I dag ble jeg utrolig dårlig i hodet og magen. Jeg gikk på skolen for det om, *stolt* Jeg skulle egentlig fremføre i norsken men det ble det visst ikke noe av, geh. Nå har jeg to ting jeg må øve til Onsdag. Jeg leste på engelsk muntlig i dag og SK fremføring som jeg skal ha i morgen, sykt mye å gjøre men det må bli gjort selv om man er syk. Jeg gleder meg utrolig masse til helgen og se Ruben igjen etter nesten to uker. På Lørdag skal vi skrive under kontrakten på leiligheten og da er den vel offisielt vårt? hehe.
Ellers har det vært en utrolig sløv dag, jeg lå i senga fra 5-7 og så på anime, så har jeg lest på muntlig og nå daffer jeg meg fram til jeg skal legge meg og i tillegg har det høyre øyet mitt hovnet opp og det ser ikke så bra ut. Jeg må le av meg selv, jeg ser ikke ut, haha.

Jaja, dagen har ikke vært så bra, men jeg skal ikke klage eller gå i detaljer, håper dere har hatt en fin mandag da :-)
Åhhhr. Stygge Tyskland har tatt ledelsen med masse poeng, Norge har ikke poeng og jeg trodde det var håp for Tyrkia. Jeg gir meg, og for vel godtar at den stygge sangen til Tyskland vinner hele driten. Geh, hadde Keep of Kallasin vært med, så tror jeg faktisk det hadde vært håp for Norge. Oh Well, bedre lykke til neste år.

Det er øyeblikk ferdig nå, og da skal jeg "trøste" meg til noe Soul Eater og stappe i meg nonstop :-)
I morgen skal jeg endelig øvelsekjøre og lese til norsk presentasjon for Mandag.


Hva syns du om Tyskland som vinner?Har hatt den verste morgen hittil. Altså jeg våknet opp med å ikke kunne åpne det ene øye mitt, selvfølgelig måtte dette skje igjen. I fjor var det slik at øynene mine rant hele tiden og jeg fikk sånn ekkel gul gørr i øyekroken hele tiden, det suger så maks. Jeg er enda tett i nesa og halsen er like sår som forrige uka, jeg tror jeg har pollenallergi men jeg vet ikke. Skal ikke klage mer. I dag skal jeg til Silje og kose meg, så skal jeg hjem og se Grand Prix med mamma og vi skal spise enchaladas mmmmm♥ Jeg skal kose meg skikkelig i kveld, med tanken på at pappa er i Oslo og skal på AC/DC i morgen, *missunelig* Ja jeg var på Metallica men jeg vil også på AC/DC omg.

Haha, I dag prøvde jeg ut rettetangen min og lagte bølger i håret. Den ene siden ble vellykka men den andre siden ble blæ! Oh well.

Ser det ikke så godt siden bølgene har gått ut.

 Så var det innkjøpene jeg kjøpte når jeg var i Lyngdal i går.

Hårbånd - 60kr (elsker den!)

Søte hårspenner - 49 kr


Sløyfespenne - 19kr
Alt kjøpt på Lindex

Så kjøpte jeg en ting til - But thats a secret ;)
Ha en fin dag og en fortsattfin helg - Heia Norge!
Gud den bringer tilbake minner. Sommer 2008 ble jeg sammen med verdens herligste kjæreste og veldig snart er det gått 2 år siden denne sangen ble først spilt av for meg. Minnene pøser på og jeg smiler av glede. Nå er det bare en måned til Tyrkia, gash jeg gleder meg! Sommer 2010 skal huskes. Jeg skal i hvertfall prøve å huske så mye jeg kan...siden jeg sliter med dårlig hukkomelse.
Jeg elsker å tenke tilbake på når han ikke hadde lappen, og vi spaserte hånd i hånd i den varme sommersola når vi skulle på kino hver helg. ♥

Ellers går det bra med meg, takk. Jeg fullførte eksamen nr 3 i dag og har bare en muntlig eksamen igjen, men betyr det at jeg kan slappe av fram til da? Nei...Jeg har to fremføringer og en muntlighøring neste uke, bite me.
Jeg har også langhelg nå og skal vel bruke tiden på å få lest litt og se grand prix.MELISSA I ET NØTTESKALL
Har du lyst at jeg skal begynne å blogge igjen?
Hvis så, hva skal jeg blogge om?

Modell; Steffanie Eikeland
Foto av; Meg selv, Melissa Eikeland
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits