♥ Sommer og sol
♥ Snow White & The Huntsman (kino)
♥ Awkward sesong 2
♥ Pretty little liars sesong 3
♥ Å jobbe masse
♥ Feriepenger
♥ Kjøpe masse, masse fint til leiligheten
♥ Å få Ruben hjem på perm
♥ Prometheus (kino)
♥ Spise masse is og jordbærJah, alt har egentlig bare gått i et de siste to ukene. Har jobbet hver dag nå og kjenner det blir godt med 17 Mai i morgen om det regner eller ei. Har IKKE anerelse hva jeg skal gå med....og det suger. Skal se om jeg finner noe etter jobb. I dag kommer endelig Ruben heim på perm så det skal bli godt å ha han heime litt :) Ellers var det kaos på Kvadrat i går (nattåpent) og endte opp med et plagg, som jeg føler jeg ikke kan gå med i morgen -_- Hehe ellers har jeg begynt på Uglies serien, er nå på Pretties, og jeg kan si dette at det kommer innlegg om disse bøkene vil bare lese de ferdig først.

Nå begynner lengden å komme på håret, nå må jeg bare få stript det litt lysere tenkte jeg.
Jeg elsker fargene på bøkene! De lyser så opp!
Greit, hvis alle andre skal vise sin Tumblr, så skriver jeg enda et innlegg om min :)

Jeg har hatt Tumblr i snart et år ^^ Jeg er utrolig addicted te tumblr og sitter flere timer te dagen på an..........jeg er utrolig fangirl, så hvis du er glad i bøker, filmer, søte bilder, true stuff, anime osv så follow me
Hehe sier sitt når min tumblr adresse er shadowhuntingmockingjay

Har du tumblr, slik at jeg kan follow deg?
Denne uka har flydd forbi. Allerede over en uke siden jeg var på Premieren av THG, og i dag var vi på Norges Premieren av Wrath of the titans, som var heldigvis mye bedre enn nummer 1. Da var Fredagen velykket! Ellers denne uka, fikk jeg se THG for andre gang på Tirsdag og jeg var like målløs som på premieren, jeg tror det er den eneste filmen jeg har sett som har lært å holde seg trofast til boka. Andre filmer jeg har sett har endret for mye til å være to helt forskjellige saker. Jeg er fonøyd, veldig fornøyd. Ellers ble jeg ferdig med Outside in, som jeg tror er siste boka. Serien var ok for min smak, jeg lengter etter mye mer, siden jeg har lest science fiction som toppet mine forventinger. Jeg kan nesten si at jeg synes Glow var et hakke bedre, men det skal jeg ikke. Nå har jeg begynt på Sirkelen som er skrevet av en svensk forfatter, så denne boka leser jeg for engangs skyld på norsk, og den fenger! At så mye kan skje på så få sider er utroligt! Jeg gleder meg til å lese videre og se hva denne fortellinger kommer til å utvikle seg til.


Har ikke noen bilder for denne uken, så for være et bilde for et par uker siden, det tåler vel noen, haha.


And for that i say good night. I morgen er det The hunger games for andre gang, gleder meg!♥
Jeg burde begynne å pakke, skal hjem i morgen og blir hjemme til og med Onsdag tror jeg. Gleder meg utrolig masse til å endelig komme meg hjem, har ikke sett familien på snart 2 måneder pga jobb og andre diverse grunner, hehe. På Lørdag blir det tur til Kr,sand og kose oss masse med Burger King og "shopping", jeg prøver å kutte ut å handle så mye.........ellers er det BARE en liten uke igjen til HUNGER GAMES premieren og jeg gleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeder meg kjempe masse, ja. Jeg skal lese bok 1 igjen denne helga, og gleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeder meg masse til å lese den, igjen.


Så jah, kan være jeg ikke blogger i helga, men dataen blir med. Adios!


Jeg har bare hatt min tattovering i 3 mnd, men kjenner det kribler etter flere! Kommer nok et par til i år, men ikke så store som ryggen, kanskje. Her er noen ideer jeg tenker til min/mine neste tattoveringer.
Som dere ser, er det alt for mye å velge mellom. Det er ikke så mange av motivene jeg kunne tenke meg, helst plasseringene, men den "always", fuglene på kragebenet og en stor en på leggen, er det som frister aller mest! Også ønsker jeg sterkt et håndledd tattovering. Som sagt, ALT for mye å velge mellom! En ugle skal jeg å ha en dag. Hehe. Har du tattovering?


Supernatural - utrolig bra serie om du liker spøkelser, vampyrer, engler, varulver og andre skapninger som jeg ikke kan komme på forøyeblikket, og ikke bare paranormel skapninger men også urben legends som Bloody Mary. Serien er på sin 7 sesong, denne serien er blant mine favoritter fordi den er bra fra 1 episode til den nyeste jeg skal se idag ;)

Pretty Little Liars - Ungdomsthriller serie, basert på bøkene av Sara Shepard. Jeg falt pladask for serien ved første episode og så ferdig 1 sesong på under 5 dager! De er på sesong 2 nå og det er like spennende. Jeg vurderer å lese bøkene men jeg er redd jeg røper mye til meg selv da hvis jeg leser for mye ;P

The lying game - Også basert på bøkene av Sara Shepard, så dette er "søster-serien" til PLL, men har en helt anerledes handling selv om den har sine likheter med PLL, men jeg anbefaler virkelig serien, selv om bøkene er så mye bedre! Men jeg angrer ikke på at jeg begynte på serien selv om jeg mener bøkene er mye bedre.

Desperate Housewives - Selvsagt så burde alle som ser på tv vite hvilken serie dette er. Så jeg går ikke så mye inn på hva det går ut, bare at jeg syns det er blitt så bra de siste tre årene i forhold til de første sesongene.

Glee - Ungdoms drama/komedie serie, hvor de er en etter skole gruppe og synger sanger og deltar på konkuranser og har sine problemer med gymtreneren, hehe. Jeg liker serien veldig godt, litt sær er den men godt nok for meg :)

The secret circle - Det var like før jeg bestemte meg å ikke se dette pga det er samme forfatter til The vampire diaries (som jeg dessverre ikke klare å se på siden det er så ikke min smak) men denne serien klarte å fange min oppemerksomhet, endelig ingen vampyrer og lignende nå er det Hekser som gjelder og svartmagi, i like!

Terra Nova - Ny Science fiction serie jeg begynte på nettopp, jeg elsker det! Jeg mener hvis dere elsker Jurassic Park filmene og Stargate seriene er denne serien perfekt for deg!

Once upon a time - Jeg så første episode på TVnorge forrige søndag og gleder meg vilt til i morgen for neste episode! Jeg tenkte at jeg ser denne på tv og ikke rushe og se den på nettet, så har jeg noe å glede meg til hver uke akkurat som før i tiden, når jeg så mye på selve tv'en. Denne serien er basert på eventyrfigurer som har glemt hvem de virkelig er og er forbannet i den virkelig verden.

Så er det jo små serier som The big bang theory, How i met your mother, The simpsons, osv :)
BTW: Siste sesong til One tree hill er den 11 Jan. i usa så være klar med nedlasting da, gleder meg!!!

Mettalic rød nintendo 3ds med mariokart 7 og Zelda; Ocarina of time.


Alle Percy Jackson bøkene i original inbinding, hardcover.


En skikkelig Mockingjay pin, som jeg skal ha på meg på premieren av The hunger games ♥


Alle Hunger games bøkene i original inbinding, hardcover.


And last but no least, en Wii U. Som ikke kommer før til neste år....derfor jeg ikke gidder å kjøpe wii, men jeg VIL spille Zelda skyward sword................

Sånn nå er klokken sen, hadde ikke noe å gjør så jeg derfor innlegget. NightInheritance Bøkene
- Eragon
- Eldest
- Brisingr
- Inheritance
Uglies bøkene
- Uglies
- Pretties
- Specials
Gone bøkene
- Gone
- Hunger
- Lies
- Plague
The infernal devices bøkene
- Clockwork Angel
- Clock work prince

 

En hunger games mockingjay pin (hvis det er mulig å få tak i)
En søt bokmerke - 3D kanskje?
Graceling
Og alle bøkene må være på engelsk. Eragon bøkene ønsker jeg helst inbundet, siden de er så fine. Clockwork angel og prince ønskes også i inbundet hvis mulig lol x)

Så hvis dere har en tumblr blogg, follow meg så skal jeg followe tilbake garantert. Jeg blogger for det meste om filmer, bøker, tim burton, disney, serier, anime, søte bilder, bilder som er sant osv osv :-)
FollowFollowFollow
Blir vel en ålright dag. Om litt over en time til sitter jeg hos tattovøren og gjøre ferdig tattooveringen min. Er så spent på den endelige resultatet. Har vært så fornøyd med vingene, så håper klokka blir like fin. Har allerede ideer til min(e) neste tattoo. Håper å ta en til hvis jeg kommer inn på skolen jeg skal søke på.

OGSÅ kommer ENDELIG den fulle taileren til The hunger games i dag. Gleder, gleder, gleder meg!! Så håper jeg å få unnagjort de fleste julegavene denne uka. Også er jeg snart ferdig med Divergent, dere må lese den! Den er så god!
1. En tur til Japan står høyest på lista ♥

2. En kattunge ♥


3. Harry Potter boks med ALLE filmene på bluray


4. Harry Potter bøkene i en samleboks

5. og 6. En rosa mixmaster + kokebøker


8. Bøker
- Gone, Hunger, Lies og Plague (engelsk)

9. Manga
-Fairy tail 4->
-Ao no exorcist
- Kmi ni todoke 4 ->

10. Gavekort på h&m
11. Gavekort på Platekompaniet
12. Gavekort på Notabene, Ark, Norli
13. Pynte ting, Lys osv.

14. Roald Dahl bøkene i samleboks

15. En tattoovering (til)

16-20.
At alle får en kjempe fin jul og nyttår ^^
Leser jeg;
The son of neptune!! Fikk den igår kveld og er halveis i boka på 600 sider. Jeg elsker virkelig Rick Riordan og fantasien hans ♥Anime jeg ser på:
Ao no exorcist (Rin♥)
Fairy tail (Natsu♥)
Bakuman 2
Sket dance
Beelzebub (Oga♥)
Kimi to boku (har bare sett en episode, veldig merkelig men veldig fint tegna)
Naruto Shippuuden (de må bare bli ferdig med fillerne -____-)
Serier jeg ser på;
Frustrerte fruer
The lying game
Pretty little liars
Glee
The big bang theory
The secret circle
Supernatural
Fringe
The walking dead (når den begynner den 16, hihi)

Filmer jeg nettopp så;
Thor
Løvenes konge
Aladdin
Bad teacher

Blir veldig lite innkjøp fremover, pga tattooveringen men jeg klarer meg. Er bare noen bøker jeg ønsker å kjøpe :-) Og filmer jeg ønsker kommer ikke før neste måned uansett ;P

 
Ble en del nye filmer. Supernatural fikk jeg i forrige uka, men gadd ikke legge ut bilde. Har ikke begynt på den enda, men jeg gleder meg. Ellers fikk jeg endelig alle Pirates filmene i en fin boks på bluray, i samme slengen kjøpte jeg Tron for den var endelig på tilbud. Til slutt så kjøpte jeg sesong 1 av Vampire diaries, jeg som aldri skulle se det, men jeg likte veldig godt The secret circle så jeg valge å gi Vampire diaries en sjanse og den kostet bare 169.- ;-PGenser og topp kjøpt på H&M. Ellers må jeg snart løpe på jobb. Kommer et innlegg senere om en bok serie jeg er snart ferdig med og vil anbefaler til dere. Forresten jeg har en liten overaskelse om en ukes tid :O Ha en fin dag dere ^^
Har dessverre ikke kabelen til å legge over bilder med meg. Jeg var på stranda i dag og tok mange bilder av sjøen, det var så nydelig vær i dag så det var virkelig deilig å gå en liten tur langs vannet. Så kommer nok noen bilder senere fra da. Ellers har jeg brukt dagen på å slappe av med familien min, sett skal vi danse og laget god middag. Nå har jeg sittet på tumblr og latet meg vekk. Snart skal vi se "The lincoln lawyer" satser på den er god, ser egentlig ikke på krim filmer men denne virker lovende.

Løvenes konge, Thor og Romeo og Julie (Ny versjon, Leonardo)


Kåpe H&M 499,.
Kjempe fornøyd med jakka, slippe å fryse når vinteren kicke inn. Nå skal jeg kanskje se Løvenes konge sammen med Ruben. ♥
Percy Jackson serien; fantastiske bøker. Fantasifulle, action, kjærlighet og gresk mytologi. Herlig, herlig,herlig!


The hunger games; jeg brukte maks 2 og en halv uke på alle bøkene, de var så fantastiske. Jeg ledde, grein og ble dritforbanna mens jeg las disse bøkene. Jeg har aldri levd så mye inni en bok før. LES DEM.The kane Chronicles; The red pyramid og The throne of fire. Like mye fantasi som Percy Jackson serien bare med egyptisk mytologi. Kjempe gøye bøker.
The heroes of Olympus - The lost hero; The son of neptune (kommer 15 okt, gleder meg) Fortsettelse på Percy Jackson serien, med fortsetter med nye demiguder og de samme gamle, utroliig bra bok, gleder meg kjempe masse til nummer 2!!!


Harry Potter - Hvem har ikke lest dem? Hvis du ikke har; SHAME ON YOU :)

Pittacus Lore - I am number four, The power of six (skal bli seks bøker) Kjempe gode science fiction bøker for ungdommer. Anbefales virkelig og filmen er like god som boka :)

The maze runner - The scorch trials. Veldig spennende, brutale og gøye science fiction bøker, vil helst anbefales til dem over 16.

 

Nå må dere bare begynne å lese♥
Don't walk away - Sick Puppies
Maybe - Sick Puppies
Carry on wayward son - Kansas
Light me up - The pretty reckless ♥
Just tonight - The pretty reckless
Move along - All american rejects
Call me - Shinedown ♥
Moves like jagger - Maroon 5
Arrival to earth - Steve Jablonsky ♥
Screaming bloody murdur - Sum 41
Buried Alive - Avenged sevenfold ♥
Santa Monica - Theory of a dead man
Not meant to be - Theory of a dead man
Mmmm Mmm Mmm - Crash test dummies ♥
My heroine (acoustic versjon) - Silverstein ♥


Music to my ears♥
Sov til 11 i dag, eller jeg var først oppe halv 7 og fikk ikke sove før halv 9 igjen. I dag har jeg sett The lying game, som er veldig bra serie og anbefaler til dem som ser Pretty Little liars, for det er samme forfatter bak bøkene. Også har jeg satt lapper på ALLE bøkene mine med navnet mitt og nummer, greit å ha hvis jeg låner dem bort.
Drit dårlig bilder ja, mobil vettu. Men kamera er bestilt! Gleder meg kjempe masse og skal love masse blogging :-D


Åhh, jeg tror virkelig disse skal være med meg hjem i neste lønning! Geh, jeg hater virkelig at jeg hater å bruke penger. Jeg får dårlig samvittighet med engang. Det er ikke mye jeg ønsker meg, men det jeg virkelig ønsker å kjøpe koster så himla mye, skoene koster 700 så det er ikke ille, men jeg må ut med ihvertfall 5000 for nytt kamera hvis jeg ønsker meg det, så har vi tattooveringen min som kommer til å koste minst 6000 heldigvis har jeg ca 2500 spart opp og skal ta ut 1000 til når lønning kommer. Det som er så lol er at jeg har mer enn nok råd til dette og klarer fint å la vær å bruke penge når jeg først har kjøpt noe dyrt meeeen jeg ønsker meg alltid noe, haha. Jah men disse skal være med hjem!!!! (Btw jeg trenger virkelig nytt design) kan sende bilder hvis noen virkelig he lyst til å lage :)

 

Nå skal jeg kanskje lese videre i boka mi også tror jeg det blir kinamat i kveld (never gets old) Toodles
Nettopp ferdig med Bok 1 i "The Hunger Games" som er en bokserie på 3 bøker. Likte den like godt som jeg likte "The lying game" nesten mer. Men det er to helt forskjellige katagorier samtidig som de er veldig like igjen. Bøkene er beregna for ungdommer men siden det er "crossover" bøker så kan vokse og like godt lese dem, jeg vil nesten prøve å få pappa til å lese boka så god var den.

 

 

Handlinga er i en post-apoctolyptic era (fremtiden når verden har på en måte gått under) Nord-Amerika er delt opp i 12 distrikter, hvor 1,2,3,4 er de rikeste også går det videre til de fattige hvor 11 og 12 er de fattigste eller de som sliter mest. Vi møter på ei 16år gammel jente ved navn Katniss Everdeen, hun bor på distrikt 12 sammen med lillesøster Prim og mora. Hun bor i en av de fattige distriktene, dristrikt 12. Hvert år har alle distriktene en felles event hvor de trekker ei jente og en gutt til å være med i et spill for livet, The hunger games(dødslekene). På "The reaping i år" var lillesøsteren til Katniss med på trekkingen for første gang siden hun er tolv år nå, hvert år legger de inn 2 mer lapp med navnet deres for hvert år frem til de er 20 tror jeg, Katniss er 16 og hun har ca 40x mer siden hun fikk litt mat hvis de satt navnet hennes ekstra enn bare 2x hvert år. Under the reaping klarer de å trekke Prim som jenterepresentant til Dødslekene, alle vet hva som skjer da, Katniss Stiller opp. Hun og Peeta skal gå gjennom noe som kan drepe dem begge på et live skjerm foran hele Landet. Vil de overleve? Det må du finne ut selv ;)

 
 

Akkurat nå holder de på med adaptasjonen av boka. Med Jennifer Laurence som Katniss og Josh Hutchersen som Peeta, til nå ser filmen veldig lovende ut og jeg synes personlig selv at Jennifer er en perfekt Katniss. Jeg håper virkelig de får til filmen slik jeg så den mens jeg leste boka, for boka er sååå bra! Filmer kommer i Mars 2012. Nå skal jeg begynne på bok to som heter "Catching fire" (Opp i flammer) og jeg har hørt at den er like spennende, gleder meg!
I går var det fantastisk vær og jeg fikk endelig mitt første bad for i år. Bedre sent enn aldri. Ble på sanden i et par timer, kost oss så avsluttet vi kvelden med Hercules og Gulliver's travels. Koselig dag i går det var det, i dag blir det bare å slappe av, spille litt og brettspill med familien senere i kveld.


Always fun in the sun♥
Endelig får jeg og litt sommer. Nå har sommeren og sola kommet til Lista når jeg er hjemme for en gangs skyld. Jeg sendte nettopp mld til søs og håper hun kommer hjem snart slik at vi kan kose oss på stranda og sole oss, bade osv. Senere i dag blir det å hente en pakke fra H&M, nye sko!

 

 

Kanskje en sykkeltur senere haha. Ha en fin lørdag!

Ahh koser med musikk "The Pretty Reckless" og klarte å slå highscoren min på facebook, haha. Jeg er ganske lame i dag men det er fordi jeg har vært på jobb i ni timer. Greit nok ikke stress i bokhandel, koselig er det heller. Det er bare det er lange dager, og man blir litt trøtt. Fra klokken 6 og utover dagen har jeg blitt ferdig med den siste boka jeg holder på å lese "The throne of fire" som er nummer to i Kane Chronicles serien, men tror dere jeg fant nettopp ut at bok nummer 3, altså siste bok i serien kommer ikke før Mai 2012! Geh.

Neste bok nå blir "The Scorch trials" som er også bok nummer to i The Maze runner som også er trilogy, siste boka kommer i Oktober så det er heldigvis ikke lenge til. Har gledet meg masse til denne boka. Den forrige var så spennende og jeg fikk lest de tre første kapittlene til denne, åhhr jeg måtte ha nummer to med en gang. Det er en science fiction / survival bok. Thomas våkner opp i en boks med jerteppe på hvem han er og hvor han kommer fra, det eneste han husker er navnet hans. Utenfor boksen venter over 50 gutter fra alle alder fram til 18 og en mystisk verden som er fylt med uhyrer, eneste de kan er å overleve og finne ut hva denne verden er for og hvorfor de er her. Når de endelig finner ut at verden er et svært labyrint, begynner overlevelsen. Dere må lese boka, den er kjempe spennende og du kan ikke legge den i fra deg, jeg garanterer dere en opplevelse. Så nu skal jeg faktisk begynne på boka mi og kose meg videre med lolly is, som jeg håper er stivnet nå. Ha en ellers fin lørdag.
Nå har vi endelig fått ny sofa som jeg har sagt tidligere, i sammen slengen kjøpte jeg et stort bilde fra Ikea å ha på veggen over. Jeg er ganske fornøyd med den fordi den lyser opp rommet når du først kommer inn.(mobil bilde) but you get the point. Senere kommer bokinnkjøpene fra Oslo!
Som dere vet jobber jeg på Notabene, å jobbe på Notabene har vært fantastisk og lærerikt for meg. Jeg leser fortsatt kun fantasy/sciencefiction sjangrer da, iåmed at jeg ikke har tålmodighet for krimbøker og synes bøker som Saras Nøkkel og Øya ikke faller i min smak. Jeg er utrolig glad i barne/ungdomsbøker og leser helst på engelsk. Det siste halvåret har jeg fått lest endel gode bøker som går i sjangrene fantasy og science fiction såklart. 

 

 

The Kane Chronicals - The red pyramid 
Skrevet av Rick Riordan (mannen bak Percy Jackson bøkene)
I denne boka på ca 600 sider møter vi søskene Sadie og Carter Kane, det hele begynner med et ran på et museum sammen med faren som klarer å utløser alle de store egyptiske gudene, inkludert den ondeste av onde, Guden Set. Faren er nå fanget og det er opp til Sadie og Carter å redde faren på 3 dager, i tillegg til det finner de ut at de er "hoster" til de store gudene Isis og Horus. 

 

 

The Kane Chronicals - The Throne of Fire
Bok nummer to i Kane Chronicals serien
Det er denne boks jeg holder på å lese nå, jeg har kommet ca. 1/3 i boka og den er enda litt tam i forhold til bok nummer 1 som hadde en ganske spennende begynnelse. Sadie og Carter har 5 dager på å våkne guden Ra og redde verden mot den onde slangeguden Apophis. 

 

 

Heroes of Olympus - The lost hero
Bok nummer 1 i Heroes of Olympus serien (også skrevet av Rick Riordan)
Denne serien på 5 bøker er en fortsettelse på den populære bokserie om Percy Jackson, nå følger vi 3 nye demiguder ved navn Jason, Piper og Leo. Jason våkner i en skolebuss uten hukommelsen på hvem han er og hvorfor han er der han er. Når Jason blir kjent med Piper og Leo, lærer han at han har vært bestevenn med dem begge i to måneder som de alle har trodd i hvertfall. Det viste seg at gudinnen Hera har klart å stjele hukommelsen til Jason fordi han må redde henne før guden av "Motherearth" våkner og ødelegger hele verden sammen med "cyclopsene". På Camphalfblood, finner de tre demigudene hvem som er foreldrene deres og får et eventyr de aldri har forventet, tilegg til det i løp av alle fem bøkene skal de bli 7 demiguder til sammen og sloss mot alle Cyclopsene. Bok nummer to "The son of Neptune" er i salg i Oktober (som er alt for lenge til!!) 

 

 

Nå tok jeg bare bøkene til Rick Riordan i dette innlegget, kommer flere bøker i neste innlegg. Anbefaler alle som har lest Percy Jackson bøkene og lese disse, og for dere som elsker gresk og egyptisk mytologi. 


Tror jeg endelig har funnet det jeg skal ha. De ovenpå er kjempe fine og jeg blir så inspirert av dem. Tatooveringer for meg trenger ikke alltid betyr noe, tattooveringer i seg selv er kunst og det er nok for meg å se opp til. Jeg har fått søsteren min til å tegne motivet og ja denne vil betyr noe for meg fordi det er søsteren min som tegner den og jeg har troa på at den blir bra, så jeg gleder meg til resultatet, og håper å ta an så fort som mulig. 

Ønsker du tattoo?
Gesh, denne morgenen har vart evigheter! Har egentlig ikke hatt noen ting å gjøre, så ble til jeg så begge Charlie's Angels filmene men det var egentlig rene kjedsomheten for meg. Huske filmene så godt selv om det var evigheter siden sist jeg så dem. Nå sitter jeg her og venter på at klokka skal bli ti på tre slik at jeg kan hive meg avgårde til jobb. Kjenner jeg må få i meg noe bevegelse og snakke med noen av de hyggelige kundene mine. I dag er jeg ferdig 8, og da får jeg sett siste halvdel av American Idol. Så i kveld blir chille kveld.

Vurderer å klippe av det lange håret mitt, men aller sier nei....Jeg vil men det koster så mye å klippe seg -_-*
Jaja, ha en fin dag alle sammen! Jeg skal kose meg i kveld og selge mange bøker ^^
Enda en fridag. Herlig. Har kost meg skikkelig i dag. Jeg så X-men: the last stand, siden verken Frustrerte fruer eller Supernatural kom med ny episode....Har vært på Madla senteret og sett på mye fint, og selv om alt fristet til tusen var jeg fornuftig og sparte meg de pengene. Så ingen innkjøpsinnlegg. Sparer pengene til tattoovering, selv om jeg enda er i tvil blir det noe til slutt. Det står mellom en Quote eller Bilde, og har egentlig lyst på begge men dyyyyyrt, hihi. Jeg fikk endelig gått med de nye øredobbene mine fra H&M og jeg elskerrr dem!Denne står høøøøyt på ønskelista! 399,- på Bik bok, dessverre var ikke denne på butikken i dag så fikk aldri prøvd den. Booo.Meg og Ruben så nettopp "The hot chick" jeg elsker den filmen! Rob Schneider spiller så bra i den, har sett den i hvertfall 10 ganger nå.

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits