I'll quit the dreaming, reality here i come
På mye Anime og serier for tiden. Natt til Søndag kom jeg hjem fra russedåpen og det første jeg gjorde var å se ferdig en helskjønn, morsom anime som jeg..igjen har forelsket meg i. Vet ikke hvor lenge jeg blir dilla på denne anime'en men den var så kos, fordi hovedpersonene minte meg sykt om meg og Ruben og hvordan vi oppfører oss rundt hverandre. Kos♥

Serien heter //Lovely Complex//, den er så skjønn. Jeg har blitt skikkelig dilla på den romantiske sjangeren, jeg elsker å se to personer bli forelsket og gjøre alt de kan for å bli sammen med den personen, og håpe på en lykkelig slutt. Et lite kyss i serien gir meg gåsehud, og gjør meg så glad og varm.
I dag har jeg levet meg inni action sjangeren og endelig fått med meg de nyeste episodene til Naruto, som er blitt utrolig bra nå!

I know, I'm such a geek. But i like it.Geh jeg har blitt litt lei av å blogge, men jeg sletter ikke bloggen for den er grei å ha når man kjeder seg eller har noe man vil fortelle videre.
Den siste uka har vært utrolig bra, jeg fremførte endelig engelsk prosjektet mitt, som jeg fikk 5+ på! Jeg var i Oslo og så METALLICA, som var en OPPLEVELSE. Har bilder på mobilen men det er så dårlig kvalitet, men skal ta bilde av t-skjorta. I Oslo fikk jeg shoppet en del, som jeg er fornøyd med, jeg kan ta bilde av hva jeg kjøpte. Onsdag kveld kom jeg hjem, og slappet av. Torsdag var en chilledag, siden på Fredag stakk jeg, Silje, Ole og Truls ut til Sandnes for å møte Ruben og se på leiligheten meg og Ruben skal leie til høsten. Jeg ble kjempe fornøyd med den, og gleder meg enda mer til å flytte dit. Etter vi så på leilighet, stakk vi å og spiste pizza og så Clash of the titans, en film jeg hadde gledet meg syyyyykt til men ble litt skuffet :/ Men det var heldigvis en del gode action sener i filmen, so det var ikke en waste for å si det sånn.

I går ble jeg endelig døpt, og i morgen skal jeg bære på meg russebuksene mine. Russedåpen ble vilt og det var utrolig gøy.

Jeg prøver å spør Johanne om noe, ikke tro noe annet!Jeg har Oslo og Metallica på hjernen fordi det nærmer seg! Tirsdag morgen reiser vi inn til Oslo og jeg håper det blir litt tid til shopping, skal tross alt overføre en del penge på kortet som skal svies vekk på klær, filmer og manga bøker. Det nærmer seg sommer, og da betyr det SOL og VARME og, og TYRKIA. Jeg er en sucker for klær for tiden og jeg sikler så etter disse plaggene på H&M og håper på å få kjøpt minst et av plaggene over. Jeg vet Ruben ikke vil jeg skal kjøpe skjørtet fordi, uhm, han liker ikke blomster kanskje? Hihi, jeg gleder meg. Også er det ikke lenge til jeg får sommerkjolen min i posten, bare tre uker til? Ja, ALLE skal absolutt ha. Blæ. Jeg kjeder meg så at jeg faktisk har skrevet et ønskeliste av hva jeg vil bruke penge på. Vi skal også på Outland og jeg håper på å få kjøpt noen manga bøker, og Percy Jackson bøkene! Så skal jeg seff ha Metallica t-skjorte, åhhh jeg gleder meg! Blir koselig å gå på tur sammen med Kjæresten, kos kos kos ♥
Skal du på Metallica konserten på Tirsdag?
I går kveld ble det litt krangel her og der, så det ble ikke noe film. Det ble heller til at jeg og søsteren min så på videoer på youtube, greit det. Jeg begynte også på en ny anime "Lovely Complex", søtt.
For øyeblikket, er jeg helt stiv i kroppen og vurdere og ta noen strekk øvelser og litt trening før jeg lager meg noe mat. Så må jeg dusje, igjen. Jeg bleika håret i går og det ble lysere enn vanlig og litt gult, heldigvis har jeg en shampoo som kan ta vekk de gule pigmentene. Ellers er jo jeg fornøyd med hårfargen.
Jeg blir hjemme alene i dag, til i kveld. Håper på å få øvd litt til på engelsk, men litt kjedelig når ingen kan høre på meg og ta tida mi. Jeg skal liksom fremføre i MORGEN, jeg gruer meg, fordi jeg har sagt til at jeg skal satse på en 6'er, men når jeg begynte å fremføre for meg selv, ja det ble tøffere enn jeg trodde. Jeg gruer meg så!
Ja, gleder meg til morgen dagen er over, så er det videre til Moi og Tirsdag morgen er vi på vei til OSLO, sist jeg var der var for snart to år siden, når jeg så Iron Maiden live. Håper på å få shoppe litt, Ruben kan være litt snill med meg og la meg få lov å gå inn på H&M bare for bitte litt. Hihi

Nei nå skal jeg se ferdig episoden og da finne noe å spise og trene litt.


Også ønsker jeg meg denne toppen, men er usikker på hvilken farge jeg ønsker meg. Hva mener du?Når jeg kom hjem fra skolen var det Home and Away, Friends også spasertur med søsteren min. Jeg liker spaserturer, det gir meg god samvittighet når jeg vet jeg skal spise snop senere. Vi så Zombieland, Anbefales! Ble Steffanie nesten forelsket i Woody Harrelsen, han er jo bare drit morsom da! Så rakk vi Norske talenter, og nå så jeg akkurat ferdig den nyeste episoden til Supernatural. Fornøyd? Ja det kan du si. Jeg skal snakke med Ruben senere, tror jeg. Hvis ikke, snakker jeg med han i morgen.

Morgen dagen skal jeg handle med mamma, låne bok, farge håret og øve,øve,øve.
FORRESTEN, se hva Silje tegnet på russebuksene mine!

I LOVE IT!

Nå blir det anime og Cougar town. Natta!Ja, det er Fredag, og snart helg. Om to timer så er jeg sammen med mamma og handler mat og hårfarge, skal bli deilig å farge vekk det stygge etterveksten. Jeg hater den musegråe fargen som stikker ut av hodet mitt. I stad fikk jeg tilbake en av tentamene fra Norsk, ja jeg er temmelig skuffet over meg selv. Det var så vidt han kunne sette på karakter så dårlig den var, hovedgrunnen er fordi jeg bommet på oppgaven, i steden for å skrive kåseri skrev jeg en artikkel....men jeg kunne visst veldig mye om temaet, joy. Siden første videregående har jeg slitet med norsk skriving, om det er fordi jeg er fra USA eller har problemer med å formulere meg, vet jeg ikke, men jeg er skikkelig skuffet. Siden jeg har en spesiell avtale med skolen at jeg har norsk som andrespråk, er de nødt til å være snille med meg i karakteren i Norsk skriving, så i parantes skrev han at jeg får en 2'er men egentlig visste han ikke hva han skulle gi meg, men en 2'er er greit for meg. Jeg har fått verre.

Senere i dag skal eg som sagt se film med søsteren min også skal jeg farge håret. Resten av helga skal gå til øving til engelsk presentasjonen min, som jeg virkelig håper jeg gjør det bra på!! Mitt eneste håp, rett og slett.

Så skal jeg snart bestille time til tattoovering, NÅ skal det virkelig skje! Skulle egentlig ta i påskeferien, men jeg var opptatt, også fordi jeg tør ikke ringe inn til tatoovøren, haha. Pappa kjenner han, så jeg kan nok tvinge pappa til å ringe han. På bildet over er noe lignende av hvilken/hvor og hvordan jeg skal ha tattooveringen, jeg syns det blir døds bra! Jeg gleder meg.


For en time siden lagte jeg et nytt design i hu og hast. Var litt lei av den gamle, kjedelige farger, men jeg likte headeren. Denne Headeren lagte jeg i fullfart i paint, men jeg er fornøyd. Jeg valgte rosa fordi det er jentete og er en sommerslig farge, det har vært sånn deilig varmt være de siste dagene, så jeg satser på sommeren er her veldig snart. I morgen blir en fin dag (håper jeg, siden hver gang jeg sier det blir det som regel motsatt) jeg og søsteren min skal spasere til havnekiosken, kjøpes og smågodt, spasere tilbake og se Zombieland. Jeg lovte henne å se den filmen med henne, fordi jeg vil se den igjen!! Og hun fikk ikke lov å se den alene fordi det er egentlig film som burde sees med andre, også vil jeg bevise at det er en sykt gøy film. Nå skal jeg se noen episoder av Cougar town, også spille litt Naruto etterpå. ♥
I dag tidlig var den endelig inne til kjøp. Den har vært utsolgt siden "The garden collection" begynte og nå blir den endelig min! Den kostet 99kr og jeg syns nesten det er for billig, men helt greit for meg. Jeg gleder meg til å gå med den i sommer!


Også var denne tilgjengelig til kjøp, noe jeg ble glad for siden er alltid utsolgt. Jeg trengte virkelig en fin hårband. 29kr.
Så var det et par topper jeg surrer over om jeg skal ha dem eller ikke, men det kan dere hjelpe meg med senere ;-) Nå har jeg gjort medie leksene mine, notatene mine for engelsk og klar for en ny episode av Ugly Betty.

Hva syns du om kjolen?
Jeg tror jeg begynner å få feber, great
Btw meg og Ruben har 1 år og 10 mnd sammen i dag ♥Good morning world. Jeg våknet litt før 10 av en irreterende lyd fra en sånn der stepper, den knirke så jævlig og jeg som ikke har stemme igjen klarte ikke rope til mamma og be henne å slutte, så jeg våknet i stedenfor. Det var likevel greit det siden jeg skal opp halv 7 i morgen tidlig. Jeg elsker at det er fri i dag, for da har jeg tid til å gjøre det jeg ikke har hatt bry til å gjøre enda. Akkurat nå sitter jeg enda i pysj og ser på the simpsons på TV, mens jeg kikker på HM sin nettside og finne en bikini. Det er litt over 2 mnd til jeg skal til Tyrkia, og jeg prøver å trene kroppen så mye som mulig og en fin bikini må til da.

Som sagt jeg har mye som må bli gjort i dag, som lekser og rydding. Så leksene må til snart.
Ja, over en uke siden sist. Ganske deilig å ikke blogge på en stund, selv om noen av dere har vært snille og kikke på bloggen min de dagene jeg ikke blogget. I morgen eller i dag blir det vel, er siste ferie dag og den skal jeg bruke på lekse, rydding, film og serier. Jeg skulle egentlig til Kr.sand med mamma og lillebror men jeg vil ikke, siden jeg skal til Oslo om en uke til! Gud jeg gleder meg!!!!

Påskeferien har vært topp, jeg jobbet mandag til torsdag, men jeg fikk huset alene sammen med Ruben hele uka. Det var herlig å være med han de dagene helt alene, vi fikk en liten innblikk av fremtiden? Jeg vet ikke, men kos var det. Vi har sett en del filmer sammen blant annet som Zombieland (ny favoritt film), Kick Ass (I hvertfall en ny favoritt film) og Ninja Assassin, den var skikkelig rå. Vi levde på levse med kyllingfilet i god saus (skikkelig godt) og cola hele uka. På Fredag tok vi turen inn til Sandnes hvor vi var på førpremiere og så Kick Ass som jeg nevner igjen var dødsbra!! Anbefales. Så kom vi hjem til leiligheten hvor vi var helt alene og tok på radioen på itunes og prøvde å løse noen film greier på nettet haha. Jeg har hatt en herlig påskeferie sammen med kjæresten min, og om en uke til skal vi reise inn sammen til Oslo og oppleve Metallica, Så ikke nå fredag men neste skal vi inn til Sandnes og se CLASH OF THE TITANS gaaaah gleder meg mest til den. Åhhh!

Hihi, jeg fikk faktisk gjort en del av engelsk prosjektet mitt som jeg nå er kjempe fornøyd med, skal se filmen (igjen) i morgen ^^ (Percy Jackson filmen btw)

Håper dere andre har hatt en fin ferie.


Stygge megavideo har kommet til grensen så jeg må nok vente en liten halvtime før jeg kan se videre på Cougar town (og jeg som sa jeg skulle prøve å legge meg tidlig i kveld)
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits