Jeg har ikke kamerastativ, da er speilet allitd greit. Er helt forelsket i toppen♥ I dag går turen inn til byen og se Prometheus, og jeg gleder meg masse! Ridly Scott er en av mine favoritt reggisør.

 

Jepp, jepp, jepp. Ble en bra lønning i går så da brukte jeg litt av det på en bitte liten handel. Alt kjøpt på Gina, og som dere ser er jeg litt for avhengig av skjelletter. I kveld blir det nok lesing og film, mens imorgen blir det kino (Prometheus) med Kristine ^^Jakke - 399
Star Wars - 149
Begge singlettene - 99 og 129

Alt fra H&M
Vero Moda - 199
Gina tricot - 199 på alle tre

 
Alt fra H&M.

Shortsen er bestilt. Resten vil jeg helst prøve i butikken, jeg handler aldri dongeribukser på nettet. Har nettopp bestilt noen fine putetrekk, smykker, sokke og undertøy. Trengte virkelig å bruke penge på noe nytt. Haha. For se om jeg klarer å holde meg unna kortet denne uka, hihi.
I morgen drar jeg "hjem" til Stavanger sammen med familien. Jeg skal ikke på jobb før på Torsdag noe som passet bra med en shopping tur! Heldigvis har det vært litt sommer denne helga, men jeg kjenner godt at høsten nærmer seg. Vi er alt i August og om 4 raske uker, er det høst alt og dyreskuet i Lyngdal. Jeg har funnet endel klesplagger hos H&M som jeg ønsker meg og håper jeg finner endel av dem i morgen, jeg trenger en liten shoppingrunde før pengene flyge avsted til et helt nytt kamera neste lønning.

 Dere har vel lagt merke til at den vinrød fargen er veldig populær blant ønskelisten min. Jeg elsker fargen og synes
den har en veldig høstpreg av seg, jeg elsker høsten og fargene som symboliseres høst, jeg gleder meg til å bruke mørketoner og bruneboots, sammen med en fin mørkrød kåpe. Ahh, litt synd jeg ikke skal på skolen i år heller men det stopper meg ikke å handle klær, hihi. Neste innlegg kommer det en bokanbefaling, har ca 50 sider igjen av boka.


Kjolen og øredobbene er bestilt. Skoene ligger på ønskeliste, tørte ikke bestille dem fordi skostr på Hennes er mindre enn vanlig så ville helst prøve dem i butikken. Syns dette er et fint antrekk til sommeren, og siden jeg skal kanskje til London med familien skal dette antrekket brukes, jeg gleder meg. Billig er den også, rundt 300,- ikke gale det. Om litt over en times tid skal jeg på bokmøte, første gangen så er ganske spent. Får gratis bøker, og mat wuhuuu.

1. Bianco 795-,
2. Bianco 995-,
3. H&M 399-,?
4. Bianco 999-.?
5. Bianco 999-,?

 

Her er skoene jeg ønsker meg til årets vår og sommer sesong! Også er jeg fortsatt betatt av søte knestrømper, de på bildet er fra Gina Tricot og koster 79kr.
Nå nærmer det seg vår! Eller...der jeg bor har snøen lagt seg til å bli en liten stund til. Jaja, nå har jeg endelig laget en liste av "must haves" for klesskapet mitt i år. Jeg elsker årets mote, søtt, lacey, moteriktigt og vintage! Fargene er perfekte og dyreprint er fortsatt inn i år. Shorts og svarte strømper ser au ut til å bli i år også. Første del blir over kroppen, jakker, topper, kjoler.

T-skjorter

Toppene jeg ser etter i år er fine pudret farger, lace, bandt-skjorter, dyreprint og t-skjorter med stilige prints på som virker vintage. Jeg elsker det. Alt er funnet på H&M og Gina tricot.

Jakker:Mye av fjorårets jakker holder enda på plass i år, som den klassiske amrikansk baseball-jakka. Greit å ha i kalde sommer dager med mye vind. Dongeri jakka er fortsatt hos oss og vi må ikke glemme Skinnjakka, spessielt når det er mange festivaler i sommer som skal besøkes. Blazere, passer perfekt som festjakka,til  korte kjoler og en stilig tight dongeri bukse.

 

Første gang jeg tipse litt om klær, så ikke klag på meg. Dette er mine meninger og min egen stil jeg snakker om her, men jeg tror mange vil kjøpe mye av det samme jeg påpeker her.

Nå skal jeg avgårde på jobb om en timestid, og i kveld SKAL jeg kose meg med lillapåskeegg!! Og en god film of course. Syns du jeg skal fortsette med del 2?


Så nydelig!
Her er noen av ønskene jeg fant i bladet, vurderer å bestille en jakke og noen fine topper og den kjolen i hvertfall :-) Gleder meg sååå til våren og varmere tempuratur!! :D

Bianco 900-, Mye finere i butikken.


Bianco 700,- eller 900,- husker ikke

 Bianco 700,- eller 900,- husker ikke

 

Var innom Bianco i Kristiansand i går, og du og meg det var mange fristelser der. Disse tre var de fineste og falt helt i min smak. Nå som jeg har endelig jobb, skal en av disse herlighetene bli min. Hvilken likte du best?


Herlig sett fra H&M.

Ønsker meg disse plaggene for denne kalde høsten. Se så søtt!
Jeg elsker virkelig kombinasjonene på strømper, farger, kjoler og cardiganer denne høsten. Jeg MÅ ha, hihi.
I går kom min kjære mamma på besøk til Stavanger, slik at hun endelig kunne få se leiligheten. Pappa ble med i samme slengen, med tanke på han jobber 10 min fra hvor jeg bor. Det var kjempe kos å ha de her til te og cola. Pappa gikk tilbake til jobb, og meg og mamma kjørte videre til Ikea for å kjøpe det jeg trengte. Mamma kjøpte masse fint til meg, fikk ikke kjøpt middagstallerkene fordi det var utsolgt for de jeg hadde ønsket. Ellers ble det potter, panner, bokser, bolle, lys og andre kjøkkenredskaper. Jeg elsker å være på kjøkkenet, så det å kunne få en del ting til kjøkkenet var kjempe greit. Vi hadde også en utrolig koselig lunch, vi hadde laks, napolienskake og sjokolade mousse. Jeg merket at jeg savnet mamma, vi snakket om ALT.

Turen gikk videre til kvadrat, hvor jeg bare skulle ha et par boots og det samme gjaldt mamma. Dessverre, ble det mer enn planlagt. Mamma var utrolig grei og spanderte så mye på meg! Kunne ikke spurt for en bedre mamma. Vi var over en time på H&M og her er noe av det jeg kjøpte og mamma kjøpte til meg:

Jeg er utrolig fornøyd med innkjøpet. Jeg fikk bootsan jeg ønsket meg også, men kan vise de i et annet innlegg. Nå skal jeg se videre på Stargate og nyte denne regnfulle dagen.

Hva like du best?Nå som jeg er på jobb hunting, tenker jeg mye på antrekkene jeg vil ha på meg, hvis jeg får en jobb uten uniform da hehe. Jeg hadde elsket å jobbe i klesbutikk men på høyeste ønske er Butikken Outland. Butikken inneholder alt jeg forholder megselv til, altså Japan, anime, mangabøker, serier, fantasibøker og sci-fi filmer, hadde vært drømmejobben for meg ja. Men det er bare å vente å se. Ellers ønsker jeg også å jobbe på Platekompaniet, jeg som er såpass overgjennomsnittelig avhengig av filmer og serier, hadde vært den perfekte jobben for meg. Men tilbake til poenget, jeg har letet gjennom mange klesbutikker bare for å sjekke om de har ledige stillinger, men jeg elsker å se på klærne de har å by på og jeg fant noen "must haves"


Det ble en del, men alle disse står høyest på ønskeliste som "jobbantrekk" for øyeblikket. Jeg elsker virkelig den rosa kjolen og dongerikjolen, de er så søte og fine og passer til det meste jeg har lagt ut her nå. Håper på en av de to. Jeg har blitt utrolig glad i skjørt au, så håper på et par ekstra skjørt i garderoben min. På onsdag flytter jeg ut til kjæresten min og vi blir samboere, skummelt egentlig siden vi er så vandt med å være langt vekke fra hverandre og se hverandre i helgene, nå skal vi bo sammen, våkne opp sammen og leve som "voksne". Jeg gleder meg!

Fant du noe fint her?


Nye Shorts fra Only 199,- Mamma var så snill og spanderte de på meg

Ny genser fra Only 90,- Utrolig deilig å gå med, ny favoritt

Bikinien fra H&M 49,50,- pr del

Ja jeg er kjempe fornøyd, og jeg tror klesskapet mitt er klar for Tyrkia, som er litt over 2 uker til. Yay, jeg gleder meg kjempe masse. Spesielt til å bli bruuuun, og ha masse tid sammen med kjæresten. Men først må jeg gjennom helvetes uke, og bli ferdi med aller siste eksamen, jeg ber til Gud at jeg kommer opp i Media! Ellers har jeg det strålende, jeg klarte å se to filmer i går. "She's the man" og "The Hot Chick" som er to personlig favoritter i komedie katagorien. Film lista mi begynner å vokse nå. I kveld kommer Ruben, og jeg tror vi skal til Silje og se film men jeg er ikke sikker enda.

Også har jeg kjempe lyst til å gå til dyreparken i løp av sommeren, jeg elsker virkelig dyreparken♥
Ha en fin kveld.
I dag tidlig var den endelig inne til kjøp. Den har vært utsolgt siden "The garden collection" begynte og nå blir den endelig min! Den kostet 99kr og jeg syns nesten det er for billig, men helt greit for meg. Jeg gleder meg til å gå med den i sommer!


Også var denne tilgjengelig til kjøp, noe jeg ble glad for siden er alltid utsolgt. Jeg trengte virkelig en fin hårband. 29kr.
Så var det et par topper jeg surrer over om jeg skal ha dem eller ikke, men det kan dere hjelpe meg med senere ;-) Nå har jeg gjort medie leksene mine, notatene mine for engelsk og klar for en ny episode av Ugly Betty.

Hva syns du om kjolen?

So that all i need to were is a cute skirt and a nice tee :-)

Skjørt - Gina tricot
Topp/tunika - Vero moda

Ja takk til alle tre, men selvfølgelig er det utsolgt. Får håpe de har disse plaggene i Oslo, hvis det blir tid til shopping. Alle tre er hentet fra H&M, gud jeg blir bare mer forelsket i den butikken. Jeg elsker virkelig Kjolen og Jakka, jeg hadde brukt dem hele tiden. Utrolig fint! ♥

Jeg elsker alle tre, men den i midten fanget mest min oppmerksomhet. Jeg elsker den nye looken med smykker på skuldrene. Jeg vil ha! Jeg håper å finne en av disse kjolene på onsdag når jeg skal på kvadrat. Utrolig hvor billige de er, under 400 kr i hvertfall.
 Vilken syns du jeg skal velge, og er det noen som vet hvilke butikker som selger de plaggene med smykker på skuldrene?
Jeg trenger egentlig ikke ny bikini, siden jeg har tre stykk i fra føre som er greie nok. Men hadde vært greit med en ny en med litt detaljer for en gang skyld og tilegg så skal jeg til Tyrkia. Jeg står mellom disse to.

Alt er fra Gina Tricot. Jeg er blitt forelsket i dongeri skjorta. Skal sikkert ut og ta noen gøye bilder med søster! Jeg elsker sola, og kjæresten min of course!
Hva syns du om innkjøpene?
Jeg elsker skjorter og disse godsakene skal jeg en dag betale for :-)


Jeg er så klar for sommeren! Elsker de nye skoene mine! Det var og et par leggings men jeg har de på meg for øyeblikket :-)Estelle NOK 299, Nelly
Shoes - NELLY.COM


Ada NOK 299, Nelly
Shoes - NELLY.COMSkal jeg ha med mønster strømperEller uten, eller med brunestrømper?
Russeballet er i morgen! Gleder meg :D
H&M 299,-
Nå er antrekket klar for russeball som er nåkommende lørdag!
Gleder meg kjempe masse ^^Nå har jeg fått gjort alt det jeg skulle gjøre i dag, så nå må jeg tvinge meg selv til å lese denne boka..
Skal hvertfall klare å lese rundt 50 sider!
Wish me luck!

Hva syns du om de nye skoene mine btw?Når jeg får lønning skal jeg bare bruke rundt 1000 kr på H&M, det har jeg fått lov av mamma, siden jeg kan ta alt på månedsregning. Jeg har funnet en del jeg har lyst på, og når jeg har bestilt så skal det spares til når det blir varmere og for Tyrkia turen. (Jeg har nå fått lov av pappa å reise, men har ikke snakket med mamma enda)
Disse ligger på ønskelisten, nå er det bare å velge
Noen favoritter?De fleste har laget en liten big deal ut av Sonia Ryhekiels *eller hvordan det staves* undertøys kolleksjon, jeg syns det er grusomt! Jeg fant kun et plagg jeg har lyst på, og det er definitivt en Kimono. Den er av silke og av japansk tradisjon, bare denne typen er for å sove/kose i, ikke for å bruke i festivaler. Denne ovenfor er fra H&M og koster 150, jeg vil ha den i rosa men utsolgt som vanlig da.

Ellers så har jeg vært ei lita nisse jente på skolen og spist boller og drukket brus. Nå skal jeg ned og gjøre klar middag og øve på fremføringen min i engelsk, som skal framføres i morgen!

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits