Jeg elsker ungdomsbøker, med masse action, fantasy og kjærlighet. Så det kommer ingen "Saras nøkkel" eller "Øya" lignende bøker, men det har vel dere som leser bloggen min skjønt. Jeg har lest sykt mye siden jeg begynte å jobbe på Notabene, og det er øyeblikk et år siden. Av de bøkene jeg har lest i år så vil jeg gjerne anbefale:

 

"The hunger games" serien som består av tre bøker. "Hunger games", "Catching fire" og "Mockingjay". Jeg er ekstremt glad at jeg tok meg til å lese disse bøkene etter litt mas fra min herlig sjef som har lest dem og likte dem veldig godt, ble jeg ei hysterisk fangirl etter jeg las dem. De er helt fantastiske, og når jeg skal anbefale dem til folk jeg kjenner, klarer jeg nesten ikke uttale meg for hvordan jeg føler for disse bøkene, for man opplever så mye i bare tre herlige, triste, spenningsrike bøker.


"The maze runner", jeg har virkelig ikke ord for denne boka, fordi etter jeg las den ferdig var jeg rett og slett målløs, jeg hadde ikke ord og tenkte på boka i flere uker, fordi jeg fikk så stor inntrykk av boka. Denne og er veldig lik sjangeren til Hunger games, men man må et helt annet inntrykk av boka enn hunger games. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men lese boka så vil du forstå hva jeg mener.


"Divergent" denne boken ble jeg ferdig med for noen dager siden, og jeg elsket den. Jeg ble tilknytta til hovedpersonen i boka, og likte veldig godt selve historien og forholdet mellom karakterene, jeg klarer ikke utdype meg mer enn at boka var skikkelig god og jeg kan ærlig si like god som hunger games (merk at jeg alltid sammenliger med hunger games, men det er fordi de er epikse og mange bøker er veldig lik i sjangeren som denne). Les Divergent, fordi det er en bok man liker uansett.


"The perks og being a wallflower" utrolig nok dette er IKKE noe sci-fi eller dystopisk sjanger bok. Dette er en bok om virkeligheten, livet på highschool, og forholdet mellom de som sliter og venner. Jeg likte veldig godt denne boka, for den var så bra beskrevet....jeg holdt på å grine flere ganger, men jeg ble veldig glad og av den. Man forstår bare hva som foregår og kan sammenligne hans liv med ditt eget, hvis du noen gang har slitet i livet.


"Silence" dette var rett og slett bare en veldig god bok, som jeg koste meg med. Ikke akkurat hjertevarmende men spennende og så full av kjærlighet. MERK! man må ha lest Hush, hush og Crescendo for å skjønne denne boken, selv om denne er den beste av de tre.

 
Mer orker jeg ikke anbefale, her er noen anbefalinger som jeg har lest i høst til nå. Jeg er 1/3 i Crossed, det går veldig tregt men det kan skylde at den er ikke like god som Divergent. Hehe.


  0 kommentarer på "Trenger du noen bøker å lese i Jula?"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Anime
Blogg
Bøker
Casual Day
Film
Just for fun
JustMelissa
Kjærlighet
Klær
Skuespillere
VS

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits