O-M-G!!! I dag tidlig, det første jeg gjorde var å løpe til pc'en og finne traileren som ble vist på MTV i Usa i går! Og, det eneste jeg har å si er, asdfghjkl!!!!!! Jeg fangirler så hardt nå, i hele dag, det eneste jeg har snakket om er traileren, jeg er så fornøyd! Jeg holdt nesten på å dø, men jeg gren i stedenfor. Jeg har lest alle bøkene, jeg leste dem for snart et år siden, men jeg kjenner sterkt at jeg vil og skal lese dem en gang til. I hvertfall bok 1! Alle skuespillerne er så perfekte for karakterene, og jeg elsker hvor mørk og mystisk hele filmen er. Harald har virkelig gjort sitt her, jeg er så stolt å være norsk! Så, nå var det bare å klare å vente 10 måneder....men ja kos dere med traileren, og les bøkene hvis dere ikke har gjort det enda!!!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

For the 74th anual Hunger games! Nå står bare 5 timer med jobb foran meg, også er det videre til kinoen for å kjøpe snoooop og se filmen jeg har gledet meg altfor mye til! Såklart har jeg klart å spoile litt for megselv på tumblr, men håper virkelig virkelig virkelig ikke at jeg blir skuffet, da griner jeg. Jeg kommer nok til å grine uansett fordi jeg VET at filmen kommer til å bli helt breathtaking!


Fletta er klar i hvertfall, mangler bare pinnen min men den tar jeg på etterjobb :-)


Sooooooooooo happy! Håper dere som ser filmen koser dere like mye som meg!

Oh yes!!!! Om 24 dager til sitter jeg midt i salen og skal se The Hunger Games, har venta over 10 mnd for denne filmen!!!! Gleder meg så sykt sykt sykt!
GÅ INN HER!!! OG NYYYYYT DET :D Happy Hunger Games :)

Dette blir mitt største høydepunkt i 2012. Ikke lenge til nå.
Kung Fu Panda 2

 

Cars 2

Immortals (kino 3d)

Real Steel (kino)

 

Så denne uken ble det fire filmer. Not bad, not bad. Av alle likte jeg selvsagt Real Steel best, men jeg og roboter er en perfect match♥ Filmen var kjempe bra og underholdende! Immortals derimot var og overaskende bra! Jeg forventet en merkelig, smakløs b-film, men den klarte å åpne mine øyner og jeg ble med inni filmen! Å se den i 3D og var bra, bare kinoen som ødelegger litt. Ellers er jo Kund fu panda og Biler 2 selvsagt gode, jeg elsker barnefilmer! Så nu skal jeg kose meg med kakao og tumblr. 


Hihi, i dag har jeg jobbet 5 raske timer på jobben min. Begynte litt i en bok som heter "Matched; Cassias valg" og har kjempe lyst å lese den nå, men holder på men en annen bok som er utrolig bra til nå (er halveis nå) "The power of six" som er oppfølger til I am number 4. Etter jobb, ble det hjem og bake Cupcakes som smakte kjempe godt! Kremen derimot ble litt blaut men kjempe nam. Middagen i dag ble Nachos og vi så en animefilm som jeg ikke klarer å stave akk nå, merkelig film men ganske rørende synes jeg, hvis dere har sett animematrix, Summerwars osv så anbefaler jeg denne. JA, i kveld skal vi på KINO og se COWBOYS AND ALIENS gleeeeederrrr meg kjempe masse!!!! Skal si om den var bra i morgen, selvsagt blir den bra, hallo? :P
Jeg er HEKTA, har sett teaseren minst 5 ganger nå. Fytti jeg gleder meg!!! Er like vill som jeg var første gang jeg så traileren til Sucker Punch. Hvis du vil se teaseren (mini teaser vil jeg heller kalle det) i HD gå her, men dere må ha quicktime for å spille av.

"Here's some advice, stay alive" Chills
Etter et års venting fikk jeg endelig sett Transformers: Dark of the moon. Jeg begynner med at nummer 1 vil alltid vere den beste av de tre og er personlig min favoritt film. Filmen selvsagt falt i min smak, med tanke på Science fiction, japanske roboter og masse FX er noe av det beste jeg kan tenke meg i en film. Akkurat som filmen "Sucker Punch" ville filmen fått en 6'er i bare effects. Historie messig, var den veldig drøy, veldig mange unødvendige sener og Michael Bay brukte for lite tid til å tenke seg gjennom hele plottet synes jeg. Slossinga på slutten var jo fantastisk da, denne gangen brukte de i hvertfall en time på hele hoved konseptet enn bare 20 min som i 2'ern. Det var flere sener hvor jeg fikk frysninger og holdt på å grine, denne filmen inneholdte mye følelser da, mye "jeg bryr meg ikke om det er mange hundre decepticons som ødelegger byen, jeg løper inn og risikerer livet mitt for å redde kjæresten min som jeg ikke vet er dø eller".

 

Så har vi Carly "Rosie Huntington - Whitley" vår victoria secret modell som har aldri spilt i noe som helst før denne filmen. Altså jeg likte henne veldig godt, fikk ikke akkurat den samme badass chick følelse som jeg fgjorde med Megan Fox da, men greit med en liten forandring. Hvordan hadde det blitt hvis Megan var fortsatt med? Chick fight kanskje, haha. Altså hun spilte bra som ei "damsel in distress" rolle da.

 

Alt i alt, var det en veldig god film med mye wooshing og pang pang haha. Slutten var dum synes jeg da, jeg manglet en god slutt hvor alle er på en måte lykkelig og klare for hva som kommer videre, selv om dette var slutten på disse filmene, man vet jo aldri...Jeg savner også når de sier tittelen til filmen i selve filmen kunne godt høre Optimus si "Because we are Autobots, The Transformers" eller noe sånt, jeg får ALLTID frysninger når de nevner tittelen til filmen i selve filmen. Elsker det.Til slutt, likte jeg veldig godt at det var mange kjente skuespillere, og at Ken Jeong "Hangover" var med, herregud som jeg lo når jeg så han. Patrick Dempsy og John Malckovich dukket også opp. Som sagt en veldig god film med masse action og humor, se den hvis du elsker Transformers og for underholdningen sin skyld. Jeg gir den 4+.Neste film på kino blir garantert Harry Potter and the deathly hallows part 2, da forventer jeg en epic slutt! 
Åja, jeg så filmen i 2D, mye bedre.
Hellau, lenge siden sist ja. Nå har jeg ferie i to uker + 3 dager! Kjenner jeg kommer til å ha myyye fritid denne uken siden vi ikke reiser før neste uke, da skal jeg og Ruben på Iron Maiden!!!! Sist jeg så Maiden var i 2008, sammen med pappa, onkel og fetteren min, blir koselig å se dem sammen med kjæresten ♥

 

 

 Nå på Onsdag kommer filmen jeg har ventet på siden Revenge of the fallen!! TRANSFOMERS har alltid vært en favoritt filmene mine, call meg corny, harry whatever men jeg elsker store Hollywood filmer, med masse ation, sience fiction og Shia Labeof hihi. Leste på Total film sin side at den fikk 3/5 stjerner men den var heldigvis bedre enn 2'ern og det er mer enn nok for meg. Jeg har stor tror på denne filmen, pga den er mye mørkere og har en mer dypere handling sammenlignet med en flopp av en 2'er. Jeg håper denne blir en bra avslutning på en utrolig trilogy.

 En verdict kommer nok på Torsdag :-)

 
Okay back on track her. Har mistet motet til å blogge den siste mnd, men nå er det alvor på gang. Bare nå blir det for det meste film/tv og anime anbefalinger hvis det kommer noen innlegg i fremtiden. Alright, sommeren er godt på vei, dessverre vises det ikke på været men på kino, ja nå er sommeren øyeblikk her. 2011 blir utrolig bra med mange forskjellige filmer, alt fra komedie til hardcore action sener, dette blir bra. Sist det var en så bra kino sommer må enten være 07 (Transformers) eller 08 (The Dark Knight). Gled dere. 

 

First off, some Marvel og DC updates.

 

Captain America: The first avenger - Kommer 12 August
For dere som ikke kjenner til Marvel Comics så er de mest populære eksemplene X-men, Iron Man og Fantastic Four. I denne filmen møter vi den første i alliansen "The Avengers" (kommer 2012) Captain America, spilt av Chris Evans som også har vært lojal til marvel og spilte Johnny Storm/The human torch. Traileren kan du finne her.

 

X-men First Class - Kommer 1 Juni
Dette er en prequel til de 3 første X-men filmene, Origins Wolverine vil jeg se mer på som spin off til X-men serien. I denne filmen møter vi James Macavoy (Atonement, Wanted) som den unge Charles Xiaver og vi får se hvordan "The X-men" ble til og når han jobbet side ved side med Eric Lehnsherr/Magneto. Filmen er reggisert av Matthew Vaughn som står bak den råe "Kick Ass", så satser på denne gir en liten kick. Trailer.

 

The green Lantern - Kommer 5 Agust
Jeg er ikke veldig kjent med denne comic'en med tanke på jeg er mer Marvel fan enn DC, selv om jeg velger som oftest Batman over andre filmer. Ryan Reynolds (Blade Trinity, Just friends) har fått rollen som Hal Jordan også senere kjent som Green Lantern. an fraktet til en annen planet for å bli lært opp av boende fra denne planeten, der får han styrken og kreftene som The green lantern. Trailer.  

 

Så over til filmen jeg gleder meg mest til!

 

Transformers : Dark of the moon - Kommer 1 Juli 
Nå er det siste del av trilogien til Transformers serien. Med Megan Fox ut av bildet er filmen bare blitt mørkere enn noensinne, selv om de puttet inn ei blond victoria secret modell som ikke sier et ord gjennom begge tailerene! En ny krig er på vei mellom autobots og decepticons når de finner ut det ligger noe fra Cybertron på månen! Nå er det førstemann til månen, vil den bli brukt til ondskap av Megatron og føre til tidenes krig? Trailer.

 

About an Alien

Paul - Kommer 10 Juni
Endelig kommer "Hot Fuzz" guttene Simon Pegg og Nick Frost sammen igjen for en ny film, nemlig Paul. To britiske menn turer rundt USA på roadtrip før de plutselig treffer på en romvesen, ved navnet Paul som har voiceover til Seth Rogan (Superbad, Knocked up) Trailer. 

 

Cameron Diazzzz og Jason Segal = Comedy

Bad Teacher - Kommer 24 Juni
Fytti denne blir bra, Cameron Diaz som stuck up biatch lærer, kan det bli bedre? Elizabeth (Cameron Diaz) er slettes ikke klar for en ny runde med skole, hun gir blaffen i elevene, lærerene, hun bryr seg bare om seg selv. Frem til en dag hun møter på den nye læreren spilt av eks kjæresten Justin Timberlake. Eneste måten å få hans oppmerksomhet er et par nye bryster. Når hun finner ut det finnes en bonus til de flinkeste lærerene begynner hun å utnytte elevene til å tjene penger, via carwash og lignende, samtidig som hun blir "plages" av gymlærerene spilt av Jason Segal som er hodestups forelsket i henne. Trailer.

 

 

Andre trailere:
Limitless
Your highness
Kung fu panda 2
Cars 2
Rise of the planet of the apes
Harry Potter og dødstalismennene del 2 (siste film ever!!!)
 

En liten heads up, trailerene er vist på Apple.com så jeg tror dere må ha Quick time for å se dem. Ellers kan dere også gå på www.filmweb.no og se trailerene. Selvsagt finnes det flere filmer som kommer men her er disse jeg mener dere burde bruke pengene dine på! Håper dette hjalp litt :-) Ha en fin kino sommer 2011!! 
 

I loved it. Kom nesten noen tårer på slutten av filmen (blir alltid rørt av søte slutt på filmer/serier), men jeg turde ikke pga Ruben var til stede haha. Ellers passet Mandy Moore perfect som Rapunzel, nyydelig sangstemme ofc og teit humor hihi. Digget filmen og den skal definitivt ha en plass i hylla når den er i salg. Enda en bra film fra Disney!
Ligger i senga og ser "Emperor's new groove" fram til Oscar utdelingen skal begynne. Jeg skal endelig få med meg utdelingen live, måtte alltid se reprisene siden det gikk alltid på natta norsk tid. Heldigvis har jeg fri i morgen og skal kose meg sammen med lillesøss og lillebror med 3 timers underholdning. Film er utrolig viktig i vår familie og å se dette med søskene mine blir en minneverdig natt. Vi skal kose oss med cola, chips og snop og håper på de beste å vinne. Jeg satser sterkt på filmen "Black Swan" eller "Inception" vinner for beste film i natt. Ellers fortjener virkelig Natalie Portman Oscar for beste kvinnelig skuespiller og gleder meg til å høre talen hennes når hun vinner.

Hadde det vært meg som bestemte beste film hadde det definitivt vært Kick ass, men ja ikke akkurat Oscar material men uansett, hihi

 


Musikken var vakkert, dansingen og skuespilleren. Natalie Portman gjorde en fantastisk jobb på denne filmen.
- Første kino jeg var på var Toy Story og da var jeg 4 år gammel
- Jeg har nesten alle disney filmene men de er VHS og det er trist å kjøpe dem i DVD, man får liksom ikke den samme følelsen når man ser gode gamle disney filmer
- Jeg var LIVREDD for e.t.når jeg har 8-9 år gammel, men elsket filmen som 4-5 åring
- Nesten alle filmene jeg så i USA var på kino (noe som jeg savner veeeldig)
- Jeg absolutt elsker barnefilmer, alt fra disney til dreamworks til studio ghibli

- Jeg skal/vil studere medieproduksjon på UIS
- Jeg skal/drømmer om å bli reggisør og bli like stor som Spielberg
- Mine topp fem reggisører er: Tim Burton, Quenten Tarantino, Steven Spielberg, Hayao Miyazaki og Robert Rodrigious

- Jeg lever for DC, Marvel og Black Horse filmer
- Favoritt Superheltfilm er of course Batman men liker X-men filmene like godt
- Jeg har utrolig lett for å forstå filmer, jeg har sett såpass mye på filmer at jeg kan lese dem som en bok. Jeg vet replikkene som kommer før de sier det, fordi det er så obvious at de sier det. Pluss så klarer jeg som regel å røpe slutten selv om jeg ikke har sett filmen

- Den mest sette filmen min er Mean Girls, jeg har sett den over 40 ganger og kan hele filmen med replikkene utenatt
- Filmer med kvinnelig helt er noe at det beste jeg vet om (Resident evil, Tomb raider)
- Jeg liker IKKE drama filmer, men jeg elsker drama serier
- Action, Science fiction, Fantasy og animasjon er favoritt sjangrene mine
- Jeg syns det er utrooolig vanskelig å velge mellom Star wars filmene og Ringenesherre filmene
- Jeg liker de nye star wars filmene framfor de gamle
- Jeg foretrekker de mest moderne filmene framfor gode gamle 70-80 talls filmer, kan egentlig ikke fordra filmer som ser fake ut.
- Mellom Aliens og Predators så velger jeg Aliens sin side!

- Til nå mener jeg at livet mitt er bare film/serier
- Jeg har over 160 filmer og over 50 serier og myyye mer skal det bli
- Hver sommer siden 2007 har jeg skrevet en liste på alle filmene jer har sett, det meste har blitt 127 filmer på 2 mnd, men i år 2011 har jeg skrevet liste siden dag 1 og har mål å se 300 filmer fram til 31. Desember
- Jeg samler på alle kinobillettene mine, og har billetter fra 2004, pappa har de jeg så som et barn som er så langt tilbake som 1996.

- Favoritt filmen min er: Transformers
- Nr 2 er Kick Ass
- Jeg grein i Avatar pga hvor nydelig musikken var i filmen
- Jeg elsker å se skrekk filmer men blir livredd uansett
- Jeg forguder Tim Burton og kunsten hans, og skal ha en sleeve tattoo med hans kunst
- Den andre armen vurderer jeg Batman og andre figurer fra Marvel og DC comics
- Jeg blir fort sur og skal alltid bevise at jeg er best innenfor film, fordi det er faktist det eneste jeg kan
- Verdens beste serie er Supernatural! Jeg elsker alt som er overnaturlig.
- Jeg (unnskyld meg) HATER alt som har med Twilight å gjøre, hvis det var mulighet for å vise min hat for twilight til hele verden hadde jeg gjort det på en blunk. Twilight er en skam på vampyrer,Vampyrer er som filmer som Underworld!!!!
- Jeg har egentlig ingen favoritt skuespiller, fordi det finnes alt for mange talentfulle der ute som lager utrolige filmer at jeg velger heller filmen framfor skuespilleren.
- Film betyr rett og slett alt for meg.

 

Sånn nå kommer jeg ikke på mer. Kommer jeg på mer senere kommer det et innlegg til. Så lærte dere noe nytt?
For noen dager siden var Ruben og broren hans på Ikea og kjøpte dvd hyller. Yay jeg fikk endelig en til rød en. Nå er dvd'ene og seriene mine fin på plass og jeg ser jeg må kjøpe flere filmer og serier. Jeg er ganske stolt av samlingen min, og gleder meg til å se den vokse utover året. Ønskeliste er skrevet, så nå må lønningen bare komme for det skal nok bli et par kjøp da.


//Mobilbilde//

Se så nydelig, hihi. Om ti minutter må jeg på jobb, blir en laaang dag....håper den går litt fort men tviler. I kveld blir det film også natta.
Jupp da har jeg begynt, siden 1 Januar har jeg nå sett opptil 6 filmer. Tro meg denne lista skal bli laaaang, jeg har endelig funnet et mål og det er.....300 Filmer fram til 31. Desember. Kanskje litt mange, blir som å se 1 film til dagen, men det er ofte jeg ser 2-3 til dagen, så kanskje kanskje jeg klarer det.

Lista ser slik ut til nå:

1. Inception
2. The Karate Kid (med Jackie Chan)
3. Star Wars Episode 1
4. Resident Evil: Afterlife
5. Prince of Persia
6. Ghost of Girlfriends past


Gleder meg sykt til alle filmene jeg kommer til å se på kino i år, så maaange gode som kommer men den jeg gleder meg aller mest til er SUCKERPUNCH, omg omg omg.

 
Hvis jeg skulle plukke ut min favoritt skuespillerinne så er det definitivt Emma Stone! Jenta er heit, herlig og utrolig morsom. Hun er også en veldig dyktig skuespiller for å bare ha spilt i et par filmer. Vi kjenner henne best fra filmen Superbad med Jonah Hill og Michael Cera som hovedrollene. Hun har de samme rollene egentlig, badass heit chick. Hun spiller ogsp utrolig bra i Zombieland men samtidig, samme rolle. I den nye filmen hennes Easy A spiller hun ei innicent highschool jente som vil bare bli "noticed", med rykter om hennes sexliv så blir hun lagt merke til ganske fort. Filmen er søt og smådum samtidig. Man vil si det er en typisk jente film med en liten hint av American Pie, bare uten all nakenheten. Så jeg anbefaler dere å se den. Den kommer ikke på kino før den 14 Januar, men det skal gå an å den på nettet. Jeg skal se den igjen på kino, fordi det er bare slik jeg er hihi.

"Skulle egentlig være bilde av filmen her, men blogg.no suger for øyeblikket"

her er linken til traileren heller, her!

Har du sett filmen? Nå skal jeg se en film til så skal jeg ta kvelden, før en ny dag på jobb i morgen.
Om bare tre timer til kommer jeg til å oppleve første del av den epic avslutning av den fantastiske og magiske filmserien HARRY POTTER. Weee!

Skal du se Harry Potter i kveld?
Som mange hart fått med seg, så gjør jeg visst ikke noe annet enn å se film eller serier. Haha, jau jeg kan godt inrømme til det men jeg gjør mitt beste på alt det andre også, venter faktisk på et intervju på en bokhandel og jeg håper virkelig jeg får intervjuet.

Altså jeg ser dem på nettet fordi de viser ikke de nyeste episodene i Norge enda så takk gud for Sidereel.com. Noen andre serier ser jeg på DVD eller på Harddisk.
Anbefaler egentlig alt! Men jeg anbefaler mest Supernatural, den er bare så bra!!

Ser du noe som er avbildet her eller vil du anbefale noe annet?
Var på Kvadrat i går og fikk med meg hjem et par filmer. Men den siste mnd har jeg kjøpt flere filmer som jeg ikke har fått vist enda. Jeg fikk jo til og med kjøpt Kick Ass og ikke sagt ifra *KRISE* haha. Nei, men her er hvertfall de filmene jeg har kjøpt den siste mnd.


Har sett alle da utenom de to siste Underworld filmene. Men jeg er en samler og kjøper det jeg liker.Filmene:
Kick Ass - Anbefales sterkt! Ren 6'er i fra meg
Zombieland - Utrolig bra og morsom gore film!
She's the man - Gøyeste "jentefilm" jeg vet om
Underworld - Dette er VAMPYRfilm, ikke now Twilight shit
Iron Man - Jeg elsker Robert Downy Jr. og humoren hans
Gladiator - Har faktisk ikke ord på hvor bra den filmen er
Van Helsing - Igjen en VAMPYRfilm og alle liker Hugh Jackman. hihi
Batman Begins - Beste Batman film av alle laget engentlig, men vi må jo ikke glemme The Dark Knight
Åja også kjøpte jeg serien Chuck, men ei venninne låner den for øyeblikket, men det er en bra serie!!

Kjøpte alle for 99kr eller mindre på Platekompaniet, beste filmbutikken du kan finne altså.
Så nå er jeg klar for en tur ut sammen med Silje, ha en fin dag folkens.
Egentlig er hverdag filmdag for meg. I dag ble jeg og søsteren min ferdig med den siste Jurassic Park filmen i trilogien, jeg elsker virkelig Steven Spielsberg's sitt verk, han får virkelig det uvirkelig til livet. Dinosaurer, romvesner, haier og roboter er det noe mer man trenger? Jeg blir aldri skuffa, og ser filmene om igjen og om igjen. Jeg fikk også endelig sett første episoden til den beste serien ever, Supernatural. Høsten er herrrlig, så mange gode serier med nye sesonger. Glee, Supernatural, One tree hill, Hellcats, Big bang theory, Cougar town og Desperate Housewives. I tillegg holder jeg enda på med Chuck, Legend of the seeker og Stargate Atalantis. Hah, dere tror nok jeg ikke har et liv, men tror meg jeg har et fint liv.

 

Nå bærer kvelden fram til resultatene til Skal vi danse, så enda en film sammen med pappa.Har du hatt en fin kveld?

 
 

Watch it, Own it, Love it

Kick Ass


JEG GLEDER MEEEEEEEG♥Or live long enough to see yourself become the villain

Batman Begins - The Dark Knight

I Am LegendEr det ikke bare nydelig? Alle filmene til meg, kjæresten min og broren hans. De røde er mine, og Ruben he de svarte. Så vi vet hvem som tjener penger her, hehe. Men jeg har sett nesten alle filmene som er vist her og det er litt sykt. Vi kom fram til med seriene at vi har ca. 750 filmer! Gad, og mer skal det bli!

Ellers så va jeg på mini shopping i går og kjøpte bok.


Så når jeg er ferdig med den siste Percy Jackson boka, skal jeg begynne på The Hunger Games trilogy. Jeg gleder meg til å lese deg, for det er så mange som sier den er bra!

Har du lest den? Eier du mange filmer?I dag har vært den vanlige dagen. Oppe 9, sette på Stargate Atlantis og se 4 episoder. Så ble det vasking av leiligheten og middag. Når guttene kom hjem ble det Naruto og Legend of the seeker. Men noe jeg faktisk har fått stor håp til nå, er en tur til JAPAN. Ruben har sett på fly og hotell og det virker veldig lovende, at vi kan faktisk reise til neste år! Jeg skal så spare nå, nå har jeg endelig noe å glede meg vilt til!!

I morgen blir det endelig Scott Pilgrim vs the world og Toy Story 3! Er litt skeptisk til Toy Story 3 med tanke på at vi skal se den i 3D, og jeg virkelig hater 3D, men så hater jeg norsk dubbing av disney filmer. Så det ble enten 3D eller Norske stemmer. Jeg valgte som sagt 3D, håper filmen er verdt de 130 kr.
Nå tar jeg snart kvelden, og gleder meg til i morgen.


Har veldig store forventninger til denne filmenBarndomsminner

Hvilken ville du sett?
Ellers sier jeg natta.

Platekompaniet har så mange gode kampanjer hele tiden, og får tiden så ønsker jeg meg disse samleboksene som de har på tilbud. Men pengene må spares, blir lite kjøp de neste månedene men greit å ha et ønskeliste :-) Har også et gedigent ønskeliste fra H&M som jeg skal poste senere!Igjen er jeg blitt forlatt av familie og kjæreste. De er på hytta og kjæresten er en time vekke i leiligheten våres og må jobbe hver dag, akkurat som jeg. Jeg blir alene hele uka og har planer på å se mange filmer i løp av den tiden og en del anime forhåpentligvis. Akkurat nå ser jeg faktisk på Toy Story 2, definitivt favoritt Pixar Filmen sammen med Monsters Inc og A bugs life.

Nå har jeg klar datoene på filmer som jeg er virkelig klar for å se på kino i år. En plass jeg føler meg veldig komfortabelt er definitivt kinoen! Det egentlig den eneste plassen jeg får sett en skikkelig god film i fred, med ordentlig surround, bilde og mørke, og seff sammen med kjæresten min♥ En dag skal jeg eie min egen kino, bare vent.

Her er en liten liste jeg lagte tidligere:
Sorcerer's Apprentice 30.7
Predators 6.8
Expandables 27.8
Toy Story 3 27.8
Jonah Hex 10.9
Despicable me 24.9
Harry Potter 19.11
Tron 17.12


Håper mest på Sorcerser's Apprentice, Toy Story 3, Despicable me og Harry Potter. Jeg gleder meg mest til filmene i 2011 noen eksempler, Thor, Captain America og Pirates of the caribbean: On stranger tides


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits