Åhh jeg har hatt en veldig fin ferie fram til nå. På Fredag fikk jeg uventet besøk av kjæresten min! Eller jeg spurte om han hadde lyst å komme, men tvilte litt om han skulle komme eller ikke, siden jeg skal til moi i dag. Men han kom og jeg ble super glad og takknemmelig, jeg elsker han♥ Vi norske talenter og en Tim Burton film som heter 9, den var spesiell og ja jeg klarte å duppe vekk litt men det kan hende fordi det var sent og jeg var ganske trøtt.

I går gikk han hjem klokken 5 og i løp av en time måtte jeg, kle meg, sminke meg, passe på browniesan i ovnen, lage mat og finne penge. Stress! Men det ble verdt det. Meg og Silje, stakk til Lyngdal og vi ble sittende på Jonas B og hadde Barnepizza, haha eneste vi hadde råd til! Så koste vi oss med kaffe, på Jonas hadde de earth hour så Silje ble så ahhh når de skrudde av alle lysene. Lol. Så når klokken nærmet seg, så vi endelig filmen Alice in Wonderland, og den var kjempe kos, man blir utrolig eventyrlysten når man ser filmen og musikken var helt fantastisk! Jeg fasisnerer meg over filmmusikk fordi det er så vakkert.
I dag blir det litt stress i å med, vi skal feire bursdagen til Pappa, som han har i morgen. Også må jeg pakke alt klart, dusje, stelle meg og blablabla hahaha.

Disney eller Tim Burton?
So that all i need to were is a cute skirt and a nice tee :-)

Skjørt - Gina tricot
Topp/tunika - Vero modaLigger i senga og kjeder meg. Burde lese videre til prøven, men har satt på alarm på når jeg skal lese videre. Egentlig ganske greit det. Har ikke så mye å gjøre, orker ikke anime, og har sett den nyeste episoden til Ugly Betty. Som var døds gøy og gleder meg til neste episode allerede!
Har hatt heldagsprøve i Norsk, jeg skrev en diskusjon om holdninger til unge menn og hvordan de skal lykkes i fremtiden. Haha, ganske syk innlegg jeg skrev men satser på det beste, jeg suger i norsk...

Hører på Sunrise av Blackstonecherry, deilig sang å bare chille til. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre i to timer nå. Jeg kjeder meg, kanskje rydde klesskapet eller sove litt. Tenke på han, tenke på ferie, tenke på Hamlet? Æsj, jeg orker ikke tenke på Hamlet, jeg har ikke begynt engang. Uff...hvorfor finnes det så mye lekser rett før ferie? Geh, oh well. Tenkte å ha spørsmålrunde for en gangs skyld, så hvis du er interessert så kan du bare begynne å spørre :-)


I dag blir en travel dag, akkurat som i går og mandagen. For å si det først, så er jeg utrolig fornøyd med Russeryven vår som var i går kveld. Det ble helt fantastisk og jeg er kjempe stolt av alle som var med og kom og så på oss. Satser på noen bilder senere fra kvelden.

I dag har jeg skrevet en liste over de tingene jeg skal gjøre i dag, og det er ikke lite. Nå har jeg medie og skal ha 6 timer til med fag i dag. Så er det hjem klokken 4 og rett i dusjen. Jeg må ringe Ruben og høre med han om noe i helga. Jeg skal ha prøve på Fredag i 3 kapittler, så jeg må lese gjennom minst en av de tre. Jeg må også trene, siden sist jeg trente var forrige torsdag! Også har jeg en forbanne filmanalyse jeg må skrive...om HAMLET omg. Jeg må også begynne med presentasjonen min i engelsken, som jeg skal ha om tre uker til og det er viktig at jeg blir ferdig med powerpointen i løp av i dag eller i morgen. Ellers så skal jeg slappe av, se anime, og spille kingdom hearts....hvis ikke jeg sovne til slutt!

Kommer sikkert et innlegg om plaggene i klesskapet mitt au, hvis jeg får tid eller har bry :)Hehe, siden jeg kom hjem har det vært latskap men for en god grunn.
I dag våknet jeg opp til en herlig kjæreste som faktisk våknet myye tidliger enn vanlig! Vi tilbragt de siste timene sammen i dag fram til jeg skulle ta bussen hjem. Heldigvis er det snart påskeferie og Metallica! Jeg gleder meg vilt!!! Ellers har jeg hatt en kjempe grei helg, Ruben kom på Fredag, vi koste oss med god mat, norske talenter og filmer 2012 (som jeg syns var en sykt obvious film men sykt kule spesial effekter, men jeg mener The day after tomorrow er mye bedre)

I dag kom jeg hjem litt før tre og så de episodene jeg manglet fra de forskjellige anime seriene jeg har fulgt med på. Nå har jeg lugget i senga mi i to timer og sett filmen Percy Jackson and the lightning thief for andre gang i år. Jeg måtte få den nedlastet og sett på nytt, slik at jeg kunne forfriske opp hukommelsen før jeg skal fremføre i muntlig engelsk. Nå har jeg faktisk tenkt å se filmen Tropic Thunder, siden det er døds lenge siden jeg har sett den og den er drit bra!

Så vurderte jeg om ikke lenge til og kanskje ha spørsmålrunde og poste noen av favoritt plaggene mine i klesskapet mitt :-)Hva syns du?Not Quite, men det er jo Fredag i morgen og helg men ikke ferie...enda! Jeg må lide 6 timer skole i morgen og en muntlig prøve, som jeg satser helst en 5'er på. Skulle egentlig ha prøve i de to siste timene men heldigvis fikk vi utsatte det til neste Fredag! Helt utrolig herlig det da. I dag har jeg fått gjort masse! Jeg har byttet laken på senga mi, ryddet rommet mitt, barbert beinan mine, lest til prøve i som er i morgen, lest i boka mi som jeg er snart ferdig med! Skal på biblioteket i morgen og håpe de har den tredje boka inne. Så har jeg laget middag og sett mann mot natur med familien. Ble en del gjort. Nå håper jeg på besøk i morgen og kose meg kjempe masse!!

Natta ♥

Den var så god å gå med i dag. Den er både min og mamma sin, men mest min, hihi. I dag fikk jeg vite at SK prøven til i morgen har blitt flyttet til neste Fredag, utrolig herlig. Da har jeg mer tid til å lese ferdig til media-muntlig i morgen og gjøre ferdig animasjonen min.


Og i morgen, skal jeg gå med disse herlige øredobber. I tillegg til det, får jeg besøk av kjæresten min!
Joy♥I morgen skal jeg endelig beøske UIS, noe jeg gleder meg kjempe masse til! Vi reiser tidlig i morgen så jeg blir nok snorkende i bilen, haha. Litt synd at jeg endelig skal til Stavanger også får jeg ikke treffe kjæresten fordi han er på jobb også pga kreftaksjonen....så vi må være hjemme før kl 6. Jaja, jeg har fredag å glede meg til! Da får jeg endelig holde Ruben rundt meg♥ Jeg tror i morgen blir en fin dag, med skole besøk og en gå tur med ei fin venninne. Jeg har også kommet halveis på en søt anime med masse kjærlighet, jeg elsker romantiske anime'er de gjør meg så glad.


//Suzuka//

Skal du besøke UIS?Sitter opp på hemsen på skolen og venter til jeg skal øve på sketsj sammen med to andre medelever. Hadde det ikke vært for sketsjen så kunne jeg gått hjem halv 3, men det blir det ikke noe av. Pluss så blir det øving med Vanse laget for korsslaget klokken 5. Jeg går litt gal med ventingen, men jeg skal nok klare meg, håper bare jeg kan få kjøpt noe mat senere. Om ca 4-5 timer er jeg endelig hjemme, og da skal jeg bare slappe av og stappe i meg mat. Det blir ikke trening på meg i dag siden jeg har forferdelig mage kramper siden tante rød er på besøk.

Dette blir en ganske stressende uke, i morgen skal jeg til UIS (universitetet i stavanger) og sjekke ut skolen, men må være hjemme igjen til halv 6 slik at jeg kan gå to timer som bøssebærer. Så jeg får ikke treffe kjæresten min i Stavanger, noe som gjør meg veldig irretert. Så har jeg også to prøver jeg må øve til, og begge skal tas på Fredag... gosh
!!Sånn nå har jeg sovet i en time og slappet av i en time. Neste steg er så trene også da kose meg med en lang dusj, hår og kropps pleie. Det skal bli deilig å avslutte med enchaladas. Jeg er skikkelig stiv nå og burde ta noen strekk øvelser også, så frister det å lese videre i boka mi. Pluss så gjorde jeg ferdig bok stilen min til engelsken i dag tidlig og jeg føler meg 10 kg lettere, den ble på rundt 6 sider så jeg håper læreren min er klar for litt lesing, hihi. Ja, nå er jeg glad og utrolig varm siden den deilige sola steker gjennom vinduet mitt. Nå håper jeg bare kjæresten min ringer meg senere i dag, skal bli godt å høre stemmen hans ♥


Denne står høyt på ønskelista nå, se så fin ^^
Herrejesus for en sur familie jeg har av og til, jeg referer til mine små søsken nå. Det er bare krangel mellom de to og det gjør meg gal, i tillegg så har jeg hatt verdens kjedligste lørdag og en upraktisk søndag, det er nå jeg sier at jeg vil det skal være mandag. Jeg har vært furtete hele helga og brukt dagene på å kjede meg.... min egen skyld da men jeg er piss sur på meg selv ja. For bare håpe denne uka kan komme, bli ferdig, og håpe på en bedre helg. Ja, jeg er i dårlig humør akkurat nå og skulle gjerne ha noe for å gjøre den bedre, men nei.

Jeg går gal snart.
Alle er seff fra H&M og utsolgt... OMG. Jeg elsker nr 1 og 4! Jeg håper virkelig jeg får tak i dem rett før jeg skal til Tyrkia, kommer til å bli så deilig å ligge i sola og steke seg i varmen, kose seg med kjæresten sin og familien hans. Jeg gleder meg masse masse! Planene ble endret i dag, jeg har kledd meg og sminket meg, siden jeg var med mama og handlet. Nå skal jeg spise Grandiosa og endelig spille, mens jeg tenker på kjæresten min, gleder meg til neste gang jeg ser ham! Han er så herlig ♥For en uke siden befant jeg megselv hos ei venninne og mange andre herlige folk og koste meg. I kveld befinner jeg meg foran tv'en og nerder på Kingdom Hearts, jeg ser på det som positiv og gleder meg til å spille videre. Sist gang jeg spilte var første gangen og jeg satt i over 3 timer, noe som er uvandt for meg fordi det jeg pleier ikke spille mer enn en time, med mindre det er Wii Sports. I kveld vil jeg slappe av, gå rundt med null sminke, null bh, baggy t-skjorte (min kjæres t-skjorte for å være nøyaktig) og joggebukser.

I natt da, så la jeg meg 1 og våknet 3 til litt drama i huset men alt er greit nå men etter det fikk jeg ikke sove og sovnet ikke før 7. Jeg våknet igjen 9 og sovnet igjen 11 og nå er jeg våken igjen. Jeg er jævlig stiv i kroppen nå og vurderer å ta en dusj selv om jeg dusja i går, ånden min er forferdelig au så jeg må pusse tennene ekstra godt i dag. Jeg er fortsatt trøtt og burde stikke før jeg sovner igjen, hihi. Håper resten av bloggkullet og mine venner får en herlig Lørdag og husk å drikk med måte.


Ei venninne er god å ha. Ei kjempe god venninne er bedre å ha. Jeg har mange gode venninner noe jeg tenker mye over på hvor heldig jeg egentlig er. Disse jentene er så flinke til å være seg selv og er ikke redde for å si imot. Jeg er stolt for å være en del av livet deres og kan oppleve mye gøy sammen med dem. I dag fikk jeg besøk av ei god venninne av meg, vi har egentlig bare kjent hverandre i sanrt to år, men det føles som en evighet! Hvis vi begge kommer inn på skole til neste år, så bli det til at vi kommer til å bo sammen, sammen med kjæresten våres. Hun er så god og ha, vi snakket og snakket og snakket i hele kveld om alt mellom himmel og jord. I løp av den tiden vi har kjent hverandre så har vi ikke kranglet en gang, jeg vet ikke om det er sunt eller ikke sunt, men jeg syns det er helt utrolig. For hallo vi er JENTER, alle jenter pleier å krangle om noe, men meg og hun? Nei, vi tar det heller ut over kjæresten våres, haha. Jeg er så glad for å ha blitt kjent med denne jenta, det er så mye godhet i henne at du vil ramme henne med klemmer. Jeg er utrolig takknemlig for å ha deg som venninne. Du hjelper meg mellom tunge tider og jeg hjelper deg. Jeg er glad i deg Silje, PADDE haha.
Ja takk til alle tre, men selvfølgelig er det utsolgt. Får håpe de har disse plaggene i Oslo, hvis det blir tid til shopping. Alle tre er hentet fra H&M, gud jeg blir bare mer forelsket i den butikken. Jeg elsker virkelig Kjolen og Jakka, jeg hadde brukt dem hele tiden. Utrolig fint! ♥Forrige innlegg ble skikkelig lang, det var meningen at innlegget skulle handle om noe annet men jeg bare fortsatte å skrive, jeg hadde en liten "moment" kan man si. Jeg ble skikkelig glad etter å lese innlegget flere ganger. Å huske tilbake på alt vi har gjort sammen og det er ikke lenge vi har vært sammen heller. Farmor ble overasket når jeg sa til henne at vi hadde vært sammen i snart to år, hun mente det føltes som en evighet. Hihi.

Ja, jeg er skikkelig bleh for øyeblikket. I dag har vært en døds kjedelig dag og i siste liten kom jeg på at jeg kunne spilt Kingdom Hearts, men jeg hadde i hodet til det da. Etter all kjedsomhet, som å vimse rundt i huset, få besøk av skrikende unger og ligge i senga og bare høre på musikk, så har jeg fått skikkelig hode pine. Bah, jeg tror jeg aldri hatt en så kjedelig dag. Vanligvis ligger jeg isenga og koser med enten en serie eller anime, men idag hadde jeg bare ikke lyst. Tror det er noe galt, heldigvis helg og jeg er snart ferdig å skrive book reviewen min au noe jeg er lettet over. Tror jeg kommer til å kose meg denne helga, men man vet aller, kan alltid bli dønn kjedelig... besøk takk? :-)

Da får jeg endelig sette på noe anime, siden jeg får selvfølgelig ikke sove!

Kjærlighet - Noe jeg hatet som tidlig tenåring, var kjærlighet. Jeg som 14 åring lengte så etter en kjæreste, en som kunne holde rundt meg, en jeg kunne dele mitt første kyss med, en jeg kunne være meg selv med. Jeg var ofte forelsket men det ble aldri noe, fordi ingen ville ha meg. Om det var personligheten min eller utseende som gjorde det vet ikke jeg. Alt jeg visste var at jeg ble ofte rejected (for å si det sånn). Men jeg var ung og tenkte ikke over ekte kjærlighet, jeg ville bare ha noen for å ha noen på den tida. Jeg tenkte ikke over hvor viktig kjærlighet var og jeg turte ikke å snakke med den jeg likte, jeg var utrolig sjenert før i tiden og det kan godt være en av grunnene til hvorfor jeg ikke opplevde kjærlighet på den tida. Etter et par år, opplevde jeg en viss kjærlighet som gikk til bunns og jeg ble vraket igjen... noe som gjorde at jeg virkelig hatet kjærlighet, og druknet meg selv i skrike musikk og kjærlighets filmer (ingen god ide! se action filmer eller filmer med mye blod) Så det ble mange søvnløse netter. Etter jeg fulgte 16 år ble jeg bedre kjent med en gutt på msn, han kjente søsken barnet mitt veldig godt så jeg hadde en liten anelse til hvem han var men jeg hadde bare sett han 1 eller 2 ganger men jeg så aldri ordentlig på han og heller aldri snakket med han. Men ja, vi hadde chattet et halvt år før jeg ble 16, men på bursdagen min klarte jeg å gi han nr mitt og da var han den første til å gratulere meg med dagen, kjærligheten begynte. Etter nyttår, begynte vi å snakke med hverandre nesten hver eneste dag på msn, ellers så sendte vi melding til hverandre. Noen måneder gikk og vi begge fikk endelig se hverandre på webcam, litt morsomt siden etter så mange måneder turte vi enda ikke treffe hverandre. Det var påskeferien 2008, jeg så han for første gangen på webkamera, jeg så han ikke så veldig godt siden han var i en annen vinkel men jeg syns det var koselig å endelig se han "live". Noen måneder senere, bestemte vi oss for å endelig treffes, han og søskenbarnet mitt skulle treffe meg på kinoen i Lyngdal og se Indiana Jones.... det ble det ikke noe av noe jeg var både glad og skuffa over. Jeg var syyykt nervøs, jeg hadde liksom bare sett han på kamera og snakket med han gjennom msn. Jeg hadde aldri hørt stemmen hans, og visste ikke om han var som jeg trodde han var. Siden vi ikke traff hverandre da, snakket vi bare videre på sms og msn. En dag hadde han klippet det lange håret, jeg så han på webkamera og så han skikkelig for første gang, jeg skjønte da at jeg var forelsket. Det var begynnelsen av Mai måned jeg så ham da, jeg skjønte nå at jeg ville endelig treffe han, og det gjorde jeg. Slutten av Mai, tok jeg sjansen og ble med Farmor til moi, bare for å treffe han. Jeg ventet hos søskenbarnet mitt og hjalp til i butikken før han kom. Klokken ble nærmere 8 før han kom, men han kom til slutt. Hjertet dunket og dunket, jeg trodde virkelig jeg skulle få hjerte stans der og da, men jeg overlevde på en pinlig måte. Jeg så han, in real life liksom. Det var helt utrolig, han stod der som en idiot med 10 filmer i hånda, søskenbarnet mitt gjorde det skikkelig pinlig og introduserte oss. Det første jeg sa var "GI MEG FILMAN" omg, jeg trodde jeg skulle besvime når jeg sa det. Jeg tok filman, jeg klarte ikke å se han i øynene uten å bli flau. Jeg så på filman og vi gikk opp på loftet og ble kjent med hverandre, det var utrolig flaut for oss begge men vi klarte å overvinne frykten og begynnte å endelig snakke med hverandre. Det var som om vi kjente hverandre lenge, og det gjorde vi egentlig siden vi hadde snakket gjennom msn i nesten et år. Men jeg kan skjønne, å treffe noen i virkelig liv kan være skummelt. Dagen etterpå kom han tilbake og vi ble enda mer kjent og den kvelden ble verden beste kveld. Favoritt dagen i livet mitt. Før han skulle gå hjem, kysset vi. Mitt første ordentlig kyss med masse kjærlighet. Den var så deilig og åhh jeg får chills bare av å tenke på det. En uke senere, kom han og besøkte meg sammen med resten av familien min, han kom på besøk i plassen av han ene søskenbarnet mitt, den dagen er også en av de beste dagene i livet mitt, vi ble sammen. Nå har det gått 1 år og 9 måneder og jeg er like forelsket. Ruben har gjort livet mitt til det bedre, jeg har det så godt sammen med han. Han er mitt alt, jeg elsker han så høyt. Vi har gått gjennom ondt og godt men vi overlever! Jeg elsker deg vennen ♥


Sånn nå fikk dere endelig vite historien om meg og Ruben, jeg elsker virkelig å tenke over at vi faktisk ble sammen til slutt. Dataen er bra å ha ^^Jau, i dag brukte vi skoledagen på å besøke Kristiansand sin UIA universitet i agder. Jeg var spent på skolen og jeg ble ikke skuffet men heller ikke fornøyd. Jeg er glad på at jeg er fast bestemt på å gå på skole i Stavanger. Bygningen minte meg om et flyplass, all betongen og det høye taket gjorde alt så trist...på en måte. Forelesing salene var store og fine men lite plass å ha tingene sine og heller ingen stikkkontakt å ha dataladeren hvis noen skal skrive notater på pc'en. Det jeg var veldig fornøyd med var Kantina og jeg kan skjønne godt hvorfor den har blitt kåret til Norges beste Kantina de siste årene. Men, mens jeg satt og hørte på forskjellige forelesninger, tenkte jeg på hvor mye jeg gleder meg til å flytte hjemmefra, gå på ny skole og studere det jeg vil studere, bo sammen med kjæresten min og gode venner. Jeg gleder meg vilt!

Jeg håper og satser på at UIS er en mer fargerike skole og ikke ser ut som en flyplass.
Ellers i dag har jeg bare slappet av, laget periode plan for gym. I morgen skal jeg bruke gymtimen godt på egentrening og trene kroppen min tll jeg er i full svette og lukte forferdelig.

Hihi, nå blir det snart leggetid men ikke akkurat enda ^^FLYPLASS

I got so bored. Jeg burde begynne på bok anmeldelsen min, men jeg har til Mandag å bli ferdig med den. Jeg har også en periode plan å bli ferdig med til Torsdag. Geezes, skolen kverker meg. I morgen blir en fin dag, så lenge sola steker på meg. I morgen skal trinnet ta en koselig busstur til Kristiansand og besøke UIA, jeg har ingen interesse i skolen siden jeg er bestemt på Stavanger, men å besøke en skole og ha en koselig busstur frem og tilbake er nok for meg. I dag har jeg valgt å gå med rosa neglelakk, jeg hadde en liten krangel med neglelakken fordi den ble alltid så stygg på neglene, og jeg ga opp til slutt og lot det vær. Jeg har vært hjemme siden 11 i dag morges, pga heldags prøve i norsk, så jeg har tilbragt dagen i senga, ja nå har jeg faktisk begynt på Kingdom hearts men måtte slutte av når sola kom i veien. Kunne ikke se en dritt. Nå har jeg dusjet og skal spille videre.

Har du spilt Kingdom Hearts?

Jupp, stor mellomstore/små røde lys som har blitt brunnen sammen. IKEA ftw? Jeg hadde bare veldig lyst til å ta bilde av denne kreasjonen som står opp på to bøker ved vinduet mitt. Jeg har sittet i over en time og spilt Tekken 5. Skulle egentlig begynne på kingdom hearts i dag, men jah latskapen vant den kampen kan man godt si. Får se når jeg kommer hjem i morgen og begynne da. Under Tekken spillingen så var huset fullt av lyder som "FAAAEN", "HELVETE", "NEEEEI". Ja jeg er en dårlig taper og jeg fyrer opp hvis jeg ikke vinner, jeg ga opp til slutt og lot all sinnet forsvinne under 50 situps, hihi. Nå er det øyeblikk middag, hårene på armene mine reiser opp etter kulden som blåser inn på rommet mitt, jeg har funnet ut at jeg må ha kulde på rommet for å kunne sove i natt, ellers blir det bare svett i natt, uffa. Haa, stikker nu ^^


Se! Snøen begynner å forsvinne. Jeg kan endelig se gress, grønn gress! Gjett om jeg gleder meg til våren. Det har vært så mange solrike dager den siste uka jeg håper virkelig det ikke begynner å snø igjen. Da begynner jeg rett og slett å grine. Jeg vil ha varme! Jeg vil se blomstrene og trærne vokse til nydelige vår farger som lyser opp mine dager. Sa jeg at jeg vil ha varme? Jeg har hatet snøen helt siden det kom i Desember, nå skal den endelig vekk. Jeg er så glad, bare prøv å ødelegg dette for meg!

Har lest mange innlegg at de ALLE gleder seg og skal se Paradise Hotell i kveld, OMG. Jeg er en av de som IKKE skal se det, fordi jeg har bedre ting å gjøre enn å se folk bitche. Hehe. Jeg skal trene litt og kose meg med kanskje en film og god middag.

Skal du se Paradise hotell eller la vær som meg?Nei ikke den siste sangen, men det er den siste dagen i ferien og den siste dagen i uka. Søndag, kjedelig, fredelig, trivelig Søndag. Vanligvis hater jeg søndagene fordi da betydde det at jeg enten måtte ta farvel med min kjæreste eller han tar farvel med meg. Jeg dro fra han i går, så jeg har hatt mye tid i dag og har fått gjort en del. Jeg klarte å stelle russebuksene mine som jeg er meget fornøyd med, jeg har trent (noe jeg ikke gjorde i hele ferien), har sett videre på en koselig anime, laget kveldsmat til familien og hatt en fin dag sammen med søsteren min.

Det siste året har meg og søsteren kommet nærmere hverandre. Vi har brukt mye tid sammen og har funnet like interesser å snakke om og gjøre sammen. Hun hjalp meg med buksene, vi trener sammen hjemme og vi skal begynne å spille Kingdom Hearts sammen. Er litt synd at jeg skal flytte hjemmefra allerede til høsten, men vi får bruker tiden sammen mye sammen før jeg flytter.

Nå ligger jeg i senga og tenker på kjæresten min og at vi har vært sammen i et år og 9 mnd i dag. Helt vilt hvor fort tiden løper. Ikke lenge til så skal vi bor sammen, jeg gleder meg!!! ♥ Takk for tiden vi har sammen gutten min, jeg elsker deg virkelig.


Jeg er sykt fornøyd med buksene og det mangler noen ting til men de kommer etterhvert. Tegningene er tegnet av søsteren min. Må ha noe anime inspirert på buksene, siden jeg elsker Japan haha. Jeg syns de ble ryddige og fine og jeg er godt fornøyd. Gleder meg til å gå med dem.
Hva syns du?Nå er jeg hjemme etter bursdag\vors hos ei venninne av meg. Egentlig siden jeg kom hjem i ettermiddagen i dag, så hadde jeg tenkt å være hjemme og slappe av enten foran dataen eller begynne å spille Kingdom Hearts. Det ble til at jeg til slutt ble til henne siden Silje ville jeg skulle være med siden jeg er aldri med på noe. Ærlig så mener jeg en stille kveld enten alene eller sammen med kjæresten er det gøyeste og kosligste jeg vet om. Alikavel ble jeg med og jeg hadde det kjempe greit, jeg savnet kjæresten min da....så det ble litt furting og sånn men jeg koste for det om. Kvelden hadde blitt bedre da hvis Ruben var ved siden av meg.

Jeg liker ikke å drikke alkohol, for det blir bare til at jeg blir foll og klarer enten å skade meg eller ligge på bakken i spy og det gidder jeg rett og slett ikke, da mener jeg det er mer gøyere å kanskje drikke litt alkohol og ha noe cola eller vann i mellomtiden.

Nå blir det en stund til jeg skal ut igjen, nå vil jeg være inne og begynne å spille Kingdom Hearts, se film, serie, anime og kose meg med kjæresten. For meg er det mye gøyere enn å bli full :)Nå skal jeg se noe anime, også legger meg :)Nå har jeg kommet hjem etter en ukestid i Sandnes og på Moi. Har hatt en kjempe fin uke sammen med kjæresten min. Dagene gikk ut på film, serier, kosing, kurs, shopping og spise. Hehe hadde to shoppe dager denne uka noe som jeg ble glad for og skal visere dere en del av det jeg kjøpte.
Nye topper, film, bøker, veske, neglelakk (kjøpte også i babyrosa) også kjøpte jeg noen øredobber og hårklemmer. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet og elsker den blåe neglelakken. Nå skal jeg snart videre til ei venninne og stelle meg ferdig hos henne før vi går videre til Eirin, jeg gleder meg men blir litt trist uten Ruben men skal nok klare meg.
Right here, right now

Jeg elsker den nye headeren! Den er laget av beste venninna mi Sabine og ja jeg er kjempe fornøyd.

Ellers så ligger jeg i senga og skal snart se noe anime og se videre på Chuck. Senere i dag blir det shopping og kino, jeg gleder meg! Jeg håper å få kjøpt:
- Ny genser/cardigan
- Veske
- Neglelakk
- Smykker
- Skjørt
- Big Bang theory sesong 2
Jeg håper virkelig de selger denne i butikkene hos H&M, den er skikkelig nice.Jeg er oppe tidlig og sola skinner, perfekt. Jeg ligger fortsatt i senga fordi jeg orker ikke å gå ut av rommet før jeg har sett de nye episodene til Big bang theory og One tree hill. Mens de episodene loader, så kikket jeg på tilbehør fra HM og jeg fant en del som jeg ønsker meg. Til vanlig går jeg ikke med tilbehør, men det skal forandres, siden det finnes så mye fint å mikse sammen med fine klær til forskjellige anledninger. Jeg lest på andre blogger at på Glitter finnes det også utrolig mye fint, men det er dyrere der enn andre plasser. Jeg håper på å finne noe i hvertfall, i morgen blir det litt shopping på meg. Yay, hihi. Nå skal jeg se episodene mine, kos dere videre.

Jeg elsker alle tre, men den i midten fanget mest min oppmerksomhet. Jeg elsker den nye looken med smykker på skuldrene. Jeg vil ha! Jeg håper å finne en av disse kjolene på onsdag når jeg skal på kvadrat. Utrolig hvor billige de er, under 400 kr i hvertfall.
 Vilken syns du jeg skal velge, og er det noen som vet hvilke butikker som selger de plaggene med smykker på skuldrene?Åhh denne kanalen bringer tilbake mange gode minner. Siden vi flyttet ut til Lista så måtte vi ha rikstv istedenfor canal digital. Nå har vi bare disney channel og den er på Norsk...bah. Jeg elsker cartoon network og de gøye programmene, jeg syns de er like gøye nå! Favoritt programmene var: Powerpuffgirls, Dexters Laboratory, Ed edd and eddy, tom og jerry, Scooby doo, Foster's home for imaginary friends og Billy and Mandy hihi og mye mer. Jeg er hos kjæresten min for ferien og mens han er på jobb er jeg igjen i leiligheten og ser på CARTOON NETWORK, hihi. Joy!
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits