Hellu. Det er vel en god stund siden ja. Har bare sittet og fundert over om jeg skal begynne å blogge litt igjen. Det vil bli for det meste om bøker. Altså alt fra bøker jeg har lyst på, har lest, skal lese, og så videre og så veldig videre. Men spørsmålet er da, om noen av dere vil jeg skal begynne å blogge igjen? Jeg ser at det er veldig få som er innom min blogg, særlig etter jeg dabbet vekk for en stund siden. Men gi gjerne lyd fra dere. Kommer nok et par innlegg senere i uka med fokus på litt forskjellig.Som en bitte liten oppdaterig så har jeg nettopp lest ferdig "Unravel me", som var for å si det lett, helt fantastisk! Må leses på det sterkeste!

For dere som ikke leser fantasy, science fiction, dystopia osv, så har jeg funnet de "realistiske" bøkene jeg elsker! Alle er vel kjent med "The perks of being a wallflower" med snakk om at det er Emma Watsen som har den ene hovedrollen i adaptasjonen av boken, men dere må lese boken altså, selv om filmen var utrolig bra og veldig, veldig trofast til boken så er boken bare bedre. John Green er en utrolig dyktig forfatter!! Jeg likte veldig godt "Looking for Alaska", men når jeg leste "The fault in our stars" for bare noen uker siden så ble jeg bare helt paff! Den boken er så utrolig nydelig skrevet og karakterene, og handlingen bare fant seg en plass i hjertet mitt og i tårene som rant ned i flere timer. Jeg har bestilt en bok til av han "Will Grayson, Will Grayson" og gleder meg masse til å lese den! "Dash and Lily's book of dares" var en kjempe morsom og koselig bok som jeg slukte på bare to dager, den burde jo leses i juletiden siden det foregår i Desember rett før jul, men jeg dreit i det og koste meg med fortellingen. Den var veldig original og kult at det er to forfattere som er bak hver sin narrativ; David Levithan skrev Dash sine kapittler og Rachel Cohn skrev Lily sine.

Så for dere som vil ha noe å lese, sluke, kose med mens man drikke en kopp te. Anbefaler jeg alle sammen! Og å andre bøker skrevet av forfatterne ^^


Denne boken anbefaler jeg til ALLE! Handlingen er så god at alle vil klare å lese hele boken og bare smile gjennom hele greia ( og være litt småredd da)
Denne boken har en veldig sær sjanger, den er "fantasy" men og litt "paranormal" samtidig. Den er veldig moderne samt gammeltdags.
Vi følger hovedpersonen Jacob, en 16 år gammel gutt som har blitt fortalt ville historier om barn med "magiske" og "sære" evner av Bestefaren hans. Jacob har alltid trodd at disse fortellingene var falske, og for hans underholdning, for en usynelig gutt og ei jente som kan flyte til værs er umulig! Frem til bestefaren til Jacob blir myrdet, av en monster...det eneste Jacob kan gjøre nå for å bevise seg selv at dette ikke kan være sant er å besøke denne øya hvor Bestefaren fortalte disse ungene holdt seg. Det er da moroa skjer.

Jeg har ikke lyst til å si mer om handlingen. Jeg visste ingenting om hva boka gikk ut på før noen venner tvang meg til å lese den. Den var virkelig en opplevelse å lese og jeg falt pladask for hele opplegget, og jeg vil at dere og skal lese den og bli like glad i den som meg. Boken er også oversatt til norsk for dere som sliter i engelsk, og er ganske lettlest og kjempe gøy å leve seg inni! Gå og les nå!


Sånn, det blir et langt innlegg siden jeg personlig synes det ble sykt mange bøker lest i 2012. Jeg bøyer meg til de som faktisk klarer å lese over 100 bøker hvert år. Nei, jeg er fornøyd siden til å begynne med så begynte jeg med å klare å lese 50 bøker men endte opp med 61 så jeg er veldig fornøyd! Det ble også mange favoritter så jeg skal se om jeg får til et innlegg med min topp 5(!) fra 2012, og det vil bli vanskelig å plukke frem ;) (Btw må ta minus på Daughter of Smoke and Bone, Warm Bodies og En novelle fra Throne of Glass som er dessverre ikke med på noen av bildene, men jeg leste dem og)

 

Har du lest mange gode bøker i 2012?
Hvor mange klarte du å lese?
Ønsker også alle bokormer en fantastisk bokår i 2013 :)
Om litt over en ukes tid er jeg endelig fri! Jeg har vært avholds av å lese bøker siden Mandag (eller jeg leser en manga for øyeblikket, men det telles ikke) og det er hardt. Fikk nettopp Reached i posten og det gjør ventingen enda tyngre, men jeg klarer meg, må jo ha fokuset på stoffet som er viktig for eksamene.


Alle bøkene er faktisk siste bok i seriene sine, litt artig det. Gleder meg masse, skal hive meg inni Finale først så ser hvilket av de andre to som frister mest etter den. Monsters of Men har jeg drøyet litt siden bok to var såååå god, og jeg vil ikke at serien skal ta slutt.....hehe. For øyeblikket leser jeg "kjempe gøye" tekster for Amerikansk Litteratur, og jeg må lese ferdig romanen The bluest eye i løp av helgen. Jeg hadde ikke forventet et lett år, men så vanskelig hadde jeg heller ikke forventet.
One buys books online!


Gosh, begge coverne er nydelige! Gleder meg veldig til å få dem i posten og klemme dem, lukte på dem og plassere dem i hylla. Huff, jeg har lest på amerikansk i dag og plutselig ble jeg lei og så på ønskelisten min på adlibris.no, og da bestemte jeg meg for å likevel bestille disse to, fordi jeg vet jeg skal lese dem så fort jeg jeg får tid til dem!

Shatter me - The last time she did, it was an accident, but The Reestablishment locked her up for murder. No one knows why Juliette?s touch is fatal. As long as she doesn?t hurt anyone else, no one really cares. The world is too busy crumbling to pieces to pay attention to a 17-year-old girl. Diseases are destroying the population, food is hard to find, birds don?t fly anymore, and the clouds are the wrong color.

The Reestablishment said their way was the only way to fix things, so they threw Juliette in a cell. Now so many people are dead that the survivors are whispering war? and The Reestablishment has changed its mind. Maybe Juliette is more than a tortured soul stuffed into a poisonous body. Maybe she?s exactly what they need right now. //tatt fra goodreads//

 

Entwined - Azalea is trapped. Just when she should feel that everything is before her . . . beautiful gowns, dashing suitors, balls filled with dancing . . . it's taken away. All of it.
The Keeper understands. He's trapped, too, held for centuries within the walls of the palace. And so he extends an invitation.
Every night, Azalea and her eleven sisters may step through the enchanted passage in their room to dance in his silver forest.
But there is a cost.
The Keeper likes to "keep" things.
Azalea may not realize how tangled she is in his web until it is too late //tatt fra goodreads//

 

Har du lest noen av disse?
Husker ikke om jeg fikk lagt ut et innlegg om bøkene lest i September....men jah, dere for nøye dere med de jeg leste i Oktober! Oktober var en fin måned, jeg husker den som om det var i går (tihi). Nei, det ble noen gode bøker lest, for det meste oppfølgere men jeg er ganske fornøyd med dem alle.Days of blood and Starlight er oppfølgeren til Daughter og smoke and bone. Den var god, men ikke like god som den første.
The Mark of Athena er bok nr 3 i serien Heroes of Olympus, og igjen Rick Riordan overasker! Det er en grunn til hvorfor han er min favoritt forfatter og denne boken er nemlig den forklaringen. Helt fantastisk skrevet!
The Ask and the answer er oppfølgeren til The knife of never letting go. Første boken synes jeg gjorde en dårlig inntrykk men når jeg leste oppfølgeren satt jeg igjen med åpent gap, fytti for en brutal og spennende mellom del, derfor må jeg ha god tid når jeg skal lese siste del etter eksamens perioden er over, jeg vil huske den serien!
The Peculiar, var mer en impulsivt bok jeg leste. Den var lettlest, fantasifullt og morsom. Typisk barnebok, med en typisk slutt, men jeg likte den og skal fint lese oppfølgeren når den kommer.

Fear and Loathing ble lest "under tvang" for å si det mildt. Jeg leser ikke klassikere, fordi de er uforståelige, kjedelige og bleh. Det er bare min mening da, selvsagt skal vi se på hvordan den er skrevet og basere den på de literære epokene i gjennom tidene, men meh igjen meh. hehe.

Hentet en ny pakke med bøker i dag. Siste pakke for i år, jeg lover! Fordi jeg kommer ikke til å lese noen av disse i år! Har ikke tid, med tanke på eksamene er nå allerede i slutten av November. Jeg måtte bare bestille disse bøkene fordi posten skal flyttes og da vil det ta lenger tid å gå hit.....så må ha de bøkene jeg vet jeg skal lese etter nyttår. Jeg har utrolig lyst til å lese Angelfall nå fordi jeg har hørt utrolig mye bra om den, men det får vel vente. Jeg har enda Finale som forhåpentligvis jeg får på jobb på Torsdag. Ble også nettopp ferdig med Days of blood and starlight, og har skrevet review på goodreads.


I den fritiden jeg enda har før jeg må lenke meg til pensum bøkene, holder jeg på med denne barneboken. Den er så utrolig fantasifull og morsom. Minner meg veldig om en Charlie og Sjokolade fabrikk stil, bare noe utenom det vanlige og jeg får lyst på snop hele tiden pga navnene til de fleste karakterene. eks. Mr. Jelliby (som jeg alltid leser Jellybean) Utrolig nok er forfatteren og bare 18 år!

 


Weeeeeeeeeeeee, denne pakket jeg ut på jobb i dag! Trodde den skulle komme neste måned, men jo tidligere jo bedre! Da kan jeg lese denne før jeg må lese til eksamene. Dette er oppfølgeren til Daughter of smoke and bone som jeg tror jeg har skrevet om tidligere (skal se om jeg finne link) den heter også "Mørk engel" på norsk. Jeg gleder så masse at jeg må drøye å lese "Monsters of men". Men akkurat nå ser jeg Tangled og koser meg før jeg skal lese og ta kvelden, jobb i morgen :)

 
Don't blame me, blame the books. They have unlimited power.

Åhh! Etter et års venting på bok nummer 3, er den endelig i mine hender! Nå skal den nytes resten av ferien, og jeg ELSKER at den er over 600 sider. Mer Percy Jackson for meg, dette kan aldri bli feil. Gleder meg til å lese den nå!!!!!


Bare se på disse lekre coverne. Gleder meg masse til å se coveren til bok 4 The House of Hades, håper den er svart/gull med Nico på coveret, men ja det er jo enda et år til da :P
Ellere man kan si disse bøkene er "pre-teen" bøker. Jeg ELSKER coverne til bøkene og alle bøkene virker så fantasifulle og gøye! Neste gang jeg bestiller bøker blir det garantert disse tre. Da skal jeg kose meg med dem i Jula ^^ Gleder meg! Også skal Miss Peregrine bli film, reggisert av selveste Tim Burton :D

 

Har du lest noen av disse?

Sist uke ble jeg endelig ferdig med Harry Potter and the order of the phoenix. Verdens lengste bok, men utrolig god. Helgen var veldig bra den, ble dessverre ingen tid til å lese i den neste boka. Så igår på bussen på vei hjem fikk jeg endelig begynt på "The ask and the answer", oppfølgeren til "The knife of never letting go". Jeg skrev tidligere at boken ikke holdt opp til noen av forventningene mine, men jeg tror denne kan fikse på det. Jeg er over 100 sider inn nå og den virker tålig til nå, vi får se det an øyeblikk. On other news, jeg har fått oppgave i Ex fac nå og jeg er forsåvidt fornøyd med den. I morgen går vel dagen på den og lesing til midterm til grammatikken. Det er ikke lett å være student, spesielt når man skal også ha tid til å lese gode bøker, se spennende serier og komiske anime'er. Pluss, jeg savner forloveden min masse, masse.

Denne boksen henter jeg hos posten idag. Har hørt mye positivt om denne serien og tenkte det var like greit å kjøpe hele serien (var sykt billig). Har litt forventninger og forhåpninger til denne serien og særlig bok 1, det er jo den som bestemmer om man skal fortsette eller ikke. Så jeg håper jeg ikke kastet bort noen penger på 4 bøker, men herremenne bøker er jo alltid greit å ha da. Særlig jeg som elsker fantasy så tror jeg denne serien vil treffe midt i blinken. Er jeg heldig klarer jeg å lese første boka før jeg får The Mark of Athena som jeg forhåpentligvis får neste uka, hååååååper jeg ;P
Serien kan dere lese om på Goodreads. Det kommer nok en anbefaling når jeg har lest ut bok 1.

Har du lest denne bokserien?


Magic Study, Night Circus, The ask ans the answer, Across the universe, Eon og Eona. Jeg ELSKER coverne til Eon og Eona, og gleder meg enda mer til å lese dem! Håper bare ikke de høye forventingene mine ødelegger alt. Venter en bok til; Throne of Glass, satser på den kanksje kommer i morgen :) Dagen har da blitt brukt til skole og jobb, ikke noe spess.

Har du lest noen av bøkene?


Denne boken leste jeg faktisk på norsk denne gangen. Vi får den i butikken den 20, da blir det lettere å anbefale den. Boken var utrolig spennende, man ville bare vite hva som kom til å skje hver gang man byttet side! Det skjedde alltid noe, innholdet er interessant, og oversettelsen er bra! Det stod på nettet at hvis du likte "The Maze Runner" så ville du like den like godt så jeg hadde store forventninger til boken og den holdt seg til dem! Jeg kunne ikke legge boken fra meg, med mindre jeg ble tvungen (skole). Så det ble en kvikk les og jeg gleder meg til fortsettelsen. Bok to heter "Feedback" og kommer i begynnelsen av Oktober på engelsk, jeg klarer ikke vente så jeg må nok ha den på engelsk! Men jeg råde dere å enten kjøpe den på norsk når den kommer eller bestill den på engelsk så fort dere klarer, haha.

 

Bensen er et fosterbarn og har levd hele livet sitt hos forskjellige familer og gått lei av livet som fosterbarn. Han har endelig fått stipend på en bra internat skole, det eneste er at skolen viser seg ikke til å være det han trodde. I stedet for en skole, er det et fengsel. Her er det elevene som styrer skolen og det er ingen vei ut. Eneste måte å holde orden er å lage grupper, Bensen er med i Variantene, men det er ikke lenge han blir med. Fordi han skal ut herfra, da må ha rømme og unngå forvaring.

Jeg kunne ikke dy meg når jeg kom på jobb i går. Herlig å få 30% rabatt på jobb, har ventet et år på The rise of nine, som er bok tre i serien The lorien legacies eller dere kjenne vel til boka/filmen I am number four. Veldig bra science fiction serie, som jeg vil gjerne anbefale. I dag er det fri fra skole, men ikke så mye fri da. Jobb kl 15 så jeg stikker i dusjen, og bli ferdig med leksene før da. Ciao!


JEG VEEEET, MER BØKER!! Ja, jeg har et problem, men bedre å være avhengig av å lese enn å røyke. Am I right? Haha, nei, disse ble nettopp bestilt og siden det er så mange er jeg redd jeg må vente en god stund før jeg får dem. De jeg gleder meg sykt til å lese er EON/EONA og Throne of glass! Søk på dem og bli like imponert som meg! Som sagt, bare søk alle titlene på Goodreads, and let me know. Kommer selvsagt bilde av bøkene når jeg har fått dem, gleder meg! 

Har du lest noen av dem som er ovenfor?

Også leste jeg Glitch, så det ble 16 bøker lest i sommer! Ikke gale må jeg si. Jeg er halveis i "The Kill Order", og satser på å bli ferdig med den i løp av uken så vi kan jo nesten si jeg elste 17 bøker totalt i sommer, haha. Men, jeg headsup, Glitch var utrolig skuffende så ikke les den hvis dere planer på det.


Her er sommerens favoritter + HP bøkene of course! De fleste bøkene har en review på Goodreads, eller dere kan lete lenger nede på bloggen min hvis dere er nyskjerrige på bøkene.

 

Har du lest noen gode bøker i sommer?

Uff, jeg er så fæl til å kjøpe bøker. Men "The Kill Order" måtte jeg ha, og for å få fri frakt så måtte jeg putte på noen bøker til, ingen problem. Og! Nå som jeg har fått stipend, kommer nok flere innkjøp på bøker etterhvert. Studeringa går bra, jeg klarer meg foreløpig, skal jobbe litt mer med ex fac snart ellers prøver jeg å bli ferdig med boken "Glitch". 


Da fikk jeg endelig bøkene jeg bestilte på capris. Er øyeblikk ferdig med Hide and Seek, dessverre så er det ikke siste bok i serien The lying game det kommer en til så jeg får enda ikke vite hvem som drepte Sutton, bleh. Under er klassikerne jeg skal lese for skolen, gleder meg til å lese Frankenstein, men de to andre er jeg enda litt skeptisk på. Jeg må begynne på Macbeth i helga siden det er den vi skal ha om først. Har også kjøpt skolebøkene og det var ikke billig.....Ellers venter jeg en til pakke som kommer nok i neste uke :)

Har du lest noen av bøkene?
Siden jeg har hatt friår, så har jeg hatt godtid til å lese tykkebøker. Jeg utfordra megselv å lese 50 bøker i år, og er på god vei, forhåpentligvis så klarer jeg dette innen oktober. Men siden jeg skal begynne på skolen så må jeg nok grense det ned til litt tynnere gode bøker. Jeg venter enda på en pakke med nye bøker og håper jeg får tid til å lese dem. Det er alt for mange nye bøker som kommer dette halvåret....Så igjen jeg håper jeg får tid. Det er utrolig mange gode bøker på bildene over og anbefaler nesten alle sammen. Kanksje ligge lavt på Uglies serien, beklager men den falt ikke så veldig i smak hvis man sammenligner dem med de andre bøkene. Everneath, Blood red road, Daughter of smoke and bone, Clockwork angel/prince, Warm Bodies, Before I fall er vel de jeg har likt best sålangt! Alle de andre er selvsagt kjempe gode men disse ga meg bare et veldig bra inntrykk! Nå er jeg på bok 38 og leser Poison Study, som jeg er halvveis ferdig med og kommer nok til å anbefale den.


Har du utfordret degselv?
Noen gode bøker du har lest i år?
Har du Goodreads?

Når man har hatt ca 2 uker ferie så blir det litt flere bøker lest! Jeg brukte laang tid på "The Knife of never letting go", jeg hadde store forventinger av den pga mange foretrukket den serien framfor Hunger Games, men alt jeg vil si er at den var overhodet ikke bedre enn The Hunger Games....Vi får se om bok to er bedre enn Catching Fire, hehe. Everneath har jeg skrevet anbefaling på lenger nede på bloggen, og den var kjempe god! Så har jeg begynt på Harry Potter serien (endelig) og de fløy avsted! Tilslutt ble det nesten litt for mye magi så jeg tok en liten pause og lese Partials. Den au ble litt ødelagt pga forventningene mine på den, fordi selve boka virker utrolig interessant men innholdet duget ikke så særlig, har skrevet review på den på Goodreads her. Så nå holder jeg på med Harry Potter and the Goblet of Fire, som er en MURSTEIN så forhåpentligvis rekker jeg å lese den ferdig før jeg får Glitch, Hide and Seek og Rebelheart i posten (så var det hvilken av de jeg skal lese først)

 

Favoritter; Everneath og Harry Potter and the prisoner of Azkaban :)


Utrolig fornøyd med bokinnkjøpet, fikk tak i alle bøkene jeg skulle kjøpe! Har hørt Bloodlines serien er utrolig god, men vet ikke om man burde lese Vampire Academy først (?)
Partials skal jeg lese når jeg er ferdig med Harry Potter og fangen fra Azkeban. Ellers kommer det nok bilder fra Osloturen :) 

I går ble endelig coveret til siste boka i The Infernal Devices lølatt på Twitter, eller ved hjelp av å tweet'e så kom coveret frem. Viser hvor dedikert fansan er når 30,000 tweets kom på ca en time og over 100 000 på 2 timer.....men se hvor nydelig det coveret er!! Gleder meg utrolig mye til siste boka nå, så mye skjedde i forrige bok og så mange tårer kom frem. Boka er for kjøp den 19 Mars 2013, litt lenge til men snart får vi vite alle skuespilleren til City of Bones filmen så det er en trøst! Har dere lest noe av Cassandra Clare?

Last spring, Nikki Beckett vanished, sucked into an underworld known as the Everneath, where immortals Feed on the emotions of despairing humans. Now she?s returned?to her old life, her family, her friends?before being banished back to the underworld... this time forever. 

She has six months before the Everneath comes to claim her, six months for good-byes she can?t find the words for, six months to find redemption, if it exists.

Nikki longs to spend these months reconnecting with her boyfriend, Jack, the one person she loves more than anything. But there?s a problem: Cole, the smoldering immortal who first enticed her to the Everneath, has followed Nikki to the mortal world. And he?ll do whatever it takes to bring her back- this time as his queen.

As Nikki?s time grows short and her relationships begin slipping from her grasp, she?s forced to make the hardest decision of her life: find a way to cheat fate and remain on the Surface with Jack or return to the Everneath and become Cole?s..  (tatt fra Goodreads)

Lettere forklart ovenfor enn hvis jeg skulle forklare hva boka går ut på, hehe. Men ja, jeg bare tok å lest denne boka på sparket. Skulle egentlig begynne på Harry Potter, men denne kom i butikken på Fredag og jeg ble bare så dratt inni innholdet at jeg måtte bare sjekke den ut. Jeg hadde siklet lenge etter denne boka, men tenkte jeg hadde en haug med andre bøker å lese fra føre, men som sagt jeg heiv meg inni boka og ble positivt overasket. Everneath var utrolig bra! Godt skrevet og spennende, jeg slukte boka på under 3 dager! Anbefaler boka til dere som liker mytologi, kjærlighet, drama og å masse spenning! 

Orker ikke skrive om alle bøkene, kommer innlegg om Blood red road i hvertfall. Insurgent og Divergent kommer nok, må bare finne ut hvordan jeg skal skrive anbefaling på den serien, den er bare så fantastisk. The Kane Chronicles har jeg anbefalt før, veldig gøy bokserie om egyptisk mytologi og også skrevet Rick Riordan så da må dere lese dem. The lying game serien er også anbefalt tidligere, bare å lete på bloggen hehe, eller se på Goodreads selvsagt! Btw, Specials var helt forferdelig dårlig....forventa en god del fra den men nei....dårligste boka jeg har lest i år hittil i hvertfall.

Hvilken bok likte jeg best? Insurgent og Blood red road
Skal begynne å kalle bokinnkjøpene mine på book haul. Så her er book haul numero uno.Jeg hentet en ny pakke på Torsdag som var, og dette lå inni pakken! Anna and the french kiss, Hex Hall og The knife of never letting go. Bestilt selvsagt hos adlibris.no, og jeg klarte å bestille alle Harry Potter bøkene i en fin boks som kanskje kommer i løp av uken? For se :)

Har ikke blogget på en stund, så må komme mer noe hehe. La bare merke i bokhylla hvor fantastisk coverne er til disse bøkene/manga. K-on er en helt utrolig fantastisk søt manga/anime serie som jeg anbefaler til dere som elsker Kimi Ni Todoke, Tora Dora, Lovely Complex osv. Uglies serien er også veldig bra, jeg har lest bedre bøker men for å være ren science fiction med en liten vri så anbefaler jeg dem gjerne, jeg holder på med Specials nå, og det kommer eget innlegg om bøkene når jeg har lest ferdig Extras. Ellers ikke noe nytt egentlig, koser meg med Mobbed på tv og har begynt med ny anime "Steins ; Gate".
Bokanmeldelse kommer om Uglies serien, har bare Specials og Extras igjen.
City of Lost Souls, er bok 5 i Mortal Instruments serien som jeg har skrevet om for ikke så lengde siden.

Under the never sky;
Aria has lived her whole life in the protected dome of Reverie. Her entire world confined to its spaces, she's never thought to dream of what lies beyond its doors. So when her mother goes missing, Aria knows her chances of surviving in the outer wasteland long enough to find her are slim.

Then Aria meets an outsider named Perry. He's searching for someone too. He's also wild - a savage - but might be her best hope at staying alive.

If they can survive, they are each other's best hope for finding answers.

Starters; Kommer anmeldelse.

Beste bok lest denne mnd: City of lost souls!Nå er jeg glad! Har ventet i en måned nå for boka Insurgent og nå har den endelig kommet! Må bare lese ferdig "The serpent's shadow" så kan jeg endelig begynne på den. Da, når jeg er ferdig med Insurgent skal jeg skrive bokanbefaling på bokserien. Ellers har det vært en rolig dag på jobb, fikk endelig lønning og brukte litt av den på å endelig bestille proactive. Siden jeg sliter jeg mye med dårlig hud og i tillegg til det har jeg merket at fjeset mitt har på en måte hovnet opp i sola(?), merker den er større en før og smilet mitt er blitt mindre, ikke vet jeg syns det var bare merkelig.........Så da håper jeg viiiirkelig at proactive funker, siden jeg har sletet med dette her i over 6år og trenger en kur.
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits