Nå er jeg glad! Har ventet i en måned nå for boka Insurgent og nå har den endelig kommet! Må bare lese ferdig "The serpent's shadow" så kan jeg endelig begynne på den. Da, når jeg er ferdig med Insurgent skal jeg skrive bokanbefaling på bokserien. Ellers har det vært en rolig dag på jobb, fikk endelig lønning og brukte litt av den på å endelig bestille proactive. Siden jeg sliter jeg mye med dårlig hud og i tillegg til det har jeg merket at fjeset mitt har på en måte hovnet opp i sola(?), merker den er større en før og smilet mitt er blitt mindre, ikke vet jeg syns det var bare merkelig.........Så da håper jeg viiiirkelig at proactive funker, siden jeg har sletet med dette her i over 6år og trenger en kur.
//Bilde tatt av meg, med canon 1100d//
Har skrevet tidligere om begge seriene The mortal Instruments og The Infernal Devices. Ble nettopp ferdig med City of Lost Souls, som er nest siste bok i serien. Alt jeg har å si er at jeg har så blandende følelser jeg holder på å få gå! Nå er det bare å vente 1 1/2 år til siste bok, men heldigvis kommer siste bok Clockwork Princess i Mars 2013. Gleder meg!

Har du lest bøkene til Cassandra Clare?
Ruben kom hjem en liten tur på Fredag for pinse, deilig å se han igjen om det var en uke siden sist. Helgen ble brukt til å slappe av, tok en tur på kino og så Men in black 3 som var en helt grei film, mye bedre enn nr 2. Vi kom litt lenger i Game of thrones sesong 2, begynne å bli sykt bra nå! I går fikk vi besøk av Silje og Ole, og grilla og koste oss, og tilslutt ble det rett og slett Men in black maraton da så vi de to første, hehe. Har ingen bilder dessverre, kom ikke på å ta bilder! Hadde det så greit i helga jeg tenkte ikke over å ta bilder, men blir nok noe i sommer.For blir et bilde fra i fjor sommer imens. Ellers har dagen i dag gått til å se "Bridesmaids" når Ruben gikk. I morgen har jeg også fri og da blir det nok et par filmer til, og et innlegg om en veeeldig bra bokserie jeg skal anbefale igjen.

Har fått en godel farge nå! Har hatt fri siden Fredag kl 15. I morgen er det tilbake på jobb, og da jobber jeg kveldsvakt på Fredag og Lørdag også. Heldigvis er det halv dag på Lørdag og håååper det er masse sol da! Jeg har også endelig fått begynt på City of lost souls, and I'm loving it!!! Nå vurderer jeg å sitte ute litt til og spise en kronis til! ♥♥ Sommer og sol
♥ Snow White & The Huntsman (kino)
♥ Awkward sesong 2
♥ Pretty little liars sesong 3
♥ Å jobbe masse
♥ Feriepenger
♥ Kjøpe masse, masse fint til leiligheten
♥ Å få Ruben hjem på perm
♥ Prometheus (kino)
♥ Spise masse is og jordbær
For begynne med at jeg fikk endelig nye bøker i posten på Fredag, og de er i tillegg i min "Summer reading list". Er snart halveis til 50 bøker å lese i år. Så jeg satser på å få lest en del bøker i sommer, og bli ferdig med noen serier, blant annet Stargate Atlantis.


Mangler enda Insurgent, som er dessverre enda utsolgt i Inbundet, så kommer nok til å bli desperat og kjøpe den i pocket slik at jeg kan få lest an. Så ser vi at jeg skal lese Harry Potter!! Har faktisk ikke lest alle bøkene bare de 4 første og det nærme seg 10 år siden jeg leste noen av de....så når jeg er ferdig med de andre bøkene er det rett på Harry Potter og lese dem alle kronologiske! Gleder meg! Dette blir en bra sommer.
Jah, alt har egentlig bare gått i et de siste to ukene. Har jobbet hver dag nå og kjenner det blir godt med 17 Mai i morgen om det regner eller ei. Har IKKE anerelse hva jeg skal gå med....og det suger. Skal se om jeg finner noe etter jobb. I dag kommer endelig Ruben heim på perm så det skal bli godt å ha han heime litt :) Ellers var det kaos på Kvadrat i går (nattåpent) og endte opp med et plagg, som jeg føler jeg ikke kan gå med i morgen -_- Hehe ellers har jeg begynt på Uglies serien, er nå på Pretties, og jeg kan si dette at det kommer innlegg om disse bøkene vil bare lese de ferdig først.

Nå begynner lengden å komme på håret, nå må jeg bare få stript det litt lysere tenkte jeg.
Jeg elsker fargene på bøkene! De lyser så opp!

Ble ikke så mange bøker lest i April siden jeg var ganske opptatt for det meste. Påske, Ruben i militæret, Jobb og være med Silje :) Men det ble de jeg bestilte i slutten av Mars, jeg har skrevet innlegg om alle bøkene, så det er bare å scrolle nedover hvis du vil vite om de forskjellige bøkene.

Hvilken likte jeg best denne mnd? Warm Bodies og Pandemonium :)
Hellu, ikke sååå mye blogging nei. Har faktisk ikke noenting å blogge om nå. Jeg har vært på jobb, også satt jeg på hjem til Lista, og har nettopp sett Final Destination 5 (som var ok). Så da blir det noen cravings.


Skikkelig stor bokhylle! Den jeg bruker nå er stappfullt og liten...


Dr. Martens i begunder rød farge, kjempe fine men kjempe dyrt....


Og tilslutt "Insurgent", som Capris måtte avbestille for meg nå siden de ble tomme igjen! Geh...

På Mandag jobbet jeg i byen, og på vei hjem fant jeg disse to søte bokmerkene (magnet), jeg bruker big reader for øyeblikket, hihi. Også fant jeg Uglies for 49 kr på Norli, heldig! Har lurt lenge på om jeg skal snart kjøpe den boka, siden jeg har allerede bestilt 4 bøker som kommer i posten, men jeg tenkte jeg skal lese i hvertfall bok 1 nå og se hvordan det er. I dag er det jobb på Amfiet, og hjem og bli ferdig med "Under the never sky".
Greit, hvis alle andre skal vise sin Tumblr, så skriver jeg enda et innlegg om min :)

Jeg har hatt Tumblr i snart et år ^^ Jeg er utrolig addicted te tumblr og sitter flere timer te dagen på an..........jeg er utrolig fangirl, så hvis du er glad i bøker, filmer, søte bilder, true stuff, anime osv så follow me
Hehe sier sitt når min tumblr adresse er shadowhuntingmockingjay

Har du tumblr, slik at jeg kan follow deg?

//skulle være flere bilder men blogg er klikk//

Hvordan er det å leve i en verden hvor kjærlighet er sett på som en livsfarlig sykdom? Hvor bibelen er blitt omskrevet slik at kjærlighet er fiende, hvordan symptomene bygges oopp og gradvis ødelegger deg innvendig og til slutt dreper deg langsomt. USA har blokkert de forbudte områdene kalt "The wilds", en plass hvor de som nektet å ta kuren har rømt til, hvor USA bomber slik at de som er igjen med sykdommen er vekke for alltid.

Lena er 17år og har endelig fått dato når hun skal opereres, og endelig blir kurert. Fra når man er født til man fyller 18 er man endelig stabilt nok i systemet til å ta kuren og ikke kjenne kjærlighet. Lena har opplevd traumatiske opplevelser, hun opplevde at moren hennes døde av sykdommen fordi hun ikke kunne kureres, derfor er hun utrolig glad når hun kan endelig bli operert og ikke ende opp som moren. Men hva skjer når Lena begynner å kjenne at kjærlighet er godt? Kan kjærlighet virkelig drepe? Spørsmålene vil bli svart når hun støter på Alex.

Pandemonium er den veldig spennende oppfølgeren til Delirum og jeg kan derfor love dere en utrolig bra "middelparti", som vil gjøre at dere lengter fælt etter siste del i serien. Boka fortsetter retter etter slutten av Delirum, så dere må bare lese den med engang dere er ferdig med Delirium.

Siste bok i serien har fått tittelen "Requiem" og vil komme i salg i Februar 2013 -_- haha. Jeg trenger den nååååååå!

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits