Sitter jeg prøver jeg å holde øynene fast på tv'en mens jeg ser en god gammel barnefilm jeg likte så godt. Nemlig Spy kids 2 eller "Småspioner 2" på norsk da. Utrolig gøy å se denne filmen igjen med tanke på at jeg ikke har sett den på mange år, og det gøyeste er at jeg kan fortsatt replikkene i hodet, hihi.

Ellers har H&M kommet med nye fristende antrekker som jeg ønsker meg inderlig!


Jeg elsker bootsan! Og Dongeri skjorta er et must, men jeg må jo spare og håper de enda selger om en måned eller to, da fortjener jo jeg en liten treat. Nå går jeg tilbake til filmen, ha en ellers fin kveld!

Kusina mi, Christine Danielsen ble kåret til en av vinnerne på en MTV konkuranse og fikk en deilig dag i Oslo sammen med MTV og fra nå og 3 måneder framover skal hun blogge for dem sammen med 6 andre jenter. Når de tre måneder har gått så skal MTV kåre en vinner som har hatt flest besøkende på bloggen deres. De vinner daså en rosa vespa, så jeg vil gjerne dere besøker bloggen hennes HER!

Hun er utrolig utadvendt og hun kommer alltid til å ha noe spennans å skrive om :-) Så jeg håper hun vinner, hun er jo familie trossalt
Platekompaniet har så mange gode kampanjer hele tiden, og får tiden så ønsker jeg meg disse samleboksene som de har på tilbud. Men pengene må spares, blir lite kjøp de neste månedene men greit å ha et ønskeliste :-) Har også et gedigent ønskeliste fra H&M som jeg skal poste senere!Igjen er jeg blitt forlatt av familie og kjæreste. De er på hytta og kjæresten er en time vekke i leiligheten våres og må jobbe hver dag, akkurat som jeg. Jeg blir alene hele uka og har planer på å se mange filmer i løp av den tiden og en del anime forhåpentligvis. Akkurat nå ser jeg faktisk på Toy Story 2, definitivt favoritt Pixar Filmen sammen med Monsters Inc og A bugs life.

Nå har jeg klar datoene på filmer som jeg er virkelig klar for å se på kino i år. En plass jeg føler meg veldig komfortabelt er definitivt kinoen! Det egentlig den eneste plassen jeg får sett en skikkelig god film i fred, med ordentlig surround, bilde og mørke, og seff sammen med kjæresten min♥ En dag skal jeg eie min egen kino, bare vent.

Her er en liten liste jeg lagte tidligere:
Sorcerer's Apprentice 30.7
Predators 6.8
Expandables 27.8
Toy Story 3 27.8
Jonah Hex 10.9
Despicable me 24.9
Harry Potter 19.11
Tron 17.12


Håper mest på Sorcerser's Apprentice, Toy Story 3, Despicable me og Harry Potter. Jeg gleder meg mest til filmene i 2011 noen eksempler, Thor, Captain America og Pirates of the caribbean: On stranger tides

Ja jeg har blitt forlatt av familie og kjæreste. Hihi, jeg bor for øyeblikket hos tante og onkelen min fordi jeg jobber på bensinstasjonen de eier, og den ligger i underetasjen. Ganske praktisk når man skal på jobb klokke 12. Jeg bare står opp halv 11 og stelle i stand og kul'an i en time med å se på Miami Ink. Men ja, de reiste nettopp sammen med søskenbarnan mine til hytta og jeg ble igjen fordi jeg skal på jobb hele denne uka. Hvis jeg ikke skulle på jobb, hadde jeg våre i leligheten sammen med Ruben, men nei. Så han er alene der, og jeg her. Jeg fikk heldigvis sett han en liten stund i dag, noe som gjorde hele dagen min myyyyyyye bedre. Jeg begynte å savne han skikkelig når han gikk i går. Blir så godt å bo sammen med han i neste måned. love you ♥

Ja, jeg er alene fram til Onsdag, og jeg som har mørkeredd og hater å være alene. Det går forhåpentligvis bra, jeg så nettopp filmen From Paris with love og anbefaler den på det sterkerste, hvis du er interessert i skyting og masse fælt språk og kule slossetriks. Akkurat nå ser jeg på Flintstones på boomerang, åhhh som det bringer tilbake minner. Jeg skal bestemme meg på et nytt anime å se, så tar jeg kvelden.Jeg er så heldig som er sammen med deg vennen ♥Jeg leser bloggen til ei god gamle venninne, og for øyeblikket er hun i fantastiske Japan! Jeg misunner til de tusen og som sagt jeg kunne gjort HVA SOM HELST for å være i hennes sko for øyeblikket. Men nå er det hennes tur til å oppleve noe så herlig og nydelig.

Nå som jeg ikke skal på skole i år, skal jeg begynne å spare til en Japan tur, om så det tar 2-3 år! Dette blir målet mitt, og den skal jeg klare. Japan er et land jeg absolutt skal oppleve før jeg dør! Jeg elsker alt ved, kulturen, maten, klæran, anime'en, storbylivet, miljøet, teknologien og det rett og slett er det helt motsatte av Norge. Japan virker som et utrolig gøyalt land og man kan aldri kjede seg i landet. Jeg gleder meg til det er min tur til å besøke landet. Men for øyeblikket skal jeg nyte det Japan har skapt for oss som ikke kan besøke landet, nemlig anime ♥One day I'll step on those streets :-)

Nå må jeg på jobb geeh.Joda jeg lever enda, jeg ser på statistikken at den har gått ned så ikke så veldig vits i å skrive så mye. Men jeg kan oppdatere litt. Tyrkia var en herlig ferie med alt for mye varme, svettet som en gris hver dag så og si. Koste meg masse masse med Ruben og spiste utrolig masse god mat. Når vi kom hjem til kalde Norge, var det rett i gang med flytting. Nå ligger alle tingene mine i leiligheten som jeg skal bo i fra å med neste måned, men for øyeblikket bor jeg hos tante og onkelen min. Siden Torsdag har jeg jobbet og skal jobbe hele denne uka som kommer og neste uka. Lørdag som kommer har jeg heldigvis fri og da har jeg KJEMPE lyst til å tilbringe dagen på Dyreparken, jeg absolutt ELSKER dyreparken og har dessverre ikke vært der på 2 år. Da må det besøkes! Ellers venter jeg ENDA på den nye mobilen, som jeg har siklet etter siden Mai og tok endelig intiativet for 2 uker siden og bestilte den. Siden jeg bor ikke hjemme, må jeg vente til neste mandag før jeg får den, hvis den kommer i denne uka (men det tror jeg an gjør) Jeg har sett på flere youtube videoer og lært meg hvordan mobilen fungerer og føler meg 50/50 klar for å bruke den, hihi.

Det vel det meste som har skjedd, jeg har det ellers helt toppers og skal på jobb i kveld.


Love you Sweety ♥


Gud jeg gleder meg til å ha deg i mine hender, mohahaha
Har du hatt en fin sommerferie til nå?Har Vaert i Tyrkia i snart 2 uker naa, reiser hjem natt til Sondag, noe jeg faktisk gleder meg til. 2uker er alt for lenge for meg, pga varmen og masınga paa Tyrkerne ellers er det helt topp her nede. Jeg storkoser meg sammen med Ruben og kjopt en del fint til familien og vennne mine. Bilder kommer naar jeg kommer hjem!

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits