Etter et års venting fikk jeg endelig sett Transformers: Dark of the moon. Jeg begynner med at nummer 1 vil alltid vere den beste av de tre og er personlig min favoritt film. Filmen selvsagt falt i min smak, med tanke på Science fiction, japanske roboter og masse FX er noe av det beste jeg kan tenke meg i en film. Akkurat som filmen "Sucker Punch" ville filmen fått en 6'er i bare effects. Historie messig, var den veldig drøy, veldig mange unødvendige sener og Michael Bay brukte for lite tid til å tenke seg gjennom hele plottet synes jeg. Slossinga på slutten var jo fantastisk da, denne gangen brukte de i hvertfall en time på hele hoved konseptet enn bare 20 min som i 2'ern. Det var flere sener hvor jeg fikk frysninger og holdt på å grine, denne filmen inneholdte mye følelser da, mye "jeg bryr meg ikke om det er mange hundre decepticons som ødelegger byen, jeg løper inn og risikerer livet mitt for å redde kjæresten min som jeg ikke vet er dø eller".

 

Så har vi Carly "Rosie Huntington - Whitley" vår victoria secret modell som har aldri spilt i noe som helst før denne filmen. Altså jeg likte henne veldig godt, fikk ikke akkurat den samme badass chick følelse som jeg fgjorde med Megan Fox da, men greit med en liten forandring. Hvordan hadde det blitt hvis Megan var fortsatt med? Chick fight kanskje, haha. Altså hun spilte bra som ei "damsel in distress" rolle da.

 

Alt i alt, var det en veldig god film med mye wooshing og pang pang haha. Slutten var dum synes jeg da, jeg manglet en god slutt hvor alle er på en måte lykkelig og klare for hva som kommer videre, selv om dette var slutten på disse filmene, man vet jo aldri...Jeg savner også når de sier tittelen til filmen i selve filmen kunne godt høre Optimus si "Because we are Autobots, The Transformers" eller noe sånt, jeg får ALLTID frysninger når de nevner tittelen til filmen i selve filmen. Elsker det.Til slutt, likte jeg veldig godt at det var mange kjente skuespillere, og at Ken Jeong "Hangover" var med, herregud som jeg lo når jeg så han. Patrick Dempsy og John Malckovich dukket også opp. Som sagt en veldig god film med masse action og humor, se den hvis du elsker Transformers og for underholdningen sin skyld. Jeg gir den 4+.Neste film på kino blir garantert Harry Potter and the deathly hallows part 2, da forventer jeg en epic slutt! 
Åja, jeg så filmen i 2D, mye bedre.
Hellau, lenge siden sist ja. Nå har jeg ferie i to uker + 3 dager! Kjenner jeg kommer til å ha myyye fritid denne uken siden vi ikke reiser før neste uke, da skal jeg og Ruben på Iron Maiden!!!! Sist jeg så Maiden var i 2008, sammen med pappa, onkel og fetteren min, blir koselig å se dem sammen med kjæresten ♥

 

 

 Nå på Onsdag kommer filmen jeg har ventet på siden Revenge of the fallen!! TRANSFOMERS har alltid vært en favoritt filmene mine, call meg corny, harry whatever men jeg elsker store Hollywood filmer, med masse ation, sience fiction og Shia Labeof hihi. Leste på Total film sin side at den fikk 3/5 stjerner men den var heldigvis bedre enn 2'ern og det er mer enn nok for meg. Jeg har stor tror på denne filmen, pga den er mye mørkere og har en mer dypere handling sammenlignet med en flopp av en 2'er. Jeg håper denne blir en bra avslutning på en utrolig trilogy.

 En verdict kommer nok på Torsdag :-)

 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits