MisfitsSword Art Online

 

På bare en uke har jeg klart å se ferdig 2 sesonger Misfits, snart ferdig med sesong 1 av Teen Wolf og så de 4 første episodene av SAO. Ellers ble jeg ferdig med Partials boka, og skal begynne på Harry Potter and the goblet of fire. Nothing new ;)

Da gikk turen til Lista for helga. I morgen blir det Jonas B pizza ♥ og "Battleship". Ikke mye ellers å si. Kommer nok noe mer i morgen eller etterhvert.
Skrillex: First Of The Year (Equinox)

 

A Day To Remember: All I Want

 

Blue Foundation: Eyes On Fire

 

Off The Record: All Signs Point To Lauderdale

 

Blink 182: Stay Together For The Kids

 

Avenged Sevenfold: Buried Alive

 

Avenged Sevenfold: A Little Piece Of Heaven (Album Version)

 

Avenged Sevenfold: Unholy Confessions


Noen av sangene som går nonstop i hodet mitt, som jeg nynner når jeg er på jobb eller har på fullguffe hjemme når jeg er hjemme alene og rydder leiligheten eller lese en god bok :-)
Jeg vil ikke lese ferdig The son of neptune for da betyr det at jeg må vente et helt år for The mark of athena, åhhr Rick Riordan? Y U NO write faster??
Nei men, satser på å bli ferdig på søndag slik at jeg kan begynne på Silence frem til jeg får The perks of being a wallflower, ALLE sier den er så god og jeg vil lese den!! Heldigvis får jeg den i løp av uka! Ellers så er jeg alene i kveld så blir nok en film, lese så leggetid.
Søte Balder feiret 2års dagen hans på Lørdag sammen med hele pappa sin familie. Var en kjempe fin feiring, med god mat, kake og en titt på den nye frisørsalongen til tanta mi. Ble veldig fornøyd med bildene og er kjempe glad for at jeg kjøpte kamera og kan ta slike bilder av de som betyr mest for meg♥
Ingen av bildene er redigert. :-)

Nydusja, sminket, kledd og 3 timer før jobb. Veldig klar for helg, selv om det dreier seg rundt jobb. Har jobbhelg og må jobbe 9 timer i morgen, bare 5 i dag heldigvis. I kveld er det Idol så skal få kjøpt pizza, smågodt og cola♥ Gleder meg, så satser jeg på at Supernatural; the animation ligger i postkassen senere i dag, slik at jeg kan få begynt på den sammen med Ruben. Skal se om jeg får kjøpt med meg Thor hjem, og en ny mascara. Budsjett, budsjett, geh men det funker. 


My work outfit. Akkurat nå hører jeg på musikk, før jeg skal se siste episode av No.6
Have a nice weekend.

Nyeste episoden til Pretty Little Liars, honey nut cheerios og mocca♥ Herlig å kunne blogge med skikkelig bilder. Akkurat nå hører jeg på musikk og ser gjennom bilder jeg har tatt med det nye kameraet. Kjøpte Canon eos 1100 d i rødt. Er kjempe fornøyd med den, jeg er nybegynner og den passer perfekt.My new baby♥
Har dessverre ingen bilder nå heller, men kamera skal bestilles i morgen! Gleder meg kjempe masse til jeg får brukt den. Greit å ha bra kamera til fremtiden med reise og forskjellig. Helga var veldig bra, begynte Fredag med jobb kl 3 og hjem igjen 8, da så jeg filmen Tommys Inferno som er en veldig god stund siden jeg hadde sett den. Lørdag var det jobb igjen, 9 timer som feide avsted, jeg solgte masse bøker og endel bøker jeg selv elsker, og kan få andre til elske like mye som meg. Siden jeg var hjemme alene denne helga, fikk jeg besøk av Kristine etter jobb og vi koste oss med taco, filmen "Bare Bea" og "Sleepy Hallow". Jeg ELSKER Sleepy Hallow selv om det er en stund siden jeg hadde sett den, men Johnny Depp spiller så bra i den filmen. Skummel var den og, siden jeg takler ikke ekle fjeser......(heksa i filmen). Så ble jo jeg skikkelig hyper når jeg så Dumbledore og Onkel Vernon fra Harry Potter i filmen, lol. Søndag kom Ruben hjem og vi stakk til Silje og Ole, der så vil filmen PAUL den var GENIAL. Perfekt film for meg som er skikkelig nerd og ønsker med hele livet sitt å besøke Comic Con i fremtiden.


Gammelt bilde (takk i April da jeg klippet meg) Håret har vokst skikkelig mye siden da. Haha, akkurat nå koser jeg meg med musikk, har laget et nytt spilleliste med sanger jeg liker å høre på når jeg er alene. Deeeilig å ha fri fra jobb både i dag og i morgen, slapper bare av og lese i boka mi. Jeg er overhalveis i siste bok av "The hunger games", trist egentlig får jeg likte virkelig de bøkene......
Denne helga har jeg sett 3 filmer og snart 8 episoder av Stargate Atlantid ooog snart lest gjennom boka mi "Never have i ever" Slik er som regel helgene mine når jeg har arbeidshelg, ellers reiser jeg hjem til Lista. Denne helga så jeg "I am number four" som er en veldig bra ungdoms/sciencefiction/action film, jeg har også lest boka som er faktisk veldig lik filmen. I går var jeg på kino og så "Horrible bosses" som var kjempe morsom, skikkelig gutte/toalett humor, veldig "Hangover" for å forklare filmen lett, filmen var lett å lese men gøy å se, verd å se på kino! Når jeg kom hjem fra kinoen satt jeg på en verdens beste barndomsfilmene mine "The road to Eldorado", jeg virkelig elsker den filmen, hvordan den er laget, musikken, fargene, karakterene, åhh love♥

 

 

Tror faktisk jeg har kommer over halveis på filmlista min i år, altså jeg skal se 300 filmer i løp av dette året. Satser på jeg har kommer til ca 160-170, jeg vil ikke tele alle filmene jeg har skrevet ned jeg vil heller overaske meg selv i det nye året og se hvor mange filmer jeg klarte å få med meg på et år. Boka da "Never have i ever" trenger jeg ikke forklare den er en fortsettelse av den første boka "The lying game" og er like spennans, så dumt at siste boka kommer ikke før 2012.....men nå må jeg se ferdig episoden av SGA før jeg leser videre.
Selvsagt hadde jo jeg et innlegg klar men neida blogg.no måtte gjøre meg forbanna. Ja, jeg er alene i helga og har allerede sett to filmer, Antz og A bugs life, en tredje film blir det sikkert å. Tenker "The road to Eldorado", en film jeg egentlig aldri blir lei av ♥ Ellers ser jeg norske talenter for øyeblikket og sitter og funderer om jeg skal til frisøren så fort som mulig, håret mitt er skikkelig bæsj for tiden altså jeg hater håret mitt for tiden. Det skal bli kort og jeg skal nok farge det litt mer gyllen. Gleder meg sykt, men siden det er så dyrt her i Stavanger blir det nok i Påsken når jeg skal hjem til Listalandet.Så kort hadde jeg det for 1 og halvt år siden og jeg øsnker det kanskje bitte litt kortere, nå som sommeren nærmer seg. Og jeg skal endelig bli ferdig med boka mi "I am number four" som er veldig lik filmen og veldig spennende, så den anbefales!! Har så mange bøker i venterekka så må få ræva i gir hehe. Ha en ellers fin helg :)
Huff da, det er ille å ha lønning, spess hvis det er mye mer enn det du er vandt til. Forrige uke ble det nye sko, i dag ble det litt av hvert. Jeg er veldig førnøyd med innkjøpene og har vært forsiktig med pengene, så egentlig fortjener jeg litt luksus. Nå mangler jeg egentlig en jakke og bikini og da er sommergarderoben klar! Ellers har det vært veeeeldig mye jobbing. Jobbet hver dag i forrige uke så var deilig med fri i dag. Blir mye jobbing denne mnd og det er jeg kjempe glad for, jeg elsker å jobbe og ha noe å gjøre i hverdagen for ellers blir som i dag......haha. I helga var jeg hos Silje og koste meg veldig med snakking og kos. Nå har jeg også blitt ferdig med hele første sesong av Pretty Little Liars! Ja jeg er au blitt med på bølgen og serien var stikk motsatt av det jeg trodde og ble ferdig på under en uke, viser vel hvor bra den er og gleder meg sykt til andre sesong i Juni!!Dagens gode innkjøp. Ny bluse til bursdagen til bestevenninna. Nye shorts og undertøy som jeg trengte oooog Chicago t-skjorte♥Som sitter veldig bra på, ble visst en liten "outfit" haha, egentlig veldig avslappet i dag. Nå skal jeg se siste episode til Bakuman og lage Lasagne senere nammy.
Herlig å komme hjem til mamma og pappa etter en uke med jobb. Kjenner nå det blir lange dager på jobben og noen trege dager. Til nå har jeg kost meg hjemme og sett 4 filmer til nå. På fredag ble det "Grusomme meg" og "Unstoppable". I går ble det "Resident Evil: Afterlife" som forresten var himmelsk å se på surround sound til pappa!!! Så avsluttet vi kvelden med "The Island" og jeg kjente det var lenge siden jeg hadde sett den filmen, en veldig god Sci-fi film reggisert av Michael Bay. Akkurat nu sitter vi alle i stua og koser oss med VM, jeg venter bare på at mamma skal bli helt gal og hoppe og skrike til tv'en. Like gøy hver gang, haha.På tirsdag går turen videre til Stavanger sammen med mamma og søskene. Gleder meg! Shopping♥
Ønsker kommer nok senere :)

Det er så mange valg framover. Neste lønning vuderer jeg enten et nytt digital kamera eller en tattoo. Føler jeg kan skaffe meg begge deler når som helst, men begge frister nå egentlig. En tattoo har jeg tenkt på i mange år nå, men gud så vanskelig det er å velge motiv. Jeg vil gjerne ha en liten en til å begynne med, jeg vil ha Chicago på håndleddet for å representere hvor jeg ble oppvokst, og at jeg ikke glemmer at jeg hadde et liv i USA i over 10år. Men så har jeg utrolig lyst på noe å representere hvor mye jeg absolutt elsker filmer, portretter, figurerer, karakterer noe sånt å ha på armene. Frister sykt med halvsleeves men det er så sykt dyrt. Jeg ser hva det blir til.

Ellers leste jeg verdens beste nyhet! Linkin Park skal spille på Hove festivalen i år. Fyfaen jeg SKAL der og se dem live. Favoritt bandet mitt siden jeg var 12 år gammel. Jeg elsker dem og musikken deres. Jeg gjør hva som helst for å endelig se dem live. Da mangler jeg bare å se Disturbed live, så er musikklivet mitt fullkommen for å si det slik.

Så er det skole, om jeg vil på skole eller fortsette å jobbe til høsten. Jeg tror det blir skole, siden jeg vil utdanne meg. Det negative er at jeg vet jeg ikke kommer inn på Mediaproduksjon til å begynne med for jeg har ikke gode nok karakterer, jeg skal likevel søke det som førstevalg men jeg har et backup plan og det er å ta engelskårsstudium. Jeg grugleder meg til å endelig begynne på skole, det har vært herlig med fri fra alt som heter innleveringer, gym, lekse og karakterer. Mye å velge framover. Skal jeg ha billappen, klarer jeg å spare penger til Japan tur i fremtiden? Valg, valg valg!!Nei nå må jeg rydde, støvsuge også da slapp av og se noe anime.
Joda fikk endelig farga etterveksten men ble litt mer bleking enn planlagt. Prøvde en annen merke (garnier) men viste seg at det var ekstrem bleking, så håret er hvitt med gulskjær. Jo det første jeg skal gjøre er å kjøpe sølvsjampo. Dette var egentlig ikke planlagt men hater virkelig ettervekst og savnet det lyse bleket håret jeg hadde i sommer. Så ble spontan bleking rett og slett x) Men blir nok vandt til det, og skal ikke klage.

 Tatt under middag i dag

Noen som vet en god sælvsjampo?
I dag skulle være min ene fridag for denne uka, men ble til at jeg jobba 2 og en halvtime. Hehe, digg det ekstra penger på kontoen. Gleder meg sykt til lønning! Ønskelista står klar på platekompaniet.no og H&M, men har lovet meg selv å ha en selvstendig budsjett, så blir ikke så alt for mye. Heldigvis er det 45 dagers ventetid med regning fra H&M så det blir en liten lettelse.

Kom hjem i 12 tiden og så ferdig den nyeste episoden til Frustrerte fruer, så har jeg ellers slappet av og lastet ned ny musikk til meg selv og pappa.

Her er noe på ønskelisten fra PK:
299.-


799.-

 


Så spillelisten for tiden er:
My Chemical Romance - The only hope for me is you

Five finger death punch - Hard to see
My Chemical Romance - Bulletproof heart
Akon ft. Lonely Island - I'd just had sex
The pretty reckless - Make me wanna die
Rise against - Saviour
Rihanna - Only Girl
Switchfoot - Meant to live

 
Da er jeg også oppe nå. Jeg er fortsatt dødstrøtt, men vi skal gå om ca en time såeh jeg burde gå og stelle meg snart. I dag ble det visst tur til Kristiansand for noe julegaveshopping sammen med ho mor. Det blir en fin dag vet jeg, men ekstremt kaldt, brrrr. Da stikker jeg på badet... Blir nok en del lesing når jeg kommer hjem igjen, ikke lenge til eksamen huff...

 I bilen til Ruben på vei til Dyreparken i sommer, i pøsende regn...Dom dag å gå på ja, men jeg skulle absolutt til dyreparken haha

Ha en fin dag dere :-)
Ahh jeg elsker å høre på Boston på morgenen. Jeg blir så glad og våken, selv om det er iskaldt i leiligheten, men jeg ligger i sofaen med teppe og en god varm kopp te med More than a feeling i bakgrunnen. I dag skal jeg pugge på musikk i gjennom alle tidene, og lese om filmnyheter. Til middag blir det stekt komle, jeg gledeeer meg! Så nå må tiden raske seg på litt, hehe. Sko bare si god morgen, og ha en fin dag!

 

 
Jupp har ca tre timer igjen hjemme, før vi skal avgårde til moi alle sammen. Vi skal i bursdag til søskenbarnet mitt som jeg er fadder til. Etter bursdagen så går kvelden videre til Stavanger med Ruben. Jeg kan ærlig si at jeg har hatt en fantastisk uke hjemme med familien, men det skal også bli godt å komme hjem med kjæresten. Heldigvis er vi vandt med avstand, så denne uka har ikke vært helt forferdelig uten han, hehe.

Nå har jeg nettopp stått opp, og magen min snakker til meg. Eller, maser på meg rett og slett. Jeg må dermed pakke tingene mine og pynte meg og søsteren min.

Ciao
Jeg kom hjem i går klokken 3. Siden da har det vært film som dere har lagt merke til de to siste innleggene på bloggen min. Det blir flere slike innlegg, fordi jeg elsker å lese slikt, og tror mange av dere au gjør det. Skulle egentlig se ferdig "The dark knight", men det ble det ikke noe av. Så da blir det bonderomantikken med en kopp te, og anime senere på kvelden. Da skal jeg se siste episode av "Highschool of the dead", sykt bra serie hvis dere liker zombier og ja ungdommer som er litt "badass".

 

Dagen har gått til tv-titting, og enda mer tv-titting. Slik er det i hjemmet på Lista. I morgen skal meg og mamma handle og jeg skal ta en tur innom skolen og hente en bok for eksamen som er i Desember. Også har søknaden min til H&M blitt sendt videre til Sandnes så hadde vært litt morro hvis de ringte meg, men drømmen er fortsatt å jobbe på platekompaniet, men jeg sier heller ikke nei til Klær, hehe.Nå er det bare 4 dager til ny sesong av Supernatural
Har dere hatt en fin dag?
Nu sitter jeg og hører på Eminem, omg I know EMINEM. Jeg liker egentlig ikke rap musikk, men jeg som alle andre jeg har forelsket meg i "Love the you lie". Prøver da å ikke høre på den for mye for jeg er så flink til å bli av sanger, men de ligger fortsatt på ipodden, og da blir det alltid så koselig at en gammel sang dukker opp igjen. Nå er jeg nydusjet, leggene er myyyke og glatte også har jeg ryddet leiligheten...halveis. Mangler enda å støvsuge, men det gjør jeg senere! Nå skal jeg lese videre i boka mi. Jeg eeeelsker Percy Jackson bøker, mer enn Harry Potter faktisk! Så få ræva deres i gir og les dem, se filmen i samme slengen selv om den ikke er lik boka en plass, er den fortsatt gøy synes jeg.Webcam bilder er så lol. Senere skal jeg lage en god nachos middag, før jeg skal vaske hos pappa. Så skal jeg spør Ruben om vi skal se "The Last Samurai" med Tom Cruise, gooood film!
Good morning world. Jeg våknet litt før 10 av en irreterende lyd fra en sånn der stepper, den knirke så jævlig og jeg som ikke har stemme igjen klarte ikke rope til mamma og be henne å slutte, så jeg våknet i stedenfor. Det var likevel greit det siden jeg skal opp halv 7 i morgen tidlig. Jeg elsker at det er fri i dag, for da har jeg tid til å gjøre det jeg ikke har hatt bry til å gjøre enda. Akkurat nå sitter jeg enda i pysj og ser på the simpsons på TV, mens jeg kikker på HM sin nettside og finne en bikini. Det er litt over 2 mnd til jeg skal til Tyrkia, og jeg prøver å trene kroppen så mye som mulig og en fin bikini må til da.

Som sagt jeg har mye som må bli gjort i dag, som lekser og rydding. Så leksene må til snart.
Åhh jeg har hatt en veldig fin ferie fram til nå. På Fredag fikk jeg uventet besøk av kjæresten min! Eller jeg spurte om han hadde lyst å komme, men tvilte litt om han skulle komme eller ikke, siden jeg skal til moi i dag. Men han kom og jeg ble super glad og takknemmelig, jeg elsker han♥ Vi norske talenter og en Tim Burton film som heter 9, den var spesiell og ja jeg klarte å duppe vekk litt men det kan hende fordi det var sent og jeg var ganske trøtt.

I går gikk han hjem klokken 5 og i løp av en time måtte jeg, kle meg, sminke meg, passe på browniesan i ovnen, lage mat og finne penge. Stress! Men det ble verdt det. Meg og Silje, stakk til Lyngdal og vi ble sittende på Jonas B og hadde Barnepizza, haha eneste vi hadde råd til! Så koste vi oss med kaffe, på Jonas hadde de earth hour så Silje ble så ahhh når de skrudde av alle lysene. Lol. Så når klokken nærmet seg, så vi endelig filmen Alice in Wonderland, og den var kjempe kos, man blir utrolig eventyrlysten når man ser filmen og musikken var helt fantastisk! Jeg fasisnerer meg over filmmusikk fordi det er så vakkert.
I dag blir det litt stress i å med, vi skal feire bursdagen til Pappa, som han har i morgen. Også må jeg pakke alt klart, dusje, stelle meg og blablabla hahaha.

Disney eller Tim Burton?Jeg er ganske lei av skole ja, men jeg må og skal gjøre det bra! I dag hadde jeg prøve i mediefag, noe jeg øvde kjempe mye til. Jeg klarte prøven suverent og satser på en 5'er. Får jeg dårliger, så klager jeg for jeg mener jeg svarte såpass godt på alle spørsmålene!

I gårr hadde vi besøk av forskjellige universiteter og det jeg vil søke inn på krever en snitt på over 4. Jeg skal søke på Filmproduksjon i Stavanger og kanskje Bergen? Tvile det blir Bergen, sinnsykt langt fra familie, venner og kjæreste også er krav på snitt 4,9! Jeg vurderer og Folkehøgskole, noe som ser kjempe gøy ut!! Det koster 70 000, for å bo, spise og gå på tur. Turen blir til Australia/Asia sammen med faglinjen. Problemet er at man må på skole på Lørdagene og den eneste fridagen er søndag, jeg får aldri tid med verken familie eller kjæreste... jeg vet ikke hvordan hverdagene blir da. Hvis skoledagene ikke varer så lenge kan jeg alltid besøke Ruben for da bor han ca en halvtime fra meg, noe som høres herlig ut!

Nei jeg vet ikke men jeg vet jeg vil ha noe innenfor media :-)

Hoho, da har jeg endelig fylt 18 år. Hvordan føler jeg meg? Ingenting, bare at jeg er et år eldre, men nå har jeg lov til masse! Jeg kan kjøpe drikke, røyk, snus, gå på tur alene, ta billappen, jeg kan kalle meg selv MYNDIG. Føler jeg meg som en 18 åring? Nei, jeg er enda din barnslig, filmglad jenta, Melissa ^^, Men det er kjekt å endelig fylle 18 og "føler" seg voksen. Jeg skal ha en koselig selskap i morgen og håpe på mange bilder!

Det jeg fikk til bursdag er en brand ny data, men det er også julegave. Ellers ønsker jeg meg bare penger! Jeg har aldri peiling på hva jeg vil ha, og det jeg pleier å ønske meg er veldig dyrt.

Nå er jeg hjemme og ser på Simpsons, og koser meg med den nye dataen. Skal ha kinamat senere i dag, Stektris mmm♥
hpim3116

→ Rydde, vaske og støvsuge huset og rommet mitt

→ Rydde i filmene og seriene mine ( ser helt rotete ut nå )

→ Ringe søskenbarnet mitt angående julegaven til Ruben, siden play.com hater meg

→ Få trent litt og kanskje dusje hvis jeg orker

→ Gjøre klar middag ( Vi skal ha hot and sour eller hot and sweat greie med kylling filet og ris NAM )

→ Kanskje ringe Ruben

→ Ellers se anime og slappe av... i guess

Dette blir min dagens og håper jeg får gjort det meste, filmene mine trenges virkelig å ryddes og ha orden. Alle filmene er ikke i rekkefølge og halvparten er brente! Haha. Jeg trenger virkelig en film hylle til men vi skal kanskje til ikea snart, da skal jeg få to røde filmhyller det blir herlig. Da får jeg snart begynne, ha en fin dag folkens :)Enda en helg over og en skoledag. Syns det går så fort, for noen år siden virka det som om en uke tok 1 mnd og nå er det vips helg igjen. Jeg får en ekkel følelse når jeg tenker over det. Helga har vært greit, Ruben kom til meg på Fredag, vi koste oss med hjemmelaget pizza, x-faktor og My bloody valentine. Så var det videre til moi på lørdag og hjem igjen på Søndag. Same old egentlig men jeg elsker å treffe kjæresten min så ofte jeg kan. I dag har jeg hatt tentamen og det var særemnet, tror det gikk bedre enn forventa og jeg kan trygt si at jeg er endelig ferdig med det pisset. Jeg kom hjem i 1 tida og har sovet i 3 timer, så jeg er ganske sløven nå og hodet verker til tusen! Derfor trøster jeg meg selv ved å se Fullmetal alchemist brotherhood og glede meg til mat. Damn jeg er sulten!!

41280204644e3c156282large

tumblrkq3lt3xkom1qzilm4o1500large
// weheartit.com

Jeg skal jo kanskje flytte til neste år, så en søt japansk inspirert teaset hadde gjort meg happy. Åhh jeg undres enda over en Sony Ericsson Satio, men prisen er rimelig høy da. Tror faktiskt den kommer til å skremme mamma når jeg forteller henne...
Hvordan har du det i dag da?todddaaay

Hva skal du i dag?


Sjekk ut: Maritr.blogg.noJeg brukte kun 1600 kr og jeg kunne egentlig ha brukt rundt 3000 hvis jeg ville. Vel vi skal innom kvadrat i dag au siden Ruben skal hente PS3'en sin. Ja, han brukte vel over 10 000 kr. i går på både TV OG PS3. Gad. Jeg kjøpte ikke mye men det var dyrt. Det ble:

På H&M:
Stor tykk polo genser, kremfarget
Rosa minikorsett aktig BH som kan taes av stroppene hvis jeg vil
Concealer
Stor hvit singlet med trykk på
Svart jakke, kjempe fornøyd med den!

På Veramoda:
Lang lilla tykk cardigan

På Platekompaniet:
House Sesong 1
House sesong 2
Gossip girl sesong 1


Skjønner ikke hvorfor jeg kjøpte Gossip girl, så rundt 13 epsidoer når det gikk på tv også sluttet jeg. Men jeg har lest bøkan og tenkte vel at jeg vil begynne på nytt.
Bilde kommer senere av innkjøpet :)
Minner enda om blogg vs blogg lenger nede!
Hva skal du i dag?Da har jeg nesten eller tror jeg har overtalt Hilde til å lage nytt design til meg. Det er hun som har laget designen på bloggen min, hun er kjempe god og døds god til å lage header. Anbefaler alle dere å glemme å lage design selv eller få andre til å gjøre det og gå til Hilde! Så jeg gleder meg til å se resultatet, skal være simpelt og greit å lese på og håper dere å blir fornøyde.

Ellers, sitter jeg her og fryser (som vanlig) på skolen. Har heldigvis bare 5 timer på skolen i dag, YAY! Også fant jeg ut at jeg har mange innleveringer for denne uka og etter høstferien. Engelsk analyse, media lekse og særemne. Enten så sliter jeg eller så skal det jobbes!
Tenkte også å poste mitt aller første outfit bilde i dag, kanskje!

hpim0587 21

Bilde fra i fjor sommer, nei jeg er ikke mammaen til denne babyen men kanskje en dag i framtiden får jeg mange babis :D 
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits