Om 17 timer kjører vi til Sola flyplass og venter på å fly til Tyrkia. Jaa, endelig har dagen kommet! Eneste som står foran meg nå er å vente og jobbe. Jeg blir vekke i to uker nå med soling, bading, shopping, god mat og tilbringe det sammen med kjæresten og familien hans.Her sitter jeg med full lys (overskyer som bare pokker) på rommet og får ikke sove. Kanskje tanken på at Ruben kommer i dag, jeg har ikke sett han siden Søndag. Så det kommer til å føles godt å se han igjen. Men så kan det være fordi jeg reiser til Tyrkia i morgen på natta. Jeg har bare to jobbdager foran meg, så er det to uker ferie! Herlig.

Jeg må pakke alt om igjen i den store baggen min, fordi jeg har faktisk bodd hos tante og onkelen min denne uka og baggen ser ganske bomba ut ja, hihi. Så skriver jeg minnelapp til megselv her, at jeg mååå huske å skrive navn og adresse i baggen.

Det var egentlig ikke noe mer å si for øyeblikket. Ellers jeg fant en søt topp jeg fikk lyst på:


Fra H&M så klart. 299,-
Ha en fin dag, jeg skal se anime nåDa klarte jeg visst å stryke på eksamen i SK, noe som er helt rart og noe jeg IKKE var forberedt på. Men gjort er gjort visst og klaginga skal begynne. Så jeg håper på det beste, ellers blir det å ta eksamen om igjen og ta et år med masse jobb og tjene penger. Så begynner jeg å studere til neste år. Wish me luck

Jeg skal ta det helt med ro når jeg skal til Tyrkia og prøve å se fremover til ny mobil :-)
Det går bra med meg, jeg lover dere.I går ble det film, i dag tidlig ble det anime og om 20 min skal jeg se Daybreakers sammen med fetteran mine. Håper denne filmen er god, det er en vampyr film, noe jeg elsker (hater Twilight, bare så dere vet det) Jeg er en Underworld/ Van Helsing jente.

I morgen blir det Prince of Persia, noen sett den?

Ble våknet av mobilen som ringte....tror du ikke det var rektor som spørte om jeg hadde fått snakket med læreren angående en karakter. Jeg tror han burde sett på klokka før han ringte, hihi. Men det går bra, jeg måtte opp tidlig uansett for ellers hadde jeg sett død ut på jobb i dag. 2 timer og 30 min til jeg skal på jobb, og i mellom tiden skal jeg slappe av, se noe anime, strekke ut og spise mat. Etter jobb blir det trening, en liten halvtime på tredemølla og noen situps.

 Bare 5 dager til Tyrkia! Nå kan jeg ærlig si at jeg gleeeeder meg. Å komme vekk fra Norge, jobb og stress. Også da komme til god mat, varme, sol og kos med kjæresten i to hele uker ♥
En uke til jeg er i Tyrkia, gleder meg! Men først en hel uke med jobbings. I dag begynner jeg kl 12 og skal jobbe til 5, det er ganske deilig å ha resten av kvelden å slappe av til. I går og forgårs jobbet jeg fra 5 til 10 og da var jeg altså så trøtt, som sagt, det blir deilig å jobbe på dagen i dag. Det er heller ikke lenge til ny mobil, hvis jeg får en god saftig lønn når jeg kommer tilbake fra Tyrkia, bestiller jeg den med en gang! En av høydepunktene i sommer, sammen med innflytting av leiligheten og Studering! Alt skjer på en gang denne sommeren, men ved et blunk så er sommeren ferdig, ferien skal nytes, mobil skal kjøpes og leiligheten skal bli fin. HihiStikker og kle meg. Ha en fin Søndag


Jeg har god grunn til å være glad, jeg fikk nemlig 6'er på muntlig eksamen i dag! Fytti, trodde aldri jeg skulle få så god karakter, men jeg puttet hjertet og sjela i fremføringa, så kanskje derfor jeg fikk 6. Media er noe jeg vil jobbe med i fremtiden, og å få en 6'er på media eksamen burde bevise litt om hvor engasjert jeg er i faget. Alt i alt, kjempe fornøyd og en deilig slutt på videregåend.


 Ekkel bilde, men ja jeg har også klart å få tatt hull i øra! Gjorde ikke vondt engang, det jeg sa var "VAR DET ALT??" Hehe, jeg var litt smånervøs før jeg skulle ta, men jeg var klar for den.


Sist men ikke minst, så har jeg fått en ny topp i posten. Kjempe søt og kostet 49kr. I dag har jeg også ordnet nettbank og visakort, og ja jeg føler alt faller på plass nå. Nå mangler jeg bare å ta ut spenne penger til Tyrkia og betale depositium til leiligheten. I kveld skal det feires, på en eller annen måte!

Har du en bra dag?


Nervene har ikke dukket opp enda, men jeg tror de kommer i morgen rett før jeg skal fram føre. I dag har jeg for det meste brukt tiden på å pugge, men samtidig hatt mange pause fordi jeg følte jeg kunne det meste. Mer pugging skal det bli, men det tar jeg i morgen. Stikker på skolen 2 og en halv timer før jeg skal opp, satser på det er nok tid til å forberede seg for. Jeg har forresten om Journalistikk og Nyheter, noe jeg ble utrolig glad for! Jeg skal selvfølgelig nevne blogg.no, den er ikke glemt hehe. I dag var jeg også med søsteren min til frisøren, hun klippet seg for første gang hos frisøren og ble utrolig fint på håret! Kan se og ta bilde i morgen og legge ut. Så har jeg bestilt time for å ta hull øverst i øre, hvis dere skjønner. Jeg har hatt kjempe lyst på hull der, og tenke 150 kr er ikke mye, så jeg tar det som feiring med bestått eksamen (håper vi på!) Wish me luck folkens, jeg skal opp 10:30!

Nå skal jeg se den herlige filmen Tarzan og sove godt i natt.Og igjen ligger jeg her, full av latskap. Jeg klarte å få trent litt i dag, noe jeg er glad for. Har holdt meg unna brus, men ikke smågodt dessverre. Jeg har hatt nerver i hele dag, pga muntlig eksamen. Jeg kom ikke opp i dag så nervene er fortsatt på plass, og jeg ber til Gud at jeg kommer opp i Media, men sjansene er like stort for at jeg kommer opp i norsk.
I dag har jeg vært flink og skrevet M.E i ALLE filmene og seriene mine i dag, og det er ikke lite skal jeg si dere. Siden jeg skal flytte om akkurat en mnd til, liker jeg å være forberedt og har begynt å pakke. Klærene til Tyrkia står klar på pulten min, og skal pakkes i morgen. Bare 13 dager til jeg reiser nå, og gleder meg mer og mer, jo mer jeg nevner det til meg selv.

Lite effektivt dag i dag.Ellers har jeg sett ferdig enda en anime "Baccano". Liker du 30tallet i USA, krim og mord, er dette en anime for deg.


Nå blir det enten film eller mer anime, kanskje en tv-serie. Noe å anbefale, føler jeg har sett det meste?Jeg var innom JuliaTN og tar samme "utfordringen" med å fortelle mine favoritter fortiden.

Sang:
Fortiden er det:
Call me - Shinedown
Crazy like a bitch - Godsmack
Too many words - Sick Puppies
Your love is my drug - Ke$ha
Goin down - Three days grace

Film: KICK ASS, anbefales til absolutt alle!!
Ellers er det gode Transformers som er enda en forvoritt, og Zombieland


Jeg kan gjerne lage et innlegg om gode filmer jeg kan anbefale?

Tv-serie:
Supernatural er min aller favoritt
The big bang theory, Glee, One tree hill og Cougar town er også favoritter

Mat:  Kina mat ♥

Drikke
: Cola og Iste

Reise:
Belgia med skolen i 2009, men tror det forandrer seg nå som jeg reiser til Tyrkia sammen med Ruben om 2 uker


Land:


Japan♥♥♥

Blogg: Fokis.se

Nettside: Facebook.com , og Empireonline.com

Klesplagg: Skjorte♥

Bok: Percy Jackson and the Olympions

Yrke: Film reviewer (Film kritker), (Drømmejobben)

Sånn, nå har dere lært noe nytt om meg. Hvis ikke dere visste dette i fra før. Nå skal jeg fortsette med Soul Eater, også blir det Eragon og Terminator senere :-)
Dagen i dag skal gå ut på, rydding i klæran mine....igjen. Denne gangen skal jeg altså finne alle sommerklæran jeg skal ha med meg til Tyrkia, så jeg må finne det som må vaskes og pakkes. Grunnen til at jeg gjør dette to uker tidligere er fordi jeg reiser til Moi nå på Fredag fordi jeg skal jobbe hele uka før jeg reiser. Så jo tidligere jo bedre, hehe. Akkurat nå har jeg sett på ny mobil og er ganske sikker på at det blir "Sony Ericsson Xperia 10", den er dyr men jeg fikk lov å kjøpe den, så lenge jeg var forsiktig med den, hihi. Den blir altså ikke kjøpt før slutten av sommeren.

Senere skal jeg endelig se Terminator 2: Judgement day. De sier det er den beste av de 4 terminator filmene, jeg holder meg enda til Terminator Salvation, men hvem vet. Jeg gleder meg. Elsker å bruke en så kjedelig dag på å bare se på film. Kommer sikkert bilder senere, av pakkingen, hvis det interesserer dere i det hele tatt.Det er vel mobil som står høyest på ønskeliste, siden jeg trenger ny mobil. Den jeg har nå har elendig batteritid og dauer hele tiden, selv om jeg lader den opp 100%. Ja, jeg vet at en X10 er kanskje ikke noe vits å ha, men alle mobiler vil bli touch senere, så hvorfor ikke kjøpe nå. Den har også "Timescape" som gjør at man kan gå inn på blogg og facebook, og det er to nettsider jeg bruker mest. Egentlig veldig greit, ikke sant? Også er den ganske vakker i utseende.
Jeg hadde lyst på Satio siden jul, men etter å ha sett noen videoer med denne, så er jeg helt for å kjøpe denne og tror det blir et godt kjøp. Nå håper jeg virkelig jeg får kjøpt den i det hele tatt.
Nye Shorts fra Only 199,- Mamma var så snill og spanderte de på meg

Ny genser fra Only 90,- Utrolig deilig å gå med, ny favoritt

Bikinien fra H&M 49,50,- pr del

Ja jeg er kjempe fornøyd, og jeg tror klesskapet mitt er klar for Tyrkia, som er litt over 2 uker til. Yay, jeg gleder meg kjempe masse. Spesielt til å bli bruuuun, og ha masse tid sammen med kjæresten. Men først må jeg gjennom helvetes uke, og bli ferdi med aller siste eksamen, jeg ber til Gud at jeg kommer opp i Media! Ellers har jeg det strålende, jeg klarte å se to filmer i går. "She's the man" og "The Hot Chick" som er to personlig favoritter i komedie katagorien. Film lista mi begynner å vokse nå. I kveld kommer Ruben, og jeg tror vi skal til Silje og se film men jeg er ikke sikker enda.

Også har jeg kjempe lyst til å gå til dyreparken i løp av sommeren, jeg elsker virkelig dyreparken♥
Ha en fin kveld.


Da er årets film liste klar for sommeren. Jeg har gjort dette siden 2007, og har nå blitt en "tradisjon" for meg selv. Jeg er ikke like flink som jeg var for 3 år siden når jeg hadde et mål på 150 filmer, og klarte å slå den med 170 filmer, sammen med flere tv-serier og å se flere av filmene på lista flere ganger. I fjor halverte jeg lista til 75 filmer og klarte målet med 80 filmer og 4-5 anime serier. I år har jeg muligheten til å se en del filmer, i å med jeg skal bo hos søskenbarnene mine, og de har en del filmer. Jeg skal bo hos dem fordi jeg skal jobbe hos dem i sommer. Så hvis du kjører forbi moi, stopp på YX og hils, hehe. Jeg er enda i tvil om jeg skal telle med anime serier, siden jeg vet ikke hvor mange "filmer" de er verdt. Jaja, jeg finner ut av det.

//Filmene som ligger øverst i hylle, fordi de er best//

//Skal i hvertfall se denne herlige serien om igjen//

Nå skal jeg gjør meg klar til sengs og se ferdig Big Windup.
NattaJeg får ikke sove. Og det svir i øynene, ganske rart siden øynene mine virket helt fine i stad. Jeg lurer på om det er sminkefjerneren som gjør at øynene mine svir så grevlig. Skal sjekke mer inni det.
Ellers har jeg fått sansen for sports-anime. Jeg begynte på en Baseball anime i forgårs og har 4 episoder igjen, ut av 25. Så ja denne her fanget mitt oppmerksomhet, i forhold til en viss Tennis-anime som jeg har rundt 80 episoder igjen å se, og jeg begynte for over et år siden....også har jeg 11 episoder igjen av en Fighting-anime som jeg ser på. Disse anime'ene hjelper mye med å gi meg motivasjon til å trene! Jeg trente i en god halvtime i dag og føler meg bra, utenom øyenene da blah. I morgen skal jeg slappe av, siden jeg skal ha gym på torsdag og mest sannsynlig jogge. Nå skal jeg se en episode til og legge meg. Har hatt en fin dag, har tenkt på kjæresten min i hele dag og ikke lenge til jeg ser ham snart. Elsker deg honey♥


- Tatt fra myanimelist.net og serien heter Big Windup
Natta ^^,Og jeg sitter innelåst på rommet mitt og koker. Er det så rart når sola skinner over 20 grader med varme stråler gjennom vinduet mitt og rett i trynet mitt? Jeg, for min del blir bare kald hvis jeg går ut, FORDI det er kald vind. Ellers hadde jeg vært ute nå og solt meg og lest til engelsk prøven. Ja, jeg har suttet inne i hele dag og lest engelsk, alt fra revolusjonen til den romantiske perioden, til shakespear, litteratur og blæææ. Dette her skal jeg faktisk studere de neste 5 årene i livet mitt, jeg kan ærlig si at jeg gleder meg, men jeg vet ikke om jeg har hjerne nok til å lære meg alt om litteratur. Jeg må lære meg dette, jeg vil enten bli lærer/lektor eller jobbe innenfor et filmblad. Jeg har så og si fremtidskarrieren min klar, jeg må bare jobbe hardt nok til å fortjene det. Ellers har jeg endelig fått bikinien min fra H&M, skal poste et bilde senere, Iskake venter på meg nå.
NAM♥

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits