Okay back on track her. Har mistet motet til å blogge den siste mnd, men nå er det alvor på gang. Bare nå blir det for det meste film/tv og anime anbefalinger hvis det kommer noen innlegg i fremtiden. Alright, sommeren er godt på vei, dessverre vises det ikke på været men på kino, ja nå er sommeren øyeblikk her. 2011 blir utrolig bra med mange forskjellige filmer, alt fra komedie til hardcore action sener, dette blir bra. Sist det var en så bra kino sommer må enten være 07 (Transformers) eller 08 (The Dark Knight). Gled dere. 

 

First off, some Marvel og DC updates.

 

Captain America: The first avenger - Kommer 12 August
For dere som ikke kjenner til Marvel Comics så er de mest populære eksemplene X-men, Iron Man og Fantastic Four. I denne filmen møter vi den første i alliansen "The Avengers" (kommer 2012) Captain America, spilt av Chris Evans som også har vært lojal til marvel og spilte Johnny Storm/The human torch. Traileren kan du finne her.

 

X-men First Class - Kommer 1 Juni
Dette er en prequel til de 3 første X-men filmene, Origins Wolverine vil jeg se mer på som spin off til X-men serien. I denne filmen møter vi James Macavoy (Atonement, Wanted) som den unge Charles Xiaver og vi får se hvordan "The X-men" ble til og når han jobbet side ved side med Eric Lehnsherr/Magneto. Filmen er reggisert av Matthew Vaughn som står bak den råe "Kick Ass", så satser på denne gir en liten kick. Trailer.

 

The green Lantern - Kommer 5 Agust
Jeg er ikke veldig kjent med denne comic'en med tanke på jeg er mer Marvel fan enn DC, selv om jeg velger som oftest Batman over andre filmer. Ryan Reynolds (Blade Trinity, Just friends) har fått rollen som Hal Jordan også senere kjent som Green Lantern. an fraktet til en annen planet for å bli lært opp av boende fra denne planeten, der får han styrken og kreftene som The green lantern. Trailer.  

 

Så over til filmen jeg gleder meg mest til!

 

Transformers : Dark of the moon - Kommer 1 Juli 
Nå er det siste del av trilogien til Transformers serien. Med Megan Fox ut av bildet er filmen bare blitt mørkere enn noensinne, selv om de puttet inn ei blond victoria secret modell som ikke sier et ord gjennom begge tailerene! En ny krig er på vei mellom autobots og decepticons når de finner ut det ligger noe fra Cybertron på månen! Nå er det førstemann til månen, vil den bli brukt til ondskap av Megatron og føre til tidenes krig? Trailer.

 

About an Alien

Paul - Kommer 10 Juni
Endelig kommer "Hot Fuzz" guttene Simon Pegg og Nick Frost sammen igjen for en ny film, nemlig Paul. To britiske menn turer rundt USA på roadtrip før de plutselig treffer på en romvesen, ved navnet Paul som har voiceover til Seth Rogan (Superbad, Knocked up) Trailer. 

 

Cameron Diazzzz og Jason Segal = Comedy

Bad Teacher - Kommer 24 Juni
Fytti denne blir bra, Cameron Diaz som stuck up biatch lærer, kan det bli bedre? Elizabeth (Cameron Diaz) er slettes ikke klar for en ny runde med skole, hun gir blaffen i elevene, lærerene, hun bryr seg bare om seg selv. Frem til en dag hun møter på den nye læreren spilt av eks kjæresten Justin Timberlake. Eneste måten å få hans oppmerksomhet er et par nye bryster. Når hun finner ut det finnes en bonus til de flinkeste lærerene begynner hun å utnytte elevene til å tjene penger, via carwash og lignende, samtidig som hun blir "plages" av gymlærerene spilt av Jason Segal som er hodestups forelsket i henne. Trailer.

 

 

Andre trailere:
Limitless
Your highness
Kung fu panda 2
Cars 2
Rise of the planet of the apes
Harry Potter og dødstalismennene del 2 (siste film ever!!!)
 

En liten heads up, trailerene er vist på Apple.com så jeg tror dere må ha Quick time for å se dem. Ellers kan dere også gå på www.filmweb.no og se trailerene. Selvsagt finnes det flere filmer som kommer men her er disse jeg mener dere burde bruke pengene dine på! Håper dette hjalp litt :-) Ha en fin kino sommer 2011!! 
 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits