Supernatural - utrolig bra serie om du liker spøkelser, vampyrer, engler, varulver og andre skapninger som jeg ikke kan komme på forøyeblikket, og ikke bare paranormel skapninger men også urben legends som Bloody Mary. Serien er på sin 7 sesong, denne serien er blant mine favoritter fordi den er bra fra 1 episode til den nyeste jeg skal se idag ;)

Pretty Little Liars - Ungdomsthriller serie, basert på bøkene av Sara Shepard. Jeg falt pladask for serien ved første episode og så ferdig 1 sesong på under 5 dager! De er på sesong 2 nå og det er like spennende. Jeg vurderer å lese bøkene men jeg er redd jeg røper mye til meg selv da hvis jeg leser for mye ;P

The lying game - Også basert på bøkene av Sara Shepard, så dette er "søster-serien" til PLL, men har en helt anerledes handling selv om den har sine likheter med PLL, men jeg anbefaler virkelig serien, selv om bøkene er så mye bedre! Men jeg angrer ikke på at jeg begynte på serien selv om jeg mener bøkene er mye bedre.

Desperate Housewives - Selvsagt så burde alle som ser på tv vite hvilken serie dette er. Så jeg går ikke så mye inn på hva det går ut, bare at jeg syns det er blitt så bra de siste tre årene i forhold til de første sesongene.

Glee - Ungdoms drama/komedie serie, hvor de er en etter skole gruppe og synger sanger og deltar på konkuranser og har sine problemer med gymtreneren, hehe. Jeg liker serien veldig godt, litt sær er den men godt nok for meg :)

The secret circle - Det var like før jeg bestemte meg å ikke se dette pga det er samme forfatter til The vampire diaries (som jeg dessverre ikke klare å se på siden det er så ikke min smak) men denne serien klarte å fange min oppemerksomhet, endelig ingen vampyrer og lignende nå er det Hekser som gjelder og svartmagi, i like!

Terra Nova - Ny Science fiction serie jeg begynte på nettopp, jeg elsker det! Jeg mener hvis dere elsker Jurassic Park filmene og Stargate seriene er denne serien perfekt for deg!

Once upon a time - Jeg så første episode på TVnorge forrige søndag og gleder meg vilt til i morgen for neste episode! Jeg tenkte at jeg ser denne på tv og ikke rushe og se den på nettet, så har jeg noe å glede meg til hver uke akkurat som før i tiden, når jeg så mye på selve tv'en. Denne serien er basert på eventyrfigurer som har glemt hvem de virkelig er og er forbannet i den virkelig verden.

Så er det jo små serier som The big bang theory, How i met your mother, The simpsons, osv :)
BTW: Siste sesong til One tree hill er den 11 Jan. i usa så være klar med nedlasting da, gleder meg!!!


  0 kommentarer på "Serier jeg følger med på og vil anbefale :)"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits