au kunne leve litt. Hehe.Mamma kommer på besøk i morgen, så jeg håper vi tar turen innom IKEA, jeg har kjempe lyst på denne "Japansk" spisesettet! For dere ha en fin dag på Skolen/Jobb/Universitetet.I dag begynte alle på sin første dag med skolen...utenom jeg. Ja, jeg syns det er rart men samtidig deilig å tenke på at jeg slipper å stå opp tidlig, lekser, innleveringer og lesing. Så egentlig er jeg også ganske heldig. Jeg er fortsatt arbeidsledig, jeg har da fortsatt jobben min på yx hvis jeg absolutt ikke finner en jobb, men tror det kommer etterhvert.

I dag, ble jeg våknet av Silje i halv 9 tiden og hun ba meg ut til byen. Slevfølgelig ble jeg med på det, og skyndte på meg klær og veska før hun faktisk var utenfor døra mi. Vi kjørte hjem til hun først og stelte oss og koste med pys, så dro vi til byen for å kjøpe frokost, og kikket rundt. Hun viste meg alle uteplassene, og resturangene som jeg burde prøve ut. Det var utrolig koselig og gleder meg til flere turer sammen med henne i byen. Jeg fikk også kjøpe meg noen ordentlig "trø inn" sko, for 129 kr, utrolig billig! Ellers har jeg støvsugt og vasket leiligheten og har gjort klar middag til guttene som kommer hjem øyeblikk nå.

Hvordan deres første dag med skole?
Har du et friår, som meg?
Dette er noe jeg har gledet meg til og gruet meg til siden sommerferien begynte. Nå er tiden kommet og jeg er pakket ut, leiligheten er vasket og jeg er øyeblikk klar til å fortsette turen til Amfi senteret og søke på jobb. Siden jeg ikke skal på skole i år, så håper jeg så inderlig at jeg kan finne en god jobb ved senteret, for da er det bare to min å gå hver dag.


// Slik ser klesskapet ut, får håper det varer en stund slik, hihi.//


//Har enda en del småting som må settes på plass, men ellers ser det helt greit ut////Også har vi dagens "jobbhunting" outfit, ønsk meg masse lykke til, for jeg trenger det!!//Planlegge - Jeg planlegger og planlegger så unødvendig hele tiden, for nesten alt. Hvordan jeg skal kle meg neste dag, hvilke film som skal sees, anime episoder, og når jeg skal se dem, hva jeg skal ha til middag for hele uka, vaskeplan for hus osv osv.... jeg må jo leve livet og ikke tenke så fullt over alt

Vaske - Ja, jeg har støv på hjernen, heldigvis synes jeg det er kjempe morsomt å vaske, støvsuge, rydde og ha orden i alt. Dessverre er jeg like god til å rote opp alt igjen som jeg er til å vaske, men alt pleier å holde en god stund, utenom klesskapet, men det er vel et unntak?

Sommerfugler - Kan vel lige godt innrømme det, nå som mange vet det fra før. Jeg er livredd sommerfugler, ikke le men ja jeg hater dem, spesielt når de flaprer mot deg og truer deg med de ekle vingene. Fine er de, og kan være rundt dem når de er stille men når de flaprer, nei da løper jeg.

Vepsestikk - Jeg har ALDRI blitt stukken av verken bier eller vepser og slik skal det fortsette, derfor jeg ser ut som en idiot når jeg løper vekk og skriker som om en zombie skulle være etter innvollene mine. Uff...

"Den så jeg jo just" - Pleier å være uttrykket jeg sier når vi skal bestemme oss for film, og sannheten er, "Jeg så jo den just". Ja jeg er bitte litt avhengig, hihi. Stolt!

Sprøyter - Jeg har ikke sprøyteskrekk og syns det er utrolig fascinerende og se på mens de stikker nåla inni huden og spruter inn stoffet, også elsker jeg jo å få bedøvelse hos tannlegen, jeg er helt ærlig!

Japan - Mitt høyeste ønske siden jeg var et barn, er å reise til Japan, og oppleve ALT de har å tilbyr der. Jeg virkelig elsker det landet! Forresten jeg skal kunne snakke japansk engang i livet, språket er helt utrolig.

Grøt - Jeg er dessverre ikke typisk norsk, jeg brekker meg lett når jeg er rundt grøt, æsj, æsj, æsj.... men marsipan er nammi nam!

Arr - Jeg har mange arr, men den rareste jeg har er vel den i pannen min. Når jeg blir skikkelig varm og pannen er rød så former det en V fra enden av øyebrynene, hvis du skjønner hva jeg mener, skikkelig rart har vært sånn siden jeg var født!

Venstre - Jeg er venstrehendt og tenker hele tiden hvordan folk får det til å skrive med høyrehånda. DET GÅR IKKE

Mumle - Jeg har en tendens til å mumle...hele tiden og i tillegg til det kan det av og til hende at jeg snakker til megselv. Jeg er ikke ensom, bare rar.

Rar - snakk om å være rar, jeg elsker majones oppå gulost, nam!

Shoppaholic - Guilty as charged...

Blogging - Mitt ærlig mening om blogging, er at jeg savner dagboken min. Blogg er altfor offentlig, skal ikke en dagbok være hemmelig?

Så hvorfor røper jeg så masse om megselv?Nå som jeg er på jobb hunting, tenker jeg mye på antrekkene jeg vil ha på meg, hvis jeg får en jobb uten uniform da hehe. Jeg hadde elsket å jobbe i klesbutikk men på høyeste ønske er Butikken Outland. Butikken inneholder alt jeg forholder megselv til, altså Japan, anime, mangabøker, serier, fantasibøker og sci-fi filmer, hadde vært drømmejobben for meg ja. Men det er bare å vente å se. Ellers ønsker jeg også å jobbe på Platekompaniet, jeg som er såpass overgjennomsnittelig avhengig av filmer og serier, hadde vært den perfekte jobben for meg. Men tilbake til poenget, jeg har letet gjennom mange klesbutikker bare for å sjekke om de har ledige stillinger, men jeg elsker å se på klærne de har å by på og jeg fant noen "must haves"


Det ble en del, men alle disse står høyest på ønskeliste som "jobbantrekk" for øyeblikket. Jeg elsker virkelig den rosa kjolen og dongerikjolen, de er så søte og fine og passer til det meste jeg har lagt ut her nå. Håper på en av de to. Jeg har blitt utrolig glad i skjørt au, så håper på et par ekstra skjørt i garderoben min. På onsdag flytter jeg ut til kjæresten min og vi blir samboere, skummelt egentlig siden vi er så vandt med å være langt vekke fra hverandre og se hverandre i helgene, nå skal vi bo sammen, våkne opp sammen og leve som "voksne". Jeg gleder meg!

Fant du noe fint her?


Har ikke blogget på en stund, mestparten fordi det bare frister ikke. Helga var utrolig kos da, vi var på kino på Fredagen og så Sorcerer's Apprentice, en film jeg anbefaler alle! Jeg fikk levert CV på Outland, en plass jeg har KJEMPE lyst å jobbe, jeg fikk også levert CV på Spaceworld og Play.com butikken. Jeg ønsker sterkt å jobbe i en plass hvor de selger filmer, fordi dette er noe jeg vil gjøre i fremtiden og hva er ikke bedre enn å få erfaring litt tidligere?

På Lørdag var vi i Dyreparken, været SAUG...det regnte hele tiden, men vi koste oss. Jeg gjorde det i hvertfall, vi fikk med oss flestparten av dyrene, vi var i slegga, tømmerenna (nilen), og heksehuset. Hihi, men vi skal igjen i September og da skal det være fint vær! Jeg fikk også ENDELIG mobilen min!! Og jeg er kjempe, kjempe fornøyd med den! Litt avhengans i begynnelsen men har lært å ta det med ro, hihi.

Søndag var en chilledag for meg og Ruben, vi hentet noen møbler å ha i leiligheten, så nå har vi endelig sofa og bord. Jeg flytter neste uka, jeg har bare en hel uke igjen med sommerjobb så er det bare å håpe på jobb i September.


Haha, hadde ikke noen spesielle bilder for øyeblikket, så jeg tok denne fordi utrykket til Dwayne Johnson er epic!
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits