Ligger i senga og ser "Emperor's new groove" fram til Oscar utdelingen skal begynne. Jeg skal endelig få med meg utdelingen live, måtte alltid se reprisene siden det gikk alltid på natta norsk tid. Heldigvis har jeg fri i morgen og skal kose meg sammen med lillesøss og lillebror med 3 timers underholdning. Film er utrolig viktig i vår familie og å se dette med søskene mine blir en minneverdig natt. Vi skal kose oss med cola, chips og snop og håper på de beste å vinne. Jeg satser sterkt på filmen "Black Swan" eller "Inception" vinner for beste film i natt. Ellers fortjener virkelig Natalie Portman Oscar for beste kvinnelig skuespiller og gleder meg til å høre talen hennes når hun vinner.

Hadde det vært meg som bestemte beste film hadde det definitivt vært Kick ass, men ja ikke akkurat Oscar material men uansett, hihi

 
Herlig å komme hjem til mamma og pappa etter en uke med jobb. Kjenner nå det blir lange dager på jobben og noen trege dager. Til nå har jeg kost meg hjemme og sett 4 filmer til nå. På fredag ble det "Grusomme meg" og "Unstoppable". I går ble det "Resident Evil: Afterlife" som forresten var himmelsk å se på surround sound til pappa!!! Så avsluttet vi kvelden med "The Island" og jeg kjente det var lenge siden jeg hadde sett den filmen, en veldig god Sci-fi film reggisert av Michael Bay. Akkurat nu sitter vi alle i stua og koser oss med VM, jeg venter bare på at mamma skal bli helt gal og hoppe og skrike til tv'en. Like gøy hver gang, haha.På tirsdag går turen videre til Stavanger sammen med mamma og søskene. Gleder meg! Shopping♥
Ønsker kommer nok senere :)
 

Aim for the head - Creature Feature

 


1. Bianco 795-,
2. Bianco 995-,
3. H&M 399-,?
4. Bianco 999-.?
5. Bianco 999-,?

 

Her er skoene jeg ønsker meg til årets vår og sommer sesong! Også er jeg fortsatt betatt av søte knestrømper, de på bildet er fra Gina Tricot og koster 79kr.
Nå nærmer det seg vår! Eller...der jeg bor har snøen lagt seg til å bli en liten stund til. Jaja, nå har jeg endelig laget en liste av "must haves" for klesskapet mitt i år. Jeg elsker årets mote, søtt, lacey, moteriktigt og vintage! Fargene er perfekte og dyreprint er fortsatt inn i år. Shorts og svarte strømper ser au ut til å bli i år også. Første del blir over kroppen, jakker, topper, kjoler.

T-skjorter

Toppene jeg ser etter i år er fine pudret farger, lace, bandt-skjorter, dyreprint og t-skjorter med stilige prints på som virker vintage. Jeg elsker det. Alt er funnet på H&M og Gina tricot.

Jakker:Mye av fjorårets jakker holder enda på plass i år, som den klassiske amrikansk baseball-jakka. Greit å ha i kalde sommer dager med mye vind. Dongeri jakka er fortsatt hos oss og vi må ikke glemme Skinnjakka, spessielt når det er mange festivaler i sommer som skal besøkes. Blazere, passer perfekt som festjakka,til  korte kjoler og en stilig tight dongeri bukse.

 

Første gang jeg tipse litt om klær, så ikke klag på meg. Dette er mine meninger og min egen stil jeg snakker om her, men jeg tror mange vil kjøpe mye av det samme jeg påpeker her.

Nå skal jeg avgårde på jobb om en timestid, og i kveld SKAL jeg kose meg med lillapåskeegg!! Og en god film of course. Syns du jeg skal fortsette med del 2?
Da var helga over, trist. Savner familien min allerede egentlig, men hadde en kjempe fin helg! På lørdag kom jeg ikke hjem før sent så det ble til at vi så film; "Once upon a time in Mexico". Lørdag ble dagen brukt i Kr.sand på shopping! Kjøpte endelig to dongeri bukser, utrolig fine på og gode å gå med. Begge er kjøpt på H&M. Så ble det noen filmer ofc, og en fin skjellett hode ring, kjøpt på Gina. Jeg er veldig fornøyd med innkjøpene, men satse på det er en stund til neste shoppinh runde. Jeg har et par sko som jeg ønsker å kjøpe men venter enda på lønning.
Nå skal jeg avgårde til Madlasenteret og kjøpe juice, vann og burn. Drikker ikke brus i ukedagene så må ha noe å drikke, og drikkevannet her smaker urent.Se så søte! Jeg er hekta på knestrømper nå og syns disse skoene hadde passet perfekt til. ♥
Forresten, Happy Valentines Day.

Ahh, deilig å kunne være hjemme på Lista denne helga. Kjenner deilig å være med familien min. I morgen håper jeg vi skal til Kr.sand for en liten familie tur. Tror det kan bli veldig koselig. Det første meg og pappa kommer til å gjøre er å storme Platekompaniet, så kommer meg å mamma til å storme H&M. Haha, trenger virkelig nye dongeribukser, kjenner tights trenden dauer ut snart. Savner også å kunne gå i stramme jeans og en fin topp med et fint belte. Gleder meg sykt til sommeren, skal bli deilig å gå med t-skjorter og skjorter! Når det gjelder tattoo saken har jeg valgt å vente litt til. Kjenner jeg vil ha en skjellett hode med en Tim Burton inspirasjon, siden jeg skal ha en sleeve med hans verk. Noe i denne duren tenker jeg på:Fytti jeg gleder meg til å spare opp nok penger! Skal bli så bra. Nå er det snart kåring av vinneren på korslaget og det blir nok film på meg og pappa senere.
Sov helt forferdelig i natt, tror ikke jeg sovna før klokken var nærmere 2. Kom også på at jeg ikke hadde fri i dag, og sko på jobb klokken 10. Stod opp 8 og så den nyeste episoden til Supernatural, var på tida  det kom en ny episode har venta i 2 mnd nå! Ble også litt skuffet at ikke det var ny episode av Frustrerte fruer, det er så sinnsykt bra for tiden. Ellers gikk dagen passe tregt, var heldigvis 5 timers dag. Fikk kjøpt meg en ny bok som jeg skal lese etter "The red pyramid". Den heter Demon Trappers: Forsaken, det er en bok serie, vet ikke hvor mange bøker det er laget, men det så veldig bra ut i såfall. Også fikk jeg kjøpt en kjempe fin genser på Gina tricot, den henger pefekt på kroppen og stoffet er myk og god.

Beklager at jeg ikke tar bilder selv, jeg har ikke kamera for øyeblikket og mobilkamera suger så sykt. Nu skal jeg til å lage noe mat (pommes med ost, er så lat i dag) og slappe av med boka tenkte jeg. Har dere lest boka?


Musikken var vakkert, dansingen og skuespilleren. Natalie Portman gjorde en fantastisk jobb på denne filmen.
Da går jeg avsted på jobb snart. Blir en kort dag, noe som er herlig! 5 timer på jobb går som regel fort, men siden det er lite folk på dagen går det sykt tregt. Vi skal snart ha mammut salg, så vi har heldigvis mye å gjøre før salget begynner. Det er snakk om 800 titler som skal prises og settes på plass i butikken. Salget begynner den 17. og bøkene er opptil 80% av!
Så håper jeg, å få sett filmen Black Swan på kino i kveld. Mange sier den er veldig bra og det tviler jeg ikke på!
Jobben kaller klokken 2 og i løp av ventetiden har jeg klart å fått sett de nye episodene til seriene mine. Jeg grein som en liten baby til den nyeste episoden til One tree hill, en skikkelig fin episode. Så fikk jeg trent litt, noe jeg virkelig trenger for tiden.

I går fikk jeg endelig kjøpt Resident Evil boksen jeg har sett på nettet. Den var endelig i butikken i går, så jeg slapp å bestille på nettet, herlig! Blir nok ikke lenge til jeg ser filmene om igjen, utrolig gode filmer! Ellers må jeg nok vaske opp, støvsuge og kle meg før jobb.....Mye å gjøre au før jobb, for av og til liker vi å være slappe og ikke gjør noen ting, men noe må gjøres.Koster 269 på platekompaniet ;)

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits