Dette er jo i jula så har var bittelitt lenger igjen, men har ikke tatt noen bilder da siden har ikke hatt kameraet.


Og slik ble resultatet. Er kjempe fornøyd og det var DEILIG å få vekk det slitte håret, det var rett og slett helt ødelagt. Gjorde det hos Hair and there på Vaulen i Stavanger, og hadde det ikke vært for Silje hadde jeg enda sittet her med stygt hår, hehe.


Tror jeg endelig har funnet det jeg skal ha. De ovenpå er kjempe fine og jeg blir så inspirert av dem. Tatooveringer for meg trenger ikke alltid betyr noe, tattooveringer i seg selv er kunst og det er nok for meg å se opp til. Jeg har fått søsteren min til å tegne motivet og ja denne vil betyr noe for meg fordi det er søsteren min som tegner den og jeg har troa på at den blir bra, så jeg gleder meg til resultatet, og håper å ta an så fort som mulig. 

Ønsker du tattoo?
Selvsagt hadde jo jeg et innlegg klar men neida blogg.no måtte gjøre meg forbanna. Ja, jeg er alene i helga og har allerede sett to filmer, Antz og A bugs life, en tredje film blir det sikkert å. Tenker "The road to Eldorado", en film jeg egentlig aldri blir lei av ♥ Ellers ser jeg norske talenter for øyeblikket og sitter og funderer om jeg skal til frisøren så fort som mulig, håret mitt er skikkelig bæsj for tiden altså jeg hater håret mitt for tiden. Det skal bli kort og jeg skal nok farge det litt mer gyllen. Gleder meg sykt, men siden det er så dyrt her i Stavanger blir det nok i Påsken når jeg skal hjem til Listalandet.Så kort hadde jeg det for 1 og halvt år siden og jeg øsnker det kanskje bitte litt kortere, nå som sommeren nærmer seg. Og jeg skal endelig bli ferdig med boka mi "I am number four" som er veldig lik filmen og veldig spennende, så den anbefales!! Har så mange bøker i venterekka så må få ræva i gir hehe. Ha en ellers fin helg :)
Huff da, det er ille å ha lønning, spess hvis det er mye mer enn det du er vandt til. Forrige uke ble det nye sko, i dag ble det litt av hvert. Jeg er veldig førnøyd med innkjøpene og har vært forsiktig med pengene, så egentlig fortjener jeg litt luksus. Nå mangler jeg egentlig en jakke og bikini og da er sommergarderoben klar! Ellers har det vært veeeeldig mye jobbing. Jobbet hver dag i forrige uke så var deilig med fri i dag. Blir mye jobbing denne mnd og det er jeg kjempe glad for, jeg elsker å jobbe og ha noe å gjøre i hverdagen for ellers blir som i dag......haha. I helga var jeg hos Silje og koste meg veldig med snakking og kos. Nå har jeg også blitt ferdig med hele første sesong av Pretty Little Liars! Ja jeg er au blitt med på bølgen og serien var stikk motsatt av det jeg trodde og ble ferdig på under en uke, viser vel hvor bra den er og gleder meg sykt til andre sesong i Juni!!Dagens gode innkjøp. Ny bluse til bursdagen til bestevenninna. Nye shorts og undertøy som jeg trengte oooog Chicago t-skjorte♥Som sitter veldig bra på, ble visst en liten "outfit" haha, egentlig veldig avslappet i dag. Nå skal jeg se siste episode til Bakuman og lage Lasagne senere nammy.

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits