Oh yes!!!! Om 24 dager til sitter jeg midt i salen og skal se The Hunger Games, har venta over 10 mnd for denne filmen!!!! Gleder meg så sykt sykt sykt!

Tatt et par dager siden, da det var faktisk sol. Ute er det grått og bløtt, bleh. Jobb starter ikke før kl 15 så i dag har jeg nettopp sett nye episoder av Pretty Little Liars og The Lying Game. Vurderer å skrive anbefaling senere, men føler det blir litt vanskelig, har ikke så mye skrive inspirasjon for øyeblikket, for se.


Ellers så ble det denne boka jeg leser på øyeblikket, og jeg elsker den så langt! Hun skriver så utrolig bra og vet hvordan en tenårings sitt liv virkelig er, det er som om jeg er i boka selv, for jeg kjenner meg igjen i så mange senere at det er skummelt!


Kjøpte disse på Fredag, når jeg ikke skulle kjøpe noenting som helst. Dessverre bare stod de der klar for meg, og der var akkurat de coverne jeg letet etter. Har også hørt mye bra om Maria V. Snyder, og letet også etter Poison Study men typisk den var tom.


Vurderer å lese denne nå, men jeg er så usikker....Har hatt lyst å lese denne leeeenge men nå frister jo Snyder sine bøker, gah. Hehe tips?

 
Jobbet tl tre i dag, og koste meg senere med begge "En pingles dagbok" filmene og guri jeg elsker virkelig de filmene nå! Skal bestille bøkene med engang på Mandag og gleder meg alt til å lese dem!Jeg tror jeg er den eneste som elsker Coke cherry, Coke vanilla og Dr. Pepper! Nam, nam nam nam nam


Skal lese denne ferdig øyeblikk og kan garantere en bokanbefaling senere på denne! Så blir det nok anime, skal begynne på Mawaru Penguindrum, hørt mye bra om den, om den virker syk, hehe.

Cinder, skrevet av Marissa Meyer er en ny serie kalt The Lunar Chronicles. Det er en Sci-fi version av eventyret Aksepott. Den er ikke lik eventyret i det hele tatt, den har bare sine likheter til tider. Cinder har for eks, to stesøste, en stemor, det er en prins involvert, en grand ball og ellers ikke så mye likt.

I boken er verden frem flere tusen år i tid, Verdensdelene er delt opp igjen og Asia er blitt om til New Beijing. Den 4 verdenskrig var over for 126 år siden og skal feires med en grand ball, Keiseren er syk med pesten og Prinsen trenger en kur, ellers må han bli den nye keieren og en keiser trenger en dronning. Mens prinsen prøver å forme en allianse med Månerasen Luna folket, vil han ikke gifte seg med den forferdelige dronningen fra Luna. Cinder er vår heltinne i boken og hun finner ut mer om seg selv enn det hun skal. Hva skjer når hun møter på prinsen. hva skjer når lille stesøsteren hennes får pesten, hva skjer når Cinder er den som får kuren i hendene. Les boken!

Personlig brukte jeg litt tid på boka, den fikk 3/5 stjerner fra meg bare fordi jeg forventa litt mer action og litt mer intime sener, ellers var boka veldig bra skrevet og forfatteren var veldig flink med å gjøre et eventyr om til en ren science fiction. Jeg elsket hele konseptet med boka og var en vel fortelling og jeg gleder meg til bok 2 som kommer til neste år.

Nå var det på tida med litt nye bøker i hus. Ble så glad på jobb mens jeg pakket ut bøker at A song of ice and fire boksen dukket plutselig opp, jeg var selvsagt skeptisk på prisen, med tanke på at bøkene var nydelige! Den koster 249! Da ble jo den med meg hjem, og etterhvert så tar jeg sikkert sjansen å lese de au, hehe. Legend og Before i fall hentet jeg hos posten, jeg bestilte de ved Capris.no siden jeg er blitt ganske hekta på Inbunnde bøker, ser faktisk mye finere ut.

 
Helga var fin den, var på Moi og besøkte famiie :) Nå er det Mandag og jeg pleier som regel å ha fri da, men i dag blir det jobb. Siden det er vinterferie håper jeg da på flere kunder enn vanlig! Håper jeg kan hjelpe noen å finne en god bok å lese i ferien, alltid koselig det ^^ Jeg er øyeblikk ferdig med boka "Cinder", så det kommer nok en anmeldelse senere denne uken, også har jeg kjøpt mange nye bøker som også skal bli nevnt senere på bloggen! Håper dere som har vinterferie har en trivelig og koselig ferie! Og dere som ikke har det enda, bare gled dere til neste uke, hehehe.


Jakke - 399
Star Wars - 149
Begge singlettene - 99 og 129

Alt fra H&M
Vero Moda - 199
Gina tricot - 199 på alle tre

 
♥ Jeg er venstrehendt, wuhuuu jeg kommer til å dø tidligere enn høyrehendte!
♥ Jeg er syyykt opptatt av kroppen min, jeg hater tanken på å bli feit.
♥ Men jeg elsker mat, men prøver å kutte ut så mye brus og snop jeg kan få til
♥ Jeg er en nygskjerrigper, jeg må vite aaaaalllltttttt
♥ Jeg er sær, men liker det
♥ Geeky ting er det jeg kan, som filmer, bøker, spill, u name it ask me!
♥ Jeg er super avhengig av Tumblr, follow meg ----->HER<------
♥ Jeg er like avhengig av anime som jeg var for 4 år siden. Sjekk lista mi ----->HER<-----  ♥Jeg ELSKER kokkeprogrammer, ser på Jamie på 30 min hverdag, Hell's Kitchen, Masterchef U name it, I love it!
♥Jeg har gitt opp drømmen om å bli reggisør og heller begynne å studere engelsk og ha noe med litteratur i fremtiden
♥Jeg kunne gjerne blitt forfatter, om jeg hadde stort nok ordforråd, men det har jeg ikke og heller ikke fantasien
♥ Jeg elsker, elsker, elsker å lese! Å tenke at jeg lever 1000 liv før jeg dør er en fin tanke.
♥Om jeg kunne velge videregående på nytt, ville jeg valgt kokk.
♥ Jeg er ekstremt kilen på ribbeinan mine.
♥ Jeg har en stor tattoovering på ryggen som betyr alt for meg, og jeg planer to til i år.
♥ Jeg er en ekstrem samler, jeg samler på filmer, serier, bøker, kinobilletter, billetter fra utenlandske turer, lapper skrevet i timene fra ungdomskolen, tegninger som søsteren min har tegnet til meg.
♥ Jeg blir LETT forelsket i fantasi karakterer fra bøker, anime. Ja, jeg kan takke tumblr for det.
♥ Jeg GLEDER MEG TIL HUNGER GAMES FILMEN. Ikke fakta? nei, dere visste vel det.


♥ Som dere ser, er jeg veldig, veldig glad i filmer. Vært en veldig stor del av livet mitt siden jeg ble født.
♥ Jeg skal ALLTID utfordre megselv, i fjor skulle jeg klare 300 filmer, jeg klarte rett over 200. I år blir det 50 bøker.
♥ Jeg er en liten ordensfrik, må ha kategorier på det meste. Filmene mine er delt opp i sjanger, animerte, favoritter, DC, Marvel, Skuespiller. U name it.
♥ Jeg er egentlig veldig følsom, jeg griner lett i filmer og bøker. Hvis ingen er i nærheten, hehe.
♥ Hvis jeg blir rik en dag, skal jeg kjøpe min egen kino.
♥ Jeg er pro Mario Kart gamer, I'm just saying.
♥ I'm weird, nuff said.

 

Mer kommer jeg ikke på for øyeblikket. Håper du lærte litt om meg. Det kommer innlegg med innkjøp fra i går, jeg handlet ganske mye, og mye fint!

 

 
Stjal en book tag fra Supermia sin blogg :) Siden få spør meg spørsmål om bøker, så tar jeg og svarer på disse imens.

Hvilken bok leser du akkurat nå?
Jeg begynte nettopp på en ny bok i dag som heter Cinder, en sci-fi dystopisk bok som er basert på eventyret Askepott, men skal visst være så mye mer enn det. For å si det kort, Cinder er en cyborg, halvt menneske og halvt maskin.  Jeg har bare lest 50 sider men til nå liker jeg den kjempegodt og skal lese videre øyeblikk.

Hvor liker du best å lese?
Jeg elsker å lese på bussen, men favoritt plassen min er selvsagt sofakroken eller ved siden av blåseovnen :)

Hvilken bok skulle du ønske kunne blitt filmatisert?
Nå kommer snart The hunger games, som jeg gleder meg meeeeeeeeeeeeget mye til! Så nå venter jeg egentlig på noen nye nyheter angående The mortal Instruments, men ellers så må jeg få sett Divergent som film og The maze runner.

Hva er favorittboken din?
Jeg hater dette spørsmålet, jeg kan si The hunger games, The Maze runner, Harry Potter, Divergent, City of Glass, Clockwork Prince men jeg kan også si ærlig at jeg føler den ikke har dukket opp enda, den kommer nok. Masse, masse å lese fremover!

Er det noen bøker du ser frem til å lese de neste månedene? Hvilke?
Jaaaaaa, jeg skal jo lese 50 bøker i år! Masse å glede meg til, de jeg gleder meg mest til; Insurgent (Divergent #2), The Serpent's shadow (Kane chronicles #3), City of Lost Souls (The mortal instruments #5), Clockwork Princess (The infernal devices #3), Glitch (kommer i August), Legend (er bestilt), Two truths and a lie (the lying game #3) og enda mer, sjekk ut på min Goodreads.

Hva syns du er den fineste forsiden på en bok?
Insurgent og City of Lost Souls har nydelige forsider!

Jeg tagger
Sabine
Leandra
I dag har jeg faktisk gjort en del! Jeg rydda hele klesskapet mitt, og endte opp med ca 4 poser med klær som jeg skal gi videre til min søster. For en befrielse! Det ser så mye bedre ut og jeg har fått mye bedre oversikt over hva jeg har å gå med nå! Tok dessverre ikke før og nå bilder, men kan vise bilde i morgen hvis dere vil se resultatet haha.


Veldig fornøyd pike, ja. I natt så jeg del 1 av siste film av Harry Potter og del 2 i dag tidlig. Ruben kom hjem 5 minutter etter jeg ble ferdig med siste film, godt han ikke kom tidligere når jeg var i tårer, hehe. Ellers har jeg ryddet leiligheten og slappet skikkelig av! Nå ser jeg bare på Bring it on på tv'en før jeg skal lage et kopp te og begynne på en ny bok; Cinder.


trykk----->HER<-------- og spør meg! Jeg vet dere vil ha svar ;)


Jaaa, jeg er teit.Ja som dere ser så ser jeg på MGP finalen, og hååååper Tommy går videre! Jeg er så dilla på den sangen!!! Senere i kveld/natt skal jeg se Harry Potter and the deathly hallows part 1 og lese ferdig Holes.

Minner enda om spørsmålrunden om bøker!
Herlig med helg ja, selv om jeg skal jobbe i dag og i morgen. Men jeg er alene hjemme denne helga og det betyr kos og film på meg, oh yes! I stad så jeg The princess and the frog, fordi jeg hadde ikke noe annet å gjøre, men en koselig film det er det!
Webcam ftw......jeg sitter på en stol ved siden av blåseovn, fordi leiligheten nekter å bli varm......Også ser jeg at folk er late og gidder ikke spør meg spørsmål om bøker, fy. Kl 15 er det jobb, så nå skal jeg slappe av de siste timene med en god bok, bye.

SÅ FOR ALLE DERE LESEHESTER, DERE HAR SJANSEN Å SPØR MEG ALT OM BØKER.
om noen i det hele tatt spør, så vi ser :)


Jeg elskeeeerrrr de klassiske coverne!! Nå mangler jeg bare hardcover og filmen :D
Btw vil dere jeg skal ha spørrerunde om bøker?
The Infernal Devices er en prequel serie til The mortal Instruments, som inneholder bøkene Clockwork Angel og oppfølgeren Clockwork Prince. Tredje bok Clockwork Princess er snakket om å komme i September i år. Denne serien er veldig lik TMI, den handler selvsagt om Shadowhunters, Downworlders, Nightchildren osv. Denne serien foregår på slutten av 1800 tallet i London, så man får en hel annen perspektiv på hvordan det foregår i deres verden på den tiden enn i vår tid. Denne serien er selvsagt tilknytta med TMI, Magnus Bane er med, Camille er med, alle Shadowhunters er i samme blod som de i TMI, Herondale, Fairchild, Lightwood.

Handlingen deretter er veldig ulik TMI, istedet for en hovedrolle som Clary, som finner ut hun er shadowhunter så møter vi på Amerikanske Tessa Gray som finner ut hun er en spesiell Downworlder som skal møte broren hennes i London, så blir hun kidnappet. Tessa er unique, ingen andre downworlder er som henne. Hovedfienden i TMI er Valentine, men i denne serien har vi The magister, som gjør serien veldig spennende, for det tar tid til vi finne ut hvem han er. Tessa blir etterhvert møtt med Parabatai og bestevenner Will og Jem, og da begynner dramaet.


Bøkene er definitivt umulige å legge ned når man først har begynt. Jeg ble så veldig tilknytta til hovedpersonene og får en slik hunger games følelse når det gjelder romansen, man klarer bare ikke bestemme hvem. Begge bøkene har jeg gitt 5/5 stjerner på Goodreads, selv om CP var bedre. Dere trenger ikke lese TMI for å lese disse, de er to ulike serier, men er tilknytta igjen. Du bestemmer selv hva du vil begynne på, man blir ikke forvirra, jeg valgte TMI først fordi det var det som var i butikken da, haha. Håper dette hjalp litt og kos dere med bøkene, jeg må vente til September, bleh.

Gulty Crown, som er forresten dødsbra!


Og har kommet meg ca halveis i "The death cure" som er siste bok i "The maze runner" trilogien.
Jeg har bare hatt min tattovering i 3 mnd, men kjenner det kribler etter flere! Kommer nok et par til i år, men ikke så store som ryggen, kanskje. Her er noen ideer jeg tenker til min/mine neste tattoveringer.
Som dere ser, er det alt for mye å velge mellom. Det er ikke så mange av motivene jeg kunne tenke meg, helst plasseringene, men den "always", fuglene på kragebenet og en stor en på leggen, er det som frister aller mest! Også ønsker jeg sterkt et håndledd tattovering. Som sagt, ALT for mye å velge mellom! En ugle skal jeg å ha en dag. Hehe. Har du tattovering?


1. City of Fallen Angels, skrevet av Cassandra Clare. Innlegg om serien kan du finne her

2. Incarceron, skrevet av Catherine Fischer. Innlegg om boka kan du finne her.

3. Daughter of Smoke and Bone, skrevet av Laini Taylor. Innlegg om boka kan du finne her.

4. og 5. Clockwork Angel og Clockwork Prince kommer innlegg om de senere.

Hvilken bok likte jeg best denne mnd? Daughter of Smoke and Bone og Clockwork Prince!
GÅ INN HER!!! OG NYYYYYT DET :D Happy Hunger Games :)

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits