I går var det fantastisk vær og jeg fikk endelig mitt første bad for i år. Bedre sent enn aldri. Ble på sanden i et par timer, kost oss så avsluttet vi kvelden med Hercules og Gulliver's travels. Koselig dag i går det var det, i dag blir det bare å slappe av, spille litt og brettspill med familien senere i kveld.


Always fun in the sun♥
Endelig får jeg og litt sommer. Nå har sommeren og sola kommet til Lista når jeg er hjemme for en gangs skyld. Jeg sendte nettopp mld til søs og håper hun kommer hjem snart slik at vi kan kose oss på stranda og sole oss, bade osv. Senere i dag blir det å hente en pakke fra H&M, nye sko!

 

 

Kanskje en sykkeltur senere haha. Ha en fin lørdag!

Etter all den forferdeligheten som har skjedd denne helga, var det deilig å komme seg i familiebursdag i går og ikke tenke på noe så trist. I går feiret vi søskenbarnet mitt Ronjas sin 8 års dag, som fyller år i dag! Det var koselig å se hele familien til pappa igjen, noen av de hadde jeg ikke sett på en stund, på grunn av arbeid i helgene, før jobbet jeg på Høien Service senter (YX i dag) som er eid av tante og onkelen min, jeg jobbet der i 3 sommere og et par juleferier, så jeg boddet for det meste på moi og da var jeg alltid hos tantene og onklene mine som alle bor på moi. Alle bildene er tatt av søsteren min, derfor er det ingen bilder av henne, hehe. Akkurat nå er jeg hjemme hos mamma og pappa og slapper av, jeg holder også på å laste ned sesong 1 av Pretty Little Liars til mamma og pappa. Jeg har overtalt dem å se serien, fordi den er sykt bra! 
Ikke mye å blogge om, men tenkte å kunne blogge litt for det om. De siste dagene har jeg vært en Pottermaniac, har sett 1-6 nå og har dessverre ikke nummer 7 del 1, men er snakk om å se den i helga. Jeg holdt nesten på å bestille alle bøkene i en fin boks og, men tenkte jeg venter til lønning, jeg skylder så mye penger nå og brukte så mye på mat denne uka....er så mye jeg ønsker meg nå! "I am number four" har endelig kommet ut på bluray, jeg har blitt introdusert i en bok serie som jeg ønsker meg og gina tricot / bik bok har kommet med så mye fint. Geh, og jeg som må liksom spare til en tattoovering som jeg er enda usikker på, jeg elsker motivet men jeg har bare ikke fått sjansen til å komme meg til en tattoovør enda, så prisen er enda ikke bestemt. Så er jeg ganske sikker på at det blir enda et helt år med bare jobbing, noe som faktisk frister!

 

 

 

Ellers så skal det blir deilig å komme meg hjem i morra, har savnet familien min masse!!
Da har jeg takket ja på venteliste på Fjernsyns og multimedia produksjon, dessverre stod jeg på nr 100! Kommer aldri inn....jaja hvis jeg ikke kommer inn i år, blir det forhåpentligvis en del jobb til jeg søker igjen til neste år. Da blir det mer tid til å endelig ta lappen, lese alle bøkene jeg har kjøpt og filmer. Altså samme liv jeg har hatt de siste 19 årene, haha.

But I'm happy whatever happens, bare glad jeg på ventelista hadde vært mer trist hvis jeg ikke kom inn i det hele tatt. Jeg har i hvertfall en sjanse, men samtidig håper jeg at jeg ikke kommer inn, jeg elsker å jobbe i bokhandelen og et år til med masse jobbing hadde vært fint. Geh, nå må jeg øyeblikk vaske badet og rydde rommet, ellers blir det vel å lese i boka mi og slappe av, i dette kalde sommer været. Kom du inn på det du ønsket deg?
Ahh koser med musikk "The Pretty Reckless" og klarte å slå highscoren min på facebook, haha. Jeg er ganske lame i dag men det er fordi jeg har vært på jobb i ni timer. Greit nok ikke stress i bokhandel, koselig er det heller. Det er bare det er lange dager, og man blir litt trøtt. Fra klokken 6 og utover dagen har jeg blitt ferdig med den siste boka jeg holder på å lese "The throne of fire" som er nummer to i Kane Chronicles serien, men tror dere jeg fant nettopp ut at bok nummer 3, altså siste bok i serien kommer ikke før Mai 2012! Geh.

Neste bok nå blir "The Scorch trials" som er også bok nummer to i The Maze runner som også er trilogy, siste boka kommer i Oktober så det er heldigvis ikke lenge til. Har gledet meg masse til denne boka. Den forrige var så spennende og jeg fikk lest de tre første kapittlene til denne, åhhr jeg måtte ha nummer to med en gang. Det er en science fiction / survival bok. Thomas våkner opp i en boks med jerteppe på hvem han er og hvor han kommer fra, det eneste han husker er navnet hans. Utenfor boksen venter over 50 gutter fra alle alder fram til 18 og en mystisk verden som er fylt med uhyrer, eneste de kan er å overleve og finne ut hva denne verden er for og hvorfor de er her. Når de endelig finner ut at verden er et svært labyrint, begynner overlevelsen. Dere må lese boka, den er kjempe spennende og du kan ikke legge den i fra deg, jeg garanterer dere en opplevelse. Så nu skal jeg faktisk begynne på boka mi og kose meg videre med lolly is, som jeg håper er stivnet nå. Ha en ellers fin lørdag.
Alle bøkene er fantasy/eventyr/science fiction sjanger; skal forteller mer om den senere, når jeg har begynt å lese dem. Spooks boka er nummer 3 i serien så kan lage et eget innlegg om den serien.

   

Och en del manga, Kimi Ni Todoke, Fairy Tail og K-on! alle anbefales på sterkeste, les dem og se anime'en!!!
Nå har vi endelig fått ny sofa som jeg har sagt tidligere, i sammen slengen kjøpte jeg et stort bilde fra Ikea å ha på veggen over. Jeg er ganske fornøyd med den fordi den lyser opp rommet når du først kommer inn.(mobil bilde) but you get the point. Senere kommer bokinnkjøpene fra Oslo!
Ganske deilig å være tilbake på Madla i leiligheten. Vi har endelig fått "ny" sofa (gamla til mamma og pappa, men den duger) og et nytt bilde fra Ikea!! Den passet helt ypperlig og jeg skal ta bilde av den i morgen. Nå er alle innkjøpene på plass, og meg og Ruben har bare kost oss de to siste dagene. Vi har spilt Mortal Kombat som er sykt awesome og slappet av.

Jeg sitter nå og bare klikke litt på artige.no og skal snart gjøre meg klar til seng. Skal ikke jobbe før Torsdag så da kan jeg endelig komme i gang med alle seriene mine, haha. Har Pretty little liars å se og endel anime. I tillegg til det skal jeg kose meg med å lese i boka mi, har kjøpt så mange så må komme skikkelig i gang,Ellers blir det nok en tur til senteret for å hilse på de på jobben og kikke litt på klær, fant en singlet jeg bare "må" kjøpe, hihi.

 

Og nå går det ikke an å laste opp bilde når jeg endelig har noen.....
Ellers håper jeg å ta en tur innom tattovøren og snakke om priser og plasseringer, for nå har jeg endelig motivet!!!
Må bare beklage på forhånd at det blir ingen bilder av Oslo turen fordi jeg har enda ikke fått kjøpt meg kamera, men etter å ha lekt endel med min søster's speilrefleks så vet jeg hva jeg skal spare pengene mine på. Det blir vel etter jeg har spart opp til den NYDELIGE tattooveringen Silje tegnet til meg, nå må jeg beregne med minst 6000 kr istedet for 3000. BLÆR

 

Dag 1: Som var på Mandag, kjørte meg og Ruben helt til Sandefjord for å ta båten til Sverige. Jeg var dum nok og sa "danskebåten" hele tiden haha. Turen inn gikk ekstremt fort og turen over til Sverige gikk veldig smooth. Jeg var redd for å bli sjøsyk, siden jeg blir litt lett bilsyk hvis jeg sitter i baksetet. Det morsomste på båten var at plutselig ble navnet til Ruben ropt opp slik at hele båten kunne høre det! Eneste jeg tenkte var "BILEN", men det var bare Ruben som hadde glemt lommeboka ved baren. Så vi kjøpte oss endel snop på båten og avsluttet turen på båten med å spille kortstokk. Så har vi endelig kommet til Strømstad, selvfølgelig begynte jeg å le når jeg så at toll i sverige heter TULL, og at det var Tullbiler overalt, jeg ledde meg skakk i hjel! 

 

Så kom vi oss til Nordbysenteret som vi trodde var bitteliten siden vi parkerte ved det gamle senteret, haha. Det viste seg å være gigantisk og hadde mye bra butikker. Utrolig nok ble det lite innkjøp i Sverige, vi var inne på en utrolig kul rockebutikk hvor jeg kjøpte to t-skjorte, siden de kostet 250 kr hver gaaaad. Så ble det litt innkjøp på Gina og NewYorker, innkjøp kommer nok på et eget innlegg (mobilbilder da lol). Og vi måtte selvsagt komme oss til en godisfabrikk hvor jeg hamstret med smågodt og de hadde COKE VANILLA yum yum ♥ Så avsluttet vi dagen hjemme hos broren til Ruben på Halden. Da spiste vi god middag så en film og var klare for Tusenfryd neste dagen.

 

 

Skriver neste dag på et eget innlegg, blir vel litt mye skrift ellers. 
Som dere vet jobber jeg på Notabene, å jobbe på Notabene har vært fantastisk og lærerikt for meg. Jeg leser fortsatt kun fantasy/sciencefiction sjangrer da, iåmed at jeg ikke har tålmodighet for krimbøker og synes bøker som Saras Nøkkel og Øya ikke faller i min smak. Jeg er utrolig glad i barne/ungdomsbøker og leser helst på engelsk. Det siste halvåret har jeg fått lest endel gode bøker som går i sjangrene fantasy og science fiction såklart. 

 

 

The Kane Chronicals - The red pyramid 
Skrevet av Rick Riordan (mannen bak Percy Jackson bøkene)
I denne boka på ca 600 sider møter vi søskene Sadie og Carter Kane, det hele begynner med et ran på et museum sammen med faren som klarer å utløser alle de store egyptiske gudene, inkludert den ondeste av onde, Guden Set. Faren er nå fanget og det er opp til Sadie og Carter å redde faren på 3 dager, i tillegg til det finner de ut at de er "hoster" til de store gudene Isis og Horus. 

 

 

The Kane Chronicals - The Throne of Fire
Bok nummer to i Kane Chronicals serien
Det er denne boks jeg holder på å lese nå, jeg har kommet ca. 1/3 i boka og den er enda litt tam i forhold til bok nummer 1 som hadde en ganske spennende begynnelse. Sadie og Carter har 5 dager på å våkne guden Ra og redde verden mot den onde slangeguden Apophis. 

 

 

Heroes of Olympus - The lost hero
Bok nummer 1 i Heroes of Olympus serien (også skrevet av Rick Riordan)
Denne serien på 5 bøker er en fortsettelse på den populære bokserie om Percy Jackson, nå følger vi 3 nye demiguder ved navn Jason, Piper og Leo. Jason våkner i en skolebuss uten hukommelsen på hvem han er og hvorfor han er der han er. Når Jason blir kjent med Piper og Leo, lærer han at han har vært bestevenn med dem begge i to måneder som de alle har trodd i hvertfall. Det viste seg at gudinnen Hera har klart å stjele hukommelsen til Jason fordi han må redde henne før guden av "Motherearth" våkner og ødelegger hele verden sammen med "cyclopsene". På Camphalfblood, finner de tre demigudene hvem som er foreldrene deres og får et eventyr de aldri har forventet, tilegg til det i løp av alle fem bøkene skal de bli 7 demiguder til sammen og sloss mot alle Cyclopsene. Bok nummer to "The son of Neptune" er i salg i Oktober (som er alt for lenge til!!) 

 

 

Nå tok jeg bare bøkene til Rick Riordan i dette innlegget, kommer flere bøker i neste innlegg. Anbefaler alle som har lest Percy Jackson bøkene og lese disse, og for dere som elsker gresk og egyptisk mytologi. 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits