Kjenner jeg trengte en rolig kveld i sofaen. Har sittet i over to timer og lest. Har vært sykt mye jobb denne uka og mer blir det. Heldigvis får jeg sove ut litt i morgen, enn å stå opp kvart på 8 hver morgen. I dag fikk jeg gjort alt på "to-do" listen min og belønte megselv med vannmelon, te og "The knife of never letting go" som er så bra sålangt! Anbefales!
Skal begynne å kalle bokinnkjøpene mine på book haul. Så her er book haul numero uno.Jeg hentet en ny pakke på Torsdag som var, og dette lå inni pakken! Anna and the french kiss, Hex Hall og The knife of never letting go. Bestilt selvsagt hos adlibris.no, og jeg klarte å bestille alle Harry Potter bøkene i en fin boks som kanskje kommer i løp av uken? For se :)


Helgen tilsvarte to jenter som spilte Mortal Kombat, så 3 filmer, shoppa og snakket til 3 på natta. Herlig helg, ja det var det :) 
♥Percy Jackson and the sea of Monsters - Premiere i Mars
♥The Mortal Instruments: City of Bones - Premiere i August
♥Warm Bodies - Premiere i Februar
♥The hunger games; Catching Fire - Premiere i November
♥The Host - Premiere i Mars


 

Dette er bøker jeg vet blir film og noen av dem holder på å bli spilt inn. City of bones filmen holder enda på å finne ut hvem som skal spille hvem. Isabelle er endelig blitt røpet og forhåpentligvis for vi vitet hvem som skal spille Alec snart, og Simon i neste måned! Ellers så har jeg lest alle bøkene utenom The Host, men jeg skal nok lese den i år. Har hørt den er veldig god, og hundre ganger bedre enn Twilight serien. En kort trailer er det også kommet for filmen og kan sees her. Angående Catching Fire, har Plutarch Heavensbee blitt cast og venter enda i spenning på hvem som skal spille Finnick (pleaseee Garrett Hedlund)

 Eier ikke The Host for øyeblikket, skal lese den i høst så orker ikke kjøpe den enda (og venter på finere cover, den er så teit den som brukes nå haha). Pluss så vet jeg det er sikkert mange andre bøker som skal bli film, men her er de jeg gleder meg mest til i såfall! :)
Let's call it Monday. I dag ble det jobb. En veldig grei dag på jobb, det beste med å være på jobb i dag var at hele butikken er endelig skikkelig ryddig! Brukte sist uke på å fikse opp og gjøre om alle podiene, og gitt hvor bra det ble da! Nå må dere som bor i Stavanger ta en tur innom og kjøp gode bøker å lese i sommerferien :) Også er det halvpris på alle brettspill fra i morgen til Lørdag!!
Neste bok som skal leses. Ble ENDELIG ferdig med Specials og ble utrolig skuffet av boka....så blir nok en liten stund før jeg begynner på Extras. Jeg skal til på bok nummer 5 for sommeren, har hørt at denne er veldig spesiell, både på innholdet og måten den er skrevet på. Satser på den er fengende og at jeg blir ferdig med den før jeg får "The knife of never letting go", som jeg gleder meg utrolig masse til å lese. Men nå skal jeg i hvertfall se videre på Steins;Gate, brukte hele dagen i går på å se ferdig Toradora for andre gang, og klarte å grine uten å stoppe i 4 hele episoder....hehe.


Har ikke blogget på en stund, så må komme mer noe hehe. La bare merke i bokhylla hvor fantastisk coverne er til disse bøkene/manga. K-on er en helt utrolig fantastisk søt manga/anime serie som jeg anbefaler til dere som elsker Kimi Ni Todoke, Tora Dora, Lovely Complex osv. Uglies serien er også veldig bra, jeg har lest bedre bøker men for å være ren science fiction med en liten vri så anbefaler jeg dem gjerne, jeg holder på med Specials nå, og det kommer eget innlegg om bøkene når jeg har lest ferdig Extras. Ellers ikke noe nytt egentlig, koser meg med Mobbed på tv og har begynt med ny anime "Steins ; Gate".


Da var jeg forlovet, og deiiiilig føles det! Jeg er VERDENS lykkeligste nå!!!! Vet ringen skal være på høyre hånda men vanskelig å ta bilde da så tok den på venstre for øyeblikket, hehe. Åhhh jeg er så glad!!
Og inni ringen er det gravet "Din Ruben", herlig ♥
Bokanmeldelse kommer om Uglies serien, har bare Specials og Extras igjen.
City of Lost Souls, er bok 5 i Mortal Instruments serien som jeg har skrevet om for ikke så lengde siden.

Under the never sky;
Aria has lived her whole life in the protected dome of Reverie. Her entire world confined to its spaces, she's never thought to dream of what lies beyond its doors. So when her mother goes missing, Aria knows her chances of surviving in the outer wasteland long enough to find her are slim.

Then Aria meets an outsider named Perry. He's searching for someone too. He's also wild - a savage - but might be her best hope at staying alive.

If they can survive, they are each other's best hope for finding answers.

Starters; Kommer anmeldelse.

Beste bok lest denne mnd: City of lost souls!
I fjor sommer leste jeg en utrolig rørende og god bok. I dag fikk jeg endelig sett traileren til filmen som kommer 29 September. Anbefaler alle sammen å lese boken, og glede seg til filmen. Emma Watson og Logan Lermen har hovedrollene som Sam og Charlie, etter min mening er de skapt for rollene!

 Det beste med filmen er at det forfatteren selv som reggiserer filmen, og etter traileren er den veldig lik boka, noe som gjør meg kjempe glad. Gleder meg!
Kunne ikke akurat bedt om en bedre lørdag! I går ble dagen tilbragt sammen med Kristine, vi gikk til byen og koste oss med Mc. Donalds og litt shopping! Endte opp med (endelig!) Transformers boksen og fikk den for halve prisen og Mission Impossible: Ghost Protocol, den er såå god jeg måtte ha den! Så ble det kino og vi så Prometheus og den levde fint opp til mine forventninger, Ridly Scott vet hva han holder på med, ble utrolig fornøyd med filmen og den slutten, jeg satt og hoppet som en liten unge!! Anbefaler dere å se den, den skal være en prequel så dere behøver ikke se de andre Alien filmer for å se denne. Trailer kan dere se her. Ellers ble jeg ferdig med "The serpent's shadow", og skal endelig begynne på "Insurgent"! Kommer et innlegg om Bøker lest i Mai, Stay tuned. I'm out.Jeg har ikke kamerastativ, da er speilet allitd greit. Er helt forelsket i toppen♥ I dag går turen inn til byen og se Prometheus, og jeg gleder meg masse! Ridly Scott er en av mine favoritt reggisør.

 

Jepp, jepp, jepp. Ble en bra lønning i går så da brukte jeg litt av det på en bitte liten handel. Alt kjøpt på Gina, og som dere ser er jeg litt for avhengig av skjelletter. I kveld blir det nok lesing og film, mens imorgen blir det kino (Prometheus) med Kristine ^^

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits