Er endelig kommet meg hjem til mamma og pappa, har ikke vært hjemme på en måned! Har vært en del jobb og litt sånt. I dag har jeg bare slappet skikkelig av, har klart å få mamma og pappa hekta på serien "Pretty little liars" og er gøy å se om igjen episoder, siden jeg er på sesong 2. Senere skal vi se Cowboys and Aliens, som jeg så på kino, men gleder meg til å den igjen! Syns den var skikkelig gøy og bli knall på filmrommet til pappa! Har ikke med kamera så blir nok ikke noen nye bilder, men kan vel slenge inn noe.....


Om ikke lenge til skal jeg endelig farge håret litt mørkere, gleder meg!


På Torsdag ble jeg ferdig med "Clockwork Angel" og har nå kommer godt igang med oppfølgeren "Clockwork Prince", jeg liker dem syyykt godt, nesten bedre enn original serien "The mortal instruments". Skal bli leit når jeg må vente til September for den tredje delen "Clockwork Princess". Men takk gud for at bok 5 av Mortal Instruments kommer i Mai :D Nå skal jeg avsted og spise, om nom nom nom.!
Jeg kan ærlig si at jeg begynte ikke å lese skikkelig bøker før 2 år siden! Før det så gikk det meste i Harry Potter og Gossip Girl bøker. Jeg hadde ingen interesser og mente at jeg ikke hadde tålmodigheten. Så jeg tok sjansen og plukket opp en bok som gjorde meg forelsket.

Det hele begynte med Percy Jackson and the lightning thief som er bok en i en serie av 5 bøker, hvor hver enkelt bok er fantastisk. Jeg falt mest for bok 4, men jeg sier ikke hvorfor. Det får dere skjønne selv. Boken er kronologisk og må leses fra bok 1 til slutt. Det er denne serien man pleier å anbefale hvis man har lest Harry Potter, ja de har sine likheter men de er helt forskjellige fra min mening!

Så gikk det videre til The kane chronicles som er bak samme forfatter av Percy Jackson serien. Denne serien handler om Egyptiske guder, og vi følger en bror og en søster. Utrolig spennende bøker, og veldig anerledes fra Percy Jackson serien, Rick Riordan er en fabelaktisk forfatter og vet hvordan han skal fenge interessen til de som skal lese.
Videre ble jeg hekta på science fiction og las I am number four fordi jeg hadde sett filmen. Jeg likte den godt, men mener ærlig at filmen var bedre. Beklager men det er min mening. The power of six som er oppfølgeren var kjempe god, og jeg håper de lager film av den!

Videre med science fiction sjangeren, fant jeg min favoritt bok. The maze runner, jeg kan ærlig si at jeg klarer ikke utrykke meg i ord på hvor fantastisk og hvor gripende denne boka var for meg. Jeg likte alt ved den! Jeg syns dere skal lese den. Serien er en trilogy og jeg venter spent på siste bok, som ligger hjemme og venter på meg.

 Sist for dette innlegget, er The lying game, Never have i ever som er skrevet av Pretty little liars forfatteren Sara Shepard. Jeg trodde aldri jeg hadde likt disse bøkene så godt! Og det ventes to til i år!!!!! Veldig, veldig spennenderike bøker hvor man bare må lese mer for å finne ut hva som kommer til å skje!
Eller god ettermiddag, siden klokken er halv et. Jeg stod opp kl 10 i dag, utrolig nok. I dag blir like kjedelig som de andre dagene, hehe. Blir nok lesing og tumblr i dag. Frister med noe hamburger eller pizza til middag ^^


Btw jeg er på Goodreads.com søk Melissa Eikeland så finner dere meg nok.Vil ha. Vil ha. Vil ha. Tørr ikke bestille den, fordi jeg står mellom 36 og 34 og irretere meg hvis jeg tar feil str. Men jeg vil ha! Hihi, ha en fin søndag ^^
Denne boka ble en av mine favoritter etter bare et par kapittler. Boka er selvsagt fantasy, og paranormal med engler, men om den inneholder det vanlige er den så mye mer enn det. Boka er så unik i seg selv, jeg har aldri lest en bok med en slik innhold.


Karou er ei ikke som alle hovedpersoner. Hun elsker og tegne, hun har naturlig blått hår og hun er full av tattooveringer. Hun er så mørk i forholdt til andre karakterer. Hun stoler ikke på noen og trives godt å være alene. I hennes hverdag går hun på kunstskole i Praha og er ofte med venninnen sin Zuzana på Cafe, men hennes andre liv er mye mer. Karou har ingen foreldre, men hun har en familie av Kimærer (blanding av mennesker og dyr) som hun har vokst opp med og elsker veldig mye. Hun går ofte på ærender for kimærerene gjennom portaler og skaffer tenner for Kimærfaren hennes Brennstein, men hva brukes tennene til? Karou er gammel nok til å begynne å stille spørsmål på hvem hun egentlig er, så møter hun på en vakker gutt og finner ut han er en engel og vil drepe henne.

Boka er fantastisk, og umulig å legge fra seg. Om du elsket The mortal instruments bøkene skal jeg garantere deg en tur gjennom denne boka! Boka kommer i norsk utgave 1 Februar og vil ha tittelen "Mørk engel"

Endelig kom bøkene jeg bestilte! GLEDER MEG til å lese dem ^^ Prequel serie til Mortal Instruments :)


og to til bøker! Hihi ^^ Akkurat nå slapper jeg av på Tumblr og skal snart lese ferdig "Daughter of smoke and bone", som er utrolig bra!
Ja, hvordan skal jeg beskrive Incarceron. Catherine Fischer, har virkelig en sans for å messe til hodet til den som leser. Boka Incarceron handler om en levende fengsel, rett og slett. Hva tar man videre fra det? Første side var jeg rett i en kidnapping som foregikk i fengselet, man får ikke beskrivelser på karakterer, skapninger eller selve fengselet. Incarceron beskrevet i boken, er en fengsel som tenker, som kontrollerer sin verden, med alle de innfødte krimineller, som har klart å skape byer, svære skoger, tårn like høye som skyskraperere, mennesker som som har gjort Incarceron til sitt hjem. Fordi de vet det ikke finnes en annen verden enn Incarceron, men det gjør det.Vi følger to hovedkarakterer, Finn og Claudia. Finn er født i Incarceron, men han vet at han kommer fra verden utenfor fengselet og at han har snakket med legenden Sapphique som har klart å rømme fra fengselet. Finn er en stjerneseer som han blir beskrevet som av de som er i fengselet, sammen med blodsbroren Keiro er han bestemt at det finnes en vei ut dette helvete. Så finner han en nøkkel.

Claudia er fra verden utenfor, hvor tiden har på en måte stått stille. Selv om de er langt inni fremtiden hvor mekanismer har utviklet seg til de grader, lever de som om de fortsatt er på 1800 tallet eller tidligere. Claudia er datteren til fengselsdirektøren til nemlig, Incarceron. Hun har vokst opp med historier at fengselet er en paradis, at det skal være en verden for de kriminelle hvor de kan føler de får en andre sjanse i livet. Så Claudia er bestemt at hun vil vite mer om fengselet før hun blir giftet bort til dronningens sønn, som kommer til å ødelegge livet hennes. Da klarer hun å finne nøkkelen.

 

Anbefaler virkelig boka, til de som har tålmodighet. Den er veldig treg i begynnelsen, men den siste halvdelen er veldig bra! Så hvis du er glad i å lese science fiction, futuristiske ungdomsbøker, er denne perfekt for deg.


Jaaaaa, overlykkelig! Nå kan 23 Mars bare komme!!!! :D
Dagen har egentlig gått til, bake kake til min kjære som fylte 21 i dag! Så hadde vi kjempe god middag, som han lagde selv, og vi har egentlig bare slappet helt av. Litt vanskelig å finne film å se, siden vi har sett alt og kommer til uenigheter til tider, haha. Men ble til at vi så litt på tv'en og akkurat nå går Matrix Revolution, som jeg burde ikke se, siden jeg har ikke (utrolig nok) sett enda. Haha. Det er ganske deilig å ha fri denne helga, så håper å få lest ferdig Incarceron i morgen, og hvis slutten er veldig bra, så kommer nok et innlegg om boken :)


Peace and whatnot

Dette blir mitt største høydepunkt i 2012. Ikke lenge til nå.
Ble ferdig med City of Fallen Angels som er den fjerde boka i Mortal Instruments serien, dessverre kommer ikke bok 5 før høsten (typisk). Også får jeg ikke bestilt Clockwork Angel og Prince på jobb siden de er midlertidigtomt.....

Hjemme på lista ligger The death cure klar for meg, men jeg er ikke hjemme før om et par uker. Så må ha et par bøker å lese innen da. Da står det mellom "Incarceron" og "Holes" for nå, jeg tror sterkt jeg kommer til å begynne på Incarceron, denne uka får jeg også en bok som heter "The future of us" som virker utrolig bra. For se hva tiden bringer :) Senere i kveld skal jeg på vare telling på jobb fra 20-22 ugh, men penger blir det ut av det da :)Supernatural - utrolig bra serie om du liker spøkelser, vampyrer, engler, varulver og andre skapninger som jeg ikke kan komme på forøyeblikket, og ikke bare paranormel skapninger men også urben legends som Bloody Mary. Serien er på sin 7 sesong, denne serien er blant mine favoritter fordi den er bra fra 1 episode til den nyeste jeg skal se idag ;)

Pretty Little Liars - Ungdomsthriller serie, basert på bøkene av Sara Shepard. Jeg falt pladask for serien ved første episode og så ferdig 1 sesong på under 5 dager! De er på sesong 2 nå og det er like spennende. Jeg vurderer å lese bøkene men jeg er redd jeg røper mye til meg selv da hvis jeg leser for mye ;P

The lying game - Også basert på bøkene av Sara Shepard, så dette er "søster-serien" til PLL, men har en helt anerledes handling selv om den har sine likheter med PLL, men jeg anbefaler virkelig serien, selv om bøkene er så mye bedre! Men jeg angrer ikke på at jeg begynte på serien selv om jeg mener bøkene er mye bedre.

Desperate Housewives - Selvsagt så burde alle som ser på tv vite hvilken serie dette er. Så jeg går ikke så mye inn på hva det går ut, bare at jeg syns det er blitt så bra de siste tre årene i forhold til de første sesongene.

Glee - Ungdoms drama/komedie serie, hvor de er en etter skole gruppe og synger sanger og deltar på konkuranser og har sine problemer med gymtreneren, hehe. Jeg liker serien veldig godt, litt sær er den men godt nok for meg :)

The secret circle - Det var like før jeg bestemte meg å ikke se dette pga det er samme forfatter til The vampire diaries (som jeg dessverre ikke klare å se på siden det er så ikke min smak) men denne serien klarte å fange min oppemerksomhet, endelig ingen vampyrer og lignende nå er det Hekser som gjelder og svartmagi, i like!

Terra Nova - Ny Science fiction serie jeg begynte på nettopp, jeg elsker det! Jeg mener hvis dere elsker Jurassic Park filmene og Stargate seriene er denne serien perfekt for deg!

Once upon a time - Jeg så første episode på TVnorge forrige søndag og gleder meg vilt til i morgen for neste episode! Jeg tenkte at jeg ser denne på tv og ikke rushe og se den på nettet, så har jeg noe å glede meg til hver uke akkurat som før i tiden, når jeg så mye på selve tv'en. Denne serien er basert på eventyrfigurer som har glemt hvem de virkelig er og er forbannet i den virkelig verden.

Så er det jo små serier som The big bang theory, How i met your mother, The simpsons, osv :)
BTW: Siste sesong til One tree hill er den 11 Jan. i usa så være klar med nedlasting da, gleder meg!!!
Så var det noen cravings, igjen, bøker.


Delirium. Skal være dødsbra!


Helt ny Dystopia actionc bok, hørt mye bra om denne!


En veldig diskutert bok siden inholdet er om incest, men på en måte tiltrekke den meg til å lese den, jeg er veldig nygskjerrig og har hørt at den er helt fantastisk

 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits