Hello, hello. Prøver å blogge litt mer, men jeg har bare ikke inspirasjonen eller ork å skrive om noe egentlig. Det blir for det meste om bøker eller anime fremover, siden det er det livet mitt går på for øyeblikket, og jobb da. I dag var jeg faktisk på jobb, i Stavanger by! Synd det ikke var så fint vær i dag som i går men var varmt nok, så det duget. Helgas innkjøp bestod av dette:


Skjellet toppen - Gina tricot 149,-
Resten av klæran - H&M
Manga - Outland

Denne dagen har bare flydd forbi. Ruben kom hjem i dag, og reiste for et par timer siden. Sånn er det når man må ta tog sykt tidlig....men herregud så herlig det var å se han igjen! Var 3 uker siden sist, takk gud vi er vant med avstandsforhold men jeg kjente virkelig det var godt å se han og kysse han igjen♥ Nå er det 2 og en halv uker til neste gang, gleder meg virkelig! Ellers i dag har vi vært på kino sammen med min familie og så The Avengers, og jeg råder absolutt alle sammen å se den med  engang dere får sjansen, en bedre film finner dere ikke!! Seriøst den har 9.0 på IMDB det sier jo sitt, jeg kan love dere med god samvittighet at dere vil oppleve en helt awesome film!Ellers den siste uka har jeg blitt ferdig med disse to bøkene, som det kommer et innlegg om senere (de var kjempegode). Og fikk endelig kjøpt meg et par skikkelig sko, verd alle pengene om de kostet 700 kr (dyreste sko jeg noensinne har kjøpt) I morgen blir dagen brukt på å se Full metal alchemist brotherhood (ser om igjen, fordi det er så braa)


I går hentet jeg en pakke fra Capris.no! Beste nettsiden for bøker, for de på rundt en uke, herlig! Denne gangen ble det Blood red road, Under the never sky og Starters. Bzrk kjøpte jeg på jobb i forrige uke. Alle bøkene er Science fiction faktisk, utenom Blood red, den er ganske dystopisk av seg. Gleder meg vilt til å lese dem alle, må først bli ferdig med Pandemonium, som er andre boka til Delirium, som var en greeeei bok, ikke fantastisk men grei.


"Starters" har jeg skrevet om tidligere, og denne boken har jeg lyst til å hoppe i med en gang, handlingen virker så utrolig spennende! Og bare se på Coveret, nydelig!

 

Da har alt gått i ett i dag! Ble våknet av min mor, fordi hun skal absolutt ha tv'n på FULLMAX nivå i lyden..........................heh, så morgenen ble brukt på å lese videre i "Delirium", okay bok til nå, har kommet akkurat halveis og nå viser den tegn til spenning så vi får håpe den når opp til mine forventninger. Da gikk turen videre til Lyngdal og spiste deeeeilig Jonas B pizza, traff også på ei god venninne som jeg ikke har snakket skikkelig med på et par år, kjente jeg savnet henne veldig mye. "Battleship" var god! Ikke Transformers god men god. Mer komisk enn det jeg trodde og mindre roboter og skikkelige gode action sener men den overasket meg et par ganger så det var godt nok for meg. Den skal ha plass i hylla for å si det slik. I morgen bærer turen videre til Moi igjen for bursdag, som sagt alt komme til å gå i ett! Men jeg er glad for å være hjemme litt. 

Da gikk turen til Lista for helga. I morgen blir det Jonas B pizza ♥ og "Battleship". Ikke mye ellers å si. Kommer nok noe mer i morgen eller etterhvert.

A zombie who yearns for a better life ends up falling in love?with a human?in this astonishingly original debut novel.

R is a zombie. He has no memories, no identity, and no pulse, but he has dreams. He doesn?t enjoy killing people; he enjoys riding escalators and listening to Frank Sinatra. He is a little different from his fellow Dead.

Min første Zombie bok, og jeg falt pladask for den. Boken virket så ekte, og blomstret av morbide zombier samt tilknyttet kjærlighet. Hovedpersonen R rørte meg til tårer, vi leser fra hans perspektiv, og om han forklarer alt som foregår rundt han, er han som et uskyldig barn som ikke klarer å utrykke seg selv når han skal snakke. Han opplever noe helt nytt etter å ha spist hjernen til en gutt, og får hans minner, da ser han Julie og isteden for å spise henne, så velger han å redde henne. Da forstår han at han kan fikse denne pesten. Denne boka fikk full pott hos meg, den inneholdte det jeg trengte i en god bok. Så gleder jeg meg til neste år når den skal bli film!

Miles has a quirky interest in famous people's last words, especially François Rabelais's final statement, "I go to seek a Great Perhaps." Determined not to wait for death to begin a similar quest, Miles convinces his parents to let him leave home. Once settled at Culver Creek Preparatory School, he befriends a couple of equally gifted outcasts: his roommate Chip―commonly known as the Colonel?who has a predilection for memorizing long, alphabetical lists for fun; and the beautiful and unpredictable Alaska, whom Miles comes to adore.

The kids grow closer as they make their way through a school year filled with contraband, tests, pranks, breakups, and revelations about family and life. But as the story hurtles toward its shattering climax, chapter headings like "forty-six days before" and "the last day" portend a tragic event―one that will change Miles forever and lead him to new conclusions about the value of his cherished "Great Perhaps."

//Hentet fra Goodreads//

Utrolig nok ble jeg overasket hvor god boka er. Jeg har 50 sider igjen og sparer de til i kveld. Jeg vil ikke røpe så mye, fordi det som skjer i boka skjer langsom og BANG da blir man overasket. Så les den! Jeg gledgruer meg til å bli ferdig med boka, men jeg skal i hvertfall lese flere bøker som han har skrevet.
1. og 2. Diary of a Wimpy kids og Rodrick Rules.
Jeg så begge filmene en dag og likte de så godt at jeg bare måtte lese noen av bøkene. Det er 4 bøker til i serien og de skal leses.

2. Glow
Dette er første bok i en trilogi? serie. Det er en ren sciencefiction bok med litt hint av cult i seg. Første halvdelen av boka var veldig kjedelig, men siste halvdel klarte den å forandre min mening, og jeg skal lese bok 2 når den kommer ut.

3. og 4. Inside Out og Outside in
Jeg fikk mange anbefalinger for denne boka, denne serien skulle visst være veldig bra. Igjen en sciencefiction bok. Veldig anerledes historie, men jeg syntes personlig at den manglet masse. Fortellingen kunne utvide seg enda mer. Bok 1 var dårligere enn bok 2, jeg likte veldig godt karakterene i bøkene og det var vel det som holdt meg gående.

5. The Hunger Games
Jeg leste denne boka i fjor sommer men valgte å lese den en gang til før filmen. Den boka er virkelig en av de beste bøkene jeg har lest. Den var like god andre gang, det var nesten som å ha lest den for første gangen igjen. Jeg las den ut på 2 og en halv dager og det sier sitt hvor god den er! Jeg har en anbefaling av boka HER

Min favoritt bok denne mnd? The Hunger Games ofc

 

Har du lest noen av disse bøkene?

Hvis du vil vite hva alle bøkene handler om, anbefaler jeg dere å gå inn på Goodreads.com og søk tittelen så kommer ALT info om dem opp.

Er kommet hjem til Madla. Tok min farvel med Ruben tidligere, blir hardt når han reiser i militæret, men tror det skal gå bra. Ja, jeg savner han allerede. Så har brukt kvelden, til å se siste episode noensinne av One tree hill, rart at det er ferdig. Nå bare slapper jeg av med Cake Boss på skjermen, satser på å lese videre i Sirkelen som er en grei bok sålangt.
Og Pannelugg! Sykt uvant enda haha. Da tar jeg påskeferie, god påske!

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits