For øyeblikket befinner jeg meg hjemme på Lista helt til Søndag! Utrolig deilig er det. SÅ mens alle befinner seg på jobb eller på skolen sitter jeg her og leser pensum.....kjempe gøy. Har ikke med dataen så jeg sitter på bror min sin Ipad og oppdaterer dere. Det kommer et innlegg om Januars leste bøker og utrolig nok klarte jeg å lese en god del bøker denne måned og i tillegg til et har jeg også begynt en healthy livsstil og innlegg om det kommer nok også etterhvert. That's it for now.Har ikke hatt noenting å blogge om egentlig. Bruker mestparten av tiden å se på serier, lese bøker og ordne ting for skole. Men kommer nok et par innlegg om Serier jeg anbefaler og som dere burde se til Høsten og Bøker jeg har lest i Juli kommer også snart. Ellers ikke mye annet. Jeg er fulltid på Tumblr da hvis dere vil følge med der ;) Har også fått en bokblogg der hvor jeg poster bilder av bøkene mine (hihi) booksbebeautiful.tumblr.com if you wanna follow. 
Se så happy jeg er! Ser utrolig blek ut da x) ENDELIG sier jeg bare, har ventet i hvertfall et halvt år på denne filmen! Og 2 uker til The Dark Knight rises au, skikkelig film glede denne mnd! I går var meg og Ruben og så Abe Lincoln; Vampire Hunter, siden det var 2 for 1 Tirsdag tok vi sjansen på filmen og jeg ble utrolig positivt overasket på hvor bra den filmen var. Fortjener en plass i DVD-hyllene i hvertfall. 


Også kjøpte jeg "Everneath" i dag. Skal også begynne å lese den før jeg endelig starter på Harry Potter. Åååå jeg vil lese HP nå, men føler jeg må ha goood tid når jeg skal begynne på den serien! Også har jeg hørt at Everneath er ganske bra så jeg bare må lese den nå. Har også nettopp blitt ferdig med "The knife of never letting go", sykt treg bok men slutten var utrolig overaskende og bra, så jeg må fortsette trilogien senere! Ellers blir det lite blogging fremover pga reising og litt sånt, så bare å dy med. Kommer ihvertfall et innlegg om bøker lest i Juni. Må bare få tatt bilde :)

Cinder, skrevet av Marissa Meyer er en ny serie kalt The Lunar Chronicles. Det er en Sci-fi version av eventyret Aksepott. Den er ikke lik eventyret i det hele tatt, den har bare sine likheter til tider. Cinder har for eks, to stesøste, en stemor, det er en prins involvert, en grand ball og ellers ikke så mye likt.

I boken er verden frem flere tusen år i tid, Verdensdelene er delt opp igjen og Asia er blitt om til New Beijing. Den 4 verdenskrig var over for 126 år siden og skal feires med en grand ball, Keiseren er syk med pesten og Prinsen trenger en kur, ellers må han bli den nye keieren og en keiser trenger en dronning. Mens prinsen prøver å forme en allianse med Månerasen Luna folket, vil han ikke gifte seg med den forferdelige dronningen fra Luna. Cinder er vår heltinne i boken og hun finner ut mer om seg selv enn det hun skal. Hva skjer når hun møter på prinsen. hva skjer når lille stesøsteren hennes får pesten, hva skjer når Cinder er den som får kuren i hendene. Les boken!

Personlig brukte jeg litt tid på boka, den fikk 3/5 stjerner fra meg bare fordi jeg forventa litt mer action og litt mer intime sener, ellers var boka veldig bra skrevet og forfatteren var veldig flink med å gjøre et eventyr om til en ren science fiction. Jeg elsket hele konseptet med boka og var en vel fortelling og jeg gleder meg til bok 2 som kommer til neste år.
Ahhh, de to siste dagene har bare flydd! Jeg har hatt fri og slappet skikkkkkelig av, utentatt i dag. Jeg var for å si det slik "under the weather" bitch berit. Hatt hodepine og bare vært sengeliggende (sofa) og begynt på en ny bokserie. "The mortal instrument", har ikke kommet lenger enn 100 sider siden jeg har en kjæreste som game Skyrim dagen lang, så blir jeg ganske opptatt med å se på i samme slengen haha. I morgen blir det jobb, tror jeg er god i hodet da. Ikke så veeeldig mye mer å si, enn at jeg blir uten nye bilder denne uken, har lånt vekk kameraet til Silje :-)Heh, jeg har short time memory loss så egentlig husker jeg lite av hva jeg har gjort. Men jeg var hjemme forrige helg frem til Tirsdag, noe som var deilig fordi det var over en måned sist jeg var hjemme. Der så jeg fire filmer med min pappa, og klarte å lese ferdig "The perks og being a wallflower" den var veldig god og litt tung å lese for å bare være 250 sider men jeg likte slutten veldig godt. Ellers, har det godt i tv-titting fikk med meg nye episoder av Frustrerte fruer, Glee, Secret Circle og Supernatural. (Jeg har et liv, bare ikke i ukedagene, lol) Og begynt på en ny bok som jeg liker veldig godt sålangt.

 
 

Jeg leser Divergent, som er også en post dystopian world bok, altså når verden har gått "under", egentlig i denne boka går det ut på valg. Dette finnes 5 faktorer man kan velge mellom når man blir 16 og da må du leve livet ditt fullt ut til den faktoren. Som sagt hvis du liker veldig godt Dødslekene og Matched bøkene les denne. Jeg er over halveis og klarer nesten ikke legge den ifra meg. I morgen blir det jobb til tre så videre til Moi. På Mandag skjer det to ting:

1. Min tattoo blir endelig ferdig!
2. THE HUNGER GAMES trailer kommer endelig! (lange trailer)

Ukens film:
Drive Angry (ny film på dvd med Nicolas Cage) okay film, en film jeg ikke hadde hatt bry å se på kino da.

Ukens bok:
Silence (som var sykt bra, gleder meg så til siste bok kommer)

Ukens anime:
Chihaya Furu (sports anime, samt romantikk og drama. Skikkelig fint tegnet og fin historie) sett 4 ep som har kommet
Hana-Saka Iroha (slice of life anime, fin tegnet og søte karakterer) sett 7 ep ut av 25 til nåUkens kosedag:
Onsdag når vi hadde besøk av Mats og Regine og spilte Ticket to ride og Playstation move, kjempe koselig kveld!

Ukens Serie:
Frustrerte fruer
The big bang theory
The secret circleSiste dag hjemme på Lista. I dag har jeg slappet skikkelig av, har vært så dau. Har ligget i senga og sett på anime. Fikk med meg nye episoder av Beelzebub, No.6 og Sket dance. Har også lest, er faktisk enda ikke ferdig med Mocingjay....vil ikke bli ferdig, bøkene til The Hunger games er bare så fantastiske. Jeg får ikke samme følelse som Percy Jackson men det er veldig close. Senere skal jeg se ferdig Godzilla og spise is♥
Jupp det er jeg for nå, dessverre har jeg ikke kamera og den blir nok ikke kjøpt før neste lønning eller lønningen etter det. Som dere kanskje ikke vet prøver jeg så godt jeg kan å spare til reise, og håper den reisen inneholder et fly+hotell til Japan i minst to uker, kunne gjerne vært en måned! Jeg er ganske opptatt med jobb framover derfor veldig lite blogging og lite motivasjon, men jeg kan si at jeg tilbringer dagene mine med serier, filmer, venner, anime og masse lesing. Jeg er øyeblikk ferdig med Catching Fire og skal straks på Mockingjay. Seriene jeg følger med på for øyeblikket er Stargate Atlantis, The lying game og Pretty Little liars.Ellers kommer det nok noen anbefalinger i ny og ne og ønsker. Jeg lover bedre blogging når jeg har fått kamera og skikkelig design :)
Må bare beklage på forhånd at det blir ingen bilder av Oslo turen fordi jeg har enda ikke fått kjøpt meg kamera, men etter å ha lekt endel med min søster's speilrefleks så vet jeg hva jeg skal spare pengene mine på. Det blir vel etter jeg har spart opp til den NYDELIGE tattooveringen Silje tegnet til meg, nå må jeg beregne med minst 6000 kr istedet for 3000. BLÆR

 

Dag 1: Som var på Mandag, kjørte meg og Ruben helt til Sandefjord for å ta båten til Sverige. Jeg var dum nok og sa "danskebåten" hele tiden haha. Turen inn gikk ekstremt fort og turen over til Sverige gikk veldig smooth. Jeg var redd for å bli sjøsyk, siden jeg blir litt lett bilsyk hvis jeg sitter i baksetet. Det morsomste på båten var at plutselig ble navnet til Ruben ropt opp slik at hele båten kunne høre det! Eneste jeg tenkte var "BILEN", men det var bare Ruben som hadde glemt lommeboka ved baren. Så vi kjøpte oss endel snop på båten og avsluttet turen på båten med å spille kortstokk. Så har vi endelig kommet til Strømstad, selvfølgelig begynte jeg å le når jeg så at toll i sverige heter TULL, og at det var Tullbiler overalt, jeg ledde meg skakk i hjel! 

 

Så kom vi oss til Nordbysenteret som vi trodde var bitteliten siden vi parkerte ved det gamle senteret, haha. Det viste seg å være gigantisk og hadde mye bra butikker. Utrolig nok ble det lite innkjøp i Sverige, vi var inne på en utrolig kul rockebutikk hvor jeg kjøpte to t-skjorte, siden de kostet 250 kr hver gaaaad. Så ble det litt innkjøp på Gina og NewYorker, innkjøp kommer nok på et eget innlegg (mobilbilder da lol). Og vi måtte selvsagt komme oss til en godisfabrikk hvor jeg hamstret med smågodt og de hadde COKE VANILLA yum yum ♥ Så avsluttet vi dagen hjemme hos broren til Ruben på Halden. Da spiste vi god middag så en film og var klare for Tusenfryd neste dagen.

 

 

Skriver neste dag på et eget innlegg, blir vel litt mye skrift ellers. 
Som jeg er veldig fornøyd med. Idafiskaa.com la ut et gratis bloggdesign og den falt helt i min smak. Den er enkel og fin. Nå får jeg mer motivasjon til å blogge, alt jeg trenger nå er en ordentlig kamera, har bare mobilen og den tar sucky bilder. Kamera kjøper jeg nok i neste måned, hvis jeg orker. Må spare penger.Ellers begynner jeg ikke på jobb før kl 14. Fram til da skal jeg bare slappe av og se på Beck, kanskje litt trening.
Sitter og lese til eksamen, kjempe gøy. Har 2 kapitler som skal leses så ser jeg om jeg tar en til eller bare la vær og venter til i morgen. Tar de vanskeligste kapitlene først, og de jeg mener selv er lette og gøye til slutt. Er ganske spent og livredd for hvilket tema jeg får i morgen. Åhhr syns det er så teit at det er skriftelig, læreran pleier ikke forstå hva jeg mener når jeg skal forklare noe i ord. Håper jeg får om narkotika og rusmiddelbruk, eller om sosialisering og ungdommer. Det verste jeg kan få er det jeg fikk i fjor, velferd. Kriminalitet står midt i mellom sammen med innvandring og integrering. Ser dere! Det er så hardt og kjedelig stoff, ikke rart jeg strøk. Gleder meg bare til å bli ferdig og begynne opplæring på Lørdag! Fytti jeg gleder meg til å jobbe og spess i en koselig bokhandel.

I går var jeg forresten i Kristiansand og det ble noen innkjøp som mamma var sååå grei og spanderte, ilu.


Alt kjøpt fra Gina, Bik Bok og H&M. Også ble det noen julegaver til meg fra Platekompaniet men de åpner jeg på julaften ♥ Også fikk jeg lønning! Ble mer enn forventet så det var en glede, skal bli gøy å bli ferdig med julegavene neste uke. Leser videre nå jeg. Bare 9 dager til bursdagen min!!
Jeg vet ikke hva som skjer med bloggen min, og sorry for at jeg ikke har blogget/blogger i det siste. Hovedgrunnen er fordi jeg gjør ingenting spennans, akkurat nå er livet mitt på pause. Jeg sitter i leiligheten og ser på serier/filmer/anime. Ok? Boring life, er ikke alle som vil lese om hva jeg har sett på og hvor kjedelig jeg har det for tiden. Grunnen til at jeg er overasket er fordi statistikken min er utrolig høy for tiden, jeg har ca 30-40 flere lesere enn vanlig. Så hvis det fortsetter slik så føler jeg at jeg må blogge, haha! Så dere må gjerne kommentere forslag om hva jeg kan blogge om! Deal??

Forresten Jobbletingen går greit, jeg fikk dessverre ikke jobb på Platekompaniet men kan stolt si at jeg kom til siste "audition / intervju" så det måtte jo bety noe. Fortsatt er jeg overasket at jeg ikke fikk jobben, men det finnes folk dere ute hvor musikk betyr absolutt alt for en person. For meg, er det filmer, men det var kanskje ikke nok. Jeg var på intervju i går for en klesbutikk og hadde vært utrolig spennans og gøy å kunne jobbe for dem! Jeg krysser fingrene!!!

I dag skal jeg hjem til mamma og pappa for helga og kose meg.
Så ha en fin dag :-) Husk å kommentere forslag.

 
Hilde ( thehibi.blogg.no) er ei god venninne av meg, og utrolig til å lage headere og plutselig lå det en ferdig header i kommentarene mine. Jeg er kjempe fornøyd og syns det ble kjempe fint! Takk Hilde!

Nå skal jeg snart dure videre til Silje, hvor vi skal vorse og kose oss med guttene våres!
Adios ^^Kusina mi, Christine Danielsen ble kåret til en av vinnerne på en MTV konkuranse og fikk en deilig dag i Oslo sammen med MTV og fra nå og 3 måneder framover skal hun blogge for dem sammen med 6 andre jenter. Når de tre måneder har gått så skal MTV kåre en vinner som har hatt flest besøkende på bloggen deres. De vinner daså en rosa vespa, så jeg vil gjerne dere besøker bloggen hennes HER!

Hun er utrolig utadvendt og hun kommer alltid til å ha noe spennans å skrive om :-) Så jeg håper hun vinner, hun er jo familie trossalt


Joda jeg lever enda, jeg ser på statistikken at den har gått ned så ikke så veldig vits i å skrive så mye. Men jeg kan oppdatere litt. Tyrkia var en herlig ferie med alt for mye varme, svettet som en gris hver dag så og si. Koste meg masse masse med Ruben og spiste utrolig masse god mat. Når vi kom hjem til kalde Norge, var det rett i gang med flytting. Nå ligger alle tingene mine i leiligheten som jeg skal bo i fra å med neste måned, men for øyeblikket bor jeg hos tante og onkelen min. Siden Torsdag har jeg jobbet og skal jobbe hele denne uka som kommer og neste uka. Lørdag som kommer har jeg heldigvis fri og da har jeg KJEMPE lyst til å tilbringe dagen på Dyreparken, jeg absolutt ELSKER dyreparken og har dessverre ikke vært der på 2 år. Da må det besøkes! Ellers venter jeg ENDA på den nye mobilen, som jeg har siklet etter siden Mai og tok endelig intiativet for 2 uker siden og bestilte den. Siden jeg bor ikke hjemme, må jeg vente til neste mandag før jeg får den, hvis den kommer i denne uka (men det tror jeg an gjør) Jeg har sett på flere youtube videoer og lært meg hvordan mobilen fungerer og føler meg 50/50 klar for å bruke den, hihi.

Det vel det meste som har skjedd, jeg har det ellers helt toppers og skal på jobb i kveld.


Love you Sweety ♥


Gud jeg gleder meg til å ha deg i mine hender, mohahaha
Har du hatt en fin sommerferie til nå?Om 17 timer kjører vi til Sola flyplass og venter på å fly til Tyrkia. Jaa, endelig har dagen kommet! Eneste som står foran meg nå er å vente og jobbe. Jeg blir vekke i to uker nå med soling, bading, shopping, god mat og tilbringe det sammen med kjæresten og familien hans.Her sitter jeg med full lys (overskyer som bare pokker) på rommet og får ikke sove. Kanskje tanken på at Ruben kommer i dag, jeg har ikke sett han siden Søndag. Så det kommer til å føles godt å se han igjen. Men så kan det være fordi jeg reiser til Tyrkia i morgen på natta. Jeg har bare to jobbdager foran meg, så er det to uker ferie! Herlig.

Jeg må pakke alt om igjen i den store baggen min, fordi jeg har faktisk bodd hos tante og onkelen min denne uka og baggen ser ganske bomba ut ja, hihi. Så skriver jeg minnelapp til megselv her, at jeg mååå huske å skrive navn og adresse i baggen.

Det var egentlig ikke noe mer å si for øyeblikket. Ellers jeg fant en søt topp jeg fikk lyst på:


Fra H&M så klart. 299,-
Ha en fin dag, jeg skal se anime nå
Gud den bringer tilbake minner. Sommer 2008 ble jeg sammen med verdens herligste kjæreste og veldig snart er det gått 2 år siden denne sangen ble først spilt av for meg. Minnene pøser på og jeg smiler av glede. Nå er det bare en måned til Tyrkia, gash jeg gleder meg! Sommer 2010 skal huskes. Jeg skal i hvertfall prøve å huske så mye jeg kan...siden jeg sliter med dårlig hukkomelse.
Jeg elsker å tenke tilbake på når han ikke hadde lappen, og vi spaserte hånd i hånd i den varme sommersola når vi skulle på kino hver helg. ♥

Ellers går det bra med meg, takk. Jeg fullførte eksamen nr 3 i dag og har bare en muntlig eksamen igjen, men betyr det at jeg kan slappe av fram til da? Nei...Jeg har to fremføringer og en muntlighøring neste uke, bite me.
Jeg har også langhelg nå og skal vel bruke tiden på å få lest litt og se grand prix.MELISSA I ET NØTTESKALL
Har du lyst at jeg skal begynne å blogge igjen?
Hvis så, hva skal jeg blogge om?

I'll quit the dreaming, reality here i come
Herrejesus for en sur familie jeg har av og til, jeg referer til mine små søsken nå. Det er bare krangel mellom de to og det gjør meg gal, i tillegg så har jeg hatt verdens kjedligste lørdag og en upraktisk søndag, det er nå jeg sier at jeg vil det skal være mandag. Jeg har vært furtete hele helga og brukt dagene på å kjede meg.... min egen skyld da men jeg er piss sur på meg selv ja. For bare håpe denne uka kan komme, bli ferdig, og håpe på en bedre helg. Ja, jeg er i dårlig humør akkurat nå og skulle gjerne ha noe for å gjøre den bedre, men nei.

Jeg går gal snart.Gah! Sånn, da har jeg brukt min kjedelig Fredag på å lage header. Jeg er halveisfornøyd, det er bare størrelsen som får meg til å klikke. Nå orker jeg ikke mer og skal la designet bli slik. Jeg er fornøyf og det håper jeg dere er og. Jeg syns headeren ble litt tøft, brukte litt tid på det, siden det er første gangen jeg lage header, sånn for real. Haha.

Nå skal jeg endelig lese videre i den gøye boka mi, og trene senere og spise laks! Nam. Ha en koselig kveld resten av dere.


Hva syns du om headeren?Jeg er ofte innom bloggene til de jeg er venn med her på blogg.no, men det er noen visse blogger jeg føler jeg må lese på hver dag.

Nora Alba - Jeg leser hennes blogg fordi den er så ekte og hun er jo skjønnheten selv :-)
http://noralba.blogg.no/

Mewkid - Hun har så fargerikt blogg at jeg blir glad av å lese den også tar hun helt fantastiske bilder :-)
http://mewkid.blogg.no/

Foki
- Min aller favoritt svenske blogger, hun har en dødsbra blogg om alt mellom himmel og jord :-)
http://fokis.se/

Nora Alexa - Hun er besatt av 20-40 tallet, vakker klær, vakkert hår, vakkert blogg :-)
http://noraaurstad.blogg.no/


Leser du noen av disse bloggene?

Nå skal jeg snart hjem, haha suckers :-)Men en ny header hadde ikke vært gale å ha :-)
Har du lyst å lage en til meg så kontakt meg: melissa_jada@hotmail.com

Hva syns du om designet mitt?Selv om vi er midt i Desember, så tenkte jeg å ha et nytt design. Jeg var innom min gode venn Hilde, og der legger hun ut nye design som hun lager, hver dag. Denne deignen likte jeg og tenkte å ta denne. Håper dere liker den, jeg er veldig fornøyd og jeg blogger ikke mye for tiden men greit å ha en fin juledesign hvis folk skal innom og lese.

Hva syns du?hpim3583

hpim3582


Maybelline Stiletto hvis noen lurerFoki holder konk hos sin blogg og der kan man vlege et smykke fra Cocoo.se!
Bli med du og, smykket overst er den jeg har lyst på :-)Haha jeg er ganske stolt da, en av toppbloggerne LORRAINE. Ei kjempe koselig jente som jeg er russ med i år har valgt min ide om hvordan hun kan "forbedre" bloggen sin. Jeg skrev både for gøy og ganske seriøst at hun kunne blogge som svenskene gjør. EKS, KISSIE eller AMANDAVARDET. Fleste kjenner til den "svenskeuka" som toppblogger JULIA hadde og damn tallene steg for henne og det var døds gøy å lese bloggen hennes da, også prøvde Kristina Andersen å prøve seg som svenskblogger men trakk seg for hun var redd for å være slem med leserne og sånt men det skjønner jeg godt og hun er alt for godhjertet til det :) Men blir gøy å se om Lorraine klarer dette og dere skjønner når hun begynner å skrive om bare segselv og hvor bedre hun er som alle andre, så skal hun bare late som om hun er ei svensk blondine :P

Men dere kan være enig at FOKI ikke er ei "svensk blogger" langt i fra, hun har en av de beste bloggene jeg vet om!
hpim3202

Syns dere Lorraine skal prøve seg som svensk blogger en liten stund?
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits