Siste dag i Januar gitt. I dag har vært en rolig lang dag. Brukt dagen på å sitte på datan (facebook) og spilt ITgirl, ja jeg ble med på bølgen og det er faktisk veldig gøy. Ellers ikke noe mer spesielt skjedd, Pappa var nettopp her og vi snakket om filmer, skole og tattooveringer. Når det blir snakk om sånt, så kommer mange fristelser opp og jeg vil ha! Hihi, jeg må bare klare å spare.....I morgen ventes en 7timers arbeids dag. Har egentlig ikke noe å glede meg til framover. Håper det blir noe gøy som skjer den nye måneden som kommer nå.

Kom ikke på noe bedre overskrift. Nå har jeg endelig fått lønning! Største sum jeg har fått i mitt liv til nå og det er herlig å se de tallene. Nå er det bare om jeg klarer å holde meg fra shoppingproblemet mitt...Jeg vet alt kå jeg trenge denne mnd og hva jeg ønsker meg. Nå er det bestemt, og når jeg får tid skal jeg inn og diskutere tattoovering på Studio Instinct i Stavanger. Blir det 2000 for tattoo'en tar jeg den neste lønning og heller spare 1000 fra denne lønning. Så håper jeg inderlig at jeg tar denne tattooveringen nå, jeg har bare utsettet dette med tattoovering. Det skal skje, fordi jeg vil ha en til i sommer på ribbeina, den tiden jeg egentlig kan vise den.

Det var deilig å begynne på jobb igjen kjente jeg. Har hatt nesten en hel uke fri! Skal jobbe igjen i morgen tidlig, og hele neste uka! Forresten jeg fikk endelig kjøpt en kjole jeg har siklet etter for noen uker.Denne er endelig min, og er knaaalfin på!Wow ble et stort bilde xD Men ja jeg vurderer å klippe meg kort igjen....Slik ser håret ut nå og er på lengden ved brystpartiet. Håret mitt vokser fort, så er nok langt igjen innen høsten. Vettche ;PBle et langt innlegg x)
Som jeg er veldig fornøyd med. Idafiskaa.com la ut et gratis bloggdesign og den falt helt i min smak. Den er enkel og fin. Nå får jeg mer motivasjon til å blogge, alt jeg trenger nå er en ordentlig kamera, har bare mobilen og den tar sucky bilder. Kamera kjøper jeg nok i neste måned, hvis jeg orker. Må spare penger.Ellers begynner jeg ikke på jobb før kl 14. Fram til da skal jeg bare slappe av og se på Beck, kanskje litt trening.
- Første kino jeg var på var Toy Story og da var jeg 4 år gammel
- Jeg har nesten alle disney filmene men de er VHS og det er trist å kjøpe dem i DVD, man får liksom ikke den samme følelsen når man ser gode gamle disney filmer
- Jeg var LIVREDD for e.t.når jeg har 8-9 år gammel, men elsket filmen som 4-5 åring
- Nesten alle filmene jeg så i USA var på kino (noe som jeg savner veeeldig)
- Jeg absolutt elsker barnefilmer, alt fra disney til dreamworks til studio ghibli

- Jeg skal/vil studere medieproduksjon på UIS
- Jeg skal/drømmer om å bli reggisør og bli like stor som Spielberg
- Mine topp fem reggisører er: Tim Burton, Quenten Tarantino, Steven Spielberg, Hayao Miyazaki og Robert Rodrigious

- Jeg lever for DC, Marvel og Black Horse filmer
- Favoritt Superheltfilm er of course Batman men liker X-men filmene like godt
- Jeg har utrolig lett for å forstå filmer, jeg har sett såpass mye på filmer at jeg kan lese dem som en bok. Jeg vet replikkene som kommer før de sier det, fordi det er så obvious at de sier det. Pluss så klarer jeg som regel å røpe slutten selv om jeg ikke har sett filmen

- Den mest sette filmen min er Mean Girls, jeg har sett den over 40 ganger og kan hele filmen med replikkene utenatt
- Filmer med kvinnelig helt er noe at det beste jeg vet om (Resident evil, Tomb raider)
- Jeg liker IKKE drama filmer, men jeg elsker drama serier
- Action, Science fiction, Fantasy og animasjon er favoritt sjangrene mine
- Jeg syns det er utrooolig vanskelig å velge mellom Star wars filmene og Ringenesherre filmene
- Jeg liker de nye star wars filmene framfor de gamle
- Jeg foretrekker de mest moderne filmene framfor gode gamle 70-80 talls filmer, kan egentlig ikke fordra filmer som ser fake ut.
- Mellom Aliens og Predators så velger jeg Aliens sin side!

- Til nå mener jeg at livet mitt er bare film/serier
- Jeg har over 160 filmer og over 50 serier og myyye mer skal det bli
- Hver sommer siden 2007 har jeg skrevet en liste på alle filmene jer har sett, det meste har blitt 127 filmer på 2 mnd, men i år 2011 har jeg skrevet liste siden dag 1 og har mål å se 300 filmer fram til 31. Desember
- Jeg samler på alle kinobillettene mine, og har billetter fra 2004, pappa har de jeg så som et barn som er så langt tilbake som 1996.

- Favoritt filmen min er: Transformers
- Nr 2 er Kick Ass
- Jeg grein i Avatar pga hvor nydelig musikken var i filmen
- Jeg elsker å se skrekk filmer men blir livredd uansett
- Jeg forguder Tim Burton og kunsten hans, og skal ha en sleeve tattoo med hans kunst
- Den andre armen vurderer jeg Batman og andre figurer fra Marvel og DC comics
- Jeg blir fort sur og skal alltid bevise at jeg er best innenfor film, fordi det er faktist det eneste jeg kan
- Verdens beste serie er Supernatural! Jeg elsker alt som er overnaturlig.
- Jeg (unnskyld meg) HATER alt som har med Twilight å gjøre, hvis det var mulighet for å vise min hat for twilight til hele verden hadde jeg gjort det på en blunk. Twilight er en skam på vampyrer,Vampyrer er som filmer som Underworld!!!!
- Jeg har egentlig ingen favoritt skuespiller, fordi det finnes alt for mange talentfulle der ute som lager utrolige filmer at jeg velger heller filmen framfor skuespilleren.
- Film betyr rett og slett alt for meg.

 

Sånn nå kommer jeg ikke på mer. Kommer jeg på mer senere kommer det et innlegg til. Så lærte dere noe nytt?


Så nydelig!
Suger så sykt å ha liite penger på bankkortet. Føler jeg blir innestengt i stua her og se på tv og spille Bamboozle 2 på facebook. Hah, jeg er også litt syk, varm i hodt vondt i halsen, men ikke noe alvorlig, er bare litt sliten. Dagen i dag har blitt brukt til tvtitting og tenkt over hva jeg vil ha til middag. Noe meksikansk frister! Det er jo ikke mat i leiligheten og har ikke penger å kjøpe noe x)

Ellers har jeg noen nye sanger i spillelisten:
Five finger death punch - Bad Company
B.O.B. - Magic
Sick Puppies - Maybe
Rihanna - What's my name

ikke så nye men har hørt litt på disse i det siste.

Ellers så er billetter til Foo Fighters i salg og har døds lyst til å se de, men vi ser er jo blakk haha, heldigvis får jeg lønning neste uke :)Ha en fin uke - det skal jeg, jeg har fri fram til Torsdag!
Det er så mange valg framover. Neste lønning vuderer jeg enten et nytt digital kamera eller en tattoo. Føler jeg kan skaffe meg begge deler når som helst, men begge frister nå egentlig. En tattoo har jeg tenkt på i mange år nå, men gud så vanskelig det er å velge motiv. Jeg vil gjerne ha en liten en til å begynne med, jeg vil ha Chicago på håndleddet for å representere hvor jeg ble oppvokst, og at jeg ikke glemmer at jeg hadde et liv i USA i over 10år. Men så har jeg utrolig lyst på noe å representere hvor mye jeg absolutt elsker filmer, portretter, figurerer, karakterer noe sånt å ha på armene. Frister sykt med halvsleeves men det er så sykt dyrt. Jeg ser hva det blir til.

Ellers leste jeg verdens beste nyhet! Linkin Park skal spille på Hove festivalen i år. Fyfaen jeg SKAL der og se dem live. Favoritt bandet mitt siden jeg var 12 år gammel. Jeg elsker dem og musikken deres. Jeg gjør hva som helst for å endelig se dem live. Da mangler jeg bare å se Disturbed live, så er musikklivet mitt fullkommen for å si det slik.

Så er det skole, om jeg vil på skole eller fortsette å jobbe til høsten. Jeg tror det blir skole, siden jeg vil utdanne meg. Det negative er at jeg vet jeg ikke kommer inn på Mediaproduksjon til å begynne med for jeg har ikke gode nok karakterer, jeg skal likevel søke det som førstevalg men jeg har et backup plan og det er å ta engelskårsstudium. Jeg grugleder meg til å endelig begynne på skole, det har vært herlig med fri fra alt som heter innleveringer, gym, lekse og karakterer. Mye å velge framover. Skal jeg ha billappen, klarer jeg å spare penger til Japan tur i fremtiden? Valg, valg valg!!Nei nå må jeg rydde, støvsuge også da slapp av og se noe anime.
Joda fikk endelig farga etterveksten men ble litt mer bleking enn planlagt. Prøvde en annen merke (garnier) men viste seg at det var ekstrem bleking, så håret er hvitt med gulskjær. Jo det første jeg skal gjøre er å kjøpe sølvsjampo. Dette var egentlig ikke planlagt men hater virkelig ettervekst og savnet det lyse bleket håret jeg hadde i sommer. Så ble spontan bleking rett og slett x) Men blir nok vandt til det, og skal ikke klage.

 Tatt under middag i dag

Noen som vet en god sælvsjampo?
Om en halvtime venter en ny dag på jobb. Skal bare jobbe 5 timer i dag og slutter tidlig så det er sykt deilig, hva som er enda mer deilig er at jeg har fri helt frem til Onsdag! Med mindre jeg må jobbe for noen. Ellers så er jeg usikker på helga, kan enten gå til moi, ta buss hjem fra moi og bli til mandag, eller være igjen og slappe av helt for meg selv fram til Søndag. Vanskelige valg. Har veldig lyst til å dra hjem, har ikke sett noen siden Jul.

Ellers så venter jeg en pakke fra H&M, og gud jeg gleder meg til sommeren! Varme frister syykt, hater virkelig den ekle kulden og at alt er is nå.

For øyeblikket kommer disse plaggene, en belte, solbriller og sokke. Mangler enda en skjorte, t-skjorte og en singlet men det skulle ikke komme før Mars. Jaja, jeg får gjøre meg klar, ha en fin dag og helg.Sanrio.com
I dag skulle være min ene fridag for denne uka, men ble til at jeg jobba 2 og en halvtime. Hehe, digg det ekstra penger på kontoen. Gleder meg sykt til lønning! Ønskelista står klar på platekompaniet.no og H&M, men har lovet meg selv å ha en selvstendig budsjett, så blir ikke så alt for mye. Heldigvis er det 45 dagers ventetid med regning fra H&M så det blir en liten lettelse.

Kom hjem i 12 tiden og så ferdig den nyeste episoden til Frustrerte fruer, så har jeg ellers slappet av og lastet ned ny musikk til meg selv og pappa.

Her er noe på ønskelisten fra PK:
299.-


799.-

 


Så spillelisten for tiden er:
My Chemical Romance - The only hope for me is you

Five finger death punch - Hard to see
My Chemical Romance - Bulletproof heart
Akon ft. Lonely Island - I'd just had sex
The pretty reckless - Make me wanna die
Rise against - Saviour
Rihanna - Only Girl
Switchfoot - Meant to live

 
Hoppa over dag 5 for følte det ikke noe vits i det. Hadde et innlegg klar, men som sagt ble veldig tvilsom. Denne gangen skal jeg nevne tre stykker jeg mener selv jeg er lik til på tre forskjellige måter.

1. Kane Chidori (Full Metal Panic)
Hun er RÅ, genial og er lik meg når det gjelder hvor sinna hun kan bli. Trust me, dama kan bli skummel. Hun er kortlunte og kan irretere seg for de minste tingene. Ofte gjelder det en viss gutt og det samme gjelder for det meste jeg, hehe.

Jeg digger henne, og kunne ønske jeg hadde styrken hennes. Både mentalt og fysisk.

2. Yui (K-on!)


Hehe, ho er litt små rar og veeeeeeeldig sugen på godteri og andre søte ting OG hun er shoppegal, akkurat som meg. Hah, hun er veldig "vekke" og dagdrømmer veldig mye, men når hun skal klare noe så står ho for det fram til hun har klart det.

3. Tenma (School Rumble)


Jeg vil helst si, at det er henne jeg er MEST lik til. Hun er rar, veldig rar og kjempe rar. Hun mistolker ting, klarer ikke fatter ting, og håpløst til å skjønne noe som helst. Altså veldig vekke. Men hun er utrolig morsom, har et bra personlighet og er for det meste den som blir mest småmobba i "venninnegjengen". Og hun kan komme på rare ting å gjøre så jah, jeg er mest lik henne og det liker jeg x)


Ble en sen innlegg, men det ble gjort, nå skal jeg se videre på en anime jeg har begynt på og håpe på å sovne til slutt.
For noen dager siden var Ruben og broren hans på Ikea og kjøpte dvd hyller. Yay jeg fikk endelig en til rød en. Nå er dvd'ene og seriene mine fin på plass og jeg ser jeg må kjøpe flere filmer og serier. Jeg er ganske stolt av samlingen min, og gleder meg til å se den vokse utover året. Ønskeliste er skrevet, så nå må lønningen bare komme for det skal nok bli et par kjøp da.


//Mobilbilde//

Se så nydelig, hihi. Om ti minutter må jeg på jobb, blir en laaang dag....håper den går litt fort men tviler. I kveld blir det film også natta.
Hehe jah, min første "forelskelse" innenfor anime hihi er nok Izzy fra digimon. Hvorfor? Jo mye av det har med at han er så utrolig skjønn, og utover serien blir han så morsom, og jeg liker litt geeky gutter, og mye av dette hadde også med stemmen hans, digge det. Litt synd jeg fant ut at det var ei stygg dame som har stemmen hans lol. Jo ellers har jeg lenge likt Ichigo fra Bleach og Watanuki fra Xxxholic oooog Allen fra D.gray man men den jeg likte først er Izzy.Hehe, høres kanskje litt dumt ut med Crush og sånt. Men av og til blir det sånn når du ser på anime, det samme skjer jo når man ser på serier og filmer. ;-) Men jeg er veldig glad kjæresten min, så disse fake guttan betyr ikke noe, haha xD
I dag på jobb, så jeg gjennom mange bøker og leste litt inni dem siden det var så få kunder. Så det frister å lese en del bøker, så håper jeg får litt tid til å lese framover, har en del filmer å se og anime å følge med på, pluss så begynner alle seriene igjen etter jula. Men i dag etter jobb bestilte jeg noen bøker på cdon (herlig plass å bestille bøke, billig!)

Det ble to manga og en bok som var anbefalt av kjendisbloggeren Livingdoll. "Vann for elefantene" heter den, jeg bestilte den på engelsk for jeg syns det er mye bedre en norsk, så nå er jeg spent på å lese den og se om hennes mening er verdt det!

Ellers ble det Kimi ni todoke bok 1 og Kaichou wa maid sama bok 1, for de som vet i det hele tatt hva jeg snakker om så skjønner dere  hvilke bøker det her, hehe.


//tatt i Tyrkia sommer 2010// Gleder meg sykt til sommeren altså!

 

Nu blir det noe film eller serie og kanskje noe is! Nam
Ok det blir ikke en men TRE anime jeg vil dele med dere som har gjort inntrykk på meg og som jeg har blitt utrolig glad i.

1. K-on!K-on! er en søt, jordnær og morsom serie som handler om 5 jenter som danner et band sammen som et etterskoleprogram, drømmen deres er å spille i et stort kjent hall hvor de er fra og vise alle at de kan lage god musikk. Serien handler ikke bare om musikk men også om vennskap og lojalitet. Utrolig koselig serie med 2 sesonger anbefales!

 

2. Lovely ComplexDenne serien gjorde veldig stor inntrykk på kjærlighetslivet mitt. Serien handler om ei jente som er høy og en gutt som er lav, sammen er de sett på som et komedieduo fordi de krangler hele tiden og alltid erter på hverandre. Senere i serien klarer jenta å forelske seg i gutten men problemet er at han ikke føler det samme for henne, i løp av serien skal hun gjøre alt hun kan for å kapre hjerte hans om det så gjelder å krangle til verdens enda. Kjempe morsom og romantisk serie, jeg grein en del i denne serien.

3. Kimi ni todokeSist men ikke minst, guuu jeg elsker denne serien og beste av alt sesong 2 har nettopp begynt. Denne serien handler om ei jente som blir sett på som skummel, jo fordi hun ligner på jenta fra skrekkfilmen "The ring" så alle går rundt og kalle henne "sadako" hun heter egentlig Sawako. Hennes problem er at hun er veldig isolert og redd for å bli kjent med nye mennesker og få seg venner, men når en gutt kommer nærme henne og snakke med henne som om hun var en vanlig person, går det opp for hun at hun er ikke skummel og kan skaffe seg venner, beste av alt gutten som snakker med henne blir hemmelig forelsket i henne, og hun med han. Videre iserien bygges opp  kjærligheten og det blir så utrolig søtt!!! Jeg virkelig elsker denne serien fordi hovedpersonene er geniale og forholdet mellom gutten og jenta er skam søtt.

Sett noen av disse? .-)
Jupp da har jeg begynt, siden 1 Januar har jeg nå sett opptil 6 filmer. Tro meg denne lista skal bli laaaang, jeg har endelig funnet et mål og det er.....300 Filmer fram til 31. Desember. Kanskje litt mange, blir som å se 1 film til dagen, men det er ofte jeg ser 2-3 til dagen, så kanskje kanskje jeg klarer det.

Lista ser slik ut til nå:

1. Inception
2. The Karate Kid (med Jackie Chan)
3. Star Wars Episode 1
4. Resident Evil: Afterlife
5. Prince of Persia
6. Ghost of Girlfriends past


Gleder meg sykt til alle filmene jeg kommer til å se på kino i år, så maaange gode som kommer men den jeg gleder meg aller mest til er SUCKERPUNCH, omg omg omg.

 
Har ikke så mye å blogge om for nå, så det blir noen innlegg om anime. Hehe sikkert kjedelig for dem som ikke ser på anime eller ikke vet hva det er. Altså det er japanske tegneserier, har vokst opp med det og sett fast på det for snart 3 år og 6mnd. Jeg har sett snart 150 anime med filmer, og som sagt en av nyttårsforsettene mine var å se 200 stk til slutten av året.


Så hvis du ikke liker dette ikke følg videre med de neste dagene, men jeg vil blogge om andre ting når det faller for meg, men jeg syns dette kan bli gøy. For min del.

Day 1 - Very first anime
Day 2 - Favorite anime You?ve watched so far
Day 3 - Your first anime crush
Day 4 - Anime you?re ashamed you enjoyed
Day 5 - Anime character you feel you are most like (or wish you were)
Day 6 - Most annoying anime character
Day 7 - Favorite anime couple
Day 8 - Most epic scene ever
Day 9 - Saddest anime scene
Day 10 - Favorite slice of life anime
Day 11 - Favorite mecha series
Day 12 - An ecchi picture from your favorite series
Day 13 - Cosplay of your ?waifu? or Husbando?
Day 14 - current (or most recent) anime wallpaper
Day 15 - Post a cute Neko-girl
Day 16 - post a kigurumi cosplay of your favorite anime character
Day 17 - Favorite tsundere
Day 18 - Something moe
Day 19 - Mandatory swimsuit post
Day 20 - Favorite shoujo anime
Day 21 - Best yandere character
Day 22 - Favorite BL/yuri couple
Day 23 - Anime you think had the best, or most intriguing art
Day 24 - Favorite anime hero or heroine
Day 25 - Best anime villian
Day 26 - Your favorite harem anime
Day 27 - Favorite anime opening theme song
Day 28 - Favorite pokemon
Day 29 - Favorite school uniform
Day 30 - Favorite anime ending theme


1. Very first anime:

Det må være Sailor Moon eller Digimon som jeg så på som liten. Jeg så det om igjen for noen år siden, men den aller første anime som offisielt gjorde at jeg så videre på andre anime serier var D.N.Angel, veldig bra og romantisk anime serie, med Vic Migona som voiceover, han er mest kjent som stemmen til Edward Elric fra Full Metal Alchemist, også en fantastisk serie.

 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits