Utrolig positivt å ha jobb! Man tjener sine egne penger, man føler seg voksen, man klarer seg på egen hånd, og man kan shoppe. Negativt....Penger kan forsvinne, fort. Jeg merker hvor fort penger  forsvinner bare man skal kjøpe en middag! I dag brukte jeg 200 kr for en to dagers middag pluss frokost (yoghurt). I tillegg til det måtte jeg  au slenge med  en film være på kjøpet med tanke på at filmen kostet bare 44 kr. Allikavel, pengene forsvinner. De siste to mnd har jeg klart meg vanvittig bra, å leve på budsjett HJELPER. Jeg har som regel budsjett på maks 600 kr i uka og da går som regel halve budsjetter på mat. Resten går vel i filmer/bøker/klær/kino/ og buss hvis jeg skal hjem. Så til dere som skal ha et fri år og bo hjemmefra, så råder jeg dere å ha et budsjett eller planlegg i hvertfall hva du skal bruke penger på i fremtiden. Jeg må spare til London tur (forhåpentligvis), Tattoovering(er), Oslo (Iron Maiden konsert), Tusenfryd og Hovefestivalen. Og dette skjer jo på et halvt år jo! Så har man guts og klarer å motstå fristelser, kan jeg love dere at dere klarer å spare myyye penger ;)Åja jeg var selvfølgelig innom platekompaniet etter bokmøtet og måtte jo kjøpe meg noe der. 129 kr slettet fra kortet, jeg kjøpte Chuck sesong 2 da, gøy serie btw.


Kjolen og øredobbene er bestilt. Skoene ligger på ønskeliste, tørte ikke bestille dem fordi skostr på Hennes er mindre enn vanlig så ville helst prøve dem i butikken. Syns dette er et fint antrekk til sommeren, og siden jeg skal kanskje til London med familien skal dette antrekket brukes, jeg gleder meg. Billig er den også, rundt 300,- ikke gale det. Om litt over en times tid skal jeg på bokmøte, første gangen så er ganske spent. Får gratis bøker, og mat wuhuuu.
Kjenner dagene begynner å bli litt kjedelige. Eneste jeg har gjort i det siste er å gå på jobb, lage mat, bruke pengene mine på mat, rydde, rydde, sett film og ellers ingenting. Jeg drømte i natt at jeg skulle på skole i USA og sto og venta på flyet skulle komme, ved siden av meg var flere av vennene mine som skulle reise andre plasser. Eneste vi snakket om var hvor mye vi gledet oss til et eventyr med spenning og noe nytt. Kanskje det er det jeg trenger snart, et eventyr. Nå er planen for meg å Ruben å spare penger fram til vi har råd til å reise. Vi begge drømmer om å reise til Japan, og det skal vi en dag, vi håper til September/Oktober at drømmen blir oppfylt, men hvis ikke har vi fortsatt tid. Men jeg kjenner at jeg virkelig trenger å komme meg vekk fra realiteten. Gud jeg gleder meg til å ta tattooveringen det blir i hvertfall framskritt.Som dere ser gjør jeg ikke noe annet enn å sitte foran tv'en. Jeg så nettopp filmen "She's out of my league" og jeg venter fortsatt på å komme meg på jobb, som ikke er før klokken 2. Skal se Rachael Ray show nå, og bare slappe av i guess. Sorry ble en skikkelig deppe innlegg, men slik jeg føler meg for øyeblikket, kan si en ting jeg gleder meg sykt til å komme hjem i morgen og kino på Lørdag :)
Gesh, denne morgenen har vart evigheter! Har egentlig ikke hatt noen ting å gjøre, så ble til jeg så begge Charlie's Angels filmene men det var egentlig rene kjedsomheten for meg. Huske filmene så godt selv om det var evigheter siden sist jeg så dem. Nå sitter jeg her og venter på at klokka skal bli ti på tre slik at jeg kan hive meg avgårde til jobb. Kjenner jeg må få i meg noe bevegelse og snakke med noen av de hyggelige kundene mine. I dag er jeg ferdig 8, og da får jeg sett siste halvdel av American Idol. Så i kveld blir chille kveld.

Vurderer å klippe av det lange håret mitt, men aller sier nei....Jeg vil men det koster så mye å klippe seg -_-*
Jaja, ha en fin dag alle sammen! Jeg skal kose meg i kveld og selge mange bøker ^^
Enda en fridag. Herlig. Har kost meg skikkelig i dag. Jeg så X-men: the last stand, siden verken Frustrerte fruer eller Supernatural kom med ny episode....Har vært på Madla senteret og sett på mye fint, og selv om alt fristet til tusen var jeg fornuftig og sparte meg de pengene. Så ingen innkjøpsinnlegg. Sparer pengene til tattoovering, selv om jeg enda er i tvil blir det noe til slutt. Det står mellom en Quote eller Bilde, og har egentlig lyst på begge men dyyyyyrt, hihi. Jeg fikk endelig gått med de nye øredobbene mine fra H&M og jeg elskerrr dem!Denne står høøøøyt på ønskelista! 399,- på Bik bok, dessverre var ikke denne på butikken i dag så fikk aldri prøvd den. Booo.Meg og Ruben så nettopp "The hot chick" jeg elsker den filmen! Rob Schneider spiller så bra i den, har sett den i hvertfall 10 ganger nå.
Er det noen som har brukt Expedia.no og var fornøyd med det, merker det er veldig lave priser til å reise! Så vi er litt i tvil her, og vil ikke bli lurt hvis vi bruker den siden. Liksom for eks. en tur til L.A. koster minst 9000- for fly tur/retur og hotell i to uker! Billig billig, ikke sant så vil nok høre med noen først før vi tar sjansen ;)

Noen som har brukt siden?
Nå er snøen endelig vekke, sånn halveis. Begynner å bli sykt lei av været nå. Vi er snart halveis i Mars, jeg forventer litt vår nå og varme. Jeg er lei av å ta på store gensere nå....men men nok om det. I dag er chille dag for meg. Så nettopp "Princess protection program" som gikk på tv, ville aldri se den siden jeg liker egentlig ikke filmer fra Disney Channel men jeg var i humør og den var gøy, hehe. Nå sitter jeg å drømme vekk på H&M sin nettside og Ginatricot. Fant noen fiiine øredobber som jeg absolutt har på lista nå. Dessverre er jeg så streng med pengebruken at jeg må kjøpe en gang jeg føler jeg virkelig "trenger" dem, haha. Det jeg virkelig trenger er et nytt par sko, og det koster....Jeg vil ha VÅR! Setter på en film til senere, blir nok X-men the last stand :-) Ha en fin Søndag.
Nei hva kan det være da? Jau, så nettopp "Scott Pilgrim vs the world", som er tidenes geek film akkurat det jeg trengte i kveld! Skulle nesten trodd du hadde en nintendo kontroll i hånda og spilte filmen rett og slett. Andre gangen jeg ser den, så den sist på kino så var utrolig gøy å se den igjen. Nå tenker jeg "X-men 2" siden jeg så eneren på Onsdag. Forresten jeg fikk sett "Edward Saksehånd" også!! Den er så utrolig fin og mørk noe som jeg elsker og Johnny Depp spiller så utrolig uskyldig, og weird.


Tror jeg må fått sett Beetlejuice også i og med det er over 10 år siden jeg så den sist. Kanskje jeg bare ikke tørr og ødelegge hvor gøy den var som unge. Jeg ser så utrolig opp til Tim Burton og Beetlejuice er vel den første filmen jeg så av ham, med mindre det var Mars Attacks who knows. Ellers ikke noe nytt, fikk bare skrive kick! Var på jobb i dag, 9 timer i strekk............Men det gøye på jobb var at ei dame på over 60 kom innom og ville kjøpe Harry Potter til barnebarnet sitt og hun hadde lest dem!! Det syns jeg er kjempe kult. Hehe. Yess, have a nice Saturday!
Åhh, andre fridag denne uken og dagen skulle egentlig bli brukt til serier men selvfølgelig kom det IKKE ny episode av One tree hill eller Hellcats. Så jeg brukte morgenen på film♥ Jeg så X-men og skal se 2'ern i morgen. Kjente det var en stund siden jeg hadde sett filmen, selv om jeg kan alle i hodet x) X-men filmene er blant favorittene mine av Marvel; så jeg gleder meg veldig mye til X-men first class til sommeren! Ellers i går bestilte jeg tre nye bøker! I am number four, Evermore og Love Com. Har utrolig lyst til å lese I am number four før filmen kommer neste helg, men tror ikke jeg rekker det så blir nok ikke kino på premieren....Oh well. For øyeblikket leser jeg The red pyramid av Rick Riordan (forfatteren bak Percy Jackson bøkene♥) hvis du liker Egyptiske guder og mye morro så les den!!Filmen kommer på kino den 18 Mars.
- Søstrene grene 29,-

I dag har vært en fin fin dag. Meg og Silje (isilje.blogg.no) har vært og dilte rundt i Stavanger by i dag. Kjempekoselig, vi ble alt for frista på H&M, men ble heldigvis ikke brukt så mye penger der. Jeg fikk kjøpt et par fiiine øredobber og fikk bytta en bukse som det begynte å få merkelig hål i siden. Så ble det første turen på Søstrene grene, og der fant jeg en utrrrolig søøt cupcake, og der ligger ringene og øredobbene mine nu! Ellers ble det til at vi brukte en halvtime på å finne kremmerhuset når det viste seg at vi gikk forbi det tre ganger, haha. Senere på dagen brukte vi tiden på å kose oss og se på tv og spille zelda, en vellykket dag!

I loved it. Kom nesten noen tårer på slutten av filmen (blir alltid rørt av søte slutt på filmer/serier), men jeg turde ikke pga Ruben var til stede haha. Ellers passet Mandy Moore perfect som Rapunzel, nyydelig sangstemme ofc og teit humor hihi. Digget filmen og den skal definitivt ha en plass i hylla når den er i salg. Enda en bra film fra Disney!

Ajee, har hatt en fin dag sammen med mamma, søs og lillebror. Innkjøpene ble også bra! Kommer nok etterhvert hvis jeg gidder (dååårlig kamera). Nå skal jeg ha Crispy chicken og om en times tid er det American Idol, Co sa Asy!!

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits